Nekem nagyon tetszik, hogy Buggy a negyedik Yonko, hiszen ez a cím nem erő alapján jár, hanem inkább a befolyás alapján. Ha végiggondoljuk, akkor nincs Buggy-n kívül olyan kalózról tudomásunk, akinek szigetei lennének, vagy jelentős hadserege. Buggy a háború óta befolyásos kalóz, és hát az emberei között valószínűleg rengeteg erős figura lehet, és gondolom a Shichibukai rangja miatt még több embert tudott toborozni a háború után. És azt sem tudjuk, hogy mi történt azután, hogy a tengerészek támadást indítottak ellene. Valószínűleg jól szétverte őket, és ezzel még nagyobb hírnevet szerzett.
Kid és Law bár erősek, de nincs a csapatukon kívül alárendeltjeik, míg Luffynak több ezer szövetségese van. A történet szempontjából amúgy sem lett volna fair, ha mondjuk Kidet nevezik ki Yonkonak, hiszen eddig úgy lettek bemutatva, hogy ők ketten egyenrangúak. Law szerintem már belátta, hogy esélye sincs Luffy ellen, illetve Dressrosa óta baromira tiszteli őt, így nem lepődnék meg, ha ő is örök szövetségessé válna. Idővel szerintem Kid is hasonló szerepet fog betölteni, csak neki még el kell jutnia addig a pontig, hogy ugyanezeket belássa. Van egy olyan érzésem, hogy a sorozat végkifejletében, például a Fehérbajusz által belengetett nagy háborúban, hatalmas jelentősége lesz hármójuk szövetségének.
Nagyon izgalmas, hogy a Pluton ilyen fontos eleme a sorozatnak, hogy Alabasta óta foglalkoznak vele, és folyton visszatér. Remélem a szünet után meg lesz mutatva, hogy pontosan mi ez. Örülök, hogy Robin nem lett elfogva, és nagyon remélem, hogy nem is lesz még egy szerezzük vissza Robint szál, mert az nekem kicsit uncsi lenne már.
Kíváncsi vagyok milyen fazon ez az új admirális. Nem hiszem, hogy komolyan azt hiszi, hogy el tudja fogni Luffy-t, bár lehet úgy gondolja, hogy a nagy csata után kimerült, és így van esélye. Abból kiindulva, hogy Fujitorával jól kijöttek, nem lehet olyan nagyon köcsög alak.
Nagyon beindultak most a dolgok, szóval nehéz lesz kivárni ezt a hónapot, de ha így haladunk a történettel továbbra is, akkor nem bánom.