Hozzászólások
One Piece manga
czera
" Írj magyarul és fejezd be Oda nonstop fikázását."

Nonstop az magyar szó? :D

Amúgy nem tudom hol írt angolul, én erről lemaradtam..


Na de beszéljünk a fejezetről már végre. :D
Az, hogy Apoo gyümölcsét ennyivel ki lehet védeni, azért ez nagyon vicces.
Chopperes részegen meg jót derültem, óriási lesz majd az a jelenet meganimálva. :D Big Mom viszont elvileg nem emlékszik Choppermonra, vagy ha még is akkor még az is benne van, hogy kedveli. Lehet nagyanyót megint megvezetik szépen. :D

Továbbá annak azért nem örültem, hogy úgy néz ki Marco nem szerzett semmi különösebb harci tapasztalatot mostanában...
 
Severum
Én nem örülnék ha nem lenne Dungeon, anno se tiltottam volna ki és sosem kritizáltam csak azért mert kifejtette a véleményét. Volt hogy egyetértettem vele, biztos hogy fogok is még.
De mivel megszűnt a nem tetszik gomb amivel ki lehetett fejezni a nemtetszést, ezért leírtam.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Legszívesebben egy memével összefoglalnám ,de nem lehet , és hiába írnák 3 szót, akkor meg jönnének a panaszok, hogy mi a bajom, stbstb.
Azért vicces, hogy sokan kritikás oldalamat nézik , de azt nem veszik észre, hogy a véleményeim között vannak pozitívumok , mint a szamurájok, Oden, Killer vagy Kid .
Oda ellen haragszom, mert amit művelt Sanjival, azt lehetetlen megbocsátani .Bízom benne, hogy a kövi arctól már előre ,és nem visszafele megyünk .
 
Tapion-sama
Nem a "kritikás" oldaladdal van probléma, hanem az istenkomplexusoddal. Nem te sz@#%@d a spanyol viaszt, és a japán One Piece-t se. Ehhez tartsd magad.

Az OFF-nak pedig vége, ez a One Piece manga témája, nem pedig a Dungeon Show. Köszöntem.A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
kosa
Nem tudom, csak nekem nem egyértelmű, hogy az utolsó képen Izo van? Nyílván az ő szerepeltetése lenne a legésszerűbb, de ez a száj egyszerűen túl jól néz ki- anno Izo fején csak egy kirúzsozott repedés volt. Marco megjelenése totál meglepett, Weevilt szerintem vagy kiiktatták (aminek nem sok értelme lenne, mert akkor mi értelme volt behozni) vagy valahogy elvergődött Wanora és őt követték. Egyébként tetszett a fejezet, Kid támadása baromi jól nézett ki, a poénok is rendben voltak, az meg, hogy Apoo támadását ilyen könnyű kivédeni külön bejött, mert amúgy nagyon OP képesség lenne. Sanji részeit már következetesen átugrom, lassan egy értelmes megmozdulása nem lesz-egyáltalán nem fog meghatni, ha tőle lefelé a csapattagok (már akik gyengébbek nála) nem kapnak harcot- lassan annyi erős karaktert kapunk, hogy kár lenne rájuk vesztegetni az időt, kábé mint csatában fakardos gyerekeket nézni.
Amúgy nem értem miért várják sokan, hogy komolyodjon a manga, attól még, hogy az olvasók felnőnek, nem kell a shoenent seinenre váltani, ebből a szempontból engem nem bánt, hogy nincs változás, persze a gyökérségek, mint Zoro húzása az előző fejezetben engem is irritálnak.
 
jasek89
Az új fejezetet látva, most kajak ilyen béna a Big Mom legénysége? Egyre inkább azt érzem, hogy Fehérbajusz és Shanks kalózok mellett a többi yonkou max tölteléknek jók. :lol
 
Severum
Ezzel egyet értek, lassan kiderül azért ekkora a hírnevük mert eddig senki se tudta nyilvánosságra hozni mekkora idióták is valójában Kaidou és Mama, mert mindig elkapták őket és meghaltak vagy be lettek sorozva. XD
Valaki Reijunak nézte korábban, de felőlem lehet Izo is.
Lehet Marcoval nem bírt el Weevil, vagy most kisebb dolga is nagyobb annál hogy az örökséget hajkurássza.
Én azt is esélyesnek tartom hogy meg fognak jelenni a forradalmárok is miután lenyomozzák a fegyverekben talált ércet. Na nem azért mert be akarnak állni a harcba, hanem mert Dressrosán pont ezek gyártási helyét nyomozták. Ez pedig egy jó alkalom hogy beosonjanak nyomozni meg a gyárakat megsemmisíteni mondjuk.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Az Izo .Szívalakú szájrúzsa csak neki van. https://www.googl...1FRlZ_rxM:
 
nami94
Én speciel imádtam Sanji összes hülye viselkedését :D ez a mostani is megnevettetett :) Pont ezért imádom az OP-t mindig heves érzelmeket vált ki, na de az, hogy Izo jön várható volt, de az hogy Marcoval jött külön ajándékként ért :D Az meg hogy kiakadtok, hogy barmok közben a szereplők a ti hibátok! Az ember személyisége változik a legkevésbé (pl. doungeonlord), ,mit vártok? Luffy és Sanji sosem fogja tűrni, hogy pazarolják az ételt akármi is van, Zoro meg amilyen jó a tájékozódásban, annyira gondolkodik előre is ha elveszlik, és ez nemcsak a mangában van jelen, azért is imádom Luffyékat mert ugyan olyan abberált makacs majmok mint a családom, akiknek hasonló agymenései vannak, nem tagadom a felünknek intézetben lenne a helye. :D Na de skacok még mindig úgy érzem hogy Kaido jó arc és a végén segít majd Luffyéknak a Mama ellen. Jó elmélet a forradalmár sereg, jelenleg kevesek Luffyék.....
 
dungeonlord
Olyan nincs, hogy nem változik az ember. Életem során 3 alkalom volt, ami befolyásolta az életemet.

Elárulom mi a legnagyobb problémám Sanjival.
Számomra Sanji egy mocskosul badass, és vicces karakter volt, amióta csatlakozott a szalmakalaposokhoz.
Minden viccén tudtam nevetni, és badass volt minden fejezetben.
DE timeskip óta drasztikusan megalázza éreztem a karakterét, akit folyamatosan alázzák , és folyamatosan nyomorítják le a karakterét.

De sebaj, jött a mr Troll Oda nagy híre, hogy Totland Sanji lesz a központban, (Pontosabban Sanji éve lesz)
Na mondom végre, hátha visszakapok azt a karaktert, aki nagyon szeretem, de erre mi történik Totlandnál?
Segberúgják ,megalázzák , és majmot csinálnak belőle.
Cracker legyőzése után, újra reménykedtem,, hátha most végre eljön az én napom, erre mi történik Totland part 2?

SEmmi, de rohadtól semmi , mit csinált egész Totlandnél ? Csinált egy tortát azoknak, akik megakarták ölni .
Ennyi ? Ennyi volt az egész Sanji éve ? Komolyan?

Mi volt a legnagyobb problémám?
Ez:https://naruto-ku...iece/851/9
Ez volt az végső reményem, hátha most tanul a hibájából, és teljesen új irányban fejlődik a karaktere, aki soha,de soha nem fogja megismételni ugyanazt a hibát.
Ezt nevezem egy életbeli leckének, és ha valaki átél ilyesmit, az már sose lesz régi .

SZóval megkérdezem még1x, ha Oda nem tervezett semmilyen karakterfejlődés, akkor miért erőltette ezeket a jeleneteket? Minek kelet 3.évet azzal szenvednem, hogy Sanji továbbá is megalázzák.

Nem elég, hogy megalázzák, se nem kapott karakterfejlődés, de ott volt Pudding , amiből még lehetett valamit kihozni, de erre mit csinál Mr Oda?Bizony semmit, maradt minden régiben, és mintha egy filler arcot kaptam.

És ha ez nem lenne elég, akkor Sanji társait se tisztelte jobban Wanonál, vagy legalább lehetett volna egy picivel finomabb. Nagyon nem tetszett, ahogy Ussoppal beszélt, és megint rohangál a nők után, mintha mi se történt volna.
(Szóval az Nami pofon se ért semmit)
3.év ment a kukában, és azóta haragszom Odára, mert kitrollkodta az egyik legjobb karakterét.
Visszaemlékezéséről se szeretnék beszélni, tele van ellentmondással, amit csinál.
 
felixgotrek
dungeonlord írta:

De sebaj, jött a mr Troll Oda nagy híre, hogy Totland Sanji lesz a központban, (Pontosabban Sanji éve lesz)
Na mondom végre, hátha visszakapok azt a karaktert, aki nagyon szeretem, de erre mi történik Totlandnál?
Segberúgják ,megalázzák , és majmot csinálnak belőle.
Cracker legyőzése után, újra reménykedtem,, hátha most végre eljön az én napom, erre mi történik Totland part 2?Róla szólt az az arc,ő volt középpontban,ergo az ő éve volt. Nem mondta Oda,hogy most aztán nagy fejlődéseken megy majd át meg nagy csatái lesznek (persze ennek én is örültem volna). Szóval nem,nem "trollkodott" hanem egyszerűen félreértetted az egészet.


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
jasek89
Részben egyetértek dungival, de ez nemcsak Sanjira igaz, hanem az összes karakterre. Oda konkrétan csak Luffy karakterével foglalkozik, legalábbis hajlamos a többiekről megfeledkezni. Timeskip óta meg úgy érzem még inkább Luffyra koncentrál, amit sajnálok, egyre inkább háttérben szorulnak a többiek.

Végre előhúzta Sanji múltját, de aztán mégis elérte, hogy ott sem Sanjiról, hanem Luffyról szóljon minden. Igazat megvallva már a közelgő Kaido elleni háborúra sem várok már túl sokat, úgyis Luffy fog megküzdeni mindenkivel és lezárni a háborút. :/
 
Titok
Kezdek nagyon kíváncsi lenni hogy hogyan is fog majd ez a Wano történet szál befejeződni, de szerintem Marco csatlakozni fog Luffyékhoz, hogy közösen legyözzék Feketeszakállt. Mondjuk amilyen gyorsan haladnak az események, szinte biztos vagyok benne hogy még egy pár évig élvezhetjük a One Piecet, de én valahogy jobban élvezem a kicsit rövidebb történet szálakat, ahol hamarabb megkapjuk a lezárást, persze tudom hogy egy Big Mom és egy Kaido ellen nem lehet néhány fejezetes befejezés.
Arra azért kiváncsi leszek hogy azt a sok erős ellenfelet hogyan gyözik majd le, föleg hogy ott van Kaido és Big Mom is.


Kérlek segíts, az alábbi kérdőív kitöltésével.

https://www.survio.com/survey/d/A4Z0W4N2T1Q5H3D9O
 
saurs
Részben értem Dungeon felháborodását, de szerintem itt simán az lett bemutatva, hogy Sanji egy rettentő kedves ember. Mind, a gyerekkori visszajátszásban mutatottak, mind pedig a Puddingal történő bánásmódja. Valamint mikor megismertük is segített a Krieg kalózoknak. Remélem azzal, hogy megkapta a Germaruhát végre nagyobb harcokat is kap.
 
Ralite
(nem szoktam hozzászólni a fórumhoz, és nem is követem rendszeresen, csak azért jelzem, mert lehet olyat vetek felamit már is).

Nekem ebben a fejezetben az az érzésem támadt, hogy Kid Kaidou fia. Nem tudom semmivel sem alátámasztani, de erős a gyanúm hogy Oda ezt eljátssza, és nekem nagyon tetszene.
 
Ugrás a fórumra: