Hozzászólások
One Piece manga
Lad
Tessék.
És de, arról beszélnek a srácok.
 
Germa66
Hiei: Én nem azt mondom hogy logikus a teóriám, csak azt hogy ez az én vágyálmom és jelenleg ezt tudom beleképzelni. 99% hogy akkora baromság ahogy leírtad. Ha már kérdezted, szerintem valamivel befenyítették Koushirot (ugye a rokona [névhasonlóságból következtethető hogy a rokona] illegálisan hagyta el Wanot, lehet valamire nem figyelt a sietség közben és ennek később Koushiro issza meg a levét), és elrabolták/váltságdíjként került Kuina Wanora. Hogy miért pont Kaido beosztottja lenne? Nemtom, Kaido talán meglátta benne a potenciált (khm Kaido vagyok, gyűjtögető, jöhet minden erős fazon, kit érdekel hogy 2 perce utáltam) és felajánlotta hogy annyit tehet hogy nem fogoly hanem az embere. Vagy csak szimplán rájött hogy Orochi egy féreg és inkább Kaidohoz fordult, akitől Orochi úgyse tagad meg semmit. A skorpiógyümiről meg nem tudok leszállni Zou óta, a hajók orrfigurái miatt, ráadásul valamiért a fejemben valamiért elképesztően jó ellenfélnek tűnik Zoronak ( Santoryuu vs két olló és a fullánk). Valamint nekem pont azért is illik bele mert ugye Kuina kardja Zoronál kötött ki. Emiatt szerintem akár kicsit módosulhatott a harcstílusa a gyümivel megfelelően. Ugye Kaku is Yontoryu használó volt azonban nem négy kardot használt hanem kettőt és a többit kiegészítette a testével.
 
Hiei
Én csak egy okot írtam, ettől még a tény nem változott a Világ Tanács tart vagy legalább is Begénél még akkor tartott, mikor a Red Linenál járt. Azóta eltelt pár nap, de nem sok esélyt látok rá, hogy ők ennyi idő alatt ide érjenek. Ha csak nicns valami olyan gyümölcs használójuk.
 
Ban
Attól még, hogy a Wado Ichimonji Zorónál kötött ki, Kuinának miért kellene lemondania a kardforgatásról? Shimotsuki Kozaburo alapból egy mester kardkovács volt, aki fehér katanákat készített. Wado Ichimonji, Enma, és ez a kettő csak a 21 O Wazamono 2 darabja. Az sincs kizárva, hogy sikerült készítenie egy katanát a 12 Saijo O Wazamono egyikét. Akkor Kuinának máris jobb katana jutott, mint a Wado Ichimonji, vagy az Enma. Mostmár mindkettő Zoróé. De még ha nem csinált életében Saijo O Wazamonót, de sikerült 2 darab O Wazamonót készítenie, akkor ládástól tudta készíteni a Wazamonókat. Az is lehet, hogy Kuinának egy személyre szabott katanát készített. Szóval rengeteg lehetőség lehet, de ez még mindig csak a mi elméletünkben létezik addig, amíg Oda vissza nem hozza Kuinát, ha visszahozza egyáltalán. De visszaemlékezés biztos lesz, ki fognak derülni dolgok a Shimotsukikról.
 
Germa66
Nem mondtam hogy le kell mondania a kardforgatásról, csak hogy kitudja egészeteni más módon is amivel hozzájárul az ha evett valami gyümit. Erre hoztam a Kakus példát. Ő is adaptálta a Yontoryuját a gyümijével.
 
AFR
Kaku a Yontoryuu-hoz nem a gyümijét hanem a Rokushiki-t használta
 
Hiei
Na jó akkor próbáljuk meg felépíteni Ban ötletét értelmes keretek között eddigi ismereteink alapján.
Ezt megcáfolva kezdjük is egy feltételezésselxDD Kuina apja, (aki Koushirou és nem Kyoshiro sztem ez elég nagy eltérés, de persze lehet valamelyik név hibásan van fordítva, de esetünkben ez lényegtelen) elakarta juttatni a lányát Wano-ra, mert ott fejlődhetett volna még. És ehhez felhasználta fegyverkészítő tudományát, már ha tud kovácsolni és fegyvert készített a forradalmároknak cserébe a lányát eljuttatják Wanora. Eljátszották a nagy halált blabla a katanáját nem vihette ne tudják meg ki és mi ő blabla.
A probléma az, hogy Kaidou 20 éve bevette Wanot és ez azután történt jó pár évvel, szóval valószínűleg már a világ is tudta, hogy Kaidoué a sziget. Nem tudom mennyi az esély rá, hogy oda küldte őt az apja. De induljunk ki abból, hogy azt mondta teljesen mindegy, hogy élsz, amíg kincsként őrzöd a kardforgatást vagy valami ilyesmi. De még így is nehéz elképzelni. Nekem itt túl sok a kérdőjel és egyszerűen seggből előrántott dolog lenne. Még belemagyarázni is nehéz.
Egyszerűen nem is illik ide Kuina. Már rég el kellett volna kezdeni csepegtetni az infókat, hogy hiteles legyen. Az egyetlen lehetőség talán a boszorkányórák fiúja, de Okiku után már az is erőltetett lenne, hogy fiúnak adja ki magát Kuina. Ráadásul azok után, main átment tuti nőként akar a legjobb lenni. Ha csak nem lett ténylegesen fiúxD De ezzel megint az a baj, hogy ő valszeg Orochi ellen van legalább is a tettei erről árulkodnak így esélytelen, hogy Zoroval összecsapjon. Ha meg már visszahozná Oda, akkor biztos harcolnának.
Az egyetlen értelmes érv, ami mellette szólna, hogy a Katanáját visszakaphatná és így Zoronak lehetne Shusuija vagy Nidaii kitesuja esetleg mind a kettő.
Akármennyire is szeretném elképzelni ezt nagyon szaglik.
 
Germa66
AFR, amikor fél zsiráfban volt akkor ahhoz alakította, úgy értettem, de nyilván a Rankyaku elengedhetetlen volt hozzá.
 
AFR
A zsiráf formájához nem alakította a kardforgatását.
A Yontoryuu-hoz csak és kizárólag a Rankyaku-ra volt szüksége semmi másra és semmi más nem adott ehhez semmit.
 
benedekpepe
Germa66 írta:

Remélem Hawkins nem halott. Bár nekem az előző fejezetből ez jött le.


Hát Hawkins konkrétan ketté volt vágva az előző fejezetben, ez nekem csak most visszaolvasva tűnik fel. Illetve a végén a "slash" is erre enged következtetni. Amit én személy szerint nagyon sajnálok, nyilván nem a legerősebb supernova volt, de sok potenciál volt a karakterében... Főleg hogy így offscreen harc után öljék meg...Nyilván ez a One Piece, itt bármi megtörténhet, és ha nem lenne kettévágva az ember, még reménykednék is, így viszont nem gondolom hogy fogjuk látni a jövőben..
 
felixgotrek
Ööööö..ugye emlékeztek még Lawnak milyen képessége van? Mi olyan meglepő abban,hogy Hawkins ketté van vágva ha vele harcolt?

Halottnak meg 100%,hogy nem halott.


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
Germa66
Én a kisötétített panel miatt dobtam fel a a labdát felix, nem pedig azért mert Law kettévágta. Ismerem a képességét. Viszont utána a kontextusból kiindulva akár ki is végezhette. Pláne hogy Hawkins elkezdett kekeckedni a Luffyval való szövetségen.
 
felixgotrek
Én főleg az előttem levő kommenre reagáltam.

De csak ismételni tudom azt, hogy esélytelen, hogy halott.
1.ez a one piece
2. Egy teljesen elpazarolt, kihasználatlan karakter lenne akinek semmi értelme nem volt. Ez egy supernovánál azért erős lenne.


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
benedekpepe
felixgotrek írta:

Ööööö..ugye emlékeztek még Lawnak milyen képessége van? Mi olyan meglepő abban,hogy Hawkins ketté van vágva ha vele harcolt?

Halottnak meg 100%,hogy nem halott.


Igen, a részekre szedett emberek nem ritkák Law harcaiban a képessége miatt... Viszont ilyenkor nem csurom vér az áldozat, szimplán fel van darabolva..Hawkinsnál viszont elég sok vért látni, illetve az elsötétített panel a "slash" felirattal, ami általában vágást imitál is arra enged következtetni hogy Hawkins szurkálódására végzett vele. De majd kiderül. A másik dolog ami érdekel, az Law szeme. Az előző fejezetben nem láttuk Law jobb szemét, csak annyit, hogy folyik a vér arról a tájékról.. Illetve a mostaniban is csak bal profilját mutatják a kisképen, lehet ő is félszeműként fogjuk látni a következő fejezetekben.
 
czera
Talán majd az ilyen offscreen jeleneteket bepótolja az anime.
 
Ugrás a fórumra: