Köszi az új részt!
bár tegyük hozzá hogy Oscar "csak" 20.e éves a lélekcsontja és milyen jó és erős képességet kapott míg pl TS anyjától származó képessége "csak" a repülés.
Itt csak Én néztem be valamit? Oscarank a gyűrű-képessége a "tükör"! Azt hol mondják/mutatják, hogy a lélekcsonttól mit kapott? Szerintem azt még majd csak ezután tudjuk meg!
A "csak" repülés meg talán nem olyan egyszerű! Valamelyik részben mondják is, hogy ez a képesség milyen ritka! Ezenfelül a képességből származóak szerintem sokkal "rosszabbak" az Ő lélekcsontból adódó képességénél! Gondolok itt ilyenekre, hogy akiket eddig láttunk repülni, azoknak mind volt valami "külső segédeszközük" Kard papa (és még sokan mások) pl egy kardon szelik a kék eget! Másoknak valamilyen szárnya van! Amint már láttuk, a szárnyakat meg lehet sebezni, a kardokat el lehet törni. Ezekre szerintem nehezebb is vigyázni! Tang San csak simán repül! Szerintetek a repülést milyen hosszú ideig tudja használni? Szerintem jó sok ideig! (kevés lélekerőt igényel mondjuk) Nem "csak" 1 percig mint Oscar képessége!
Egy kicsit más... Az Oscar-Tang San harc után szerintetek otthagyták azt a sok tűt meg miegymást?

Volt egy jelenet, amikor Dougo Bo (lehet nem így írják) megmutatja neki, hogy a plusz lélekerővel és méreggel, mennyivel hatásosabbak a fegyverei. Ott pl. simán továbbsétálnak és otthagyják a tűt is, megy a "terjengő" méregfelhőt is!)
---> Reggel sétálsz a pékségbe, aztán DEAD