Hozzászólások
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Germa66
Dungeon: A fejezetben szó szerint mondja Kaido hogy a hüvelyek Togen Totsuka-ja nem hasonlítható Oden-éhez. Valamint azt is mondja hogy még a régi sebét se tudják felszakítani. Tehát lényegében a sebének egy részét megsebezték.
 
dungeonlord
Elhangzott, de akkor miért vágott olyan fejet, akinek ez fájt ? Kaido gyümije is Zoan , aki képes regenerálódni , de valamiért egyik seb se akar begyógyulni, szóval amit Kaido állit, az fél igazság .

Ez olyan, mint amikor Katakuri erősen ráütött Luffynak, vagy Akainu hasba ütötte Wb ,aki térdre kényszeritette. .

Az első támadásuk is ilyen volt, amikor egyszere támadták, és ott Kaido erősen sikított , szóval kétlem, hogy nem lenne eredménye. Kaido egyelőre a leggyengébb szamuráj sebesíttette meg .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.10.24. 13:06
 
Tapion-sama
Zou egy sziget. Nem pedig egy démongyümölcs fajta.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Bastian
Nem azt állította Kaidou, hogy meg sem sebezték, hanem azt, hogy felületes munkát végeztek, meg sem közelítik Oden szintjét, gyengék Odenhez képest. Azt külön kiemelte, hogy sajgott a sebhelye, ami az Oden esetre emlékeztette, de többre nem futotta a Hüvelyektől.

Ergo én nem hivatalosan megelőlegezek Kaidounak egy Oden PTSD-t, mint betegséget, de amint feleszmél belőle, visszatér a tekintélyt parancsoló állapotába, ahol finoman szólva is felkötheti mindenki a gatyáját.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
kristofkristof
Most attól, hogy látszott a fején, hogy megérezte a támadást még nem jelent semmit. Doflamingo is olyan fejet vágott a Gamma Knife után, mint aki mente összecsinálja magát és mégis bírta utána elég sokáig a kiképzést. Pedig az még ha mondhatom durvább volt, mert a belső szerveit is megkezdte.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
dungeonlord
Erre is céloztam, hogy ez már nem harc, hanem túlélésért megy a küzdelem. Amig együtt vannak, addig Kaido lesz hátrányban, mert ha egyszere támadnak egy helyen az még Kaidonak is fáj . Kaido csak addig lesz hátárnyban, amig nem szedi le a csapatmunkát . Csapatharc kontra tank .

Ezzel is fejeződött be a fejezet, amikor Kaido elkezdte ezt a csapatot egyesével leszedni, de egyelőre csak a leggyengébb láncszemet kapta el .2mink főnök pedig elég jól bírja a sulong formát.

Ezért is tetszik ez az összecsapás, mert tökéletes működik minden.
 
Rikiya
Ez az üveges tekintet abszolút nem bizonyít semmit. Mikor Luffyval harcolt először, akkor is vágott ilyen pofát, amikor elpáholta a fejét.

https://naruto-ku...ece/922/16

Mint a mostani, mind az Odennel és Luffyval vívott harcában produkálta ezt az arckifejezést, így ha a te logikáddal élünk dungeon, már Luffy ellen is az élete volt a tét?

Mostanra irreleváns, hogy mindnyájan sebet tudnak ejteni rajta, hiszen maga Kaidou mondta (illetve amit előttem is taglalt Bastian), hogy ezek a sebek nem mérhetőek össze Odenével, pedig Oden vágása után is rögtön lábra állt. Szóval sárkány barátunk még olyan messze van a haláltól, mint bármelyik Szalmakalapos. *-)
Szerkesztette: Rikiya - 2020.10.24. 14:17


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Rikiya írta:
Mint a mostani, mind az Odennel és Luffyval vívott harcában produkálta ezt az arckifejezést, így ha a te logikáddal élünk dungeon, már Luffy ellen is az élete volt a tét?

Milyen tétje ? Milyen tétje volt a főszereplőnek? Semmi , az ég világon semmi, mert a kislány nem halt meg , Luffy nem volt büntetve, hanem jutalmazták, akinek egy ingyen edző helyett ,egy tanított , és sereget kapott .

Tudod kinek volt tétje, amikor egy Yonkoval harcolt ? Kidnek .
Shanks megbüntettette egy levágott kézzel, és Kaidonál pedig romlott SMILE gyümivel büntette Kid legjobb emberét, aki az élete végéig röhögni fog.

Egy részeg Kaido vs Luffy ne hasonlítsuk össze a mostani küzdelemmel, mert nem ugyanaz. Ott egyedül, itt pedig 8 veterán van, aki Wb ,oden és Roger emberei voltak .
 
kristofkristof
https://imgur.com...
RAW pár oldal valószínűleg még hiányzik, illetve nem feltétlen jó sorrendben vannak az oldalak


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
dungeonlord
Ütős fejezett , amikor Queen sincs hype fejezett alatt , és jó látni egy Ussop féle parancsnokot .

Kikut tartom a leggyengébb szamurájnak, viszont a kitartása erősen meglepett .

1000fejezett pedig gondolom Kaido és Luffy találkozással fog végződni, vagy Luffy csatlakozni a megmaradt szamurájokhoz. Hamarosan Jack is talpra fog állni, ha figyelembe veszem a Zoan gyógyulását .

Remélem ebben a háborúban nem lesz 1vs1 , mert szerintem nem lenne annyira reális , és fejlődésként se tudnám díjazni, ha figyelem veszem Luffy tapasztalatait . Nami áll a legközelebb Luffy fejlődéséhez ,és ha meg küzd az egyik repülő hatossal vagy duoként Ussoppal ,az résszemről teljesen rendben van .
 
holma
https://www.manga...-piece-995
 
czera
Usopp és Nami... pfff.. nemár, azért ez nagyon gázos szerintem...
Bár nem tudom mi volt a szöveg. :D
 
Bastian
A szokásos Kalózkirály szájkarate. A kapitányuk nem lesz Kalózkirály, de Naminak nincs kétsége, hogy Luffy az lesz. Ultinál lefő a kávé a választól.

Most, hogy Usoppnak betört a koponyája, miként fog talpra állni?


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Excalibure
Így amit láttam benne Namitól meg Usopptól nagyon tetszett lehet másoknak unalmas de nekem nami érző és gyengéd védelmere szoruló nő kinézetét kelti ami nagyon jó érzéseket vált ki belőlem az elmúlt részekben már annyit láthattuk erős magabiztos már-már kicsit nagyképünek magabiztosságtól , örömmel látom neki is van érző törékeny oldala. Usopp meg hát:D. NA igen Usopp mindig eltöri valamilyét aztán rendbe jön , ebből a koponya törésből régi emlékek jutnak esembe Pl SKypián ennel ellen betörte az orrát,áh majd csak felépül! Gyerünk hajrá szalmasapkás csapat!Nyerjetek!
 
czera
Usoppnak kijárnak egy logia gyümölcs de tényleg... Mindegy milyen, de legyen valami mert a védelme = 0. Ha valakit nem talál el, akkor zakó van.
Jól bírja az ütéseket meg a robbanásokat, már-már embertelen amit csinál és csak Zoro bírja jobban, de ez akkor is sok.Szerk.:
Vagy egy Vergo-féle HAKI lenne jó neki. Black Usopp :D
Szerkesztette: czera - 2020.11.12. 16:47
 
Ugrás a fórumra: