Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
nago

Arra viszont kíváncsi leszek hány TD fog még előkerülni a történet során, például Lcs oldalán, simán kinézem belőlük hogy nekik is van pár regisztrálatlan TDjük.


Ha csak az opening végéből indulunk ki, akkor TS-sel szemben 7en állnak, gondolom a lélek csarnok 7 legerősebb embere. Ebből 3-t ismerünk.
+ aki felnyomta TH-ékat.
 
goku5
Hát én nem hinném hogy pletykálnának annyira. Meg még idejük se igen volt rá. Arról nem is beszélve hogy mennyire meglepődött hogy 3 lélekcsontja van. Nem hogy milyen képességeik.

Hogy kik lesznek az első áldozatok jó kérdés!? Egyéni célponttal kezdik-e? vagy egyből csoportokkal?
De 7 kincses üvegpagoda is jó célpont. Legerősebb támogatója lenne kilőve mer pár erős TD is. Na meg az egyik birodalom fő támogatója veszne.
A zsarnok sárkány klánról meg igazából még nem sokat tudunk.
A tiszta ég klán meg nem akar előlépni. megbújnak nem akarják felfedni magukat. És nem hiszem hogy a LCS miatt. Csak nyugalomban élnek.

Egy jó kérdésnek meg megint itt van hogy ki találja ki a titulusokat? Pláne ha csak a klánon belül tudnak róluk. Mert akkor biztos nem a pápa. Vagy valami LCS szervezet.
Amúgy még mindig akkora spoiller lenen a nagybácsi titulusa?

Az opening végén meg azokat mutathatják akik segítettek ZH ellen. Évileg azok még LD ha nem léptek előre. De eleve elég sok LD mutattak egyszer a pápa oldalán.
 
Peti94
Akár még az is előfordulhat, hogy nem a klánokra csapnak le, hanem külön-külön a vetetőkre, amikor éppen távol vannak a klánjaiktól.
De akár előbb az erősebb LD, TD szintű tagokat is elintézhetik, hogy később ne jelentsenek gondot a klánok megtámadásakor.

Amúgy az Arany Generáció minden tagja elérte már a 60. szintet, szívesen megnézném a lélekgyűrű vadászatukat, de valószínűleg ezt nem fogják mutatni :(
Mondjuk Xiao Wu keresése közben pont lenne rá idejük, hogy mindegyikük megszerezze a 6. gyűrűjét.
 
Severum
Már hogy ne lett volna idejük pletykálni? bementek a vezérhez az egyikkel a másik kettő meg ment és elmondta pár társának és így tovább. :D

Persze nem tudhatom, de érzelmi okok miatt kerülhet az első célpont szerepébe a Kék zsarnok klán.

Akkor 20 éve volt 2 TDjük és azóta lett 7 már ha a klán vezér is vén, mert ha nem akkor vele 8, volt idejük kultiválni. :D
Hát azért mégiscsak Lcs miatt zárkóztak be, nem véletlen panaszkodtak miatta annyira, meg akkor nem is lenne okuk haragudni TSre.
Lehet nem voltak biztosak a győzelmükbe, az akkori politikai helyzettel sem vagyunk tisztában.
De ahogy a klánvezér beszélt a feloldásról az egyértelműen azt sejteti számomra, hogy nem a félelem miatt nem jöttek ki eddig.

THét az előző pápa találta ki és elég jó is lett, "Tiszta Ég" a többiek kb a lelkeik alapján vannak elnevezve, őket biztos a személyzet nevezte el. XD
Szerkesztette: Severum - 2020.10.13. 00:03


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
nago
Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e :hmm
Szóval TS klán tag lesz, elvileg nem hagyhatja el a klán területét. Az előzetest ugye láthattuk. A kérdés, hogy a kiskapu vajon az lesz-e, hogy neki már van mestere, és ezt a klánnak tiszteletbe kell tartania.
Vagy B verzió, a történet mesélői ugranak megint 2-3 évnyi edzést, és mondjuk már 70s szinten érkezik meg a shrek akadémiába (ezt kevésbé tartom valószínűnek a lélek csarnok tervei miatt)
 
Holdpenge
Haha tény valószinűnek tartok még 1 rész tolódás valszeg elhúzzák a ceremóniával meg elbeszéléssel a kék ezüst fű kultiválásával kapcsolatban utánna határoznak majd úgy, hogy akkor go sensei :D ez csak személyes véleményem :)
 
Peti94
Lehet, hogy a 3 feltétel teljesítése miatt hagyhatja el a klánt és miután teljesítette vissza kell mennie.
 
goku5
Az arany generáció csak 3 vezértagja lépte át a 60 szintet nem az összes. Ahogy a tornén is csak ők 3-an voltak 50 fölött.

Pletykáról meg annyit hogy nem hinném hogy eleve olyan pletykás lenne a klán. TS jöveteléről se sokan tudtak. Pláne maráról TS-ról és a képességeiről. De páran akik elé mentek tudtak. Gondolom csak akiknek a nagynéni eldicsekedett. Senki más nem. És ha tippelt is a repülésről igen jól tippet. A helyszínt meg pláne azért s e hiszem hogy ezért választotta mert nem is használta. Mert ha már valamit használni akarok és ez belemegy a helyszín használatba akkor használta is volna. Itt is lett volna rá alkalma.

Visszavonulásról is szerintem a viszály elkerülése érdekében döntöttek. TH-val az oldalukon még talán akkor is kiállhattak volna a lélekcsarnok ellen. Pláne lehet lett volna segítségük is. A 4 mellékágról se tudni még semmit. Nemhogy szövetségesekről akik a LCS ellen mentek volna segíteni. (ellenségem ellensége a barátom)
A Kék zsarnok klán miért lenne személyes. Na meg azért van olyan okos hogy a személyes érzéseket ne kavarjanak be neki.

TS meg szerintem szabadon mászkálhat. Megengedik neki. Semmi kifogás nélkül. Olyan külső klántag néven. Ő eleve különleges eset. Jövendőbeli vezető jelölt. Gondolom ezért eleve megengedett. Szövetséges gyűjtés meg még jobb.
A kérdés inkább az hogy akarják észrevétlenül a hátérből támogatni? Esetleg a távolból követné pár ember hogy segítse megvédje, vagy hogy?

Ahogy én az előzetest nézem Oscr lehet még az aki éppen megszerzi az 5. gyűrűjét esetleg azért se lesz ott a többiekkel. De erre hogy így ugranának TS ellen kíváncsi vagyok mi váltja ki belőlük.
Ja meg hogy mikor jön már végre TS és XW nagy találkozása?
 
Severum
Ha szerinted csak lőtt egyet a vakvilágba és tippelt a repülő csontra, felőlem.

Azért lenne személyes mert Bibi nénje tönkre akarja tenni Nagymester életét miközben vigyáz az életére. :D Szerintem ez lehet személyes indok, hogy első helyre kerülhessen a klánja.

Lehet hogy szabadon mászkálhat, de lehet a 6. gyűrűjét ment megszerezni, és akkor már benéz Shrekbe is, utána meg irány megkeresni XWt ahogy TH mondta neki.
Nem tudom mi lesz a 3 feltétel de szerintem a szerelmi útja nem lesz benne, mert akkor Fater ide oda, nem lesz klántag, mert a szerelem fontosabb.

Mondjuk azt a beszélgetést megnézném amikor közli velük hogy az erő szekta már alá is tartozik, jóban van a 7 kincsesekkel is, a Xing Luo(már ha jól írom)Birodalom leendő trónörököse és a Méreg TD fogadott testvére. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Peti94
Most már nagyon közel van TS-nak a 6. gyűrű, és az előzetesből annyi látszik, hogy egy havas terepen állnak, ezért szerintem is TS lesz, aki ott megszerzi a 6. gyűrűjét.

Igen elég sok szövetséges szerzett már TS, ha sikerülne a LCs szándékairól hírt kapniuk, akkor összegyűjthetné a szövetségeseket és a segítségükkel visszaverhetnék a LCs támadását és megóvhatnák a klánokat.
--
De elméleti alapon tegyük fel, hogyha a LCs-nak sikerülne kiirtani a klánokat (max néhány tag maradna akiknek sikerült elmenekülniük), akkor mi lenne utána?
A LCs szinte megállíthatatlanul törhetne előre és terjeszthetné ki a területeit, előbb a klánok régi területei szerezné meg, majd apránként elfoglalhatná az egyik, majd a másik birodalmat is.
Alig lennének páran akik ellen tudnának állni a LCs együttes támadásának, csak akkor lenne esélyük a klánoknak és a birodalmaknak, ha összefognának a LCs ellen. ;)
Szerkesztette: Peti94 - 2020.10.13. 14:32
 
goku5
Szerintem se csak tipp volt, csak nem hiszem hogy elpletykálták volna neki. Valahonnan máshonnan szerezhetett róla tudomást. Vagy tényleg egy nagyon jót tippelt.

Nagymesterrel és a klánjával kapcsolatban meg annyit, hogy elvileg már nem tagja a klánnak. Maga vált ki közösítették ki. És a pápa se az a fajta hogy csak ezért lennének ők az elsők. Megtartja ő azt a távolságot magánélet és munka között, hogy a siker legyen az első.

A6. gyűrűre meg tényleg kíváncsi vagyok. Tényleg kell-e vadásznia. Na meg a nedannak se volt még nyoma. Az mikor jelenik már meg haszonként?

Az előzetesről annyit, hogy elsőnek én is azt hittem aztán 1-2 megállításnál kivehető hogy tényleg valaki gyűrűt szerez, de annak 2 ezer éves gyűrűje van és 10.e éves. Szóval nem TS inkább Oscar. Nem véletlenül írtam annyiszor. A találkozón sincs ott.

Arra a 3 feltételre meg még szerintem várnunk kell még egy darabig. Pláne hogy mit szol a klán ha kiderül TS és XW kapcsolata és XW kiléte. Lesz ott fejvakarás és csóválás.

Szövetséges meg tényleg van. És jók is. De magáról az arany vas háromszögről és a Nagymester tudását is magáénak tudhatja.
Eleve a Shrek 7 szörnye is különleges származású és képességűekből állt.

A lélekcsarnok meg szerintem most nem a terjeszkedést akarja hanem a két birodalmat elfoglalni akár egyszerre is. Az egész kontinenst meghódítva.
Az összefogás egyik leendő vezetője kulcsa meg biztos TS lenne.
 
Ayagii
Nem értem mért gondoltok arra, hogy pletyka :D nekem nyilvánvalónak tűnik, hogy azért tippelt repülésre, mert máshogy nem juthatott volna vissza fel, miután leesett :D

És nem, nem lenne nagybácsi titulusa akkora spoiler, de nem emlékszem h a regényben is említették volna meg azon kívül, hogy az egyik fejezet címe a titulus volt. Majd meglesem hogy benne volt-e, és ha igen, és meg mindig nem említik miután TS elhagyja a klánt az animációban, akkor leírhatom
 
Malkavita87
Szerintem nagybácsi elég időt töltött AY-n mellett, hogy kikövetkeztesse, mi lehet a lélekcsontjának az ereje, elvégre már a találkozásukkor is úgy repült le :D
 
Hasler
Valamit nagyon elnézünk vagy félre értünk gondoljatok bele hogy ha most legyőzik a Lélek Csarnokot akkor Ts még el se érte a 90-es szintet és vége lenne a sorozatnak.
Azt tartom reálisnak hogy az elkövetkezendő részekben mindkét oldalon lesznek veszteségek de a Lélek Csarnok győz és Ts-éknek meg kell erősödni hogy győzni tudjanak később . Vagy pedig elhúzódik ez a háború először lerohanják az egyik birodalmat utána a másikat és ez egybe foglal jó pár évet úgy már lenne értelme hogy ts-ék olyan 80-as szint körül lennének de így nagyon korainak tartom hogy ez nagy horderejű csata legyen amiben Ts-ék is részt vesznek.

Van egy teljesen más kérdésem említette Th hogy ha egy Lélekszörny eléri a 100-as szintet akkor kvázi halhatatlan lesz most akkor ezt úgy tudják hogy nyílván minimum 1 elérte hol van vagy vannak most ? Mi lesz vele utána ?
A másik mi lesz egy ételtípusú lélekmester 7. képessége ? Átváltozik a lelkévé és megeszik ? vagy megkapja az összes eddigi képességét csak erősebben ?
 
Peti94
Nem kell az egész LCs-ot legyőzniük, mivel nem minden tagjuk "gonosz", csak azokat kell kiiktatni, akik a többieket irányítják PL: A mostani Pápát és a hozzá hűséges embereket.
Ezután egy új Pápát kellene választaniuk, aki együttműködik a két irodalommal és a klánokkal.

Nem hinném, hogy elhúzódna a háború, mert az egyik fél számára sem lenne jó. Minél tovább tart egy háború annál több ember hal meg

De ezután még bőven jöhetnek konfliktusok nem csak a LCs jelenthet fenyegetést.
Például az általad felhozott 100. szintet elért emberré változott lélekszörnyek, ha sok lenne belőlük, akkor akár le is csaphatnának a "háborúban" meggyengült emberekre.
---
Mekkora poén lenne már Oscar 7. képessége: Étel lélek avatár: kolbász test :P
A második viszont már érdekesebb, elég ütős lenne, ha megkapná egyszerre az összes képességét.
 
Ugrás a fórumra: