Hű! Jó nagy pakkal kedveskedtek nekünk! Nagyon szépen köszönjük!!!
One Piece manga
Nem szeretnék bunkónak esetleg rasszistának tűnni. De. Nincs véletlenül köztetek egy boszorkány? A mai nap után úgy gondoltam jó lenne ami ellazít, lenyugtat, erre itt van ez a hatlamas One Piece áradat(218-303)? Ti vagy gondolat olvasok vagytok, vagy jövőbe láttok vagy megfigyeltek. (Ha utóbbi megmondanátok, hol a zoknim párja?) Ezer hála és köszönet. Pont erre volt szükségem. Minden jót.
Nemtom, engem kicsit zavar, hogy el van komolytalanítva sokszor ez a gyümölcs, pedig én joban örülnék neki ha több lenne a badass moment. Ne értsetek félre, bírom hogy vices, de kb azt érzem hogy Luffynak G5-ben nincs egy normális támadása, csak puffogtat. A villámos komoly volt Kaido ellen, az animációban meg aztán méginkább, ott félelmetesen nézett ki. Én ennek az iránynak jobban örülnék. Plusz az is kicsit zavar, hogy egyenlőre Luffy plusz erejét (a Yonkou szintet) a gyümölcs adja ki kb. Elvileg mostmár állat hakit képes használni, tökre megnéztem volna ha kicsit eljátszik Kizaruval, vagy legalább van egy panel ahol Kizaru elimseri a Hakiját. De kvázi akkor ijedt meg amikor átment G5-be. Azért szerintem fel lesz ez még építve, hogy megkapjuk a Badass részt, lehet még csak kicsit a szórakozás megy.
Az meg külön kérdés, hogy mondjuk egy Shanksnak a képessége több mint valószínű az embertelen Hakin alapul. Luffynak szerintem közel kell már lennie Shankshoz hakival (nyílván nem az a szint még, de közel). Shanks meg one hitelte Kidet (és Killert), ami csak a Hakin múlik. Akkor meg szerintem egy Kizarut a jelenlegi Hakival plusz G4-el simán el kéne hogy kapáljon, de G5-ben szinte meg kéne szégyeníteni. Feltételezem a sztori vége fele haladva már nem lesz olyan plussz óriási erőugrás. Amire ki akarok lyukadni az az, hogy én személy szerint örülnék neki ha Luffy többet Hakizna, és egy nagyon kicsit komolyabb lenne (mondjuk megütnehé már úgy isten igazából Kizarut G5-ben, ahelyett hogy eldobja, mert annál azért szerintem több kell az öregnek hogy kidőljön. ) Persze tudom, hogy a sztori mindig ilyen volt, várom a következő fejezetet, kár hogy megint szünet.
Luffy most G5-ben ilyen bohókás stílusban nyomja. De a végén biztosan nyerni fog. De erről szól a G5.
Ha csak hakit használná is érdekes meccs lenne, de úgy nem tudna mit kezdeni Kizaru sebességével szerintem.
Hát ja, világos. Csak Shanksnak nincs gyümölcse. Rogernak sem volt. Mégis meg lenne csapva Kizaru perceken belül. Vagy ha nem is, de ők irányítanák a harcot, és mondjuk nem tudná elrúgni őket mérföldekre. Engem csak az ilyen kis dolgok zavarnak benne. Annyira jó nézni az olyan paneleket amikor Shanks tol egy haki löketet aztán Ryokugyu fülét farkát behúzva lelép. Kicsit Luffy is elmehetne ilyen irányba, legyenek meg a vicces részek, de azért amikor harc van akkor harc legyen. Kvázi a Kaido elleni harc a hakira lett építve, plusz ugye bejött a meglepi G5. Akkor használja már. Luffy arcára rá volt írva amikor Kizaru bejött a szigetre, hogy felismerte hogy erős. Pedig én jobban megnéztem volna ha kicsit Kizaru fossa össze magát, (nyílván Luffy nem fosta össze magát). És most ezt azért írom, mert már többször előfordult. A lucci elleni pár panel kemény volt, és tetszett is. Modnjuk azt is G5-tel nyomta, pedig még Kizarut meg tudom érteni hogy akár versenyezni i tud azzal a Hakival ami Luffynak van, de Lucci.. Hagyjuk már. Luffynak simán one hitelnie kellett volna. Ha Shanks one hitelte Kidet+Killert. Azért mostmár néha demonstráljunk egy kis erőt. Még egy dolog ami kicsit zavar, bár tudom ízlések és pofonok. A köpenyt megtarthatta volna. Kaidou ellen éreztem először azt hogy bakker itt megjöttek. Köpeny, egy csomó kemény panel, Ulti és Page one is tudta hol a helye. Most meg Hawaii ingbe nyomja az öreg Jinbei. Igen, vágom hogy Vegapunk laborja más stb. Meg azt is hogy meg lesz ez oldva, csak jó lenne ha már most elkezdnődne Dehát eddig sem csalódtam soha ebben a mangában, most sem fogok az fix.
abel08 írta:
Hát ja, világos. Csak Shanksnak nincs gyümölcse. Rogernak sem volt. Mégis meg lenne csapva Kizaru perceken belül. Vagy ha nem is, de ők irányítanák a harcot, és mondjuk nem tudná elrúgni őket mérföldekre. Engem csak az ilyen kis dolgok zavarnak benne. Annyira jó nézni az olyan paneleket amikor Shanks tol egy haki löketet aztán Ryokugyu fülét farkát behúzva lelép. Kicsit Luffy is elmehetne ilyen irányba, legyenek meg a vicces részek, de azért amikor harc van akkor harc legyen. Kvázi a Kaido elleni harc a hakira lett építve, plusz ugye bejött a meglepi G5. Akkor használja már. Luffy arcára rá volt írva amikor Kizaru bejött a szigetre, hogy felismerte hogy erős. Pedig én jobban megnéztem volna ha kicsit Kizaru fossa össze magát, (nyílván Luffy nem fosta össze magát). És most ezt azért írom, mert már többször előfordult. A lucci elleni pár panel kemény volt, és tetszett is. Modnjuk azt is G5-tel nyomta, pedig még Kizarut meg tudom érteni hogy akár versenyezni i tud azzal a Hakival ami Luffynak van, de Lucci.. Hagyjuk már. Luffynak simán one hitelnie kellett volna. Ha Shanks one hitelte Kidet+Killert. Azért mostmár néha demonstráljunk egy kis erőt. Még egy dolog ami kicsit zavar, bár tudom ízlések és pofonok. A köpenyt megtarthatta volna. Kaidou ellen éreztem először azt hogy bakker itt megjöttek. Köpeny, egy csomó kemény panel, Ulti és Page one is tudta hol a helye. Most meg Hawaii ingbe nyomja az öreg Jinbei. Igen, vágom hogy Vegapunk laborja más stb. Meg azt is hogy meg lesz ez oldva, csak jó lenne ha már most elkezdnődne Dehát eddig sem csalódtam soha ebben a mangában, most sem fogok az fix.
Ugrás a fórumra: |