Chakra írta:
... A pókláb eleve egy 10 000 éves lélekszörnyből jött...
Bocs, butaságot írtam. 1000 éves volt. Kevertem a Gödör Démon Pókkal.

[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Chakra írta:
... A pókláb eleve egy 10 000 éves lélekszörnyből jött...
Kedves Ayagii, Chakra!
Köszi az előző évet, és hogy elhoztátok nekünk ezt a csodálatos sorozatot.
Minden jót kívánok az új évre
Nekünk meg, hogy valaki itthon lássa meg a potenciált a sorozatban, és hogy a novel rész jelenjen meg könyvben, mint a démoni kultiváció esetében
Hasler írta:
A jelenlegi információkból szinte alig tudunk valamit. Kétféleképpen lehet értelmezni az is lehet hogy csak a kultiválását és a gyűrűket a füvön kell átadnia vagy az is lehet az egész lelkét , ezek viszont felvetnek további kérdéseket minthogy ha az első történik meg akkor kezdheti előlről az egész kultiválás-t ? vagy az iker lélek miatt megmarad a szinte a másik lelkének hála ?
...
Boldog új évet mindenkinek!
És kicsit visszakanyarodva, nem nézve a páncél megjelenését.. ugyebár akkor "nyelte" el amikor a pók isten mód aktív volt.
Ilyenkor másodpercenként 1 évet veszített a kultiválásából, na most mi van ha megtartotta valamilyen formában ezt a negatív velejárót?
Nem azt mondom, hogy TS kultivációját csökkenti, de mi van ha a többi lélekcsontot szipolyozza és ezért történt ami történt?
Örömhír hogy jön Oscar, remélem nem csak a rész végén mutatják egy pillanatra...
Illderin írta:
...
Örömhír hogy jön Oscar, remélem nem csak a rész végén mutatják egy pillanatra...
Boldog DOULUO DALU-ban Gazdag Új Évet Kívánok mindannyiunknak!
<pár sor tötölve>
Moderátor (Chakra): Kérek mindenkit, hogy szokjon le a következő utáni részek előzetesének tartalmának beírogatásáról! Az is spoiler.
De amúgy tényleg lehet benne valami hogy a pókisten mellékhatása. De amúgy tényleg különböznek azok a lélekcsontok. De szerintem ha megtanulja valahogy összehangolni őket akkor nem lesz ban. És főleg azt remélem az a páncélt is csak vészben használja. (randa is) meg szerintem jobbak a póklábak magukban.
Arra meg külön kíváncsi vagyok hogy fogja megoldani a hangolást. Mivel szerintem ilyennel még a Nagymester se találkozhatott. Mert nemhogy a lélekcsont ritka pláne hogy még több is legyen, de hogy még azokat össze is hangolni? Igaz a nagymester apjának is (klánvezér) 3 lélekcsontja volt (kláné). De hogy még összehangolni is más dolog.
Chakra írta:
Tényleg... mintha nem rémlene, hogy tudnánk Oscar vezetéknevét. Vagy csak én nem figyeltem?
Lassan kezdd bosszantóvá válni ez az egy helyben való topogás.
Az előzetesben beharangoznak 2-3 lépést előre de a tényleges előrehaladás meg nincs.
Lassan több mint egy tucat szál van beharangozva de csak nem jutunk sehova.
137. rész
Chakra írta:
Tényleg... mintha nem rémlene, hogy tudnánk Oscar vezetéknevét. Vagy csak én nem figyeltem?
A hiba máshol van elrejtve
Oscar neve kínaiul: Ao Si Ka
Tehát ha ebből indulunk ki, akkor valószínűleg Ao lenne a vezetékneve, a keresztneve pedig Sika. De ez alapból nagyon hülyén nézne ki, meg az Ao Si Ka alapból az Oscar fonetikus ejtése. Tehát lényegében a teljes neve az, hogy Oscar. Főleg már csak azért is, mert amikor meg szoktak valakit szólítani, akkor általában a teljes nevüket használják (vagy Xiao-t használnak, vagy 'er-t, vagy pedig teljesen más megszólítás (pl: 2. testvér)) , amit biztosan észrevehettetek, Oscart pedig csak Oscarnak hívják.
Erzsicica írta:
A hiba az emlékekben van.
A 13. részben fordítottad, 6:01-nél ki is írtad megjegyzésbe a nevét, és Mubai Xiao Ao-nak hívta ott![]()
Ugrás a fórumra: |