Hozzászólások
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
kristofkristof
Szerintem az, hogy Luffy nem tudtam normálisan használni a megfigyelés színét teljesen érthető, hiszen már a 922. fejezet vége óta idegbeteg lett, amióta meg megtudta, hogy Tama nem ért vissza azután még inkább. Nem hiszem, hogy ezen az ágon kell a mosdatás.
Igazából nekem lényegtelen, hogy Kaido Kairosekivel ütötte-e ki Luffyt, speciel számomra ez nem magyarázza meg a kiütést. Az még tök logikus és zseniális húzás lenne, ha amiatt fújódott volna ki Luffy, de a one hitet akkor sem értem. Smokernek is Kairoseki fegyvere van és mégsem aprítja a démongyümölcs használókat. Jó, most tudom nem a legjobb hasonlat, csak azt akarom kifejezni, hogy ez lehet nem a leglogikusabb magyarázat. Én személy szerint inkább azt nézném a mostani fejezetben, ahogy Kaido végigpüföli Luffyt, azért ez mégiscsak sokkal normálisabb vereség lenne.

Oden hakiját igazából én sem nagyon értem, bár igazából alig tudunk még valamit a csávóról. Kidre meg mit is mondhatnék, annyira azért talán nem lehet meglepő. Első olvasásra nekem is érdekes volt, de én mindenféleképpen adnék egy esélyt, hogy lássuk, mert igazából timeskip óta nem láttunk tőle semmit. Azért mégiscsak nem egy Buggyról van szó. Bevallom őszintén Kaido elleni veresége után én is eléggé lenéztem, szóval ezek után megpróbálom helyén kezelni és nem lenézni.

Egyébként tartalmas fejezetnek tűnik a spoilerek alapján.
 
AFR
kristof

A Kairoseki elveszi a gyümihasználó minden erejét. Egyrészt ezért eresztett le G4-ből (ha Kairoseki-s Kaidou fegyvere) és emiatt Luffy-t Kaidou csapása nem csak hogy valódi testén (gumi hatás nélkül) érte hanem még ráadásként minden erejét kiszívva. Tehát Haki és ellenállóság. Minden a kukába ment a csapás pillanatában. Mintha leengedte volna a védelmét.
És azért Kaidou ellen leengedett védelemmel inkább csoda hogy él.

Jó én is szívesebben néztem volna ahogy 5 perc alatt agyonveri Kaidou Luffy-t de ezt kaptuk. Ha pedig Kairoseki-s a fegyó akkor egy szavam sincs a történtek miatt.

Én azt hiszem nem néztem le de talán lehet hogy majd kiderül hogy alábecsültem.
Ha jól emlékszem említettem is hogy a Supernova-k közül ő az egyetlen akit esélyesnek tartok a Király-ra. Szóval engem Kid nem sokkolt. De jobban örültem volna ha nincs neki és úgy lesz majd erős.
 
dungeonlord
Elveszi, de nem egyből. Arról nem is beszélve, hogy Luffy sokáig tudta használni a képességét a víz alatt.
Egy szimpla ütéssel nem bukod a képességet , csak akkor, ha sokáig rajta marad. Ezt a harcot a fizikai erő és a haki döntötte el.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.11.08. 18:40
 
AFR
Semeddig nem tud harcolni víz alatt. Mozogni se tud.
A Fishman Island-en be volt burkolva Luffy teste CSAK azért tudott harcolni.
Mikor anno Crocodile ketrecét megérintette rögtön össze esett.
Mikor Smoker megérintette a Kairoseki-s végű pálcájával azonnal mondta hogy elhagyja az ereje.
Ezek alapján igenis azonnal hat rá ha hozzáér a Kairoseki-hez.
 
Gather
Nem értem Kaidout. Előbb még Luffy vesztét akarta most meg azt hogy behodoljón.
 
dungeonlord
Tévedsz, mert Smoker lefogta https://www.youtu...aRxBAPG6qU Luffyt.

Marco is ezért bukta a képességét, mert megbilincselték egy Kairosekivel .
Víz = Kairoseki . Hiába volt buborékban, ha a kezei kint voltak percekig. Talán a fegyverzet hakival képes enyhíteni a víz és Kairoseki problémákat.
 
AFR
Loguetown-ról beszéltem de itt is amit linkeltél a nagy lefogás annyi hogy hozzáérinti a Kairoseki-t.
Köszi hogy cáfolod önmagad így nincs dolgom :D

Ez az CSAK a keze lógott ki. Amit érzett de még nem volt vészes mennyiség.
 
dungeonlord
https://www.youtu...gGeMq42B4Q
Loguetownnál csak a képességével verte el Luffyt és nem a fegyverével.
Croco ketrecét végig fogta:https://www.youtu...T2iv8x1Ig8

Ott mondja Luffy, hogy szépen lassan elfogy az ereje.
Nagyon nem mind1,ha rád nyomják vagy rád ütnek. Ja és ott van filmes Zephyr harc,akinek Kairoseki fegyvere volt.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.11.08. 19:39
 
Hiei
Igaza van Dungeonnak Luffy nem veszíti el a gumi képességet a víztől gumi marad, de kalapács lesz és nem tud mozogni. Arlong parkban is kihúzták a fejét a vízből. Viszont önerőből nem tud mozogni.
Egyszerűen elgyengíti őket a Kairoseki és elveszítik a testük felett az uralmat, de a Kairoseki lövedék se menne át Luffy-n csak fájna neki. Remélem érthető volt :D
Caesar is azért esett le, mert képtelen irányítani a gázképességet, de ez is a Logia gyengéje, hogy neki át kell változni nem non stop Logia, hiszen, akkor semmit nem lenne képes megfogni sem. Marco esete is ez. Luffy viszont alapból is gumi. Nincs off módja.
 
AFR
Hiei

Lehet rosszul fogalmaztam
Azt tudom hogy gumi marad.
De egy ütés a Kairoseki-vel ugyanúgy fáj mintha nem lenne az.
Így értettem :D
 
janda-g
Hiei!!! várom a bejegyzésed! kezd felforrósodni a talaj:O
 
kristofkristof
https://www.reddi..._spoilers/

Rég volt már ilyen ütős fejezet szünet után. Hosszú évek után megerősítést nyert a tippem, egy félelmem viszont nagyon kezd körvonalazódni. Remélem így, hogy ma már van spoiler holnap kijön a fejezet.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
janda-g
úgy tűnik Fujitora elérte a célját
 
Giovanna
Oh shit, oh shit!!!

Nagyon bepörögnek az események, mi lesz itt!?

Am milyen félelmedre gondolsz kristofkristof?
Szerkesztette: Giovanna - 2018.11.21. 16:49
 
kristofkristof
Már rég említettem a King és Queen teóriát. Ha igaz, ami a spoilerben le van írva és tényleg az a nevük, akkor ez bejön. Csak amióta láttuk a 3 Csapás sziluettjét, azóta folyamatosan az jár az eszembe, hogy Queen biztos valami gagyi okama lesz, hiszen egyik alak sem tűnt úgy, mint ha nő lenne. Pláne az még tesz rá egy lapáttal, hogy elvileg King és Queen viszonya hasonlít Sanji és Zoro viszonyára. Ergo Oda ezzel számomra előrevetíti, hogy ők küzdenek meg velük. Persze mindennek akkor van alapja, ha tényleg igaz, ami a spoilerben szerepel, de elméletileg hiteles forrás. Kicsit olyan, mintha Sanji megint idétlen helyzetbe kerülne majd és attól is félek, hogy a Csapások idétlenek lesznek. Na mindegy, majd kiderül mi lesz.

További kicsit csalódott vagyok, hogy Shiryu a Suke Suke no Mi tulajdonosa. Nyilván komolyabb ember tulajdonában többet ér, de keményebb gyümölcsöket képzeltem el nekik, pláne Shiryunak.

Amúgy nagyon érdekes fejezetnek ígérkezik és külön örülök, hogy végre láthatjuk Feketeszakállt. :D :bow


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
Ugrás a fórumra: