A Seraphimok mint a Tengerészet új fegyverei nagyon megleptek... lehetséges, hogy ,,ők" a Lunarian-faj -és az Ex-Shichibukai tagok keresztezésével létrejött hibridek?
Mert ugye az egyik szinte teljesen úgyn ézett ki mint a gyerek Boa Hancock. És nagyon erősnek tűnnek, hiszen karcolások nélkül túlélték az incidens.
Lehet, hogy amelyik a fiatal Boa Hancockra hasonlít olyasmi ereje van mint a One Piece karakter leszebb nőjének? Esetleg az, hogy olyan erőt bocsát ki magából, hogy szerelmesek lesznek belé az emberek, és képtelenek megtámadni a szerelembe-esés miatt?
Lehet, hogy mindegyikük hasonló erővel rendelkezik mint a róla mintázott Ex-Shichibukai tag, és ugye nagyon felvannak túrbózva a Lunarian-génekkel.
Annak én is nagyon örülnék, ha végre láthatnánk Vegapunkot, nagyon kíváncsi vagyok milyen karater lehet.
Valószínűleg én azon kevesek között vagyok, akik szerint Shanks sűrű szereplése mostanában nem a marketing kampány része. Véleményem szerint sok szál nem lett elvarrva Wanon, de legalább megtudtuk, hogy mi tötrtént Marcoval, nem csak off-screen eltűnt. Valamiért jó volt látni, hogy újra nemet mond Shanksnak. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Shanks miért nem kereste fel Mihawkot.
Hancock kővé változtatott jóformán mindenkit, így az új Pacifisták nem kezdhettek el tombolni, bár ha tényleg ennyire baszók, akkor méltóbb felvezetést is kaphattak volna. Mindenesetre úgy tűnik, hogy ezek a Seraphimok külsőre az ex-Shichibukaiok gyerek változatai az előző Paficisták lézereivel és Lunarian erővel megfűszerezve. A mini Mihawk pedig félbe hasított egy hegyet a szintén lemásolt Yoru-val. xd
Meglepett, hogy Teach meghátrálva jött ki az egészből, de elfogadhatónak tartom. Elég patthelyzet alakult ki, szóval nem éreztem, hogy Teach annyira be lett volna égetve. Catarina és Vasco Shot kicsit csalódás, hogy ennyitől kidőlt. Boa vérdíját én reálisnak gondolom, ellenben az előző fejeteben Crocodile esetében. Teach is fel lett zárkóztatva, gondolom Baltigo miatt nőhetett a vérdíja, mert másról eddig nem igazán tudunk. Valamiért azt gondoltam, hogy Shakuyakunak inkább majd a Rockshoz lesz köze, de a megjelenésük így teljesen meg lett magyarázva.
Szerintem jól felmérte a helyzetet. Rayleigh biztos volt abban, hogy így öregen nem tudná legyőzni a jelenlegi Feketeszakállt, ugyanakkor Teach nem volt biztos abban, hogy elbánik-e Rayleigh-vel, miközben még ott vannak a Kuja kalózok is Hancockkal együtt.
A vérdíjakról nem nyilatkoznék, mert én eddig egyikőjükét sem érzem indokoltnak, viszont én úgy emlékszem, hogy a Baltigo incidens még WCI előtt történt, Teach vérdíját pedig Wano 1. felvonása és 2. felvonása között láthattuk, akkor volt még csak 2,2 milliárd. Tehát valami más miatt növelhették, vagy csak úgy voltak vele, hogy ha már mindenkié megnőtt, akkor nehogymár Feketeszakállé stagnáljon.
Hiányérzetem van, hogy még mindig csak utalásokat kapunk a Rocky Port incindensről, nem értem, hogy ezt miért húzza eddig Oda.
Ja, és mint minden One Piece fejezetben, még több rejtéllyel számolhatunk. Én úgy tudom, hogy Coby a civiliket mentette, és hogy Law volt a mesterelme a történtek mögött, azonban most ki lett töltve a sztori Feketeszakállal meg Wang Zhi-vel, az egykori Rocks taggal, és így totál nem értem az összefüggést.
Összeségében én is csak azt tudom elmondani, hogy mióta zárt a Wano ív, azóta élvezem a fejezeteket, még ha vannak dolgok, amiket nem teljesen értek. Kaidou-val és Big Mom-val valószínűleg a következő borítósztoriban találkozunk, ha csak tényleg nem murdáltak meg.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Nem tetszenek ezek az új pacifisták, teljesen az jut róluk eszembe hogy ez a Vegapunk is ugyanolyan beteg állat mint Cesar, csak jobb a sajtója.
Krokinak tényleg furcsán magasnak tűnik a vérdíja, de lehet tett érte valamit amit nekünk nem mutattak. Boáét teljesen reálisnak tartom, ő nagyon erős ha beindul, Marinfordban is hasított rendesen, és a gyümölcs ereje se elhanyagolható.
A nagy arc-ok utáni kitekintő meg átvezető fejezetek mindig jók meg baromi emlékezetesek általában, márcsak azért is, mert milyen ritkák és milyen fontos dolgok történnek bennük, de az utóbbi pár fejezet nem kicsit ugrotta meg a már eleve nem alacsonyan lévő lécet. A mai meg... Fúha.
Tényleg úgy érződik, hogy a végjátékban vagyunk már.
Imu ereje... Talán az Uránusz? Így tűnt el God Valley is? Sabo biztos túléli, de hogy és mi lesz vele? Hol lesz a csapat következő állomása? Azt hittem, Elbaf, de úgy tűnik, jóval bonyolultabban alakulnak a dolgok, mint előre gondoltam (mondjuk duh, ki gondolta volna, Oda-ról van szó).
És még egy dolog.
Eddig is Luffy volt a kedvenc anime/manga karakterem. Egyszerűen mosolyra fakaszt, ha látom, hogy mosolyog. Ha Oda valahogy kielégítően hozza a karakter lezárását és az álom felfedését, akármi is az, amivel már most 500 fejezet óta "teasing"-gel (egyszerűen nem jut erre jó magyar szó az eszembe ), az... azt hiszem túlzás nélkül mondhatom, hogy történelmi lesz. Számomra biztosan.
Csak hagyjon magának időt mindenre :/
Ui.: Nagyon király, hogy Bonney belép újra a képbe. Nagyon érdekes háttere lehet a karakternek, és várom a csapattal való interakcióját is.
Nagyon bízok benne, hogy Sabo túléli ezt, és nem volt Hakis támadás. Viszont még ha nem is volt HAKIs, és logiaként túlélte még akkor is ott a nyílt tenger víz amiben pedig simán megfullad..
Ez a One Piece, ezerféleképp megmenekülhet, de azért ez elég necces na. :/
Oda beindítja egyébként a fórumokat is.. Vajon mi lehet Luffy valódi álma?
Szerintem az, hogy senki se éhezzen!
Nekem a fejezet első fele egyértelműen jobban tetszett, pedig nem történt semmi extra úgymond benne, csak a szokásos hajózás és eszmecsere. Luffy végre megtudta a híreket Saboról és Viviékről. Az viszont fura volt, hogy a többieket átugrották annak ellenére, hogy a Buggy dolgokon még mindig rugóznak. Persze most lehet nekem támadni, hogy mit várok Luffytól, de legalább a hírekkel legyen tisztába, ha másért nem legalább a szövetségesei miatt lásd Vivi és Sabo most. Hancockról legalább említhettek volna valamit, ha már az előző fejezetben kiderült mi történt vele és amennyit segítettek neki a 2 év alatt.
Én maradtam le valamiről? Kicsit lefagytam, hogy Caribou a hajójukon van. A látottak alapján nem szivárgott fel, vagy ha felosont akkor elkapták, vagy csak jól álcázza magát. Magát a motivációt értem, hogy elvihették magukkal, hogy máshol kirakják, hogy a Gyojin sziget után Wanonak se árthasson. Csak engem az zavar, hogy az utóbbi pár évben annyira nincsenek megmagyarázva a dolgok, elvarrva a szálak és sokáig csak találgathatunk. Úgy gondolom nem túl bölcs dolog, mindent előtte megbeszélni.
Wano óta akárhányszor tűnik fel a Gorosei, nálam mindig kilóg a lóláb. Nekem nem a Lulusia királyság elpusztulásával van gondom, hanem annak a módjával. Kvázi gombnyomásszerűen történt, kicsit SW feelengem van. Az korrekt, hogy láthattuk, hogy tűnhetett el God Valley, de nekem csak az egyszerűségével van bajom. Ennyi erővel Onigashimát is szétlőhették volna a levegőben vagy Kamabakkát is elpusztíthatták volna az egész forradalmi brigáddal egyetemben. A mostani fejezet alapján nem értem, hogy miért nem lőhették volna ki a forradalmárokat, kicsivel hamarabb tudták meg, hogy ott vannak, szóval ez nem lett volna akadály. Nekem ez a szigetelpusztítósdival nem lenne bajom, csaj lenne körülményesebb, mert így utólag ezt következetlenségnek látom. Csomó problémát megoldhattak volna eddig ezzel így. Például ha valami hasonló lenne, mint a Buster Call, akkor elfogadnám és egy szavam nem lenne.
Ennél a szálnál is van egy hiányosságom. Miért zárták börtönbe a királyt? Valamiért úgy érzem, hogy le vagyok maradva valamiről.
Biztos vagyok benne, hogy Sabo túlélte logiaként, viszont az a kérdés, hogy mi lesz vele. El tud menekülni vagy elkpaják? Arról nincs tudomásunk, hogy a gyümölcsével tud-e lebegni, mint mondjuk Caesar, de egyébként, mint ahogy előttem is elhangzott sok megmenekülési módja van, lehet valami hajó van a közelben. A másik valószínű eshetőség, hogy elkapják. Nos ezzel meg az lenne a bajom, hogy Ace 2.0 lenne akkor. Nagyon megörültem Wano után amikor kiderült, hogy Sabot, nem kapták el és nem végzik ki, mert féltem, hogy hasonló dolog fog történni egy az egyben, mint Ace esetében. Most megint izgulhatunk emiatt.
Remélem, hogy a következő sziget extrémebb lesz, mert a szimpla havas táj Onigashima és Punk Hazard után lehet kissé unalmas lesz. Viszont, hogy erről elfeledkezzünk Oda egyből be is dobta Bonneyt. Információdús fejezetre számítok még a szünet előtt.
Az viszont meglepett, hogy nem Weevil volt a fejezet főszereplője az előző sorminta alapján. Ez csak azt a gyanúmat erősíti, hogy ő lesz az ellenlábas a következő szigeten.
Eddig én is nagyon éreztem a végjáték szagot, de az utóbbi fejezetek oszlották el nálam ezt az egészet. Azok után ahogy Shanksék is "le vannak maradva" a kövek gyűjtögetésével Feketeszakállékkal egyetemben. Buggyt direkt nem említeném. Ahogy Robin is mondta egyáltalán nincs nyomuk az utolsó Poneglyph helyéről, legjobb esetben is szerintem csak egy nyomra lelhetnek a következő szigeten, de még ezt is túlzásnak érzem így Wanotól annyira nem messze túlzásnak érezném, ha komoly előrelépés lenne az ügyben. Azt látom, hogy még csak mindenki szervezkedik, rosszabb esetben érzi, hogy ki kell lépnie a komfort zónájából. Több rövidebb és feszesebb történetszálra számítok, valami olyasmik mint Enies Lobby és Marineford között. Ahol inkább a kalandozáson lesz a hangsúly, nem azon, hogy minden helyen feltűnik egy nagyon erős ellenfél. Az eddigi felépítését a történetszálaknak lehet el is lehet már felejteni.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
Luffy álma? Lehet át szeretne menni az ínyenc világba kalandozni a társaival. XD Én eddig azt hittem az a valódi álma hogy a társaival kalandozzon, a kalóz királyi cím csak másodlagos neki.
Talán van valami limitje hogy milyen sűrűn lehet használni Imu fegyverét. Ha nincs, akkor csak bizonyos esetekben veti be, hogy ne unatkozzon ott a trónján.
Ön magában nem biztos hogy tud repülni Sabo, de ott az a technikus forradalmár, az simán építhetett neki valami eszközt, például egy hőlégballont, vagy valami hasonlót mint amivel Ace is közlekedett.
Nekem az a tippem hogy Shanksnél is van egy útvonal poneglyph.