Hozzászólások
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
kristofkristof
Adeus: Nekem eddig úgy tűnt, hogy köztudott, hogy Wano Kaidou területe. Az biztos, hogy a tengerészet, Marcoék, Feketeszakállék tudnak róla, szóval szerintem ha nem is azonnal, de már rég tudtak róla, hogy mi történt ott.

Germa: Már nekem sincs ötletem, hogy ki lehet az áruló. A visszaemlékezés alapján én kizártnak tartom, hogy a hüvelyek közül lenne valaki áruló, azt sem tartom valószínűnek, hogy Shinobu lenne az. Tényleg ha már Shinobu, akkor ő is olyan kicsit, mint Moria. Azért a múltban elég profi ninja és kém volt, a jelenben meg kész vicc az a nő. Ez az árulós szál is vagy valami nagyon frappáns és ötletes dolog lesz, vagy valami gyenge magyarázat.

Viszont most még egy dolog remélem kiderül, Queen itt vesztette-e el a karját. Pár képkocka alapján azért eléggé szívatták a Csapások a hüvelyeket, bár nem szeretek ennyiből ítélni.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Hiei
Na jó mivel balf*sz voltam és töröltem a 3/4 részt a hszenek leírom dióhéjban. Azt számolgattam, hogy Zoro és Kuina itt már meg kellett, hogy szülessenek. Szóval Denjirounak van családja. Ha tényleg ő Zoro mestere, akkor kíváncsi vagyok, hogy elárulja-e Odenéket és így menekül el Wanoról. Esetleg száműzik-e. Vagy mi lesz ennek a hátterében.
Szerkesztette: Hiei - 2020.01.31. 14:24
 
Rikiya
Nem értem miért van mindenki kiakadva azon, hogy Oden húsz éve erősebb volt mint Kaidou. Húsz év alatt mennyit tud már egy szörnyeteg erősödni? Induljunk ki Luffy példájából. Most egy ütéssel elintézni kb Crocodilet, pár éve pedig majdnem belehalt a harcba. Ha egyszer ő lesz a kalózkirály, akkor is arról lesz szó hogy na jó de 5 éve még majdnem vesztett egy Arlong ellen?


Nem tudom, hogy rám céloztál-e, de engem egyáltalán nem zavart volna, ha Oden legyőzi Kaidout. Csupán a csalás bosszantott. Ha egyáltalán csalásnak tekinthetjük, ugye előttem is említette DieHardy, hogy talán még Kaidou sem tudott az egészről, mindössze hirtelen egybeesés áldozata lett Oden. Ennek dacára nem változik a véleményem erről, valójában ez egy nem igazán jó ötlet volt Oda részéről, szerintem.

És igen, Kaidou valószínűleg mostanra még erősebb lett, ezt én is említettem az előbbi hozzászólásomban :D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Annyira azért ne siessünk!
Kaido fejlődött, de szerintem nem sokat Luffyig .
Nem hiszem, hogy óriási különbség lenne a mostani, és a régi Kaido között.
Hisz Wb ellen egyenlően csaptak össze ,és Roger ellen is helyt állt Oden.

Jelenben Kaido onehitelte Luffyt, Roger pedig a múltban nem tudta oneshitelni Oden .
SZóval nem kis különbségről beszélünk .
 
Rikiya
Semmi mást nem láttunk azonkívül, hogy összecsaptak. Tehát nagyon elhamarkodott lenne ebből arra következtetni, hogy egyenlőek. Roger ellen nem is láttuk harcolni Odent úgy igazán... Vagyis igen, viszont legfeljebb annyi történt, hogy Roger visszaverte őt. Ez megint nem jelent még semmit. Visszatérve erre az összecsapásra; Az sem mind1, hogy milyen erőbedobással ütközöl össze valakivel, hiszen mikor Odennel csinálta ezt WB, konkrétan semmi érdekes nem történt, pediglen Roger és WB a harcukkor még csak nem is érintkeztek, aztán láttad mi történt. :ehh

Roger miért is akarta volna one hitelni Odent, akire még szüksége volt? Nyilván felmérte az erejét, de ehhez okszerűtlen lenne, ha egy ütéssel kiütné.

Továbbá azt hiszem, hogy nyugodtan áttérhetünk a manga topikba. :D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
kasza93
https://www.reddi...=post_body


Nagyon úgy néz ki hogy még néhány fejezetig el fog tartani a visszaemlékezés, és kiderül néhány fontos információ is.
 
Adues
Nem tudom, nekem ezek után (ilyen hosszú bemutatás, hősiesség) szinte hihetetlen lenne, ha tényleg meghalna Oden. Szerintem az lesz a vége, hogy a 60 perces fürdő egy életre megnyomorította, és mivel így már semmi veszélyt nem jelenthet Kaidora, valahova bedugták börtönbe.
 
Hiei
A spoiler után már egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Oden ennyire naiv legyen. Oda rátett még egy lapáttal már-már Raizou-Mink feelingem van.
Hogy még azok is ezt higgyék, aki keddig kitartottak mellette.
Valami kell, hogy legyen a háttérben. Oden tervez vagy tud valamit. Esetleg Madam Shyarly-nak van hozzá köze és jósolt valamit Odennek, de már tényleg eget verő naivitásról tesz tanúbizonyságot, mintha Tontatta lenne.
Lehet, hogy a jóslat nem is Tokitól származik, hanem a sellőtől és Oden tudja, hogy bármit tesz veszít. Csak a károkat próbálja csillapítani jobb híján.
 
kristofkristof
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Oda a teljes kötetet megakarja még tölteni a visszaemlékezéssel. Sőt mi több, azt is kinézem, hogy Oden lesz olyan állat, hogy túléli a megfőzést, csak azért, hogy Orochi összefossa magát emiatt és Kaidou bajuszát is húzogatná ezzel. Biztos vagyok benne, hogy Odennek nem lesz egyszerű halála, kicsit Fehérbajusz szagot érzek.

Azt viszont mindenféleképpen megemlíteném pozitívumnak, hogy elég rendhagyó fejezetnek tűnik. Azért nem nagyon volt még ilyen brutalitás One Pieceben, ami azért kicsit vérfrissítőnek hat.

Viszont azt mindenféleképp nagyra tartanám, ha még szünet előtt lemenne a visszaemlékezés.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Hiei
Az utolsó mondata tudjuk, hogy az volt "Nyissátok meg Wanot".
 
kristofkristof
Még azt hiszem Zoun volt egy-egy flashback kép, amiben azt mondja, hogy "Az oden nem oden, ha nem főzöd meg rendesen". Elég morbid lenne ez is, de még mindig jobb annál, ha most el kezd könyörögni Kaidounak.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Hiei
Jah akkor lehet, hogy csak Kinemonéknak voltak ezek az utolsó szavai.
 
dungeonlord
Teljes Raw:
https://manamoa.n...id=2755862
 
czera
Öhm.. Oké.. Shinobu nagyon el akar mondani valamit.. Kíváncsi vagyok a fordításra. :D
 
dungeonlord
Mai fejezet után egyszerűen nem tudok senkit se elképzelni árulónak. Kizárt . Ezek után ?
Remélem a félig megemlített elméletemben lesz az igazság,amit épp kutatók .Max az lehet az áruló, akivel Law találkozott .
 
Ugrás a fórumra: