Hozzászólások
One Piece manga
dungeonlord
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor azt egyedül én mondtam és azóta se változott a véleményem.
Ami biztos, hogy Katakuri megfigyelése jobb egy Yonkonál és talán még a fegyverzet hakija Yonko szinten mozoghat, mert ilyen https://naruto-ku...ece/883/15 bekeményitett fegyverzet hakival még nem találkoztuk.

Katakuri állóképessége és fizikailag gyengébb egy Yonkonál. Ez a nagy érték azonban nem sokat számít, hiszen Katakuri a megfigyelés alatt halhatatlan és az ébredéssel megtudja szívatni az ellenfelét.
Utalások és vakon megmerem kockáztatni, hogy méltó ellenfél lenne bármelyik Yonko vagy admirális ellen.

Katakuri csak olyan személyt tudja elkapni,aki szintén képes a jövőben látni és rohadt gyors.

Kaido gyorsabb Big Momnál, de a megfigyelés még ? -es téma.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.11.04. 13:36
 
AFR
david56
Kid nem volt Kaidou embere ha erre céloztál.
Kid, Hawkins, Apoo egyedül független kalózként élték túl a 2 évet.
 
bakod
dungeon: Luffy ha szorosan is de leverte Katakurit. Katakuri sehol nincs egy Yonkohoz képest, mert vannak tények:
- BM mikor rohamot kapott a 3 parancsnoka annyit tudott tenni, hogy rohant az életéért. ismétlem 3an együtt is kevesek voltak ahhoz hogy megállítsák, nem hogy legyőzzék.
- Katakuri megfigyelése figyelemreméltó, azonban Rayleigh a hakik bemutatásakor Luffynak azt mondja hogy az Újvilágban vannak olyanok akik pár másodpercet előre látnak az időben is. Azaz nem egyedi a képessége, csak tőle láttuk harc közben először (na jó nem mert Rayleightől). Az viszont lehet hogy egyes Yonkouk nem törődtek a megfigyelés színével és emiatt jobb benne, de akkor Luffyé is jobb most már.
-Kaidonak max 2 ilyen bunkócskás ütés és kiütve fekszik, mivel egy Yonkou szintű hakinak magasabban kéne lennie mint egy parancsnoké, főleg fegyverzetszínében.
 
dungeonlord
Luffy hol verte el Katakurit?Sehol. Az egész harc egyoldalú volt.

Katakuri az elején játszott és másolta Luffyt,majd plotarmoros fél munkát végez egy olyan karakter,aki képes a jövőben látni és harc közben saját magát ütötte és takargatta a száját. Arról nem is beszélve, hogy Luffy elmekült a harc alatt.
Kb ennyiből állt a csata és ezt senki se tudja kimagyarázni.Az egyik legundorítóbb harc volt a One piece történetében.


Katakuri pedig nem mamával,hanem Luffyval akart foglalkozni és pudding hála, nem kellett Mamával foglalkoznia.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.11.04. 14:01
 
Giovanna
dungeonlord írta:
Katakuri állóképessége és fizikailag gyengébb egy Yonkonál. Ez a nagy érték azonban nem sokat számít, hiszen Katakuri a megfigyelés alatt halhatatlan és az ébredéssel megtudja szívatni az ellenfelét.
Utalások és vakon megmerem kockáztatni, hogy méltó ellenfél lenne bármelyik Yonko vagy admirális ellen.

Katakuri csak olyan személyt tudja elkapni,aki szintén képes a jövőben látni és rohadt gyors.


Persze, akkor ennyi erővel Katakuri legyőzné WW Hulkot is nem? :D A jövőbelátás Kaidou ellen csak annyit ér, hogy 2 másodpercet kibírjon ellene. Az még mindig édes kevés egy ilyen berserk-állat ellen.

Itt elengedhetetlen lesz az ébredés, meg egy új Gear4 ( esetleg Gear5.)

Amúgy ugye Oda mondta, hogy lesz egy háború amihez képest a ,,Marinefordi-háború csak bolhák pattogása lesz."
Lehet, hogy Wanon lesz ez a háború.
A szituáció a következő:

- Kaidou börtönbe zárja Luffyt, és Big Mom is a porondra lép:D ---> Ez pedig Két Yonkou és az összes kalózuk vs. Minkek, Zoro álltal hadba léptetett Szamurájok, Fehérbajusz legénysége, és Luffy összes szövetségese.

Hát ez elég brutális lenne :D Vélemények?
 
dungeonlord
Giovanna írta:
Persze, akkor ennyi erővel Katakuri legyőzné WW Hulkot is nem? :D A jövőbelátás Kaidou ellen csak annyit ér, hogy 2 másodpercet kibírjon ellene. Az még mindig édes kevés egy ilyen berserk-állat ellen.


Nos, mint mondtam, ha Kaidonál látni fogjuk a Katakuri féle szintű megfigyelést, akkor elvan döntve a harc sorsa.
De ha nem, akkor van esélye. Katakurinak csak annyi dolga van, hogy védekezzen az ébredéssel és a kemény fegyverzettel visszaüssön Kaidonak.
Azért én megnézném, hogy az izomagy Big Mom és Kaido hogyan védekezne egy ébredő mochi ellen. Mert a haki önmagában nem lesz elég, mert Katakuri hakija szintén op.
Új Katakuri harcstílusára kíváncsi leszek,aki már nem játssza tovább a hátas és a szájas hülyeségét.
 
jasek89
Sztem kicsit túlhájpolod Katakuri képességét, valóban menő, de azért semmiképp nem garancia, hogy leverne egy yonkou-t, ha ez így lenne akkor régen nem Big Mom vezetné a csapatot.

Hogy védekeznek a mochi ellen? Mivan ha nem is kell nekik védekezniük? Két legnagyobb tankról (BM, Kadio) beszélünk, még az sem biztos h Katakuri képes komoly kárt okozni bennük.

Ha előjön újra Katakuri, biztos vagyok benne h addigra már Luffy is határozottan erősebb lesz nála., de még lehet Zoro is.
 
bakod
naaa azért nehogy már azt mondjuk hogy Katakuri hakija Yonkou verő. ezt rajtad kívül valószínűleg senki nem hiszi el. Plusz a mochi ébredéssel se érne semmit egy Yonkou ellen. Miért? mert BM elől is csak menekülni tudott, elég kétségbeesetten a parancsnokokkal meg az alattuk lévő emberekkel.
Most meg mondom esélye nem lenne ütés bevinni, max olyat mint Luffy, de az meg csak piszkálta Kaidout mint egy szúnyogcsípés.
 
kristofkristof
Azért Katakuri jövőbelátó képessége sem mindenható, szóval nem csak annyi dolga lenne, hogy védekezzen. Már alapból Luffy kizökkentette és ütéseket vitt be neki, akinek most Kaido egy suhintással elkente a száját. Ha a mostani fejezetből indulok ki elég nagy különbség lehet Kaido és Katakuri fegyverzet színe között. Az én meglátásom szerint Katakuri csak észlelés színben lehet jobb Kaidonál, de az azért édes kevés.

Amúgy szerintem is kicsit felbecsülöd Katakurit. Az eddigiek alapján bennem nem ez kezdett el megfogalmazódni. Eddigiek alapján Jack feltűnéseit, Tottoland történetívet, az eddigi Wano fejezeteket és Marinefordot értem. Tekintsük a Yonko 3 legerősebb emberét, akik Parancsnokok, Csapások stb. A két leggyengébb nem igazán hiszem, hogy tudna admirálist verni. A legerősebb is inkább maximum admirális szinten lehet, ugyanis szerintem az admirális erőszint még a legerősebb parancsnok fölött lehet. Szóval szerintem annak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy Katakuri egy admirálist ver, minthogy egy Yonkot. Igaz még nem volt egy normális admirális elleni harc, ami ezt bizonyítaná, de még így látatlanba is ennek sokkal nagyobb esélye van, mint, hogy Katakuri Yonkot verjen.

Mondhatod, hogy Luffy nem volt Katakuri szinten és ez jogos is. Abban az állapotában biztos nem volt azon a szinten, még lehet, hogy teljesen normális állapotban sem. Azonban ez sok Luffy csatáról elmondható, de én úgy látom, hogy azóta már hoznia kéne azt a szintet. Luffy csatáról és ívről ívre egyre erősödik.
 
Giovanna
Luffy a mostani erejével ha csak hajszál-híján is, de legyőzné Katakurit, mivel minden harc után erősebb.

Ezenkívül hiába van Katakuri OP megfigyelés hakija, ha nem tud kárt okozni Kaidou-ban, és elég EGYETLEN találat, és vége a harcnak.

Ezenkívül most felhozok egy rossz példát, de jól szemlélteti a "Katakuri vs. Yonkou,, harcot: Ha egy hajléktalan hirtelen Katakuri-szintű jövőbe látást kapna, legyőzné Mike Tyson-t?:D Eeeeeh :D
Túl nagy a Szintkülönbség.

Őszintén szólva, tudtam, hogy egy Yonkou nagyon erős, azt tippeltem, hogy 3-4 parancsnokkal ér fel, na de így, hogy Kaidou egy sima mozdulattal kiütötte Gear4 Luffy-t, eszméletlen... a Cracker-Smoothie-Katakuri trió-nak esélye se lenne ellene.
 
Paidion
Dungeon, mi az, hogy nem találkoztunk még ilyen hakival? Luffy fegyverzete legalább olyan erős, mint Katakurié. Eleve átütötte az övét, de ki is jelentette, hogy a G4 nem fog veszíteni ellene, szóval talán még erősebb is. Olvass már figyelmesebben könyörgöm, mert kurva unalmas már, hogy alapvető dolgokban kell kiegészíteni, mert szövegértelmezési problémáid vannak. A többi véleményedet pedig már erőm sincs cáfolni, úgysincs értelme.

Tessék: https://naruto-ku...iece/884/6
 
jasek89
Giovanna írta:

Őszintén szólva, tudtam, hogy egy Yonkou nagyon erős, azt tippeltem, hogy 3-4 parancsnokkal ér fel, na de így, hogy Kaidou egy sima mozdulattal kiütötte Gear4 Luffy-t, eszméletlen... a Cracker-Smoothie-Katakuri trió-nak esélye se lenne ellene.Jobban belegondolva ez nem is csoda, eddig is tudtuk h a yonkou-k hakija magasan a többiek felett áll, Luffy hozzászokott h G4 formon hárítani tudja a hakis támadásokat is, de most elbízta magát, ugyanis Kadiou hakija így is messze erősebb, kb mintha falnak ment volna neki.

Kiráz a hideg, akárhányszor belegondolok, h Shanks mit tudna művelni, aki csak puszta jelenlétével kettétudna hasítani egy hajót.
 
dungeonlord
Paidion írta:

Dungeon, mi az, hogy nem találkoztunk még ilyen hakival? Luffy fegyverzete legalább olyan erős, mint Katakurié.
Tessék: https://naruto-ku...iece/884/6

Utána néztem és ajánlom az újra olvasást. Harc elött, harc közben és harc végénél látszott a különbség:
(de rendes leszek és belinkelem neked.)
https://naruto-ku...ece/883/15(eleje)
https://naruto-ku...iece/884/7
https://naruto-ku...iece/894/8(vége)
Luffy alap haki ütései és a Gear 4 alatt se tudott védekezni Katakuri fegyverzete ellen. Ott a szöveg, ott a kép.
Ha egyenlő lenne, akkor Luffynak miért fájt az ököl összecsapás? Azért,mert Katakuri fegyverzete erősebb.
Nézd végig a harcot Paidion, ahol Luffy első Gear 4 óta Luffy próbálta kerülni Katakuri ütéseit,de a jobb megfigyelés miatt nem tudta kerülni és ez fájt neki.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.11.05. 16:11
 
Paidion
Te most szórakozol velem? :D Belinkelted azon jeleneteket, ahol Luffy NEM használja a G4-et, utána pedig önkényesen leírod, hogy G4 alatt se tudott védekezni Katakuri ellen, mintha a linkjeid ezt is bizonyítanák. Beszarok.

Az egyetlen érved az alábbi panel lehetett volna, de ebből is látszik, hogy fogalmad sincs miről beszélsz, mert ezt nem linkelted. https://naruto-ku...ece/895/14

Itt Luffy valóban G4-ben van és fáj neki, amikor összecsapnak, de teljesen egyértelmű, hogy azért, mert a Snake Man nem használ olyan mennyiségű hakit, mint a Bound Man. Ez a méretből is látszik, sokkal kisebb Luffy ökle Katakuriénál, pont ezért fáj neki.

Szóval maradjunk annyiban, hogy a fegyverzetük kvázi ugyanolyan szintű lehet, HA Luffy G4 Bound Man alakban van.
 
dungeonlord
Paidion ott írtam az alap és Gear 4 támadásai^^Csak nem akartam ismét belenézni a mangában, mert szívből gyűlölem azt a harcot és hidegen hagy a dislikekok . Doffynál se értettem egyet és Katakaruinál se fogok .

Luffy olyan mint Naruto.
Naruto sokat erősödött, de mindig kelet valaki, aki segít és támogatja a harcok alatt .
Naruto is csak támogatással lett Hokage és ez alatt Luffy se lesz kivétel. Mert Roger 3?lett kalózkirály és Luffy még csak 20.éves.
Luffy erős,de támogatás nélkül lószart se ér. Mert Doffy és Cracker segítség kelett és Katakuri ébredés és Kaido ütéséttől alulmaradt Luffyt.

Kid olyan mint Luffy.Mind2 ugyanazt a hibát követék el.

El kell fogadni azt a tényt, hogy Luffy támogatás nélkül senkit se fog legyőzni. Felejtsétek el ezt 1vs1 harcokat.

Ha nem lesz újvilági timeskip, akkor marad a csapat harc.
 
Ugrás a fórumra: