Jövő héten nemcsak OP szünetel, hanem minden. A JUMP nem jelenik meg.
One Piece manga
kasza93 írta:
Amire a legjobban kíváncsi vagyok, hogy Lucci még is mi a francért lazul a szal.akalaposokkal q háttérben.
Köszönöm a fejezetet!
Azon gondolkozom, hogy ami van lyuk Enies Lobby-n az vajon ugyanúgy keletkezett-e, mint amit most csináltak Lulusia helyén...
Az utolsó dupla oldal még mindig király, pedig már láttam egy párszor!
Nagyon várom a következő fejezetet!
Vajon elkezdődik a flashback? Vagy még beszélgetnek egy kicsit a Gorosei tagjaival? Valószínűleg mindkettő. Vagy egyik sem.
Még egyszer köszönöm a munkátokat!!! Szuperek vagytok!!!
vavyan írta:
Bevallom nem értem igazán hogy a lyuk miatt miért lett magasabb a tenger, de ez a One Piece.
[quote]Minatoya-chan írta:
Azon gondolkozom, hogy ami van lyuk Enies Lobby-n az vajon ugyanúgy keletkezett-e, mint amit most csináltak Lulusia helyén...
Lehet, mondjuk Wanon megtudtuk hogy a vizszint emelgedet, lehet hogy 800 ével ezelött t9rtént hasonló eset, és mivel wano és a kastély elég régi ezért lehet hogy ez egy utalás erre.
Öhm...
1090: https://www.manga...pter-1090/
Nem számítottam rá, nem is értem, hogy mi történt, de ez már kinn van egy pár napja. Mi történhetett?
Megint szünetel a manga, vagy mi történt? Azt olvastam hogy az új fejezet szeptember 4 jön. Mostanában elég sok kihagyással jelennek meg a mangák, ugye azt itt is olvastam hogy Odanak volt valami szem műtétje meg nem tudom mi volt még, de azóta se állt vissza a heti megjelenés. Vagy én tévedek, és már nem heti megjelenésű a manga?
Ugrás a fórumra: |