Hát nem tudom, azért ha azt nézzük, hogy Wb, Kaido, Bigmom kikapott Garptól és Rogertől, amikor azok Rock kalózok voltak. Nyilván a teljes történetre nem tért ki még a sztori, hogy hogyan, de azt már említették hogy kikaptak. Az meg hogy a legerősebb embernek hívták Wb-t, Kaido-t meg ha jól emlékszem a legerősebb teremtménynek hívták, mégis kikapott.
Az meg hogy yonko szint, hát elég tág. Kaido és Big mom nagyon erősek voltak, kb egy szinten, de a látottak alapján Shanks sokkal erősebbnek tűnik, és szerintem még az öreg, beteg Wb is verte volna őket 1v1be, a fiatal meg pláne.
Fekete szakáll meg abszolút egy sötét ló. Mindig olyan bugyuta és esetlennek tűnik, de azért a kujákat, Lawot is legyőzte, viszonylag simán, meg említették azt is hogy Marcoékat és a megmaradt Wb kalozokat is legyőzték, Shanks is tőle kapta a szemére a sebet. Úgyhogy ő is nagyon erős lehet, csak még nem mutatták meg.
Minden esetre kiváncsi leszek a folytatásra, de szerintem most a Fekete szakáll kalózok jönnek Luffyéknak, és a tengerészet majd csak a legvégén.