Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
goku5
Amíg él a lélekszörny addig csak nem lehet tudni milyen lélekcsontot ad majd. Pláne milyen képességűt. Honnan tudná? Szerintem AY biztos nem tudott repülni. Ezért is írtam már párszor hogy hogy lehet egy növény típusnak repülési lélekcsontja. Valahogy számomra abszolút nem fér össze.
Másik hogy nem a nagybácsi hanem a 2. vén volt az aki mondta. Így merült fel hogy ő honnan sejthette?
Amúgy ki lehet az első vén? Ha a legidősebbet 2. nak hívják? Talán TX mint klánvezér? Na meg eleve 5-en voltak nem is heten? Talán a többi meghalt de a számozásuk megmaradt?

Hasler Neked aztán jó kérdéseid vannak.
Mivel 60 színtől a lélekszörny is ember és ezért is vesznek fel emberi alakot, ugyan az érvényes emberre és lélekszörnyre. Elvileg mészárlóvárost is egy 100 szintű alapította. Csak kellet lenniük. Hogy hol vannak jó kérdés. Ki tudja hova lettek. De lehet csak az élethosszuk végtelen de meg lehet őket ölni.

Amúgy tényleg túl korai még ez a háború TS-ra nézve. legyen már 60+-os akkor is gyenge egy LD pláne egy TD ellen. És hát még szerintem vagy 10 év kellene neki a TD eléréséhez. (és még keveset is írok mert akkor is 29-30 lenne az apja zseniként is 44 volt mikor elérte)
Addig meg csak nem húzhatják a háború kezdetét jelentősebb eseményeit. Szóval én is várom mit is akarnak most még kezdeni ezekkel a tényekkel?
De a LCS se kapkodhat mert az ellenfelei rájönnének mit akarnak és hamar szövetségre lépnének. Akkor még a LCS se lenne könnyű dolga. Pláne összefogna a 7 nagy klán meg a 2 birodalom.
 
nago
goku5 írta:
Na meg eleve 5-en voltak nem is heten? Talán a többi meghalt de a számozásuk megmaradt?


123. részben annyi van, hogy amikor Yuehua mesél a helyzetről, akkor: A másik frakciót a még élő első generációs vének vezetik. (itt megjelenik egy buborék, 6 db kőtrónus van 6 eberrel). Viszont a jelenet végén csak 5en jönnek el. + a kő trónust se mutatják telibe (ahova leülnek), hogy a véneknek hány székjük van.
 
Malkavita87
Mikor TH a múltról beszél TS nek, AY a levegőből ereszkedik alá a kékezüstfüvet fogva, ahol félig repül.
 
goku5
Na éppen hogy nem tudjuk biztosan mi is van a vénekkel.
7. vénnel harcolt TS. De mégis a legnagyobb tekintélye, legidősebben kinéző 2. vénnek volt. Szóval elvileg 7 tagnak lennie kéne. De mégis akárhogy nézem csak 5-en voltak. Nézd meg a rész végén is csak 5 ember maradt. (a shrek 7 szörnye is 7 testvér) Ezért is írtam hogy lehet a többiek már meghaltak, de a számozásuk nem változott. Ha jól sejtem az előző klánvezér lehetett az első vén, de meghalt. Övé lehetett a 7.klánvezéri trón. 6 trón meg másik 6 vénnek. Akik közül szintén meghalhatott egy.

AY meg nem repült hanem ereszkedett a kék ezüst füvön lefele. De oda se hiszem hogy repült volna. Inkább ugrott.
Bár inkább hagyjuk nem hiszem hogy valaha is kiderül, meg amúgy se igen tudjuk mi alapján ad lélekcsontot, az milyen fajta lesz és milyen képességű. Bár azt azért gondolnám hogy a fajra jellemző képességű.

Amúgy ha TS vadásznia kellene akkor biztos segítene neki valaki a klánból Mondjuk a nagybátyja, biztos segítene neki vadászni egy jó erős idős szörnyet (gyűrűt).
Remélem azért mutatják hogy szerzi meg TS a 6. gyűrűjét. És hogy mikor?
Na meg főleg hogy támogatja őt a klán a hátérből rejtőzve.

Amúgy gondolom tapasztalatot szerezni engedték el TS-t. Mondva volt hogy arra is szüksége lesz még. Meg támogatásra hogy klánvezér legyen.

Ahhoz képest meg amiket most látunk milyen sok Tang nevezetű TD van. Korábban mégis bármikor a Tang név és a kalapács került elő, mindenki TH-ra gondolt. Mintha nem is lett volna más félelmetes Tang nevezetű. Igen messze TH a leghíresebb legerősebb. Mégis lehetett volna más fia is ilyen névvel erővel.
 
nago
goku5 írta:
Ahhoz képest meg amiket most látunk milyen sok Tang nevezetű TD van.


Amikor elkezdi a hetedik vénnel a harcot, akkor mondja, hogy amikor elvonultunk, akkor utána mindannyian áttörtünk. Ergo td a nagybácsi, meg az öt vén. Legalább.
 
Hasler
Összegezzünk egy pár dolgot ami megvan a fejemben.
Az egész sorozat Ts-ről szól hogy ekkora zseni még nem született a doulo kontinensen , jelenleg 59-es szintű és küszöbön 1 nagy háború.
A logikus és ami az eddigi animékből kiderült először kikapnak megerősödnek és utána nyernek ez a forgatókönyv általában.
Ez itt is igaz lesz mert ha ő a főszereplő még el se érte egyik lelkével se a 90-es szintet és a kalapácson meg egy sincs ebből gondolom hogy első körben a lélek csarnok fog nyerni itt az a kérdés hogy mennyi klán és ember esik el és esetleg a 7 szörny közül lesz-e veszteség.
Azt a forgatókönyvet látom reálisnak hogy a kék zsarnok sárkány klán nagyon nagy veszteséget szenved a 7 kincses klán is f
legalább a felét elveszti a tagoknak. A tiszta ég klán meg szerintem ki fog tartani de ők meg húzzák magukat a többi klánból valókat befogadják és felkészülnek a 2. körre ott megerősödnek és Ts-is esetleg felfejlődik .
Egy teljesen más kérdés ha netán előkerül egy olyan lélekszörny ami elérte a 100-as szintet és él mondjuk 200 ezer éve ő milyen gyűrűt adna vagy már nem is ad mert embernek számít ?
 
basic_User
A lélekcsarnok támadása előtt, mindenki az LCS erejét próbája felmérni. Néhány gondolatom:

- A LCS ébreszti fel minden lélekmester erejét, és folyamatosan be kell(?) jelenteni a fejlődést, amit a lélek mester kitűzőjükön vezetnek. A tehetségeket a saját akadémiájukra irányítják amint TS-nél is próbálkoztak.
A szintek után pénz jár minden hónapban, ami jelentős hűségnövelő tényező, mivel nem mindenki egy nagy klán tagja.
Gondolom a Tiszta Ég Klán tagjai a bezárkózás után már nem mentek bejelenteni a fejlődésüket.;)

- A két nagy birodalmat is visszatartja az egymás elleni háborútól.
Az utazás során végrehajtott támadás során a birodalmi csapatok, nem igazán voltak egy súlycsoportban a támadókkal.
Szerintem a háború után még a győztes is annyira legyengül, hogy nem ellenfél a LCS-nek.

- A hét kincses üveg klánfőnök aggodalma nekem a leglényegesebb:
Szerintem ő legnagyobb stratéga, mivel a csatákban mindent ki kell értékelnie, hogy ki tudja aknázni a képességeit.
Sokáig nem értettem a megjegyzését amikor megveszi a fegyvereket TS-től 60. rész 03:58.
'Emlékszem fiatalkoromban a világ olyan volt mint a dühöngő vihar csaták minden felé.
Az ilyen harcok azonban az utóbbi húsz éven eltűntek. Az egész kontinens félelmetesen nyugodt...'
Kérdés: Hova tűntek el a (fiatalkori) lélekmesterek, vajon ki alkalmazza őket?
Nem véletlen, hogy felfegyverzi a "gyenge" támogató klánját.
 
goku5
Pont azért írtam hogy elég sok és erős Tang van mégis mindenki tudta hogy TS TH fia nem másé.

Én amúgy nem lennék meglepődve hogy ha a két birodalom igen hamar szövetségre lépne látva a LCS fenyegetettségét és nem egymás ellen menne.
Na meg hogy ez is csak egy hosszú háború kezdete. Elsőnek kicsiben (lehet egy darabig észre se veszi a világ)majd nagyban. Csak lesz idejük hőseinknek megerősödni. De az tény hogy ha az ő szintjüket nézzük túl korai még a háború, hogy nagyot mutassanak.
A 7 kincses üvegpagoda meg jó hogy próbálja megerősíteni magát, hiszen ők támogatók, nem harcosok. Kellenek a fegyverek az önvédelemre.
A jó kérdés TS mikor kezdi már el végre létrehozni a Tang szekta legerősebb fegyvereit? Mert lassan ideje, meg szükség lesz rájuk. Az elkészítési szint, tudás, alapanyagokat meg már csak meglehetnek neki. Vagy alapanyaghoz csak hozzá tudna már jutni.

Figyelte más is a rész közben hogy AY milyen nagyot nőtt? Tényleg gyorsan fejlődik ott.

Gazdasági kérdésekbe amúgy ne menjünk bele, de volt itt egy olyan hogy a LCS a lélekmestereknek havi juttatást ad. Honnan van annyi pénzük? Egy birodalomnak legyen ő maga adja ki a valutát és adóztat. De a LCS?
 
Peti94
goku5 írta:
Pont azért írtam hogy elég sok és erős Tang van mégis mindenki tudta hogy TS TH fia nem másé.

Nagy valószínűséggel azért amit basic_User is írt, hogy nem regisztrálták magukat a lélekcsarnoknál, de még azt is megmerem kockáztatni, hogy nem is hagyták el hosszabb időre a klán területét, így az emberek nem is tudhattak róla, hogy létezik még pár Tang akik már elérték a TD szintet.
Egyedül Tang Hao-ról tudhattak, mert ő "híres".

De például itt van a Nagymester, aki elég okos és elég sok információja van a világról, de még ő sem tudott róla, hogy létezik még pár Tang vezetéknevű TD.
Az ő elmondás alapján kb 12 TD létezik az egész kontinensen, de azóta kiderült, hogy már jóval több van. ;)
 
Ayagii
Na, itt van amivel még adós vagyok :D

A hírhedt "kimaradt jelenetek":

Azután történik, hogy Yuehua magára hagyja TS-t a szobájában.
nyisd ki

Este.

Lágy kopogás visszhangzott az ajtótól.

Tang San lassan kinyitotta a szemét,
"Gyere be."

Az ajtó kinyílt, és először egy fej nyúlt túl rajta. Egy fiatal hölgy volt az, a haja két aranyos lófarokba fonva, aki úgy tizenkét vagy tizenhárom évesnek tűnt.

"Te vagy San bácsi?"
Az éles és magas hang nagyon kellemes volt. A nagy határozott szemek kíváncsian bámultak Tang Sanra.

Tang San enyhén mosolygott,
"Ki vagy? Gyere be."

A fiatal lány kinyitotta az ajtót. Kezében egy doboz étel,
"Még mindig nem mondtad, hogy te vagy-e San bácsi."

Tang San mosolygott:
"Ha Tang Sannak hozol ételt, akkor igen. Én vagyok az."

A fiatal lány kuncogott. Nagy szemei kíváncsian tanulmányozták Tang Sant,
"San bácsi, te tényleg szép vagy! Sokkal jobban nézel ki mint az apám."

Tang San egy pillanatig üres tekintettel bámult,
"Ki az apád?"

A fiatal lány válaszolt:
"Apámat Tang Hu-nak hívják. Ő a harmadik generációs vezető."

Tang San zavartan kérdezte:
"A harmadik generáció vezetője nem Tang Long testvér?

A fiatal lány megrázta a fejét, mondva:
"A harmadik generáció vezetője apám, nem Tang Long bácsi. Apa mindig azt mondta, hogy Tang Long bácsi nem tudja legyőzni. Utoljára, amikor veszített Tang Long bácsi ellen, csak balszerencse volt."
Miközben mondta, lerakta az ételt az asztalra Tang San ágya mellett, miközben szemeivel kissé neheztelően nézett Tang Sanra.

Tang San széles mosollyal mondta:
"Idővel a szerencse is az erő egy része. Még mindig nem tudom a neved."

A fiatal lány mondta:
"A nevem Tang Tiantian. San bácsi szólíthat Tiantiannek."

Tang San mosolygott:
"Rendben. Köszönöm, Tiantian."
Erre az előtte álló finom, tiszta szemű kisasszonyra nézve Tang San kénytelen volt felidézni az időket, amikor az ő korában volt. Akkoriban már találkozott Xiao Wuva, találkozott a Shrek Hét Szörnyének többi tagjával. Mindenki a teljes erejével kultivált együtt.

Tiantian mosolygott Tang Sanra,
"San bácsi, most megyek. Viszlát. A mosolyod nagyon szép."

Az étel egyszerű volt. Marha hús, négy gőzgombóc, sült káposzta, valamit egy nagy tányér tojásleves. Tang San jóízűen megette. Ez volt az első étkezése a klánban. Bárki bármit mondjon, ez mégis csak az otthonának számít ebben a világban.


Még egy jelenet, következő nap reggel, miután felkelt:

még egy:
Amint kilépett az ajtón, megütötte a nedves köd. A hegytető hihetetlenül párás volt, és a köd reggel még vastagabb volt. Egy átlagos ember csak körülbelül öt méterre láthatna.

Még ha Tang Sanra nem is hatott nagyon, a Lila Démon Szemeket nyilvánvalóan nem tudta kultiválni. Úgy tűnik ha sokáig marad itt, akkor keresnie kell egy megfelelő helyet kultiválásra.

A levegő valamelyest hideg volt, és kint egy pillanat alatt Tang San ruhái már nedvesek lettek, így nem volt más választása, mint visszatérni a szobájába. Pont amint azon töprengett, hogy tovább kultiváljon, az ajtó felől kopogó hang visszhangzott.

"Tang San, fent vagy?"
A hang Tang Longgé volt.

"Fent."
Tang San gyorsan az ajtóhoz lépett, hogy kinyissa, ezzel Tang Longot látva, kezében egy doboz étellel. A tegnapi Tang Tiantianhez képest nyilvánvalóan több ételt hozott.

"Gyere, reggelizzünk együtt."
Tang Long nem ragaszkodott a formaságokhoz. Lerakva az ételes dobozt az asztalra, kinyitotta. Benne egy tálca gőzgombóc, egy tál meleg Congee, valamint néhány tojás és sós zöldség volt.

"Ma lehet elfoglalt leszel. Egyél."

"Köszönöm."
Tang San sem ragaszkodott a formaságokhoz. Abban a korban volt, amikor sokat ehet, és a két testvér szívélyesen evett, pillanatok alatt elfogyasztva minden ételt.

"Tang San, attól tartok a mai nap kemény lesz számodra. Azt hallottam a többi testvértől, hogy a Vének különösen odafigyelnek a visszajöveteledre, és mi több, nagyon mérgesek. A Klánvezér mondta, hogy adjam át, hogy légy mindenben óvatos. Ha szükséges akkor nem kell elfogadnod mások kihívását."

Hogy ne fogadhatná el? Ha mégis, akkor talán tényleg nem tehetne semmi többet a klánért. Tang San titokban sóhajtott,
"Köszönöm, nagy testvér."

Tang Long nem ment el a reggeli végével, hanem megvárták amíg a nap elég magasan volt, hogy feloldja a ködöt, majd kivezette Tang Sant a Tiszta Ég Klán elülső udvarába.


És egy harmadik, amikor TS már majdnem legyőzte Tang Hu-t:
egy harmadik:

Jelenleg a kezében lévő arany fény már három méterre nőtt meg, pont mint egy pompás arany fényből álló lándzsa. Kétségtelen, ez az ötödik gyűrűs képességnek nagy hatása lenne Tang Hura.

"Ne bántsd apát!"
Ebben a pillanatban egy gyengéd, fiatal és rémült hang visszhangzott, miközben egy karcsú test vadul áthatolt a tömegen, és gyorsan Tang Hu elé futott.

Tang San megrémült. Jelenleg az ötödik képessége tartós nyomást gyakorolt Tang Hura. Mások nem érezték, de a kezében lévő arany lándzsából csak a szerteáradó nyomás elég volt, hogy felnyársaljon egy átlagos embert.

A tömegből kirohanó ember a fiatal lány, Tiantian volt, aki előző este ételt vitt Tang Sannak. Látva, hogy az arany lándzsa hatótávjába készül rohanni, Tang San gyorsan félrefordult, a kezében lévő lándzsával a távolba célozva. Az eddig felgyülemlett lélekerő is kilövellt jelenleg.

Egy arany villanás. Egy pillanat alatt egy arany fénysugárként tűnt el a távolban. A teljes arany lándzsa, ami a Kék-Ezüst Császárból készült, eltűnt a látótérből egy eltorzult fényhullámként.

Míg az ellenfél le volt kötve, Tang San sem tervezte használni az ötödik képességét, hogy elpusztítsa. Máskülönben már rég elengedte volna, amikor Tang Hu a Pókháló Korlátozásban volt. A félelmetes aurával bíró arany lándzsát a Kék-Ezüst Uralkodó Lándzsának hívják.

...

Tang San lassan előre sétált, a fiatal lány, Tang Tiantian előtt megállva. Jelenleg Tang Tiantian arca méreggel volt tele.

"Rossz vagy! Megsebesítetted apát!"
Tang Tiantian szemei ellenszenvvel voltak tele.

Tang San titokban sóhajtott. Ez a gyerek, aki a klánban nőtt fel, tényleg más volt, mint ő.

Amikor a Shrek Hét Szörnyének többi tagjával találkozott, Ning Rongrongon kívül, aki egy kicsit komisz volt, tizenkét-, tizenhárom évesen lényegében mindenki gondolkodásmódja érett volt.

"Tiantian, az én hibám volt. Félreállnál, hogy ellássam apád sebeit? Ha túl későn látják el, akkor apád szenvedni fog."

"Nem hiszek neked."
Tang Tiantian kitárta karjait, mögötte az apját védelmezve.

"Tiantian, állj félre."
...
Tang Tiantian elfordította a fejét, és az apjára nézett. Látva apja komoly tekintetét, vonakodva elhátrált.
 
Holdpenge
Wow ez egy kicsit színesebb mint amit a storyban kaptunk köszönöm szépen a részleteket!!
Nagyon érdekes :D
 
goku5
Úgy értettem hogy elég sok Tang nevezetű van. Szóval lehetne más is az apja. Akár Tx is. Mégis mindenki TH-ra gondol. De az tény ő a legismertebb, de attól még nem biztos hogy ő lehet az apja. Csak nagy ott a klán.

Köszi szépen Ayagii a kimaradt jelenteket!
Jó kis kimaradt részlet! Jó kiegészítés. Más fényben fest fel -1-2 dolgot. De őszintén szerintem most jól megoldották ezt a szituációt. A lány tényleg kihagyható volt. Nem vesztettünk lényegében semmit nélküle. Csak egy érdekes kiegészítés. Máskor bezzeg érdekes és hasznos dolgokat hagynak ki a történetből. Ezt is idő szűke miatt hagyták ki.
De azért ez is mutatja TS milyen zeni hogy majdnem olyan szinten van mint az egy generációval előtte járó. Ráadásul még le is győzte azt.
Azért a leírásból csak sokkal félelmetesebbnek és impozánsabbnak tűnik a lándzsa mint az animés megvalósítása. Nem adta úgy át.
 
nago
Napi gondolkodtató: vajon kihez tartozhat a nagy madár, aki szétcsapta a láncokat, amikor TS megérkezett.
A harc során elég jól bírta a lánc....ott meg pillanatok alatt széthullott.
Lehet, hogy nagybácsihoz tartozik? :hmm
 
Ayagii
Ha jól emlékszem a regényben az csak egy átlagos madár volt. :D
 
goku5
Hát az a madár senkihez nem tartozik. Szimplán egy szörny volt. Szerintem vagy 50.e éves lehetett.
Valaki korábban írt egy olyan kérdést hogy ha a Tiszta ég klán bezárkózott és nem mehettek ki honnan szereztek gyűrűket?
Már akkor is írtam, hogy éppen ez a válasz. A klán területe körül is bőven élhetnek erősebb idős szörnyek amiket levadászhatnak, nem csak fiatalok. Így nem is kell olyan mesze menniük szörnyvadászatra.

Visszatérve arra hogy a klánnak hogy lehet csak 3 lélekcsontja az tényleg rejtély számomra.
Mármint hogy van elvileg egy olyan felvetés hogy minél idősebb egy lélekszörny annál biztosabban ad majd lélekcsontot is.
És egy másik olyan ha van lélekcsontod az segít a fejlődésben. Hogy gyorsabban kultiválj. Gondolom ez is hozzájárult TH rekord fiatal TD címéhez is.
Na de egy felvetéshez akkor. Minél magasabb szintű valaki annál idősebb erőseb szörnyet ejt el. És hát akad itt tényleg pár TD! És még így se igen lehet a klánnak több lélekcsontja. vagy még azokról nem tudunk vagy mert személyé nem a kláné? Mert a felmenők elődök között is biztos akadtak TD-k. Szóval csak több lélekcsontnak kéne lennie nem? Bármilyen ritka, na de akkor is.

Egy másik TH elvileg a 2. ha nem még inkább az első generációba tartozhat nem? De TS meg kb a 4.-be nem? Csak későn született. Ez csak a megjelenő Tiantian miatt jött fel. Ő elvileg biztos a 4.be tartozhat, de még a 19-20 éves TS is nem?
 
Ugrás a fórumra: