Hozzászólások
One Piece manga
dungeonlord
Nem egészen, mert az a forrás, ahol Doffy megszerezte a fegyvereket az egy Yonkotól van, és mivel a Yonko és a kormány nincsenek szövetségben , ezért nincs értelme oda menniük, mert Doffy miatt jött össze az üzlet , és mivel Doffy nincs, ezért sok szigeti háborúnak vége. Ezzel a forradalmárok elérték a céljukat.

A másik probléma, hogy elkezdődött a háború a forradalmárok és a kormány+ tengerészet között.Ezért szinte biztos, hogy nem fognak odamenni, hisz Dragon még BB se érdekelte, akkor miért menne most oda Kaidohoz?

BB még mindig erős tagokat keres, és épp kapóra jött ez a forradalmárok és a kormány+ tengerészet közötti háború, mert hallott a shichibukai megszűnéséről, és mivel a tengerészet lefoglalják a foradalmárok , ezért elindult megszerezni őket, és ezt Moriával kezdte .Valakit képesség miatt, valakit tagként akar megszerezni .

Ez a 3 biztos , hogy nem lesz ott Wanon . Arra is nagy esélyt látok, hogy közeledik Shanks vs BB összecsapás, mert Shanks onnan távozik, és BB arra fele megy .

Itt max Luffy dressrosa szövetségesei csatlakozhatnak WAnohoz , hisz a világon mindenki tudja, hogy Luffy hova megy, és szerintem ez a brigád oda készül menni.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.11.20. 13:31
 
Severum
Szerintem arra gondol hogy be akar szervezni párat, ami simán igaz lehet, de a poneglyphek még mindig jobban kellenek neki szerintem.

Igen de azt se felejtsd el, hogy azóta napok teltek el mióta ezek a dolgok felmerültek, és én sem azt mondom hogy azonnal jönnének, de jöhetnek, BB meg amúgy is egy nagyon sumák jellem, ez nem hiszem hogy változott.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
czneref
Ahhoz a gondolathoz mit szóltok, hogy a Germa jött meg és velük érkezett Tama? Meg is lenne hogy ki fog foglalkozni Big Mommal.
Szerkesztette: czneref - 2020.11.20. 19:22
 
Tapion-sama
OFF hozzászólásokat töröltem.
Dungeonlord főadminnal szembeni személyeskedés miatt kapott egy hét pihenőt.
Minsho, ne akarj meggyőzni senkit a saját vélt igazságodról. A teória szó ezen a fórumon és minden popkulturális közegben az általad említett wikiszótár 4. jelentésével bír. Teória = hipotézis, elmélet, feltételezés. Pont. Ha nem tetszik, keress más közösséget.A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ban
Tamának a legegyszerűbb feljutnia Kaido hajóira. Babanuki és Speed is bárhová be tudja csempészni, sőt a tamadangóval bármelyik smile használót megszelidíti. Udonban a börtön gyakorlatilag üres, valószínűleg Babanukiékat is hozta magával Tamácska, hiszen azt mondta, most szamurájként érkezett. Szerintem is az 1000. fejezetre jut fel Luffy a tetőre.
 
Kavax
Azért az 1000. részre többet várnék Luffy tetőre érkezésénél. Inkább valaki, vagy valakik érkezését remélem. Bár lehet csak én gondolom túl eme jubileum fontosságát ilyen szempontból.


Elég nekem a kevés. Elég az egy is. Elég, ha senki sincs.

Ha az ördöggel táncolsz, az ördög a régi marad. Téged formál a képére!
 
Tapion-sama
Szerintem egy egészséges várakozást érezhetünk mind. Több jel is arra utal, hogy lesz valami az ezredikben. Múltkor kifejtettem a kerek százas fejezetek jelentőségét, ami önmagában sugallja, hogy az ezresnél is lesz valami, illetve Odán érezhető, hogy kicsit kapkod - tegyük hozzá, hogy ez egy háború káoszát szintén tökéletesen kifejezi -, valamint az, hogy a Twitteren a szerkesztősége hetente számol vissza 1000-ig, szintén elég hangulatfokozó. Mindezt összevetve sanszos, hogy egy "Luffy felér a tetőre" dolognál többet kapunk majd.

---
Jut eszembe. Most, hogy készítjük a magyar nyelvű fejezetet, feltűnt valami: a hang, amit Sanji hall. Maga a szöveg olyan buborékban van, amit gondolatoknál szokott használni a manga.
Szerkesztette: Tapion-sama - 2020.11.22. 17:41


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
kristofkristof
Valami biztos fog történni, igaz én azon az állásponton vagyok, hogy azért ha nem is történik annyira egetrengető dolog, akkor sem kell csalódottnak lenni. Ezek a számok, pláne az ezer leginkább mérföldkő, presztízs. Azon kívül, hogy Luffy felér a tetőre még megspékelheti néhány dologgal Oda. Az egyik ilyen, hogy akkor fog véget érni a harmadik felvonás, amit én valószínűnek tartok. Ugye a harmadik felvonás inkább az érzelmekről szól, a negyedikben meg a harcé lesz a főszerep. Miután a Hüvelyek kikapnak végleg Kaidotól tökéletes alkalom ennek a felvonásnak a lezárására. Onnantól már tényleg ereszd el a hajam lesz. A másik dolog, amit bedobhat az, hogy ha már addigra felér Big Mom, megtudhatjuk, hogy micsoda is valójában Kaido és "miért is tartozik Kaido?". Vegyük figyelembe, hogy addigra már lemegy 25 fejezet Onigashimából, szóval felesleges titkolózni és ezt egy jubileumi fejezetnél keresve sem találhat Oda jobb alkalmat, hogy lelőjje. Kétségtelen, hogy még rengeteg van hátra ebből a szálból, de nem látom értelmét tovább halogatni, ezeket a puskaporokat most lenne a legjobb ellőnni. Kaido visszaemlékezés szerintem még később lesz.

Ha nem lett volna kijelentve, hogy a Repülő Hatos tagjai dinoszauruszok, akkor azt mondanám, hogy szirén lesz Maria.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Parampelli
Az a Yamato csaj csatlakozhatna Luffyékhoz nagyon egy szellemi szinten vannak:):):):)
 
Severum
Köszönet a részért!

Szerintem is csatlakozhatna. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Kavax
"...a Twitteren a szerkesztősége hetente számol vissza 1000-ig" --> Bárcsak tényleg hetente számolnának... mert az azt jelentené, hogy minden héten van manga. :D
Egyébként kristofkristof teóriáját a szirénről Tapion-sama gondolat buborékos észrevétele mellett kifejezetten érdekesnek találom. Hol/mikor volt kijelentve, hogy a Repülő hatos tagjai mind dinoszaoruszok? Nem inkább csak ősi zoanok? Mert ez esetben a szirén, mint olyan akár lehetséges lenne.
Örömmel látom, hogy rajtam kívül mások is örülnének Yamatonak a csapatban. Nem nagyon lógna ki a sorból. :lol


Elég nekem a kevés. Elég az egy is. Elég, ha senki sincs.

Ha az ördöggel táncolsz, az ördög a régi marad. Téged formál a képére!
 
Bastian
https://naruto-ku...iece/989/4
Ez lenne az az oldal. Igaz, bele lehet kötni, de a másik oldalról meg azt lehet mondani, hogy Denjirou csak a dinoszauruszokról tudna, nem a teljes banda képességeiről?


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Giovanna
Összességében tetszett a fejezet, örülök, hogy kezdenek felpörögni a dolgok.

Úgy tűnik, hogy Kaidou eddig csak játszadozott a Hüvelyekkel, tehát ismételten bizonyítást nyert, hogy a Yonkouk ereje hihetetlen.

Van egy dolog amire senki sem gondolt, pedig szerintem simán leképzelhető:
az 1000. fejezetben a teljes Fehérbajusz legénység megfog jelenni.

Na emberek, akkor aztán tényleg felpörögnének a dolgok :D
 
AFR
Szerintem a 999.-ben felér Luffy. Az 1000.-ben pedig azt fogjuk megtudni mi történt a világ többi részén. Tehát az lesz a 3. és 4. felvonás elválasztó fejezet.

Engem elszomorít hogy Franky menekült Hatcha elől de ha így megkapja Sasakit akkor szavam se lesz.

Sanji-ra kíváncsi leszek mert nem hiszem hogy nő lenne a dologban. Se a szöveg se Sanji feje nem erre utal.

Tama ellenséges hajója vajon az Udoni Beast kalózok hajója lenne?
 
kristofkristof
https://naruto-ku...ece/991/11
Franky nem azért menekült Hatcha elől, mert félt tőle vagy gyengébb lenne, hanem minél messzebbre akarta csalni a szamurájoktól, mivel ahogy Jinbe is mondta nem bírtak volna el vele.

https://naruto-ku...iece/989/7
Azok után, hogy egy csapással kiütött egy Numberst, eléggé ellentmondásos lenne. :D Bár igazából kiüthette volna és akkor nem kell elcsalni. :ehh Ez csak személyes vélemény, de pont tőle ne sajnáljuk már a normális ellenfelet. Luffy, Zoro és Sanji után általában minden ő kapja konstans a leghangulatosabb csatákat. Franky és Brook megérdemli a rivaldafényt.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Ugrás a fórumra: