A vizsgáid fontosabbak, sok sikert majd duplázunk jövő héten
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Scraggy írta:
Más téma. Nem tudom Ayagii engedélyével vagy sem, valaki visszatöltötte a vidstore.me-re az eddigi részeket így újra elérhető a sorozat baráton a sorozat eddigi részei. De én már maradok itt, ezt szoktam meg
Köszi a részt. Remélem a vizsga is sikeres lett Ayagii. Na és jött a 4 al-klán, végre,és gondolom mind a 4 csatlakozni fog a kék hercegünkhöz... hu,és lesz ám itt sok fegyver, kíváncsi vagyok az elnök kovácsra ki lesz majd.Kövi rész meg harcokból fog állni. Bár az öreg képessége akkor egy rinocérosz lehet? mert olyan szarva van. Kíváncsi vagyok,előkerül e a vörös gyűrű és a 6. képesség... mert akkor ő is olyan erős lehet kb mint az erő vén. Biróm ezeket a pálcikákat ahogy ég lefelé ... És még egy gondolat,kit küldhet a lélekcsarnok tárgyalásra ? Volt valami kihagyás esteleg? Más valakinek valamilyen észrevétel..? És kajak már elfelejtettem ezeket a szerencsétlen bűnözőket.
És már megint ez a köcsög plusz feltöltés más oldalra engedély nélkül,elég dühítő
Köszönjük szépen a fordítást!
Remélem jól sikerültek a vizsgák!
Hát ebben a részben nem sok minden volt, de mégis sok minden derült ki. És végre már az általam annyira várt rejtett fegyverek is kezdenek előkerülni! Még ha csak tervileg is. De azért bírom hogy mindenre ilyen hosszú nevet tudnak kitalálni!
Gondolom csak be fogja szervezni ezeket a klánokat is és egyesíti mind a 4-et a Tang szekta alatt. Pont jól jönnek majd ki. És amúgy ha úgy vesszük hogy 4 klán és mégis kb 1000-en vannak nem is túl nagyok. És gondolom erősek is és jól együtt is tudnak működni. Várom már azt a 3 másik klánt és hogyan veszi rá őket a csatlakozásra?
És megvan már hogy mi is lesz a következő célállomás! A kovácsok városa és ott beszerezni a szükséges alapanyagokat. De ha jól sejtem a mélytengerit nem kapják meg csak némi infót róla esetleg hol lehet. Majd azt mennek megszerezni.
Amúgy ilyenkor jön elő egy régebbi gondolatom, hogy ha a kontinensen nem is de a körülötte lévő tengerben is lehetnek elég erős szörnyek. Akár 100.e évesek is. Jöhetne onnan TS következő gyűrűje. A tengeti kő mellett.
Amúgy kérdeném, hogy az a 3 idióta benne volt az eredeti műben is? Mármint itt is?
A dagi is jól nyomja. Simán megy lenyomni 2 lélekszentet és egy lélek királyt úgy hogy ő is csak lélek király.
Amúgy az az első 49 rész már bőven tavaly felkerült. Én még aznap szóltam is róla. Lehet azért sincs fenn több úgy felirattal.
Igen,nekem is a top anime lett a hónapok folyamán,nem gondoltam volna,hogy ennyire le fog kötni,mert jó sok animet ledaráltam már az évek során. Igen a tengerek/óceánokra már én is tippeltem vörös gyűrűk végett,mert ott ugye nincs is nagyon lélekmester,és a tengeri szörnyeket annyira nem bírták zaklatni levadászni. Kíváncsi vagyok,hogy a maradék 2 klán vezér is leakarja majd tesztelni TS erejét vagy csak a rinocérosz,mert nem hiszem,hogy egyszere mutatják majd be a maradék klánvezéreket és nem fogják látni a harcokat. Lehet még fejlődni is fog TS. Nem is jönne rosszul neki. Gondolom az utolsó lesz majd a legerősebb a vezérek közt.
A LCS "besorozása" ellen meg szerintem pont kapóra jönne, hogy a Tang szektába csatlakozzon.
Amúgy kinn a jövő heti rész előzetese is. Abból kiderül ki lesz a LCS küldötte. És hogy miért pont őket akarja.
Azt meg biztosra veszem, hogy mind a 3 maradék vezér le akarja majd tesztelni TS-t. Mármint megfelel-e az ő elvárásaiknak. érdemes-e őt szolgálni.
Erre a védelem párbajra kíváncsi vagyok. Miből is áll majd. Ha védekezése jó akkor miből áll majd? Mező lélekcsont vagy akár a lélekgyűrűk mennyire lesznek használva?
A másik a gyorsaság! Gondolom ez is jó lesz és ki a gyorsabb párbaj lesz valamilyen módon. Na ilyenkor még jól jöhet XW teleportációja.
A 3. nál meg a gyógyszerészet (méreg) mi? Méreg doló és a Tang szekta tudásával? Nem hinném hogy olyan nagy kihívás lesz, de majd meglátjuk.
Ha a kovácsok elnöke is inkább szenvedélyes kézműves lesz mint politikus ő is biztos TS szövetségese lesz! Meglátva a rejtett fegyverek tervrajzait.
Amúgy az erő klán vénjének meg az unokájának vajon milyen szinten járnak? Mennyit fejlődött az unoka? Na meg vajon látták már TS vörös gyűrűjét? És lélekcsontjait?
Ugrás a fórumra: |