köszönöm szépen az új fejezet fordítását!
One Piece manga
Sok mindenre megkaptam a választ a legutóbbi fejezettel, többek között:
- Yama mégse fog menni Luffyékkal, ahogy korábban is írták páran, kell valaki aki védelmezze Wanot és perpill erre leginkább Yama alkalmas, a szamurájok (beleértve Momot is) nem túl erősek a komolyabb ellenfelekkel szemben. Yama az aki jelenleg Oden szerepét tölti be.
- Mostanra kijelenthetjük azt is h admirálisoknak már túl nagy falat lenne Luffy, még ezaz erdőember is pofára esett amint egy kis ízelítőt kapott Yamától. Innentől kijelenthetjük h Luffy felejtős lesz neki, talán még Akainut tudom elképzelni aki talán-talán nehézséget okozna Luffy-nak.
Köszi a fordítást!
1055: Fu, hát Oda nyilatkozott egy olyat a napokban (hetekben), hogy alig várja, hogy feloldhassa a titkokat, amiket eddig rejtegetett, most, hogy belépünk az utolsó sagá-ba. Hát ha ilyen információ dömping, ilyen leleplezések és ilyen szintű karakterek lesznek mostmár egyre gyakrabban... az jó lesz )
Eljutottunk odáig, hogy egy admirális jelenlétére Luffyék csak chillelnek a dombtetőn ) Shanks mit villantott, te jó ég. Wano, ha nem is volt annyira sokkoló, mégis mennyire epic infódömping volt ez.
Fantasztikus fejezet volt. Talán Green Bull egy kicsit csalódás, de ennyi.
És akkor kíváncsi vagyok, hogy Yamato most tényleg csatlakozik-e.
czera írta:
Momo nem kért a segítségéből. Ő már szalmakalapos.
Évek óta el akarja hagyni Wanot, most már butaság lenne visszakozni. Nem lenne Odenes ha meggondolná magát.
Igen. Amint megjelenik Bluray lemezen, és felkerül az internetre. Ide s tova legalább 6 hónap, mínusz 5 nap, mert 08.06. óta van kint a film. De ennek is megvan a maga témája a szomszédban
Ugrás a fórumra: |