Hozzászólások
One Piece manga
AFR
Deran

Nem az a gond hogy ritkán jelenik mert már évek óta így van.
Még csak nem is arról van szó hogy nem történik semmi mert ez sem igaz.
Épp hogy beindulnak az események sőt az egyik baj pont az hogy nem túl részletes hanem mintha lényeges dolgok offsrceen történnének.
A logikátlanságok és olcsó vagy unalmas dolgokról beszélünk.
 
Germa66
Megjelent az új sbs (spoiler) néhány dolog ami kapcsolódik a mangához:

Tobi Roppo magasságai, kora, és kedvenc kajája (Black Maria alacsonyabb BM-nél tehát fixen nem óriás, és csupán 1 évvel idősebb Yamatonál tehát kizárt hogy az anyja)

Oda az 5 éves véget úgy értette hogy akkor jutunk el Luffy legérdekesebb kalandjához

Aki kíváncsi itt van:
https://www.reddi...egathread/

Ha esetleg ez más topicba tartozik, elnézést, csak úgy gondoltam elég sok aktuális infót tartalmaz.
 
narutoforever
Jól értem hogy 5 év múlva érünk el egy ponthoz a mangában ami nagy hatással lesz a sztorira és meghatározza a további irányt? Mert ha így van akkor jól sejtették itt többen is a fórumon hogy ezt 5 év alatt nem lehet befejezni. Én személy szerint nagyon örülök hogy még sok évig csodálhatjuk a One Piece-t. Páran írjátok hogy mintha nem figyelne a részletekre mostanság. Feltűnő, de csak Oda mértékkel. Szerintem valami nagyon nagyra készül és el kell érnie valahova a mangának az 1000.-ik fejezetre. Ezért is a kevesebb részlet valószínűleg.
 
Hiei
Oda foglalkozott valaha ilyenekkel? Én egyáltalán nem emlékszem, hogy bármelyik fejezet több vagy jobb lett volna, mert jubileumi volt. Ismerve Odát lesz valami csecse színes borító azt jóccakát.
 
AFR
Illetve talán egy köszönet nyílvánító szöveg az elején mint a 20. évfordulón ha jól emlékszem.
 
Ban
Oda nyilatkozta, hogy az 1000. fejezet lesz az utolsó ebben az évben. Az új rendszere pedig, minden második fejezet után szünet, vagy legjobb esetben minden harmadik fejezet után tart szünetet.
 
czera
Na ez tök jó, és akkor még ott vannak az ünnepek meg az egyéb kibúvók.

Ezen a héten lesz egyáltalán fejezet? A Spoiler topic nagyon pang, csütörtökön szokott már lenni pár kép.
 
Bastian
Ban írta:

Oda nyilatkozta, hogy az 1000. fejezet lesz az utolsó ebben az évben. Az új rendszere pedig, minden második fejezet után szünet, vagy legjobb esetben minden harmadik fejezet után tart szünetet.


Én inkább úgy értelmezem, hogy szeretné elérni az 1000. fejezetet még idén, nem pedig úgy, hogy az 1000. lesz az utolsó. Papíron van 13 hete, kell még 9 fejezet. Viszont az ünnepek alatt, közeledtével rendszerint ki szokott esni 2 hét is természetes magazinszünet miatt. Így nagyon nem engedhet meg magának szüneteket, még 3 fejezet után sem zsinórban. 2 fejezet után meg pláne nem.

Lesz fejezet, de csalódáskeltőek a spoilerek számomra, így nem volt kedvem beírni.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
kristofkristof
Igen, azt mondta, hogy az a cél, hogy még idén meglegyen az 1000. fejezet. Amúgy én is olvastam néhány szivárgást a fejezetől, de szvsz eléggé le vannak ezek sarkítva. Viszont ahogy láttam valahol kiírva lehet mégsem lesz fejezet? :ehh


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Bastian
A Manga Plus továbbra is listázza 27-re a következőt.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
ElenaH
Sziasztok!
Most kezdtem el olvasni - gondoltam közel az 1000hez már célszerű-, és az volna a kérdésem, hogy a 19-59. kötet történetei nem is lesznek magyarosítva? Vagy van valami összefoglalás róluk?

A kérdés első felére találtam egy olyan néhány héttel ezelőtti választ, hogy rajta vagytok, úgyhogy az összefoglalás marad.
Szerkesztette: ElenaH - 2020.09.24. 21:45
 
sentinel03
https://onepiecec...apter-991/
 
czera
Nafene.. Azért megnéztem volna ahogy visszavágnak Jacknek. :/
 
AFR
Pozitívum hogy nem hitték csak úgy el Drake-nek hogy velük van.

Apoo viszont még csak nem is Headliner? Csak egy egyszerű spicli?

Jack meg mammut formában offscreen kifekszik?
Az általam egyik legjobban várt harc volt a Jack vs Inu és Neko erre offscreen. Egy Csapás? Valószínű hogy nem ennyi volt és később fel fog kelni de akkor is már kifektették egyszer anélkül hogy bármit mutatott volna belőle Oda.

Az se lepne meg ezek után ha Luffy harcait leszámítva minden offscreen történne és King múltját se ismernénk meg. Sőt legyen offscreen Kaidou veresége is mit szóltok?

Komolyan fontolgatom hogy kaszálom a One Piece heti követését és csak hosszabb időnkén fogom tömbösítve megnézni. Mondjuk 10-20 fejezetenként.
 
kristofkristof
Nekem ez eddig nagyon soványka. Kaidou bandája eddig nem valami bíztató. Ezután a fejezet után megfogadom, hogy nem poénkodok többet semmin, mert az eddigiek alapján a PageOne vs Usopp beigazolódni látszik...
https://naruto-ku...ece/986/10
Azt hittem, hogy ez egy utalás lesz, hogy Usopp és Chopper Numberst kap. Ugyan leírtam már a spoiler topicba is, de mérhetetlenül csalódott leszek, ha Franky nem kap normális ellenfelet. Usopp és Nami vért fog hugyozni. Noha Namiról sejthető volt, hogy Ultit vagy Black Maria kapja, viszont - ez egy 72 pontos, félkövér és nagykapitális viszont - Nami pont most esett el a powerupjától, amivel még azt mondom lehetett volna esélye.

Amúgy Sasaki, Who's Who és Black Maria ellenfeleire van ötletetek? Vicc kategória lenne, ha egyiket Chopper kapná. :ehh Azt mondom Brook megérdemelne egy ilyen ellenfelet, viszont Robint nem gondolom olyan harcképzettnek, hogy megkapja Mariat. Arról sem feledkezzünk meg, hogy van egy Hawkinsunk még, aki úgy néz ki nem lesz áruló és Apoo ellenfele sem Zoro lesz. Brook vs Apoot megnéznék.

Ha már Inu és Neko nem hallgatott Kinre és nekimentek Jacknek legalább az egyik fél kidőlhetett volna. Azok után, amit Queen, PageOne és Ulti csinált, az a minimum, hogy Jack felkeljen, mintha mi sem történt volna. Azt még el tudom képzelni, hogy Nangi ennyi volt, de az is elég érdekes így offscreen...

Így utólag kicsit fel lettek hypeolva a Vörös hüvelye, ahhoz képest, hogy eddig akármikor szembekerültek egy Csapással azért ment az erölködés, most meg Kin'emon is lazán megvágja Kaido száját. Igazából Kaido megsebzésével nem is lenne bajom, mert valószínűleg ő is bőven kapni fog annyit, mint Fehérbajusz Marinefordban, csak így ennyi idő után érdekesek a Hüvelyek. Kid és Law nagyon eltűnt, remélem ők is lassan felérnek.
És ha már eltűnés Big Mom, Marco és Perospero remélem nem lesznek fejezetekig parkolópályán. Tetszett az az egyik kacsa spoiler, hogy Perospero egy könyvből hozná elő a Big Mom kalózokat, mert sose érnének ide... :ehh

Ha hihetünk Odának és el akarja érni idén az 1000. fejezetet, akkor nem nagyon lesznek már szünetek, ergo kicsit gyorsabb lesz a tempó. Bár azt megjegyezném, hogy én nem várok világmegváltó dolgot az 1000. fejezettől, de szerintem nem is kell, egy szép mérföldkő.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Ugrás a fórumra: