Hozzászólások
One Piece manga
Germa66
A vivre card databookban Ryuma vezetékneve Shimotsuki és Ringoból származik. Szerintem nem véletlen. Ahogy az se hogy Ushimaru is szakasztott mása Zoronak és Ryumának is.

Szerintem az ász, a negyedik All-Star, akit a kibővített panelben láthattunk az Oden kastély égésénél és remélem hozzá tartoznak a skorpió orrfigurás hajók is amik kisegítették Jacket.
 
Hiei
Joker nem kellett hogy Kaidou legénységébe tartozzon, mert a pókerben nem is játszik. Ezért volt külsős.
 
kpatrik98
AFR írta:

kpatrik98

Egyáltalán nem azt jelentik a számok hogy az 1-estől a 9-es 9-szer erősebb. Csak azt hogy az 1-es gyengébb mint a 2-es. Hogy mennyivel az nem számít.


Valóban jelentheti azt is, viszont akkor is ott van az, hogy akkor Orochi kéne legyen a 14. legerősebb tagja Kaidonak. Abban fölötte te is egyetértettél (én is így gondolom) hogy All-Star > Numbers > Headliners stb. Tehát akkor Orochi még mindig erősebb kéne legyen mindenkinél, aki nem All Star vagy Numbers.
 
AFR
Van abban logika amit mondasz.
Viszont nem feltétlenül.
Orochi egy elég sajátos helyzet.
Kaidou-nak kellett azért hogy zökkenőmentesebben vonja irányítása alá Wano-t ehhez pedig nem adhatott neki a bandán belül alacsony rangot.
Muszáj volt a magas rang és szerintem ezért kaphatta meg az ász-t.
Gondolom Orochi se olyan hülye hogy belemenjen abba hogy Kaidou névtelen rangtalan bábja legyen.
Kaidou-nak meg csak ő volt megfelelő valószínűleg úgyhogy ezt az apróságot lehet megadta neki.
Nem hiába tudja ő vagy az egyik embere utasítani az FF tagjait.
 
Hiei
Amúgy Orochi simán túlélte Nami villámát, amit Zeusszal csapott oda. Ergo egy igen erős támadást látszólag meg se igen viselte, emlékeim szerint. Szóval kicsit talán korai leírni Orochi erejét.
Egy féreg és látszólag gyáva is, de ettől még lehet erős. Nem feltétlen kell belőle egy második Spandamot csinálni.
Szerkesztette: Hiei - 2019.08.31. 20:08
 
benedekpepe
Jöttök már itt minden fura és logikátlan elmélettel, hogy a Rocks kapitánya az ász, meg egy 4. all star, aki a One Piece magazinban az Oden kastély égésénél látható sziluett.. (amit egyébként nem is értek, hogy gondoljátok, az egyértelműen csak Queen robotkarja..) Arra miért nem gondol senki, hogy Kaido az ász ?:D
 
AFR
1. Nem logikátlanok mert ahogy nézem mindenkinek voltak észérvei.
2. De gondoltak rá. Valaki említette tegnap.
3. Akkor nem lenne kihasználva az ász kettős értékűsége.
4. Egyáltalán nem egyértelmű mert tényleg olyan mintha lenne ott egy 4. alak és ezt úgy mondom hogy szerintem az ott nem egy 4. alak
 
Germa66
https://thelibrar...formation/

Akkor nézd meg benedek, ha az Queen robotkarja akkor Franky elbújhat mellette.
Szerkesztette: Germa66 - 2019.09.01. 01:36
 
Severum
benedekpepe
Igazad van, mert szerintem logikus lenne ha megjelenne Saboo esetleg Shanks de Hiei szerint meg butaság. Én is csak kamilláztam mi alapján hozták be a Rocks régi kapitányát, de behozták. :)
De ha szerinted ezek mind logikátlanok, érdekelne te mit tudsz elképzelni?

Vagy csak a pakli kártya elméletet tartod logikátlannak? Én személy szerint nem foglalkozok vele mert lehet nincs is semmi realitása és csak szeret Pókerezni Kaidou és ezért kapták a neveket, a nagyobb tisztek értékes lapokat kaptak, ami nem biztos hogy az erejüket jelöli. Queen olyan okamás, King lehet olyan királyos, Doflamingó meg sokat mosolygott Joker pofával. Akár ezek is lehetnek a névadás alapjai mivel még nem tudjuk biztosra, de lehet meg se tudjuk soha.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
Severum írta:

Igazad van, mert szerintem logikus lenne ha megjelenne Saboo esetleg Shanks de Hiei szerint meg butaság. Én is csak kamilláztam mi alapján hozták be a Rocks régi kapitányát, de behozták. :)


Shanks már a háborúban se akart találkozni Luffyval, meg is mondta miért. Így azok után teljesen logikátlan lenne, ha ide jönne megmenteni. Főleg, hogy nem rég egyértelműen arra utalt a találkozásunk ideje egyre közeledikkel, hogy Luffy elmegy a "fejéért".
Sabo, pedig épp a Világ tanácson csinálja vagy csinálta a fesztivált azt se tudjuk mi lett velük, ráadásul jelenlegi ismereteink alapján fogalmunk sincs, hogy egyáltalán kinek van tudomása arról mi folyik Wanon.
Így elég logikátlan lenne, ha beállítana. Sőt ilyen seggből előrántott dolog lenne. Nem mellékesen Luffynak kell megbirkóznia a feladattal, mert kalózkirály akar lenni. Sabo is tudja ezt és egész biztos hisz Luffyban és tudja, hogy nem kérne segítséget már Dofflamingot is legyújthatta volna, de ott se segített csak megakadályozta Burgesst, hogy bele kontárkodjon.

Most újra néztem az animében Katakuri vs Luffy harcot és meg kell mondjam, ha Luffy itt megtanulja a második szintű fegyverzetet és merő véletlen felébreszti a gyümölcsét vagy kiderül valami a D.-k akaratáról még sokkal elfogadhatóbb lenne a két Yonkou megverése is, mint ahogy Katakurit legyőzte. Ha az emberek többsége azt képes volt megemészteni, akkor itt simán megoldja Oda, hogy ne legyen probléma. Alapból már most készül ellenük és nem úgy megy bele a harcba, hogy fingja nincs a jövőbe látásról, de azért a végére megtanulja. Na jó hallott róla, mert Ray említi, hogy ilyenek is vannak. De köze nem volt hozzá. Az egész harcban iskolázzák őt, de azért győz és még a jövőt is megtanulja látni.
Szóval, ha a kondíciókat veszem most még jobb is a helyez, megtanulja az alapokat és az éles küzdelemben majd még tovább fejleszti.

Orojackson meg nyugodjon békében. A ments váram volt éveken keresztül.
 
AFR
Hát nem tudom Hiei.
Az hogy azoknak elfogadható lenne akiknek a Katakuri elfogadható az nekem édes kevés lenne de szerintem neked is.
Szerintem a Kaidou One Hit után ha Luffy (akár mit is fejleszt ki) leveri Kaidou-t és BM-ot is az mindenképpen közröhej lesz. Olyan Dragon Ball stílus lenne.
Még az egy Yonkou is sántít főleg hogy Ébredésnek eddig nyomát se láttuk.
Az a helyzet hogy már nagyon ötletem sincs mit akar kihozni ebből Oda.
 
Hiei
Nem tudom, hogy annak van-e egyáltalán nyoma. Vagy felébred vagy nem. Nem hiszem, hogy annak van bármi jele.
 
AFR
Én se tudom de gondolom mikor felébred akkor még csak véletlenül aktivizálódik mint a Király Akarat.
Utána gondolom még meg is kell tanulnia aktiválni és használni.
Tehát szerintem kell egy harc amiben véletlenül aktiválja és gumivá alakít valamit. Jó eséllyel a talajt.
Mivel hallott róla így leesik neki mi ez és utána a harc után kell idő míg kitanulja.
Erre pedig kétlem hogy egy harc keretén belül reálisan elég idő lenne hisz ez 3 lépés.
 
Severum
Hiei
Én ezeket nem vitatom hogy így voltak
De tegyük fel vannak Shanksnek és a Forradalmároknak kémei, így megtudják mi készül, és ugye bár Fehérbajuszéknak segített végűlis, ha csak menekülni.
Értem hogy azt mondta majd ha híres kalóz lesz találkoznak, de most erre hivatkozva ne menne akár ugyanúgy csak véget vetni a háborúnak?
Vagy ez a felhozatal a 2 yonkou ellen nagyobb háború lenne mint Marineford?
Nem mondom nekem is az tetszene a legjobban ha valahogy megetetné velem Oda hogy Luffy képes lenyomni őket, mert az király lenne. :D
A világtalálkozónak is vége valószínűleg, és ha mutatta a vire card Saboonak hogy valami baj van Luffyval (mint mikor égett volt Aceé pedig még csak a börtönben volt)
Már ha észrevette persze, akkor ugyanúgy mehet akár csak akadályozni, vagy hogy az utolsó pillanatban megmentse az öccsét?
Na én ezek miatt tudom elképzelni hogy mégis megjelenhetnek.


De így ezeket összevetve, a Feketeszakáll elleni harcra gondolva ami kb kizárja a gyümölcs használatot.
Ez akár erősítheti azt az elmélete is hogy Luffy anélkül fogja legyőzni a végén Teachet, és akkor értelmet nyer a kairouseki edzés meg az hogy le kell most valahogy vernie a Kaidout és Big momot.
Persze ez is tűnhet légből kapottnak.
Meg hát hogy adja be oda, de ettől még nem lenne nagyobb háború mint Marineford.
Szerkesztette: Severum - 2019.09.01. 18:50


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Ban
Hát nemtom mi jó származna Luffynak az ébredésből. Ha gumivá változik a talaj, akkor mi van? Doffynak és Katakurinak másféle képessége volt, ahhoz hasznos volt az ébredés. Emellett Doffy már a G4-ra is azt mondta, hogy teljesen kihasználja a gyümölcse képességét. Visszatérve Shanksre. Luffyt már 5. yonkouként kezdték emlegetni, ha ez nem híres kalóznak számít, akkor nemtom mi lehet az. És akkor mi volt Shankstől az a beköpés, hogy hamarosan találkozunk, mikor olvasta a cikket Luffyról Tottland után. Garp pedig Luffy 1,5 milkás vérdíja után mondta azt Luffyról, hogy még csak most bontogatja a szárnyait, akkor Dragonnak mégis mennyi lehet a vérdíja és mennyire lehet erős?
 
Ugrás a fórumra: