Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Holdpenge
sziasztok már rég szóltam :D
igazából szerintem tang san marad 50 szint körüli ( előre jelezném nem olvastam előre csak abból következtetek amit ti elmélkedtek illetve a fantáziám ) de e próba elvégzése után a teste megerősödik és az a bizonyos lélekgyűrű amit 50szinten szerzett fejlődni fog szerintem a TH edzése végére marad 5 gyűrűje és az utolsó lehet bepirosodik :D bár ez csak az én véleményem :/
ezt csak abból gondolom amikor megy ez opening ott úgy mennek a gyűrűk az animációban bár lehet tévedek :D
 
Hokushin
Lenne egy kérdés az animében is felsorolják doulok között mi a rangsor? Egyszer kerestem , de nem találtam.
Szerintetek Tang San jelenlegi állapotában könnyedén elbánhatna Zhao Wuji-val? Mikor békésen összecsaptak okozott neki egy kis kellemetlenséget pedig jóval gyengébb volt nála.
 
Hasler
Én a gyűrű képességére vagyok nagyon kíváncsi .
 
Ayagii
Hokushin írta:

Lenne egy kérdés az animében is felsorolják doulok között mi a rangsor? Egyszer kerestem , de nem találtam.

Milyen rangsorra gondolsz? Nem igazán értem a kérdésed. Egy rangsor az erejük szerint? Ha igen, akkor nem válaszolok, mivel a jövőben lesz olyan dologról szó, amiből következtetni lehet, hogy ki kinél erősebb.
 
Hokushin
A manga elején az öreg mutat egy lapot azon rajta van sajnos nem vagyok jó angolból. Arra gondoltam hányas szinttől számít mondjuk lélek vének, mennyitől lélek királynak ezek. Melyik szintek milyen titulusokkal járnak ez fel van-e valahol sorolva? Egyszer mintha halottam volna az animében, de lehet rosszul emlékszem. Csak az érdekel tényleg felsorolták-e milyen titulusok, rangok vannak.

Ha esetleg valami spoilerről lenne szó akkor tekintsétek kérdésem tárgytalannak.
Szerkesztette: Hokushin - 2020.07.30. 19:58
 
sol
Engem érdekel minden privben :-)
 
Ayagii
Ez nem spoiler.
1-10: Lélek Tanonc
11-20: Lélek Mester
21-30: Lélek Nagymester
31-40: Lélek Vén
41-50: Lélek Ős
51-60: Lélek Király
61-70: Lélek Császár
71-80: Lélek Szent
81-90: Lélek Douluo
91-: Titulus Douluo

A Titulus Douluok titulusát általában valamilyen jellemzőjük által kapják:
Pl. Dugu Bo, a méreg használó: Méreg Douluo
Kard bácsi, a kard használó: Kard Douluo
Tang Hao: Tiszta Ég Kalapács használó: Tiszta Ég Douluo
Vén szellem (nemtom mi a neve): Szellemféle lelke van: Szellem Douluo
Krizantém lélekkel a Krizantém Douluo
További 2 Titulus Douluot ismerünk jelenleg ha jól tudom, Bibi Dong és Csont bácsit. Csont bácsi nyilvánvalóan Csont Douluo lesz, hogy miért, azt majd megtudjuk :D Bibi Dong titulusát meg nem tudjuk.
 
Hokushin
Ezer hála és köszönet. Nekem elég lett volna egy igen vagy egy nem. Nem akartam rabolni az idődet, de ezzel tényleg sokat segítettél. Mikor azt mondta valakire, hogy Lélek ős én csak vakartam a fejem mert nem rémlett hol is áll.
Még egyszer nagyon köszönöm.
 
Peti94
Amúgy nem úgy van, hogy 10. szinttől már Lélek Mesternek számít?
Mármint 10. szinten már megszerezheti az első gyűrűjét és utána 19. szintig Lélek Mester, majd 20. szinttől már Lélek Nagymester, stb, és 90. szinttől már Titulus Douluonak számít. ;)
 
goku5
Így visszaolvasva nekem is eszembe jutott hogy mikor volt a birodalmi torna ott megmérkőztek a botanika akadémiával ahol csak növény harci lelkek voltak. NA már most elvileg TS volt aki a Nagymester hatására elnyelt egy állati gyűrűt kísérlet képen. Mert hogy előtte nem igen próbáltak ilyeneket. Szóval a kérdés jogos: Azoknak a diákoknak csak növényi gyűrűjük lehetett?

Amúgy én is azt hittem, hogy Pl 50 színtől lélek király és nem 51 szinttől. De végül is érthető mert a kerek számnál jön rá a gyűrű és utána lesz következő rangú.

Amúgy délután kidobta nekem a 116. rész előzeteset. Korábban is amikor kerestem az aktuális rész után az előzetest feltűnt hogy korábbi a dátuma mint a részé volt. Na már most hogy csinálják ezek a kínaiak hogy hamarabb kimegy az X+1. rész előzetese mint maga sz X-esik rész!? Nem értem hol benne a logika? Eleve miért? Nem a rész után kéne jönnie?
 
Peti94
Ha általánosságban nézzük, akkor valószínűleg csak növények gyűrűit szerezték.
Viszont simán előfordulhat, hogy valakinek már előbb eszébe jutott a dolog, és kipróbálta, hogy a növény harci lelkére, állat lélek szörnyből származó gyűrt tegyen és, ha sikerült neki, akkor nem kürtölte szét a világba, hogy "Ez működik!" ;)

goku5: Amúgy délután kidobta nekem a 116. rész előzeteset

Nem inkább a 115. rész előzetesét?
 
goku5
Simán meglehetett. De én csak a botanikusok miatt kérdeztem.
Amúgy gondolom azokat könnyebb megtalálni. Nem igen mozogna (gondolom) és nem is igen harcolnak annyit.

Nem határozottan a 116. részé már fenn van. Azért is írtam, hogy lehet az még fenn korábban minthogy leadták volna a 115. e mint írtam volt már ilyen korábban is csak akkor még nem igen vettem így észre, mert csak utólag néztem.
Csak az esetleges spoiler miatt nem linkelem. Bár valahogy nem sok spoillert tartalmaznak általában. Ahogy ez se.
 
Fricy222
Nem hiszem, hogy sikeresen kipróbálta más is az eltérő harcilelket. A Nagymestert a 10 fő tézise miatt zárták ki, amiben az egyik az eltérő harcilelkek befogadásáról szólt.
TS-nak mondja is, hogy ha akarja, megpróbálhatja, de nagyon veszélyes. Mondhatni csak erős idegzetűeknek (mentális felkészültség) javallott kipróbálni. TS az előző élete miatt, és hogy kontroll típusú, be tudta fogadni. De ez valószínűleg millióból 1.
Még ha a pók, amit elnyelt az lett volna, ami egyetlenként növényeket fogyaszt megérteném, de a KE fű és az emberarcú pók nem igazán passzolnak össze. :)
Túl sok a rizikó ahhoz, hogy bárki más is kipróbálja. Bár lehet, hogy ha lenne történelmi áttekintés, akkor valaki már kipróbálta, elvégre ellenzik, tehát ki kellett próbálni, de valószínűleg halálos végkimenetele volt az egésznek.

Egyesítve 2020.07.31 07:38:01:
goku5 írta:
Én azért úgy emlékszem, hogy nem csak a 2. elem miatt ment, hanem hogy megvédje TS-t. Mivel felfedte a kalapácsot ezáltal felfedte azt is hogy ki az apja. És azért is ment főleg oda hogy megkérje hogy nem bántsák TS-t az apja és a benne lévő potenciál miatt.


Tényleg! Akkor nem is a 2. harcilélek miatt megy, hanem a védelem miatt. A harcilélek miatt akart menni, de végül a történések miatt a védelem lett az ok.
Szerkesztette: Fricy222 - 2020.07.31. 07:38
 
Pwent
TS-nak mondja is, hogy ha akarja, megpróbálhatja, de nagyon veszélyes. Mondhatni csak erős idegzetűeknek (mentális felkészültség) javallott kipróbálni. TS az előző élete miatt, és hogy kontroll típusú, be tudta fogadni. De ez valószínűleg millióból 1.


TS-nak nem az elöző élete és kontroll típusa miatt könnyebb a befogadás, hanem a kék-ezüst fű képessége miatt. Mivel a kék-ezüst fű gyenge ezért elfogad minden gyűrűt. Ez TS fűvének egyik legnagyobb előnye.

TS speciális a helyzete, másnál a kék-ezüst fű szemétnek minösült és ezért nem tudta a Nagymester bebizonyitani az igazát, mert nem volt kinn kipróbálja.
 
Hokushin
Engem érdekel, de talán később majd fény derül, hogy kicsoda Xia Wu édesapja.

Az elején meg később is abban reménykedtem, hogy Tang Sang édesanyja valahol fogságban van és együtt fogják kiszabadítani.
 
Ugrás a fórumra: