Igen ez egy utalás a mindenki által ismert Shrek-re
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Mível a regyényben már többször elhangott ezért nem gondolom, hogy spoiler lenne, úgyhogy leírom. Például, amikor TS 7 éves volt és átadta XW a rejtett fegyvert, volt szó róla, hogy ezeket a technikákat alacsony müvelésen kell elkezdeni, mivel később a teljes addigi művelés elvesztésével járna. (XW úgyanis megakarta tanulni.) Úgyhogy a Tang szekta technikái a következő generációra maradnak. (Ez már csak magán vélemény.)
138. rész
Oscar nagyon keni! Talán pont ő lesz, aki Tang San után a legjobban tudja majd kezelni a Tang szekta többi rejtett fegyverét. A rész elején a kis harc egész jó lett. Nem kell itt romba dönteni a fél várost, hogy látványos legyen valami. Bár ha folytatják, akkor az következett volna. XD A pókláb lélekcsont megint egy új színben pompázik. Ez hányadik is lesz már?
A beszélgetős részekhez sok hozzáfűzni való nem lehet.
Viszont Rongrong és Oscar találkozása megint elmaradt. Vagyis Ao Sika gyakorlatilag csak felfedte magát és... vége is lett a résznek.
Az előzetes alapján:
Ahogy sokan sejtették, az Erő klán vén orangutánja is besorozás alá kerül. Vagy legalábbis kap egy felkérést a kis szörnytől.
És ha jól látom, akkor Oscarnak Dagi ellen kell megmutatnia az öt éves edzésének eredményét. És szintén jól látom, hogy Xiao Ao Kék-Ezüst Füvet használ?
Köszi szépen a fordítást!
Hát valahogy mostanában nagyon lelassultak az események. Semmi olyan nagy pörgős dolog nincs most benne mint még ezelőtt volt. Bár azoknak megvolt az oka pörgésre.
Lényeg hogy egyéni vélemény de szerintem túltolták TS és Oscar harcát. A regényben volt ilyen hosszú egyáltalán?
Mármint értsük ezt úgy hogy Oscar túl jól harcolt. TS tipikus harcos míg Oscar sokáig csak támogató volt. A rejtett fegyverek használatáig még megértem a csatát de utána nem. Elsőnek is TS honnan a francból nem jött rá hogy ki is az ellenfele? Már csak a fegyverekből is. (még a hangját is ismerősnek találta) De ez még lényegtelen. De hogy Oscarral mi volt? Pici gondolkodás! Ellenfelének már a 4. gyűrűje fekete pláne a 6. vörös! És ami tényleg érthetetlen látja hogy ellenfele kék ezüst füvet használ azt is ismerős technikákkal? Hogy a francba nem jött rá a kalapács előhívása előtt?
Egyedüli nagyobb lépés az új infó volt TS fúziós lélekcsont képességéről! Csodálatos! Jó kis képesség lesz! És így még a póklábak tényleg jól is néznek ki. Bár a vörös arany szí érdekesen megy hozzá. (kék) Tipikus vasember.
Alig várom az új lélekcsontokat. Remélem azok is 100.e évesek lesznek. Bár gyanús hogy a Tiszta ég klánnak pont jobb kar és bal láb lélekcsontja van.
A következő rész érdekes lesz. Oscar TS kék ezüst füvét használja. Érdekes. Biztos jó lesz. Amúgy RR is elég visszafogottan viselkedett. Hogy nem ugrott szint azonnal Oscar nyakába?
Na meg az erő klán támogatni fogja TS ahogy sejthető lesz. De még mindig nem hiszem hogy a Tang szekta részei lesznek. Csak szövetségesek. Kezdésnek jó! Kik jönnek ezután még?
Ez most a szekta alapítás szakasza, én nem várok nagy izgalmakat inkább információkkal fogunk gazdagodni.
Hát elég sokat piacra dobott TS azokból a fegyverekből, az miatt lehetett még bárki. A KEfű a technikák meg az étel mester már egyértelmű kellett volna legyen, de hát ilyen körülmények között jobb biztosra menni, aztán a kalapács már túl egyértelmű volt.
Szerintem azok a lélekcsontok sosem lesznek az övéi mert, 1. ahogy régebben te is mondtad goku5 majd lesznek neki jobbak. 2. nem hiszem hogy ő lesz a TÉszekta vezére, mert már alapítja a sajátját végre.
Hogy ugrott volna a nyakába? Felfedte magát, és vége lett a résznek.
Azt nem tudom hegy belépnek e TS klánjába, de annyi biztos hogy az alárendeltjei lesznek.
Sajtos77 írta:
Sziasztok !
Kommentek közt olvastam hogy Tsnek még lesz 3 db 100ezer éves gyürüje , ezt miből gondoljátok ?
A 3db 100.e éves lélekcsontot csak reméljük. Mert csak azok a legerősebbek. (bár tegyük hozzá hogy Oscar "csak" 20.e éves a lélekcsontja és milyen jó és erős képességet kapott míg pl TS anyjától származó képessége "csak" a repülés.)
Logikusnak hogy mennyire logikus egy dolog hogy milyen gyűrű lesz. Mert elvileg egy ember csak a 9. gyűrűjének tudja elnyelni egy vörös gyűrűt. TS esetében is leginkább csak a 8. a legreálisabb hogy el tudja nyelni. Mármint ha le kell vadásznia és küzdenie kell az elnyelésével. XW különleges eset volt. Így reális szempontból valószínűbb hogy a következő még fekete lesz. Bár én is remélem hogy nem. Tényleg érdekesen nézne ki. pláne ha a 8. megint vörös lenne.
Amúgy a részben tényleg az egyik legjobb az volt hogy vére láthattuk ahogy TS lehívja a gyűrűit. És milyen erős is egy vörös gyűrű.
Én is arra tippelek hogy nem lesz a Tiszta ég klán feje. A lélekcsontok más kérdés. De mint hogy én is írtam már jó párszor hogy még sok gyűrűt vehet fel. (fűre még 3-at míg a kalapácsra 9-et) és ha azok közül bármelyik vörös ahhoz jár egy lélekcsont is. És TS-nak már vagy inkább még 3 kell. (amit elnyelhet, ha netán tát azonos helyre illő lenne.
De viszont már tényleg túl gyanús hogy kettőt már mutattak azok közül ami hiányzik neki. Mármint amit az apja visszaküldött pont azok hiányoznak neki.
De bízzunk benne hogy vörös gyűrűk jönnek és a hozzá tartozó éppen hiányzó lélekcsontok. Ami meg a legvalószínűbb, hogy a törzs lélekcsontja tényleg 100.e éves lesz. Mivel azzal még nem találkoztunk. Mondjuk a titán majom tökéletes lenne.
Igen itt megy az elmélet gyártás rendesen, nem is szeressük erre felé a szpojlert.
Szerintem most hogy van már egy 100000 éves gyűrűje, el fog tudni nyelni 7.nek is egyet. A kérdés inkább az hogy vajon meg tudnák e ölni ha akad egy megfelelő, mert amit eddig láttam abból az derült ki hogy nagyon erősek. Nem véletlen hogy olyan kevés vörös gyűrűt láthattunk eddig. Persze lehet az is hogy eleve kevés van vagy csak ügyesen rejtőzködnek, mert hát mégis csak 100k éves intelligens lények.
AY lélekcsontjának az a "csak" repülés képessége, szerintem igen hasznos képesség és THnak lett volna a legoptimálisabb elnyelnie mert nála van a gyűrűje is, de az TS öröksége lett inkább.
Ha már törzs lélekcsont, akkor lehet Da Ming még jobb lenne elvégre kb csak törzse van neki.
köszönöm a sok munkátokat ismét. Nekem nagyon bejött az új pókláb lélekcsont. Én TS helyébe lehet elkérném előre a Tiszta ég 2 lélekcsontját mert akkor 1 éven belül biztos elérné a 70-es szintet és megkapná azt a különleges képességet. Mondjuk én simán elhinném hogy TS valahogy megoldaná hogy akár 10 lélekcsontja is legyen, szerez egyet a hasára meg a csuklójára, a róka lánynak lehet az a farok lélekcsont a fenekén van
Ebben van valami de azt csak akkor fogja megkapni ha teljesítette a vén 3 követelményét, addig meg reméljük hogy esik egy jobb.
Na de ha esik akkor se biztos hogy olyan esik amilyen kell neki, értem úgy hogy még egy ugyan arra a helyre. Akkor viszont lesz pár ajándék extra minőségű lélekcsont a társainak is. Mert szerintem inkább nekik adja mint hogy eladja ha már nem használhatja, vagy elteszi a gyerekeinek.
Sajtos77 írta:
Sziasztok !
Kommentek közt olvastam hogy Tsnek még lesz 3 db 100ezer éves gyürüje , ezt miből gondoljátok ?
Ugrás a fórumra: |