Nagyon szépen köszönöm az új részt!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Ayagii írta:
Szerk.:
137Nem sok minden történt. Ami a legjobban fájt, hogy az előző részbe beleraktak pluszba jelenetet, amikor Nagymester eddzi a katonákat (ami nem volt a regényben benne), és ebből a részből meg kihagyták, amikor megjelent TS, és a gravitációs mezőt felcsavarták maximumra, majd lealázta benne a katonákat
Köszi szépen a fordítást!
Hát én is csatlakoznék az előttem szólókhoz! Hát ez a rész tényleg nem igen haladt sehova.
Amit kaptunk az némi plusz információ a birodalom és a trónörökösről.
Valahogy addig nincs is nagyobb baj amíg a trónörökös is a LCS ellen van. De vajon ellene lesz?
Másik plusz dolog meg hogy TS végre elhatározta magát és megalapítja a régi vágyát s Tang szektát. De amúgy jó már hogy 1 év alatt össze akarja hozni és elég erőssé is tenni azt. Azt már más kérdés ha már a Tang szekta feje lesz, akkor elvileg nem lehet a Tiszta ég klán feje nem? Akkor meg ki vezeti majd a klánt?
De legalább végre belefog abba amit már régóta várok! Az pedig a fegyvergyártás! Alig várom már hogy miket alkot és azoknak milyen erejük lesz?
Az meg megint nem tiszta tényleg hogy gondolja a LCS hogy tart egy bajnokságot ? Most komolyan? Persze hogy máshogy, de akkor is minden bajnokságon dől el? Nem a csatatéren?
Ja és persze Oscar is visszatért végre. Valahogy ahogy méregetik egymást hogy a francba nem is ismerik meg a másikat? Főleg TS hogy nem ismeri fel? TS-t még jó, mert ő sokat változott de Oscar kevésbé.
Előzetest meg hagyjuk már tényleg nagy a katyvasz benne. De azért most tényleg mit csinál Ocsar és a dagi TS háta mögött?
De amúgy ha jól sejtem nem véletlenül mutatják TS póklábait, meg a kapcsolódást. Vajon mit mond a nagymester? Meg egy másik nem lehet hogy TS a póklábakkal akarja méregteleníteni a császárt? Mert igen félreérthető a látvány, de szerintem azt hoznák ki belőle.
Amúgy én is megnéztem volna hogy darálja le TS a katonákat. Gondolom séta helyett nem fért volna bele.
köszönöm a részt, Remélem a Vén szörny, Kard bácsi, Csont bácsi, ideiglenesen csatlakoznak TS szektájához és a bajnokságon szét aláznak mindenkit
Egyesítve 2021.01.02 21:53:28:
meg kiváncsi vagyok a reakciókra amikor TS megjelenik az LCS elött a piros gyűrűvel 1 év múlva
Ez a verseny most nem a tehetségek felfedezéséről fog szólni, hanem hogy melyik klán alkalmas vezető klánnak. Tehát itt mindenki be fogja vetni a nagyágyúkat. Értsd: Lélek Douluok és Titulus Douluok is képviseltetni fogják magukat, nagy valószínűséggel.
Bár hogy Lélek Csarnok hogy képzeli el ezt a versenyt, az jó kérdés. Mert tuti nem egy sima kis kieséses harc lesz, mint a Kontinentális Lélek Mester Verseny, amit már láttunk. Én inkább ilyen küldetés teljesítős dolgokat képzelek el, ahol pl. le kell győzni ezt-vagy-azt a lélekszörnyet, vagy valahonnan el kell hozni valamit (pl. egy adott szintű lélek mester fejét), meg ilyesmi. De persze a jó öreg 1-1, 2-2, csapat-csapat harcok is biztosan lesznek.
És persze tippem szerint az egész célja csak az lesz, hogy a maradék/újraalakult/újonnan alakult klánok szépen kifárasszák egymást, hogy utána Lélek Csarnok ledarálhassa őket. Mert miért osztaná meg a hatalmat bárkivel is, ha elég erős ahhoz, hogy az egészet megtartsa...?
Szerintem a hercegnek valamilyen mérgező növény lelke lehet, csak titokban tartja és a vén méreg hiába akarja hatástalanítani, nem tudja. Részemról is az a tipp, hogy TS fogja hatástalanítani a mérget a póklábakkal.
Én még mindig azon vagyok fent akadva, hogy senki sincs lerökönyödve attól, hogy TS 6.
gyűrűje vörös.
Arra kíváncsi vagyok, hogy TS miként akarja 1 év alatt összerakni a Tang szektát, de az Erő klán biztosan a tagja lesz, de valószínűleg be szeretné olvasztani a Hétkincses klánt is másnem támogatónak és a megmaradt villámsárkány tanoncokat is. Még az is lehet, hogy a többi shrek tanítvány is csatlakozna, akikkel megnyerték a versenyt.
Kíváncsian várom, hogy mit akarnak ebből kihozni és mennyi tudást ad át a tagognak.
Hát arra azért kíváncsi vagyok hogy mi kell egy klán létrehozásához? 2 dolog biztos. Azok pedig az emberek és a pénz! Az embert jó mert kellenek a tagok. A pénz meg hogy megvegyen mindent és felszerelje magát.
Szóval honnan is vesz megbízható embereket? Hát más klántól nem hinném. Egyrészt mennyire megbízhatóak? Másrészt meg már azoknak van saját klánjuk. Miért mennének el máshova? Szóval az emlegetett hét kincses üvegpagoda és az Erő klán is külön klánok szekták. Azoktól nem hiszem. A Shrek 7 szörnyéből meg lényegében csak a dagi aki jöhet. Oscar inkább RR mellet lesz a 7 kincses üvegpagodában. Mu Baiék meg trónörökösök. Szóval szintén kizárva. Honnan jöhetnek még tagok, akik nem igen tartoznak sehova, függetlenek? Pláne a LCS ellenfelei? NA jó kérdések. Talán pár eddigi ellenfele a tornáról?
A pénz meg természetes. Gondolom Ning bácsinak akar eladni némi fegyvert pénzért, meg a dékán is mondja hogy segít mert a birodalom mindennel ellátja őket. Szóval szerintem ezzel lesz tán a kevesebb gond.
Ez a torna meg tényleg kíváncsivá tett hogy is zajlik majd. Lényeg itt is az lesz hogy a LCS akarja kinevezni azt a 7 klánt és azok csak a bábjai lesznek.
Lehet hogy a tiszta ég klán nem is indul.
Ja meg hogy lehet-e majd fegyvereket használni? Mert csak az a Tang szekta ütőkártyája.
Azért a fegyverektől se várjunk 100% győzelmet. Nem mindegy, ki használja és ki ellen. Pl. Tang San kezében egy gyengébb fegyver is kellően veszélyes lehet, még erősebb ellenféllel szemben is. De egy kevésbé képzett emberke egy jobb fegyverrel sem biztos, hogy sikeres lehet egy erősebb/képzettebb ellenféllel szemben.
Anno volt egy nagyon jó, ide illő mondat a Naruto mangában, a Sötét Zetsu mondta: "Egy képzett személy akár egy kaviccsal is győzhet egy shurikenes kezdő ellen." (Lásd https://naruto-ku...uto/388/17 )
Tehát elkészítheti ő a három legerősebb Tang szekta fegyvert is, de ha nincs olyan, aki teljesen ki tudja használni a fegyverek képességeit (nincs legalább kb. 70-es szintű, szerintem), akkor csak az időt töltötte feleslegesen.
Persze a Hét Kincses klán esetében is láttuk, hogy hatásosak a fegyverek, de csak egy bizonyos szintig. Ha nincs mögötte erő és képzettség, akkor nem sokat ér.
Természetes, hogy nem mindegy ki is használja azokat a fegyvereket, de azért tegyük már hozzá, hogy az se mindegy ki ellen használja.
Mármint lehet a használó egy 70 fölötti, ha gyenge a fegyver és akármilyen jól is tudja használni egy erős ellenfél elles semmi haszna. Míg a saját ereje hasznosabb.
Szóval a fegyver is sokat számít! Láttunk már többféle fegyvert és láttunk kik milyen szintűek ellen jó. Pl a ki íjpuska csak 40 szintig hatásos. Afölött már szinte mindegy ki használja hatástalan. Míg a kis méreggömbök akár 70 szint körülieket is ki tud iktatni, még akár egy gyengébb kezében is.
De vegyük az ellenpéldát. A jama meghívása akár megölhet egy TD-t is. Viszont nem mindenki lenne képes használni. Elég lélekerő kell a használatához.
De egy más szinten ahogy TS is sokat használta az az hogy meggyengíti az ellenfelét a harci lelkeivel, majd amikor már sérült és nem tud úgy védekezni befejezi a rejtett fegyvereivel akik korábban hatástalanok lettek volna az ellenfelére.
Amúgy nem tud valaki valamit az élő szereplős sorozatról? Mert kezdésnek én már több időpontot is láttam a legkésőbbi is december 31 volt. És még sehol semmi róla.
Ha vissza emlékeztek, mikor az erő klános nagyfater megtudta ki Ts, szinte azonnal hűséget fogadott neki szóval az erő szektánál nincs ilyen kérdés. Szerintem ha megtudják, hogy visszatért, azonnal felkeresik. A villámsárkány klánból a vezérek gyerekei, a nagymester és Erlong, ők talán egy zászló alá tudnák gyűjteni a megmaradt tanítványokat. A shrekből nem a hét fő elemre gondoltam, hanem akik a háttérben voltak és csak ritkán harcoltak, név szerint nem tudom kik azok. A hét kincses klán már nem hiszem hogy talpra tudna állni, az Lcs tuti nem engedné, szóval vagy beolvadnak, vagy az enyészeté lesz a klán. Elvileg Ts nek kellene a klánvezérnek lennie a Tiszta ég klánnál, de ezek szerint lemondott erről, sőt valszeg már akkor letett erről, mikor kijelentették, hogy a 8. gyűrűje legyen vörös.
Meg valami eszembe jutott, alternatív megoldásnak, XW felélesztésével. Th áldozza be a vörös gyűrűjét és kultiválását, hogy ne TS nek kelljen, bár még mindig ott a lélekcsont kérdés. Remélem ezekre nem mostanába kapunk választ, élveznék még sok száz részt ebből a sorozatból
Tang Hao vörös gyűrűjével az a "gond", hogy az Ah Yintől van, logikailag nem használható Xiao Wu feltámasztásához. Illetve Ah Yinnek eszköz lélek harci lelke volt, míg Xiao Wu szörny lélek harci lélekkel rendelkezett.
Arról nem is beszélve, hogy ahogy ismerjük Tang Sant, nem engedné még jobban megnyomorítani az apját. Így is oda van már a fél keze-lába, és a lélekereje is visszaesett 70-es szintre.
Nem hiszem,hogy letett volna,hogy ő legyen a klánvezér a Kalapácsnál,csak mivel ők el vannak zárkozva így nem segítenének neki ilyen kisebb csatákban. Ezért akarja az áhított Tang Szektát. + még szerintem ne felejtsétek el a maradék 3 klánról se tudunk semmit akik a Tiszta Ég hű szárnysegédei voltak régen ,mert ha az erő klán vezére így behodolt,akkor a maradék 3 klán is tuningolt vörös gyűrűs TS-től is lehidal és onnan is leszenek jó páran 80asok szerintem. Meg az Öreg szörnyt is megpróbálja befűzni TS.
A kövi részhez meg nem lehet,hogy az az árnyék Bibi néni póklábai lehetnek? És a császárral van valami visszaemlékezés? mert szeretnek mostanság félre vezetni bennünket az előzetesekkel.
puhavagyok írta:
meg kiváncsi vagyok a reakciókra amikor TS megjelenik az LCS elött a piros gyűrűvel 1 év múlva
Ugrás a fórumra: |