Hozzászólások
One Piece manga
szacsusz
Szép estét :D

Az új fejezet 6. oldalán "természetesen" kellene lenni de csak "természeten" van.

Köszönöm :D
 
Kavax
Üdv!

Most, hogy láttam Yamato-t színesben, az az érzésem, hogy Black Maria lehet lehet az anyja. Ha csak ennél a fajnál(?) nem ilyen az összes női szarv.

Na meg ez a harc, a 9 vörös hüvely és Kaido között... Zseniális! Oden Nitouryuu már csak hab a tortán. De még milyen? Négyük együttes támadása megközelítheti akár Oden erejét is, ami aztán beindíthatja Kaido visszaemlékezését. Mi, ha nem az, ami egyszer már maradandó sebet okozott neki? Aztán végre kiderül mennyire is kell utálni...:D
 
Germa66
Nem lehet Black Maria az anyja, mert Black Maria 29, Yamato pedig 28 éves.
 
tomesz92
https://onepiecec...apter-993/
 
kristofkristof
Amúgy nem tudom az ilyen kamu spoileresek mit éreznek, de rohadt sok hülyeséget hordtak össze.

Abból amitt eddig láttunk ez lehet az eddigi legrosszabb párosítás a One Piece történetében, legalábbis nekem. Pláne ha Yamato kapja Sasakit. Amúgy Oda iszonyatosan nagy troll, Zoro eléggé le van maradva, ráadásul épp Queen közelében, Sanji meg Luffyval felfelé tart és a legfelső emeleten épp King osztogatja a parancsokat. Továbbra sem tartom elképzelhetőnek, hogy Sanji kapja Kinget, mert Zoronak akkor nem lesz normális ellenfele. Nem tudom mennyire tudatos, amit fejezetenként csinál ezzel a szállal, de mintha cukkolná az olvasókat.

A másik, hogy valahogy eléggé komolytalan számomra az egész. Egyrészt Luffyék rohadt kevesen vannak, többszörös túlerővel állnak szemben, amire azért nem volt példa eddig. Dressrosán is mindenkinek megvolt a maga normális ellenfele (pedig azért ott sem voltak nagyágyúk Doflamingo oldalán), de ott is legalább rengeteg ember segített Luffyéknak. Komolyan mondom már nem is azzal lesz bajom, hogy Luffy hogy győzi le Kaidout, hanem a legénységét és az embereit hogy győzik le. Ez még mindig soványka.

Akik meg Kaidout lenézik, arra most nem tudok mit mondani. Ez messze nem elég a legyőzéséhez nem is értem miért gondolja ezt valaki. Már többet tett azzal, hogy levágta Kiku karját, mint Big Mom. Most hirtelen nem rémlik, hogy ő csinált-e ilyet Tottolandon vagy azóta, amióta Wanon van. Oda most kb ugyanazt fogja csinálni, mint Fehérbajusznál, demonstrálja, hogy mekkora szörny egy Yonko és mennyi mindent tud kiállni. Épphogy elkezdődött a harc Kaido ellen még kb semmit sem láttunk tőle és már leírják. Big Mom eddig még mindig komolytalanabb.

Előző fejezetben kicsit csalódott voltam, hogy egy oldalban Perospero többször is arconköpte magát és nagyon remélem, hogy nem fogja Carrot legyőzni.

Bízok benne, hogy még láthatunk egy kicsit a Kaido vs Hüvelyek harcból és nem teljesen offscreen lesz, bár ez már tényleg a végét járja. Eddig King és Who's Who azok, akik a helyzetnek megfelelően viselkednek.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Germa66
Miért lenne baj ha Yamato Sasakit kapná ellenfélnek?

Btw csak nekem tűnik úgy hogy Kikunak nem csak a karja bánta mint ahogy azt a spoiler állítja? nekem a rajzolásból úgy tűnik mintha keresztbe végigment volna rajta a szélpenge. Még a kardja is úgy tört el.
 
dungeonlord
Germa66 írta:

Btw csak nekem tűnik úgy hogy Kikunak nem csak a karja bánta mint ahogy azt a spoiler állítja? nekem a rajzolásból úgy tűnik mintha keresztbe végigment volna rajta a szélpenge. Még a kardja is úgy tört el.

https://manga4lif...r-993.html

Nem, mert a feje sértetlen .Inkább oldalról sérült meg komolyan, mert az egész karja lerepült onnan .
 
kristofkristof
Mert számomra ő egy egyre érdektelenebb karakter, ami még ha nem lenne elég az őrületbe kerget az Oden fanságával és még erre is rá tud tenni egy lapáttal, hogy Odennek képzeli magát. Hosszú idő után végre itt lenne az alkalom, hogy a Szalmakalaposok normális harcot kapjanak és az eddigiek alapján nem nagyon néz ki, hogy így alakul. Ha Nami és Usopp megkap egy repülő hatos tagot, akkor azért egy Franky és Brook kaliberű embernek is kellene egy méltó ellenfél, ők azért nem csak a lábukat lógatták eddig és megfutamodtak. Emlékszem utóbbi sokáig eléggé lebecsült és halvány figurának volt tartva, de azóta elég sokszor felülmúlta önmagát és tett a csapatért. Továbbá eddig megvolt az esély, hogy Franky útközben bele fog futni Sasakiba, de ha Yamato lesz az ellenfele, akkor már ennek is kevesebb a valószínűsége. Szívesebben nézném a Szalmakalaposokat akcióban, mint őt. Én úgy vagyok vele, hogy amíg a Szalmakalaposok nem kapnak fixen normális ellenfelet, addig Yamato maradjon csak egy lóti-futi, aki vigyáz Momonosukéra és Shinobura.

Annyit elképzelhetőnek tartok, hogy a bal oldalát jobban telibekapta a szélpenge, de félbe biztos nem lehet vágva az utolsó képkocka alapján. Nem elég, hogy az egyik karja odalett, a kardja is eldőlt, szóval ő neki ez a harco valószíleg ennyi volt. Ha már Kiku a másik topicban írottakra én nem úgy gondolom, hogy ő a leggyengébb a 9 Hüvely közül.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Germa66
Nem értem Dungeon miért kellett volna a fejének is sérülnie hogy teljesülhessen az amit írtam :D De amúgy igen kristof én is úgy gondoltam hogy jobban is oldalba kapta minthogy csak a karja repült le, nem szó szerint kettévágta mint Zoro Monet-t. Bár belátom nem fogalmaztam meg jól.

És ha Yamato is szalmakalapos lesz? Szerintem várd ki a végét még bármi lehet. Pláne hogy lehet a negyedik felvonásban betoppanak a Big Mom kalózok. Onnan is jöhet egy két szívós ellenfél (Smoothie, Compote, Daifuku)

Mármint most hogyha Franky kiüt 8 Numbers-t azért az se kutya. Lehet nem lesz túl izgalmas/látványos, de azért elmond valamit Franky erejéről. Oars Jr-t anno a tengerészet vezetőségén és a Shichibukaion kívül senki se tudta megállítani.
Szerkesztette: Germa66 - 2020.10.24. 20:46
 
dungeonlord
Miért csak King lenne Zoro méltő ellenfelnél, miközben DRake egálban küzdött ? Miért lenne baj, ha Nami megküzd egy repülő hatossal ? Cracker és Bm elleni eredményei nem számítanak ?

Tudod mi lenne szánalmas ? Ha megint csak Luffy aratja le a babérokat.

BB elött pedig ne számíts 1vs1 összecsapásokra, és szerintem jobb is .DE nem csak ők, Kid és Law csapatától is elvárom .

Germa én csak célozta, hogy se félbe, se teljesen nem lett átvágva .
 
narutoforever
Annyi karakter ide lett zúdítva hogy most meg nem lehet elhelyezni őket rendesen. Csak a harcok elkezdésére elmegy egy rakás fejezet. Megnézve a naptárat szerintem ebből idén már nem lesz jubileum. Talán jövőre kezdhetnénk azzal. De ki tudja decemberben lesz-e legalább két fejezet? Na meg a hiatus ugye.
 
Sanji
Iszonyatosan reménykedem benne, hogy Sanji kap végre egy méltó erős, karakán ellenfelet, és ez bizakodásra ad okot, hogy végre Luffyval van, és felfelé tart.
 
rammi
https://w11.manga..._Piece_994
 
kasza93
Eddig id tudtuk hogy Queen egy pszichipata állat, de nem gondoltam volna, hogy habozás nélkül kinyirná a saját embereit. Na de Chopper úgy is megoldja az ellenanyag kérdést és a végén a fertőzött elenfelekbis átálnak. Részben megoldva a számbeli túlerő problémáját.
 
czera
Lesz kb fél órája elkészíteni nagy mennyiségben az ellenanyagot.. :D
Apoo megérdemli, így kell ezt.
Amúgy rég volt ilyen vicces fejezet. Az a zsiráf meg az a csirke.. :D :D
 
Ugrás a fórumra: