Köszönöm szépen!
One Piece manga
Köszönöm az eddigi magyar nyelvű fejezeteket!
1138. fejezet:
Jól látom, hogy az utolsó panelen egy bárka van Zou belsejében?
Mindenesetre kíváncsi vagyok arra, hogy Franky és Robin mit olvas majd le a képről. Mert esélyesen az tartalmazza leginkább, amit a rejtélyes elődök tovább akartak adni, a szöveg már egy olyan személy alkotása, aki már nem értette azt, de mindenképpen szerette volna írott formában megőrizni a kép mondanivalóját.
Giovanna írta:
1138.dik fejezet:
https://www.sailm...piece-1138
Ismételten egy zseniális fejezetet kaptunk. Végre kiderült, hogy kicsoda is a ,,Shanks másolat". Az ördöggyümölcse nagyon király, egy nagyon jól megformált mitikus lénnyé tud változni a kardja, ráadásul Cercerussá...
Hm, vajon ki lesz az akit még megidéznek Shamrockék? Valószínűleg az a személy is nagyon fog szólni.
Az is még nagyon érdekes lesz, ha Loki kiszabadul. Lehet, hogy ámokfutásba kezd, de Nika úgy is megállítja, jelenleg ő kb. legyőzhetetlen.
A szövegezés: említik a földistent, a tengeristent és az erdőistent, amiket Skypiea flashbackben is. A 2. világ szövegezésében az "erdőisten démonokat szelídített" rész szerintem a démongyümölcsök születésére utal. A félhold népe szerintem a D-k, hiszen a D betű kvázi egy félhold. A sima hold pedig szerintem Toki népére utal, az Amatsuki családra, benne is van a "tsuki" (=hold) a családnevükben, és nem tudjuk, Toki pontosan milyen időből ugrott előre. A 3. Világ szövegében a megígért nap Joyboy eljövetelére utalhat, amit sokan emlegettek, a félhold hangja kapcsolatban lehet a mindenek hangjával, amit Luffy és Roger is hallott.
A képek: az 1. Világnál látni a fejlett civilizációt, amit Vegapunk emlegetett. A 2. Világnál ott a Maxim (Enel bárkája) és a Noah (Gyojin-sziget). A 3. Világnál látszik sok ismerős figura: tontatták, óriások, Shirahoshi, Nika, Loki, minkek, lunarianok, EMETT, de akár Laboon is, illetve különböző emberalakok. A másik oldalon az emberalakoknak más feje van, mintha búra lenne rajtuk (égi sárkány).
Ami fura nekem, az a 2. Világnál az Imura hajazó király alak, illetve hogy az 1-2. Világnál emlegetik a 3 másik istent, a 3.nál nem, viszont a 3 fekete alak egyértelműen a 3 korszakra tagolódik.
Tapion-sama írta:
A szövegezés: említik a földistent, a tengeristent és az erdőistent, amiket Skypiea flashbackben is. A 2. világ szövegezésében az "erdőisten démonokat szelídített" rész szerintem a démongyümölcsök születésére utal. A félhold népe szerintem a D-k, hiszen a D betű kvázi egy félhold. A sima hold pedig szerintem Toki népére utal, az Amatsuki családra, benne is van a "tsuki" (=hold) a családnevükben, és nem tudjuk, Toki pontosan milyen időből ugrott előre. A 3. Világ szövegében a megígért nap Joyboy eljövetelére utalhat, amit sokan emlegettek, a félhold hangja kapcsolatban lehet a mindenek hangjával, amit Luffy és Roger is hallott.
A képek: az 1. Világnál látni a fejlett civilizációt, amit Vegapunk emlegetett. A 2. Világnál ott a Maxim (Enel bárkája) és a Noah (Gyojin-sziget). A 3. Világnál látszik sok ismerős figura: tontatták, óriások, Shirahoshi, Nika, Loki, minkek, lunarianok, EMETT, de akár Laboon is, illetve különböző emberalakok. A másik oldalon az emberalakoknak más feje van, mintha búra lenne rajtuk (égi sárkány).
Ami fura nekem, az a 2. Világnál az Imura hajazó király alak, illetve hogy az 1-2. Világnál emlegetik a 3 másik istent, a 3.nál nem, viszont a 3 fekete alak egyértelműen a 3 korszakra tagolódik.
Köszönöm szépen a fordítást. Köszi Tspiom-sama a magyarázatot is képhez.Huh az azért mekkora már hogy ennyi idő után, közel harminc év...Oda sensei lefesti elénk hogy mi volt...mi lesz.... S mi még mindig csak fogjuk S fejünk hogy "ez itt mi?.."..
Visszatérve Shanksra S a tesójára...említette hogy egyszer visszatért. Lehetséges lenne hogy a kardjáért ment vissza? Valami családi ereklye lehet..úgy tippelem S mindketten kaptak egyet
https://weebcentr...XGBWZM1DAQ
Mountain Eater That is what she said.
Köszi minden munkátokat!:)
Imu nekem nem fura a második világnál, én eddig is úgy gondoltam hogy JoyBoy idejében is élt már, főleg abból kiindulva hogy a Saturn is több száz éves lehetett a halálakor. Ami érdekes hogy a Loki alak öve hasonló a pokol tüzének kígyójának arcán és testén húzódó mintával.
A bal oldali sötét alak meg nekem a Kaidou csapatából a számokra emlékeztet, amikor még nem mutatták meg őket, csak fekete alakként ábrázolták őket. Nekem inkább a Maxim nagyon érdekes hogy az miért az első és a második világ között van, amikor Enel nemrég épitette. Gondolom ő is látott róla valahonnan valami rajzot, vagy történetet, és onnan az ihlet. De vajjon mire használták régen. Mások is elmentek már a holdra?! Enel melléktörténetéből tudjuk hogy vannak valami kis robotok ha jól emlékszem.
Az biztos hogy a történet érdekes lesz, remélem nem húzzák el nagyon.
Ami még feltűnt, hogy nem hasonlítanak nagyon a Roger és a szalmakalapos kálózok? Ugye Luffy már gyerekkorába is olyanokat mondott Shanks szerint mint Roger, aztán kiderült hogy Roger is eléggé bohokás volt sok helyzetben, mint Luffy. Zoro és Rayleigh mindkettő jól bánik a karddal, nagyon erősek, sebhely a szemnél, alapvetően egy nyugodt természetüek. Bár az egyik okos, és talán az empátiában is jobb a másik nem feltétlen. Gaben meg Sanji között a csajozás.
Meg hogy hogyan nem esik le egyik szalmakalaposnak sem, hogy amikor Nikát emlegetik a kinézetét, a nevetést, a vele járó ritmust, hogy amikor Luffy felveszi az új alakját, egy az egybe rá illik? Pont olyan fura mint amikor Zoro visszatér 2 év után egy hatalmas sebhellyel a szemén, aminek következtében nem tudja kinyitni a szemét, senki meg se kérdezi, hogy amúgy mi történt veled.:D
Ugrás a fórumra: |