Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Pwent
U.I.: tényleg a gyűrűrobbanásokkal elvesztette azokat a gyűrűket TH vagy az mi volt erre van nem spoileres magyarázat? :/


Én úgy gondolom, hogy az nem egy képesség volt, hanem a hirtelen megnövekedett lélekerő kirobbanása. Amikor TH megkapta a vörös gyűrűt, hirtelen megemelkedett a lélekereje és mikor ezt szabdon engedtte, az volt az a robbanás. Amikor Bibi Dong is előhívta a 9. gyűrűjét, akkor is volt egy ehhez hasonló kirobbanó nyomás a környezetére, még az öreg Dogu Bo is megrogyott az ereje miatt. Ráadásul ha jól emlékszem, a Gyilkos Aura is be volt nála kapcsolva és amúgy is tök ideg volt abban a pillanatban :ehh.
 
amani
Köszi szépen az új részt! :)
 
bszebi
Emigy az előző pápának nincs családja vagy valami rokona? Mert Bibi Dongtol nem hiszem,hogy akkor még félt volna TH és a tiszta ég klán együtt véve(bár igaz őt mutatták,de lehet félre vezetés volt),mert az kb 18-20 éve lehettett,és akkor még piros gyűrűje se volt meg Bibi Dongnak és akkor még csak 60-max 70es lehetett,meg nem hiszem,hogy fejlődött annyira mint a Tiszta Ég TD-je. Vagy csak én próbálok még nagyobb gonoszt keresni a történetben? Ja a piros gyűrű elég vad,ezért is fog TS szerintem 7-vagy 8 gyűrűre azt rakni.
 
goku5
Amúgy tényleg amikor TH legyőzte az előző pápát ki volt az akitől még félhettek? Bibit mutatták, de csak nem ő lehetett. Mert akkor ő lehetett 40 év körüli. Mert hogy akkor kb annyi lehetett. Viszont akkor ő még 80x szintű lehetett. XW anyjánál szerezte meg a 9. gyűrűjét az meg csak 5-6 évvel később lehetett.
 
Ayagii
bszebi írta:
Mert Bibi Dongtol nem hiszem,hogy akkor még félt volna TH és a tiszta ég klán együtt véve(bár igaz őt mutatták,de lehet félre vezetés volt),mert az kb 18-20 éve lehettett,és akkor még piros gyűrűje se volt meg Bibi Dongnak és akkor még csak 60-max 70es lehetett,meg nem hiszem,hogy fejlődött annyira mint a Tiszta Ég TD-je. Vagy csak én próbálok még nagyobb gonoszt keresni a történetben?

Nem tudhatjuk egyenlőre, hogy akkor Bibi Dong milyen erős volt. Azt tudhatjuk az animációból, hogy elég volt EGYEDÜL Bibi Dong létezése, hogy megfélemlítse az egész Tiszta Ég Klánt, a legerősebb Eszköz Lélekkel rendelkező klánt.

Hogy miért félt tőle a klán? Ki tudja :D (én nem :D) Lehet, hogy már akkor is elég erős volt ahhoz, hogy könnyedén legyőzzön egy Tiszta Ég Klán TD-t. Tegyük fel, hogy akkor még csak 80-as szintű volt, DE már bőven pakolt fekete gyűrűket a másik Lelkére (ki tudja, az is lehet, hogy vörösöket is). Akkor szerintem lehetett már elég erős.

És megint megteszem, hogy kihangsúlyozom, attól még, hogy ezt írom, ez nem spoiler, mert olyan rég olvastam, hogy nem emlékszem a részletekre.(Csak nem akarom, hogy ezt akárki véletlenül is félreértse)
 
goku5
Hát én akkor is kizártnak tartom, hogy tőle kellet volna félniük!
Még ha mindkét lelkén volt pár fekete gyűrű meg még 1-2 lélekcsontja akkor se.
TH legyűrt 3 TD-t egymaga. Ott lett volna a testvére is aki lehet akkora már ő is TD volt!
Bibi meg nem lehetett több 80x szintesnél. Vörös gyűrűt csak később XW anyjától szerzett. Korábbit vagy később nem hiszem hogy szerzett. Meg volt egy olyan szó annó hogy mészárló városból utoljára 10 éve jutottak ki. Szóval az kb azután lehetett hogy megölte XW anyját. Azután mehetett oda, vagy pont akkor jött vissza. Az meg csak 5-6 évvel később volt. Hol volt ő még akkor TH-hoz képest. Sőt ahogy legutóbb találkoztak még akkor se volt sehol nemhogy fenyegetésképpen.
 
Malkavita87
Ne felejtsük el, hogy még nem láttuk bibi nénje másik lelkét és képességeit :D sőt, igazából még nem mutatott semmit :)
 
Peti94
Elég információ dús rész volt, sok mindent megtudtunk a múltról.

Érdekes, hogy ki lehetett az akitől az egész klán félt.
Ha nem is Bibitől féltek akkor, simán lehet, hogy az előző pápának vagy akár Bibi Dong-nak az egyik rokona lehetett akitől féltek.
Ugye eddig semmit nem tudunk Bibi szüleiről, csak annyit, hogy az egyiknek egy Pálca, a másiknak egy Pók letett a harci lelke és ebből a kettőből lettek Bibinek iker lelkei.

Holdpenge írta:
U.I.: tényleg a gyűrűrobbanásokkal elvesztette azokat a gyűrűket TH vagy az mi volt erre van nem spoileres magyarázat? :/


Mivel amikor mutatták TH gyűrűit, eddig mindig ott volt mind a kilenc, ezért nem veszthette el ott az első két gyűrűjét.
 
Ayagii
Lehet. Az is lehet, hogy nem. :D Szerintem Bibi nénje rejtegeti a teljes erejét, azért nem volt fenyegetés a legutóbbi összecsapásnál. Végül is simán lehet, hogy most már van mindkét gyűrűjén 9 lélek. És gondolj bele, ha a 2. lelkén van 8 fekete, és tfh. 1 vörös van, akkor lényegében a TD szinten legyőzhetetlen. De ha már a múltban is volt a 2. lelkén tfh. 7-8 fekete, már akkor is sokkal erősebb, mint az átlag TD, hiszen neki nem 7-8 gyűrűje volt akkor, hanem mondjuk 14-16! És ebből a 14-16-ból 10-12 fekete! Azért ne becsüljük le fekete gyűrűket, hiszen azok a legerősebbek a vörös után. Én amondó vagyok, hogy simán fenyegetést jelenthetett már akkor is. TH nem véletlen mondta, hogy azért kímélte meg a pápát, mert volt Lélek Csarnokban még egy olyan személy, aki rettegésben tudta tartani a TÉ Klánt, és főleg nem véletlen mutatták szerintem Bibi Dongot a háttérben. Kétlem, hogy az animáció készítői ennyire átvernék a nézőket. Pont hogy szerintem az utóbbi két arkkal akarják megmutatni, hogy valójában milyen félelmetes egy ellenfél Bibi Dong. (Végig járta Mészárló Várost/a Pokoli Utat + félelemben tartotta a TÉ Klánt)
Habár nem úgy tűnhet, ez megint csak saját vélemény, no spoiler (halál komolyan arra sem emlékszem, ki volt a "főgonosz" a regényben, csak több tippem van :D)

---
Szerk.:
Azt meg még tegyük hozzá, ha meg is öli az előző pápát, Bibi Donggal együtt még minimum 3 TD-je lenne LCs-nak :D

---
Szerk. 2:
Én sem tudom mi volt az a gyűrű robbanás. Abban sem vagyok biztos, hogy jól fordítottam. Amikor fél szemmel követtem a regényt, ilyen nem volt benne.
Szerkesztette: Ayagii - 2020.09.13. 16:10
 
Pwent
Azért azt ne felejtsétek el, hogy amikor a LCS-ról beszélünk, mint ellenfélről, akkor nem csak konkrétan a LCS-ra kell gondolni, mit ellenfél. Őket támogatja egy csomó kisebb - nagyobb klán, akik "MINDIG" a LCS mellet állnak. Jobb esetben több száz lélekmester állhat a LCS mögött. Lehet, hogy ezek nem tünnek olyan nagy erőnek, de a "sok lúd, disznót győz" alapon nem lebecsülendő erőt képviselnek. Ha jól emlékszem Dogu Bo mesélt erről Tang Sangnak, mikor az volt a téma, hogy miért mindig a LCS nyerte meg a nagy tornát.
 
Erzsicica
Pláne úgy, hogy ismeretes volt,már akkor mindenki számára hogy LCS azokat, akik nem állnak mellette, azokat már akkor is likvidálta. A TÉ klán nem volt olyan pozícióban közvetlen a klán fejének halála után, hogy egy full ütőképes ellenfélnek számítson. És a klán fejének, akárhogy szereti is a testvérét, de nem csak az ő érdekeit kell néznie, hanem az egész klánt kell megvédenie.


Amúgy esélyes, hogy az a férfi, aki ki akart cseszni az Ikercsillagokkal, az Yue vőlegénye volt, aki így akarta elérni, hogy ő lehessen a TÉ klán feje??
 
Peti94
Erzsicica írta:
Amúgy esélyes, hogy az a férfi, aki ki akart cseszni az Ikercsillagokkal, az Yue vőlegénye volt, aki így akarta elérni, hogy ő lehessen a TÉ klán feje??


Nem tartom kizártnak, de azzal, hogy "kicseszik" az Ikercsillagokkal, még nem lesz egyből a klán vezetője, hiába lenne Yue férje.
Az viszont lehetséges, hogy valahogy rájött és elmondta a Lélekcsarnoknak, hogy AY egy lélekszörny.
Viszont azt nem tudta, hogy ezzel a Tiszta Ég klán ellen fordítja a Lélekcsarnokot, így hiába lett volna ő a vezető, nem ért volna el semmit.
De ahogy tudjuk, TX lett a klán vezetője szóval nem jöttek be a tervei :D
Szerkesztette: Peti94 - 2020.09.13. 16:49
 
goku5
Ha már így nézzük szerintem nem akart az bekerülni a klánba nemhogy vezetni csak kémkedett a LCS-nak a klán után. Ehhez meg kihasználta a húgukat. Tökéletesen passzolna az eddigi sztorihoz és a húgi megbánásához.
 
Erzsicica
HA azt nézzük,akkor ezzel "jó" munkát végzett, mert sikerült egy egész klánt szétzilálnia, és bujkálásra kényszerítenie. :(
 
Peti94
Chakra írta:
Oké... még mindig kérdés, hogy Tang Hao akkor mikor járt Mészárló Városban? Vagy itt a vörös szeme már a gyilkos aurára utal?


Erre valószínűleg már nem kapunk választ, de ki lehet sakkozni, hogy 70-es és 90-es szint között járhatott a Mészárló városban, mivel elég gyorsan fejlődött.
Ugye 30 évesen volt 70-es szintű és 44 évesen már 90-es szintű lett.
Alig 14 év alatt ugrott 20 szintet.
-----
A mostani részhez:
Ha az előző Pápának volt már 9 gyűrűje, akkor kinek szánta AY gyűrűjét?
Esetleg Bibi Dong-nak?

Tiszta érdekes, hogy a Lélekcsarnok magasabb szintű embereinek nincsenek gyerekeik, pedig már elég öregek.
De úgy általánosságban a legtöbb TD-nek nincsen gyereke.
Szimplán csak a "hatalmat" tartották szem előtt és nem maradt idejük a család alapításra?

Azért van kivétel is, például Dugu Bo, akinek már unokája is van.

Amúgy többször is beszéltünk róla, hogy mi van ha valaki rásegített az előző Pápa halálára, ezzel okot adva, hogy megtámadják a Tiszta Ég klánt.
Lehet, hogy a Pápa bele se halt volna sérüléseibe? :hmm
Mert amint láttunk a mostani részben simán elkullogott.

Itt jön képbe egy eddig ismeretlen alak akinek nagyon nem tetszett a Tiszta Ég klán és ezért megölte a sérült pápát, hogy úgy tűnjön, mintha a TH-val való harc során szerzett sérüléseibe halt volna bele, és ezzel okot adva a bosszúra.
Ezért emiatt a cselszövés miatt haragszik Bibi Dong Tang Hao-ra és a Tiszta ég Klánra, mert úgy tudják, hogy TH-val való harc során szerzett sérüléseibe halt bele vagyis közvetetten TH ölte meg az előző Pápát.

Aztán később majd jön a csavar, és kiderül, hogy valaki csak "manipulálta" a Lélekcsarnokot, hogy velük tüntesse el a Tiszta Ég Klánt.
Szerkesztette: Peti94 - 2020.09.13. 18:37
 
Ugrás a fórumra: