Hozzászólások
One Piece manga
Jaeger
Luffynak a Snake támadása eddig is arra szolgált, hogy kiszámíthatatlan.

Szóval gondolom olyanok lesznek a támadásai amik ellen Katakuri nem fog tudni védekezni, nem fogja előre látni így képes lesz Luffy nyerni. Valószínűnek tartom, hogy ezt a snakemant csak most találta ki azért vetti be. Nem tudhatjuk, hogy mit jelent, lehetséges, hogy tényleg ilyen kigyó szerű lesz a teste.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Paidion
Kétlem, hogy Luffy csak most találta volna ki a Snake Mant, ahogy a Tank Manről sem hiszem, hogy pusztán szituációs technika lenne, hiszen nyilván azért volt Full Version, mert létezik olyan formája is, ahol nem kell hozzá zabálni. :D

A timeskip óta lett Luffynak egy snake támadása, így ha most is találta ki a Snake Mant, feltételezem már volt korábban is elképzelése arról, hogy milyenné alakítja ebben a formában a testét. Tehát volt mire alapozni.

Itt és a következő oldalon van a Snake Shot támadás:
http://naruto-kun...ece/639/10

Érdekes, hogy villámlást okoz, ráadásul haki nélkül. További érdekesség, hogy ennek van párhuzama a modern tudományban. "A hullámenergia hasznosítása egyelőre gyerekcipőben jár, de a most bemutatott, Anaconda becenevű gumikígyó egy lépéssel közelebb hozza a technológiát", "Egy kétszáz méteres Anaconda ezer otthont láthat el árammal".
https://www.vg.hu...al-272148/

Gumikígyó, elektromosság? :D
 
AFR
Elolvastam a fordítást és köszönöm.
Illetve jelezném hogy Raisin a 33. fiú és nem a 36. ha jól tudom.
 
Natsu5991
Szerintem az lenne a leg epiceb ha azok megjelenének akik esküt fogadtak Luffynak vagy legalábbis egy részük elég régóta tart már meg biztos az egész világban szét terjedt a hír hogy Big Mom támadás alatt áll. Egy igazi hajó csatát meg néznék a két flotta között. De személy szerint kevés esélyt látok rá :(
 
kristofkristof
Erre semmi esély sincs. Senki sem tud arról, hogy mi történik ott a Big Mom területén lévőkön kívül. Még Morgans is itt van, szóval kizárt, hogy a hír kiszivárgott volna. Még ha tudnák is kizárt, hogy odaérjenek időben, legalább 1 napig kellene hajózniuk Big Mom területén, de persze ennél még jóval messzebb is vannak. Bár ettől függetlenül én is szívesen megnéznék egy komolyabb tengeri csatát.
 
Csilla1050
Katakurit valahogy Luffy szintjére kellett lefokozni, ezért sebesítette meg magát, amit ő büszkeségből tett, számunkra annyit jelent, hogy Luffy csak így veheti fel vele a versenyt, mást nem tudok elképzelni.

Nekem érdekes ez az oldal, amikor Luffy, mondja, hogy "Óh, tényleg..."
http://naruto-kun...ece/894/17
Ebből azt veszem ki, hogy nem most találta ki, hanem csak most jutott eszébe, ami szintén vicces, de a Rayliegh-re
való visszaemlékezést ez magyarázhatja.
Illetve még furcsa, hogy Luffy lentebb azt mondja, hogy véget vet ennek...Ennyire bízik a snake man erejében?

Paidion linkelt egy oldalt, ahol Luffy a snake shotot használja, de annó Doffy ellen pedig használt egy Python nevezetű technikát is, ami a Culverinnel áll összefüggésben...Szinte végtelenségig tudja nyujtani.
http://i5.mangapa...631853.jpg

Az a vicces, hogy szerintem Oda fejében meg sem fordult az, hogy Luffy péppé van verve, de ha ti nem mondjátok, nekem se szúrná annyira a szemem, megszoktam igazából :D
 
AFR
Bobbin-ról tudunk egyébként valamit?
Ugyebár Vito lelőtte és otthagyta az utcán pár órával az esküvő előtt.
Ha rátaláltak akkor gyanítaniuk kellett volna valamit BM kalózoknak.
Az meg kissé irreális hogy a város közepén senki nem vette észre az egyik Sakk tisztet.
 
oky18
@AFR

Szerintem volt akkora kavarodás azon az estén hogy nem annyira tűnt fel. Jinbei árulása, Luffy-én szökése stb. bőven volt más levert tisztek meg katonák útközben hogy ez alapján nem tűnt volna fel nekik.
Az már másik dolog hogy ugyebár itt:
http://naruto-kun...ece/854/15
Mont-ék tisztázzák hogy akkor nincs veszély és ezek után nem ellenőrizte senki hogy mi is történt valójában és úgy kezdtek bele az esküvőben hogy minden ok.
 
Georgesama
160tól 585ig a manga olvasóba mért hiányoznak a részek? Én a snake mant ugy képzeltem el a formát hogy vagy luffy teste vagy lába culverinhez hasonlóan mozog és nagyon gyors helyzetváltoztatást tudna csinálni amivel kitudná játszani katakurit.
 
Avaren
Mert még nincsenek lefordítva ? :D
Pótolva lesznek majd, türelem. :D
 
david56
Áhh tudtam h luffy kap egy power uppot, tudtam. Katakuri egy olyan kaliberű ellenfél, aki ellenmuszály, s ha azt vesszük egyre jobbam hadználja az érzékelö hakit akkor ez kettö lesz :) alig várom a mostani fejezetet. Ami pedig Luffy és Katakuri közti erő különbséget illetti,azt már megszokhattuk, hogy Oda mindig a legvégén dobja az aduászt. Szval nincs abban semmi hogy mindenketten szét vannak verve. A vissza emlékezésben Rayleight mondta hogy a hakit ugy tudja Luffy a legjobbam fejleszteni ha erös ellenfelekkel/haki használókkal harcol, már kellet egy erös haki felhasználó Luffynak,nem véletlen volt.kiemelve a legelejétöl Katakuri jövöbe látó képessége,ezzel az erővel Luffy egyre közelebb kerül egy Yonku szintjéhez. a következö csatákhoz mert hát mind tudjuk Luffynak hozni kell egy yonku dzintet hamarosan.
Szerkesztette: david56 - 2018.02.12. 23:28


Winter is coming....oh its here !!!
 
AFR
Még ha mindketten szét lennének verve.
De itt csak Luffy van. Katakuri össz-visz 4 ütést kapott eddig.
 
Zadona-1
Jah de eléggé kifáradt... ugyan a hakit több oráig huzamosan használni... sztem állapot ügyileg luffy szét van verve ott a hasbaszuráa. Semmi más nem élteti már csak az akaratereje és az igéretei. Katakurinak nem nagyon vannak ilyen eévei egyedül a büszkesége. Ő is gyomron szurta magát. Feltehetöleg neki ez nagyobb baj üint luffynak hisz az évek alatt azért nem nagyon kapott be halálos vagy inkább veszélyes sebet. És ugye ott a haki ami rohadtul letudja fárasztani
 
Georgesama
http://ww3.readon...apter-895/ hát nem értetem belöle semmit de ment rendesen ott a adok kapok. Viszonylag már kiegyensúlyozott a küzdelem.
 
czera
Angolul: https://jaiminisb...895/page/1
 
Ugrás a fórumra: