Sima Vlc tökéletesen játssza le.
Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Goku5 honnan tudod hogy az áldozás miatt nőtt vissza a lába és nem a lélekcsont egy képessége mert újranéztem azon részeket és nincs konkrétan megmagyarázva hogy miért nőtt vissza.
Én arra gondolok hogy egy 100 ezer éves lélekcsont sokkal brutálisabbnak kell lenni mint amiket eddig láttunk és valahogy a repülés szerintem önmagában kicsit keveslem.
A tudatos lélekgyűrűs kérdéssel csak arra gondoltam hogy amit eddig láttunk mikor lélekszörnyre vadásztak sose egy konkrét fajtát kerestek. Mint például gondolok én elég erős képességek voltak amit a 7. vén használt és nem gondolt eddig senki hogy ugyanazokat a fajta szörnyeket vadásszák egy tehetségesebb tanoncnak .
Talán később választ kapunk rá, de az is lehet hogy sosem tudjuk meg ki volt az a 100as TD.
Bizonyítékot felmutatni nem igazán tudok, de nekem ott az jött le hogy hogy Xiao Wu gyógyította meg mielőtt belement a testébe, ahol megfogdosta ott meggyógyultak a sebei, lehet a 2 kombinációja is.
A másik dologhoz meg eleve kellett volna összehasonlítási alap és TSnak nincs ilyen, mert senki nem rendelkezett előtte császári vérvonalú KEfűvel. Talán ha a TÉkalapács fejlesztésekor eszébe jut megkérdezni a fatert vagy a TÉklán vénjeit, akkor választ kapunk rá. De még akkor sem biztos hogy minden kalapácsosnak ugyanazt a képességet adná ugyan az a lélekszörny.
TS anyja megy egyenesen hülyét kapna ha úgy hoznák vissza a fiát hogy levágták a lábát, hisz még pár csepp vérét se akarta a gyorsabb kultiváció érdekében. De szerintem alapvetően működne nála is a dolog, ezt azért gondolom mert XWt csak is kizárólag a Sóvárgó vörös miatt lehet visszahozni, mert anélkül meghalt volna a nyuszi teste.
Az elefántos csapatnál kb. mind az ötüknél ugyanolyan képesség volt. Különbség leginkább az erőben volt.
A 134. részben, amikor hozzáér XW, akkor épül vissza a lába, majd pedig egyesül TS-val. Így szerintem is az áldozat miatt nő vissza a lába. Ha a lélekcsont lett volna, akkor nem hiszem, hogy megsemmisült volna a lába. No meg XW az életerejét is odaadta...
XW testének feláldozásakor gyógyult meg TS. Szóval csak XW áldozatának köszönheti nem másnak. Azért egy hullát nem hoz vissza egy lélekcsont. Pláne XW-nál volt a lélekcsont még mikor elkezdett TS gyógyulni. Amint azt is visszaadta kezdett a lába is.
Azt a repülés képességet én is keveslem egy 100.e éves lélekcsonttól. Tudom milyen jó értékes és különleges a repülés de akkor is többet vártam volna tőle. Pláne az a repülés is miben korlátozódik? Mert tudna vajon úgy meg annyi ideig repülni manőverezni vele mint egy repülés képességgel? Mert én azt hiszem nem.
Amúgy én is arra gondolnék, hogy egy megadott szörnynek hasonló lehet a képessége. Viszont messze nem mindegy az milyen erős, milyen idős. Azoktól is függhet a képessége. Pl egy 1000 éves és egy 10.e éves ugyanolyan lélekszörny se biztos hogy ugyanazt a képességet adja. Viszont két hasonló idős ugyanolyan szörny adhat ugyanolyan képességet.
Pl TS 4. gyűrűjénél a nagymester is mondta hogy azt a 6.e éves emberarcú pókot nyelje el. És akkor mondta hogy 4. képessége mellet a 3. is fejlődhet. Szóval csak kapott volna új 4. képességet tőle. Nem ugyanaz lett volna a 3. és a 4. is.
Szerintem AY-t nem fogják már visszahozni csak XW-t.
Én nem azt mondtam hogy visszahoz egy hullát.
goku5 írta:
Amint azt is visszaadta kezdett a lába is.
goku5 írta:
Azt a repülés képességet én is keveslem egy 100.e éves lélekcsonttól. Tudom milyen jó értékes és különleges a repülés de akkor is többet vártam volna tőle. Pláne az a repülés is miben korlátozódik? Mert tudna vajon úgy meg annyi ideig repülni manőverezni vele mint egy repülés képességgel? Mert én azt hiszem nem.
Hát ha a csont miatt nőtt volna vissza a lába, akkor eleve hogy nem gyógyultak be azok a piti sérülései előtte?
Azért utána nőtt vissza, mert Xiao Wu előbb vissza tette a helyére és csak utána gyógyította meg a lábát.
Sziasztok.
Megfeledkeztek egy apró dologról, még TH mondta volt egy régebbi részben, hogy mikor elnyelesz egy 100k éves gyűrűt akkor minden sérülés meggyógyul. Tehát nem azért gyógyult meg mert az is a lélek csont képessége hanem mert elnyelt egy 100k éves gyűrűt. Még Ayagii is ki egészitete volt ezt, ha vissza mentek jó pár oldalt akkor megtaláljátok.
Hát, ha minden igaz erre a kérdésre a válasz néhány résszel később meg lesz a válasz. Addig pedig szerintem, ne vessétek el egyik ötletet sem.
Williboy írta:
Sziasztok.
Megfeledkeztek egy apró dologról, még TH mondta volt egy régebbi részben, hogy mikor elnyelesz egy 100k éves gyűrűt akkor minden sérülés meggyógyul. Tehát nem azért gyógyult meg mert az is a lélek csont képessége hanem mert elnyelt egy 100k éves gyűrűt. Még Ayagii is ki egészitete volt ezt, ha vissza mentek jó pár oldalt akkor megtaláljátok.
Na akkor meg is van TS gyógyulásának az oka más szerint is! Ezen már ne legyen vita.
Amúgy TH közvetlenül miután megszerezte AY gyűrűjét összecsapott egyszerre 3 TD-val! Gondolom tőlük szerezte azokat a sérüléseket. (de még mindig nem tudjuk miket is)
Amúgy meg mint írtam nem mindegy milyen is az a repülés! Mármint csak annyi hogy lényegében lebeg (eddig azt láttuk) Esetleg még gyors is. De ami fő, hogy mennyire tud vele manőverezni "kergetőzni, menekülni" ahogy az utolsó részben is volt. Pontosan még nem láttuk mire képes az a lélekcsont. mert eddig szinte csak a lebegését láttuk, meg hogy képes felemelni. mennyire gyors és manőverezhető? Mert eddig a lebegés igen gyenge egy 100.e éves lélekcsonthoz képest.
Fantázia kérdése a dolog, mert a KEfű segítségével simán haladhatna úgy is hogy húzza magát vele mint a Pókember.
Az meg pont ugyanazt jelenti mint amit mi mondtunk hogy XW gyógyította meg mert hát tőle van az a 100000 éves gyűrű.
https://www.narut...start=1230
Ayagii itt irja le hoszzabban hogy mi is történt pontosabban mikor TH elnyelte AY gyűrűjét
"Az erős mágneses tér hatására, amit anyád halála hagyott hátra, Lélek Csarnok mesterei egyszerre támadtak, de nem voltak képesek megsebesíteni. Csak tétlenül nézhették, ahogy Ah Yin lélekgyűrűje eggyé válik velem. Hogy az akkori legfiatalabb Titulus Douluová válok az egész kontinensen. Egy Titulus Douluo, akinek van egy százezer éves gyűrűje egy teljesen más fogalom, mint egy átlagos Titulus Douluo. Akkoriban nemcsak a testem gyógyult meg, de az erőm is hihetetlenül megnőtt. Ah Yin halála megőrjített. A harc három napon és három éjjelen át folytatódott. A karomban tartottalak, és minden erőmet támadásra használtam. Nem tudom, hogy hány mester halt meg a kezeim által Lélek Csarnokból, és a két Titulus Douluo közül, aki a Pápával jött, az egyik meghalt, a másik pedig súlyosan megsebesült, és a Pápa maga is súlyosan megsebesült a csapásomtól. A sebeimet is akkor szereztem."
Ugrás a fórumra: |