Egyszer volt feltéve ide egy táblázat amin fel volt sorolva hogy hányadik gyűrű milyen időset nyelhet el. És abban a 7. gyűrű max elnyelése 50.e év. Szóval azért ne módjuk már ha le is tudnának vadászni egy szörnyet azt TS el tudná nyelni. Jó tudjuk az 5. nál is 12.e év a 6. nál meg 20.e és ezeket TS jóval felülmúlta na de akkor is sok van egy 50 és egy 100.e éves között.
De itt tényleg a legnagyobb gond, az hogy olyan idős szörny se igen van. Levadászás meg más dolog ha nem is találnak.
Olyan készleteket találni sem könnyű. Nem hogy összegyűjteni. A kis rókának szerintem nem is biztos hogy adnának olyan szettet. A kék zs. s. klántól meg 3 lélekcsontot vittek el. És szerintem azok is különböző fajták. A 7 kincses Üveg meg nem hiszem hogy vittel volna egy egyet sem. Meg azért a lélekcsontok nem elfekvőben vannak szerintem sehol, hanem azokat csak használhatják. Így még nehezebb összeillőket találni. Pláne ha nem tudjuk honnan van az se jól. Pl lehet szereztek 3 lélekcsontot most de nem biztos hogy tudják azok milyen szörnytől származnak. Meg azt is mondta a nagymester hogy 1000-ből csak egynél lehet ilyen fúziós képesség.
Külső is nagyon ritka. Nemhogy még több is egyen. Pláne hova is mehetnének a külsők. Mert szerintem oda ahova mehet a belső oda nem mehet külső. TS.é is azért van a háton. VAgy esetleg a derék gondolom a rókalányé is ott lehet. De hova még?