Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
nago
goku5 írta:

De egyre inkább érzem hogy rövid ez a heti 14-15 perc! Nagyon fel tudják csigázni az embert majd mindig váratni!Nekem is az jutott eszembe, hogy szívesen lennék 4-5 héttel idősebb, és nézném meg a részeket egyben ;)


Ami nekem eszembe jutott: mintha a gyilkos isten mezőt félválról vennék :hmm

Ami zseniális húzásnak tűnik, hogy láncra viszi a harcot (előző részben említette, hogy észrevétlenül elfogyott a mentális erőjük -> ergo előnyt kovácsolhat belőle).
 
Turo22
Alig varom a következö rèszt
 
goku5
Az volt mondva hogy a Tiszta ég klánban 2 TD van! TH és a bátyja. Szóval a vének max LD lehetnek. De ahogy említve volt TH is képes volt LD ként felvenni a harcot egy TD-val!

Ha mentális erő kell akkor ott van TS-nak a koponya lélekcsontja. De elvileg annak a használata használ sok lélekerőt. És ahogy ő maga mondta annak a használata nélkül is könnyen elfogy ott. Nem tudom mennyire lesz ott hasznára de biztos lesz. Mert mondta hogy használja a lélekcsontjait. Azért a jó érzékeléshez kellhet, gondolkodáshoz na meg a lézer szemek is jól jöhetnek.
De nehogy lezuhanjon már mi? Amúgy is tud repülni! De még mindig nem világos hogy lett egy növény típusúnak repülő lélekcsontja?

De amúgy áll a kérdésem. Jól sejtem hogy nem használta a gyilkos isten aurát mostani harcban? És tényleg jól jöhet még. Nem érdemes lebecsülni, bár ismerik már ahogy kiderült. Bár nem sokan tudják használni, na meg az ellenfele csak LD lehet.
Amúgy vannak akkor még 70-80 szintűek a klánban? Gondolom csak.
 
nago
Én azon csodálkoztam, hogy amikor bejöttek a vének, akkor remegett -> lélek erő nyomást kapott. Kérdezte is az öregebb, hogy gyilkos isten mező? Viszont nem lehetett látni az aurát.

Most vagy kihagyták az animációból, vagy különböző szintjei vannak.
De szerintem Tang Hu ellen nem használta, sőt, talán 10-20%-t annak, amit tud... tök durva, hogy mekkora különbség volt köztük.
 
Holdpenge
A vénnek is lehet valamilyen aurája mert ő olvaszthatta le TS jegét :/
 
nago
Holdpenge írta:

A vénnek is lehet valamilyen aurája mert ő olvaszthatta le TS jegét :/


Erre is érthette, hogy gyilkos isten mező...így logikusabbnak tűnik, hogy nem használta a mezejét.

---

Ami még bevillant, hogy Tang Haonak mennyire igaza lett, hogy az erőt számára nem csak a gyűrűi adják majd, hanem a legyőzött, megölt emberek is :( /mészárló város - 100 győzelem + egyéb harcok életre-halálra/ És ez a következő részben fog előjönni igazából. Kíváncsi vagyok, hogy a gyilkos aurát meg tudja-e testesíteni kint, és most szüksége lesz-e rá?
(az más kérdés, hogy mondjuk Xiao Wu mit szól ehhez a változáshoz :hmm )

A másik, ami nagyon tetszett,hogy beszívatta Tang Hut...amikor elkezdte idézni a lándzsát, és húzta-húzta, azt hitte, hogy gyenge pontja lesz...és hopp B-) Ez egy zseniális rész :D (mondjuk az is érdekes lehet, hogy csak lélek energiát tömörített, vagy van még egy másik plusz képessége? mert a fényének sárgás volt a fénye...)
 
Palidy
Mondjuk a harcba még az is kemény volt, hogy a Tang szekta Jáde kézzel (asszem így hívják) simán meg tudta állítani a nála erősebb által belengetett kalapácsot is.

Illetve nagyon kíváncsi vagyok arra a 3 feltételre, főleg, hogy most azon gondolkodom, hogyha már most rögtön elfogadja a klán mint egy tag, akkor nem hiszem hogy a közeljövőben elhagyhatná a klán területét, így meg akkor a 60-as szinten nem tudna elindulni megkeresni XW-t. Főleg, hogy a mostani harcok sorén szerintem el is fogja érni a 60-at. Bár itt azért közbe szólhat a LCS megkezdni a klánok elleni hadjáratát, bár itt szerintem időrendbe hamarabb fog jönni, hogy a LCS megpróbálkozik elkapni XW-t és nehezen tudom elképzelni, hogy abból teljesen kimaradnak TS.

Illetve, beszéltünk arról, hogy vajon mi lehet a második lelke Bibi Dong-nak és mikor TS használta az 5. gyűrűjének a képességét rögtön az jutott eszembe, hogy akár Bibinek a pálcája simán lehet egy ehhez hasonló képesség. Így már nehéz megtippelni, mi lehet az harci lelke, mert pl TS fegyveréből se tippelnénk meg, hogy az egy kék ezüst fű képesség. Mondjuk itt kérdés, mennyire nehéz azt folyamatosan fenntartani, bár Bibinek valószínűszeg van elég ereje, hogy huzamosan fenn tudja tartani.
 
Peti94
goku5 írta:Amúgy is tud repülni! De még mindig nem világos hogy lett egy növény típusúnak repülő lélekcsontja?


Erre egy elég gyenge tippem lenne csak: Eddig azt gondoltuk, hogy mivel a Kék-ezüst fű növény, ezért helyhez kötött, de lehet, hogy pont a lélekcsont miatt tud helyet változtatni (lebegni), és így maradhatott életben 100 000 évig.
(és azért lett láb lélekcsont, mert amikor még növény lélekszörny volt, akkor a gyökerein volt és amikor emberré változott akkor lábára került) ;)
 
Severum
Szerintem ezt a készítők sem tudják pontosan. :D
De ha kihúzza a gyökerét a földből akkor fel tudja kapni a szél, és vitorlázhat a leveleivel, pont levélformája is van.

Goku, azokat a lélekcsontokat azért nem nézném le a helyedben, elvégre a Tiszta Ég Douluo használta őket, és szinte biztos hogy tökéletesen passzolnak a kalapácshoz.

A fiatalos külsőre is van egy elméletem, a lélekerő fiatalon tartja őket. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
nago
Illetve nagyon kíváncsi vagyok arra a 3 feltételre,


Én simán lennék annyira aljas,hogy azt mondanám, hogy házasodj be a családomba ;):]

-----
Ami még fincsi lesz a következő részben: most néztem, hogy a hetedik vén az tűz típusú lélekmester. És hát mint tudjuk, Ts meg a tűz....
 
goku5
Hát ahogy gondolkodtam azon a 3 feltételen sajnos nekem is pont az ötlött be hogy a klánból kell feleséget választania.
Bár a beszélgetésből nekem az jött le hogy azokat akár vissza is utasíthatja. Az öreg látja TS-ban a hatalmas lehetőséget. Ő az aki szerintem még támogathatja is.
Azért megnézném már az öregek képét is amikor bejelentené hogy már van feleség jelöltje. Pláne hogy ebben is mennyire hasonlít az apjára. Nem tudom mennyire engednék pont most eszt és pont az apja után!?
Na meg a jó kérdés, hogy ha már klán tag lesz elhagyhatja-e kedvére a klánt?

A TH 2 lélekcsontja lehet tényleg jó lenne TS-nak, csak a kalapácsra tökéletesek. Viszont ha azt nézzük, hogy minél öregebb egy szörny annál valószínűbben ad lélekcsontot is nem kéne elveszítenie azokat a helyeket. Pláne a fűre még 4 a kalapácsra meg 9 kerülhet még! Szóval lehet most 13 lehetősége akár hogy 4 lélekcsontot szerezzen! Igen valószínű. Ha csak nem lesz köztük két pont egy helyre való! És azok lehetnek akár jobb minőségűek is. Pláne biztos kell neki vörös az meg tutira ad egyet.
Másrészt a kalapács a bal kezében van TH lélekcsontja meg jobb kézre való! Azt ezért is kilőném. Meg a klán naggyá tételéhez kéne még pár erős egyén a lélekcsont meg azoknak segíthet!

Ezek meg hogy miért repül elég gyenge lehetőségek. Talán nem is kapunk rá választ! Csak hogy pont ez kellet TS-nak a fejlődéshez. Amúgy meg hogy lábé lett ez a képesség pont illik hozzá.
 
Peti94
Ha már a lélekcsontok a téma:
Ugye ha egy ember eléri a TD szintet, akkor lehetséges, hogy eltávolítsa magáról a lélekcsontokat a testrészei levágásával.

Na most ez működne az emberré változott lélekszörnyeknél is?
Pl: Ha Ah Yin elérte volna TD szintet és levágta volna a lábát, akkor eltávolíthatta volna az ott lévő lélekcsontot?
---
Egy kicsit más:
Eddig nem igazán volt beszéltek róla az animációban, de vajon milyen lehet Xiao Wu lélekcsontja és mi lehet a képessége?
A nyúl miatt lábra tippelnék és esetleg a sebességet növelheti. ;)
 
urugro
1. Köszönöm Ayagiinak az újabb fordítást, és persze az előzőeket is!:bow

2. francomester írta:
v1.: Nem kell válaszolni megnéztem az első részt a másik verzióval és gondok vannak vele gondolom a többi 3 résszel is ugyanez a probléma
Ha a [VipapkStudios]-ra gondolsz próbáld meg belőle a [Fixed] taggel ellátottat, nekem probléma nélkül futott az első 3 rész, és tényleg sokkal szebb. Ha Ayagiinak lesz rá ideje és kedve akkor majd ráigazítja az időzítést (Én reménykedem benne! *-))

3. Peti94 írta:
Na most ez működne az emberré változott lélekszörnyeknél is?

Szerintem nekik nincsenek lélek csontjaik aktív használatban, az akkor keletkezik amikor meghalnak, vagyis a "lelkükből" jön létre.
(Nyilván más lélekszörnytől, vagy akár lélekmestertől szerezhet ő/az is.)
Én még azon is csodálkozom, hogy Ah Yin kilökte a magáét, hiszen nem halt meg. (Vagy a Kék-Ezüst fű annyira OP regenerációs képességgel bír, hogy meghalt és mégis túlélte.:hmm)
Ha Ayagiinak engedi az ideje, remélem egyszer leírja, hogy a regény szerint milyen feltételek kellenek egy lélekcsont létrejöttéhez.
Biztos nem olyan egyszerű, ha olyan ritkák.

4. goku5
Szerintem mindegy, hogy bal vagy jobb oldali a lélekcsont a kézen vagy a lábon.

5. Támogatom Severum botoxhatású lélekerő elméletét!Ikszdé

6. Észrevettétek, hogy végre javítottak egy csomó animáción!
TS harmadik képessége teljesen megújult, ahogy az 5. is nagyon szép lett. Szerintem ezek már előkészületek az élőszereplősre. Legalább nem lesz full gagyi, ahogy azt a kínaiak szokták mostanában a wuxiákkal.

7. Most jöjjön a lényeg! Régebben értekeztetek a különböző harci lelkekről, variánsokról.
Azt szépen leírtátok, hogy vannak szörny típusú, és eszköz típusú lelkek. De kihagytatok néhány variáns, mint a kígyóbotos klánt, ami mindkettő egyszerre ez látszott a lány képességeiből egyszer a testén használta máskor a botján.
Yuehua variáns lelke: tipp:
Zongora? Hiszen kalapácsok ütnek a húrokra.:D
A nagymester lelkét meg nem leszólni, mert ha belegondoltok, akkor az egy materializálódni képes szörnylélek, ami tény hogy elég gyenge (szegény kiskutyus...), de ha tovább tenyésztik pár generáción át, akkor materializálódó KVZS sárkányhoz is juthatnak ami azért elég kemény, ha belegondoltok (Gyakorlatilag a 3-as lélekfúziós technika, amit a vas-bronz- arany (bocs, ha nem pontos) háromszög csinál):
Summon sárkány!
Sárkány ölj!:]

8. Úgy látom már nem téma, hogy miért nem lehet gyűrűt rakni a második lélekre. Szerintem erre TS és Zhao Wu Ji harca jelentheti a megoldást, mert ott TS benarrálja, hogy Zhao Wu Ji 70-es szint fölött már két gyűrűt is tud aktiválni egyszerre. Ebből arra következtetek, hogy 70 alatt csak 1-et lehet, vagyis teljesen normális, ha valaki 70 alatt 2 gyűrűt akar egyszerre aktiválni és felrobban. Az is érdekelne, hogy hányas szintnél lehet 3-4-5-stb gyűrűt használni egyszerre. Csak nem ez magyarázza a TD szintek közötti különbséget? :hmm(Mert más amúgy nem nagyon.)
Persze lehet, hogy hülyeséget írok, mert eddig én azt hittem, hogy egy lélekcsont gyakorlatilag egy extra gyűrű, de most látszik, hogy nagyot tévedtem, mert ha így lenne, akkor Tang Hu soha nem tudta volna szétütni TS Kék-ezüst füvét (Persze az is igaz, hogy TS is meg tudta legyinteni Zhao Wu Ji arcát, vagyis lehet a Tiszta lélek kalapácsnak olyan képessége alapból, mint Bibi nénjének, vagyis negates enemy defense. Ez magyarázná, hogy egy Tiszta ég klánbeli miért olyan erős, mint egy 10 szinttel magasabb 'átlagos' harci lélekkel bíró lélekmester)

9. Bocs a floodért, de régen írtam ide.
Szerkesztette: urugro - 2020.10.05. 23:19
 
goku5
Emberi lélekszörnyeknek miért kellene lélekcsont? Eleve belőlük lesz a haláluk után. Nem pedig magukon hordozzák.
Amúgy meg hogy jobb vagy bal kéz pont hogy számít TS esetében. Másnál lehet nem , de TS kettős harci lelke miatt szerintem számít! A jobban csak a kék ezüst császár van. Csak valami növény típus kellene rá. Míg a balban a kalapács van amire meg inkább erő típusú kéne.
Az meg pláne nem mindegy hogy láb vagy kar. A kar inkább erő növelésre jó, míg a láb a gyorsaság mozgékonyságot növeli.

Amúgy TS 5. gyűrűjét mag hozta létre. Gondolom ezáltal a képességét is. Milyen jó kis fegyvert csinált magának! És gondolom csak ez fog még fejlődni erősödni is. De ehez meg a kérdés tényleg ennyire fel kell készülnie a használatára vagy csak a taktika része volt? Bár az biztos nem olyan könnyű azt megidéznie mint a többi képességét.

Az élőszereplőstől én inkább félek. Nem tudom hogy oldják meg itt a látványos dolgokat képességeket csatákat, lélekszörnyeket. Ezért is félek tőle. De azért kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Az meg elképzelhető hogy egy alternatív történet lesz szerintem. Nem hinném hogy annyi részbe bele tudnák rendesen sűríteni a történetet.

Ayagiinak meg lenne a szokásos kérdésem: Maradt ki valami a novelből ami említést érdemel?
 
urugro
goku5 írta:
Amúgy meg hogy jobb vagy bal kéz pont hogy számít TS esetében.

Nála tényleg számít. Én csak a lélekcsont szempontjából találgattam, hogy az előző tulajdonos 'használt oldala' nem biztos, hogy számít, vagyis ha TH a jobb kezén és lábán használta TS attól még használhatja a bal oldalon.

A többiben egyetértünk!:)
 
Ugrás a fórumra: