One Piece manga
Sokszor olyan jó fejezeteket kapunk, de valamikor olyan érthetetlenül alakulnak a dolgok, hogy egyszerűen tényleg nem értem. Egyszerűen nincs magyarázat arra, hogy Lucci és Kaku miért nem volt bebörtönözve. Senki sem akarja megváltoztatni Luffyékat, de ennyi esze lehetett volna a többségnek, hogy nem hagyják őket szabadon császkálni, plusz még ki is kotyogják előttük, hogy Elbafra mennek, holott mivel oda rejtették Ohara könyvtárát ez eléggé wtf. Ott van a világ legokosabb embere, a stratégiailag érettebb Szalmakalaposok, mint Robin, Jinbe, Sanji, de még egy Zoro is morgott, hogy le kellett venniük a bilincset. Remélem ha már Kaku ennyire tropára ment, akkor neki már nem lesz szerepe, mert legalább az ő vergődését nem kell nézni.
Azért azután, hogy Zoro maradandó sebet hagyott Kaidon remélem nem lesz beadva, hogy sokat szenved Lucci ellen. Fel nem fogom, hogy Kaidou legénysége, ami tele van Zoan használókkal nem mutattak ébredést, de még maga Kaidou sem, de Kaku is már azt tolja.
A másik dolog, ami miatt csalódott vagyok az Sentomaru. Ha nem csal az emlékezetem anno érintés nélkül püfölte Luffyt, szóval már a Wanon látott advanced fegyverzet színe meg király akaratás támadások miatt mertem feltételezni, hogy ő is egy komolyabb haki használó lett, és erre nem látunk tőle semmit, olyan boxzsák, mint anno Smoker volt. Nyilván senki sem gondolta, hogy legyőzi Kizarut, de ennél komolyabb ellenállást és látványosabb csatát vártam tőle.
Az altengernagyokra kíváncsi vagyok, remélhetőleg minden Szalmakalaposnak jut egy komolyabb ellenfél, mert még egy Yonko ellen is voltak olyan Szalmakalaposok, akik nem nyomtak le komolyabb ellenfelet.
Jelenleg úgy látom a helyzetet, hogy egy admirális a Yonko és a Yonko legerősebb parancsnoka között van erőszintben és a Yonkohoz közelebb van. Luffynak méltó ellenfele lehet Kizaru, de olyan szempontból kicsit csalódott vagyok én Sanji ellen képzeltem el a történet egy későbbi pontján. A nagy tengerészet elleni csata előtt nem lenne jó, ha Kizaru beárazódna egy vereséggel, mert így nem lesz igazi ha majd Sanji ellen harcolna, vagy Kizaru valahogy kikerül a képből és másik admirálist kap ellenfélnek. Azért állok ilyen pesszimistán az Egghead archoz, mert ha Kizaru lesz legyőzve, akkor a tengerészet, ha Saturn, akkor a Gorosei, ha Lafitte és Devon, akkor Feketeszakáll emberei fognak újból beárazódni. Én úgy gondolom, hogy ezekhez még korán van.
Elvárások:
1) Sanji király akarata, ha Oda már idén utalt rá.
2) Usopp hakijával is kezdhetne valamit Oda lassan 10 év után (bár ez lehet inkább Elbafon fog megtörténni)
3) Normális Szalmakalapos harcok
4) Franky power up. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy ő volt az egyetlen Szalmakalapos, aki upgrade nélkül nyomta le az ellenfelét (és nem egy bohócot kapott) egy Yonko legénysége elleni szál során, ennek ellenére még mindig underrated karakter.
5) Mégha egy Lucci halálra nincs is sok esély, de végre a helyére kerülhetne már. Aztán lehet, hogy ezután a bukás után is előléptetik.
6) Kizaru ébredése, logia ébredést eddig még nem láttunk, szóval remélhetőleg mérföldkő lesz.
Ott-o, ott-o.
Azért ez igencsak jó lesz, Luffy vs Kizaru. Végre. Hype!
Nem baj ha nem öli meg, sőt, de azért most már jó lenne tiplizni innen. Kakut meg Luccit pedig abszolút nem értem.. Bár még mindig lehet, hogy voltak fontos dolgok offscreen aztán majd elárulják a tengerészetet. Tudja fene, bármi lehet.
Köszi a fordítást!
Nem tudom mi lesz a vége a dolgoknak, de most Luffynak ott van Kizaru ellenfélnek, de a többieknek nem igazán van ellenfél. Ha reálisan nézzük akkor Lucci maximum Frankinek es a nála gyengébb szalmakalaposoknak lehet ellenfél, a többieknek viszonylag könnyen végezni kéne vele. Maximum a létszámfölény lehet a kihívás. Egy olyat el tudok képzelni, hogy a tengereszek áttörnek vagy ilyesmi, és viszonylag gyorsan amig Luffy leveri Kizarut, addig Zoroék meg elintézik azt a nagy flottát, aztán mennek át Elbafra.
De ha Zoro megszenved Luccival, Sajni és Jimbei is kap valami Kizarut vagy egy aladmirálist, akikkel szenvednek, akkor az komolytalan. Mert egy aladmirális is lehet erős, de úgy gondolom hogy ők már elhagyták azt a szintet.
Amúgy én is mindig úgy gondoltam hogy Kizaru Sajni ellenfele lesz, Fujitora Zoroé, Ryokugyu mondjuk Jimbei, Akainu meg természetesen Luffy
Shanks kb két mozdulattal megadásra kényszerítette Kizarut, Luffy-tól is kb ilyesmit várok, különben komolytalan az egész. főleg h előtte Kaidoval küzdött meg.
Ahogy írták előttem is, Kizaru max Sanji-nak lenne méltó ellenfél, remélem erre figyelni fog Oda.
Shanks ellen Kizaru vajon teljes erejéből küzdött? Beleadott mindent? Nem vagyok benne biztos!
Az, hogy önmagában egyedül bemerészkedett kvázi a full Szalmakalapos legénység ellen (oké a CP 0 segíthet neki) az mást sejtet.
Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb admirális még nem fedte fel a teljes erejét.
Gondoljunk csak Garpra, róla is vélhető volt, hogy iszonyat erős, na de amit láthattunk tőle az a legtöbbünk képzeletét meghaladta.
imádom!!!!!!! a manga és az anime ,maga a one piece egy varázslat. köszönöm a fordításokat, el sem tudom mondani mennyire!!
ahogyan a harcok és akalandok mennek éveken átt,és ahogy végig kísértem az évek alatt a történetet,a rangeteg háttérsztorit,melléksztorikat.
Életem eggyik legjobb dolga a one piece.
Kizarut én se tartom gyengének, de ha Luffy győzi le az összes admirálist, semmit nem hagyva a többieknek, az eléggé unalmas volna. Persze, Luffy a főszereplő, és most nem tudom mekkora a külömbség köztük, de nem hiszem hogy akkora lenne, hogy mindig Luffynak kell legyőzni mindenkit.
Bár a legalulértékeltebb csapattag az szerintem most Chopper. Mert asszem Wanon nem győzőtt le senkit, de ha jól emlékszem Quinn ellen azért elég sokáig tartotta magát.
Minden esetre nagyon kíváncsi leszek hogy alakulnak a dolgok, de szerintem hamarabb lesz kalózkirály Luffy, és csak utána győzi le a tengerészetet. Bár szerintem azt is úgy hogy a béke érdekében Koby átveszi majd az irányítást.
Sanjit meg lehet csak azért képzeltem volna Kizaru ellen mert mindkettő sárga
Ugrás a fórumra: |