Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Ayagii
Gondolom Chakra azt fogja mondani, h hagyjam a fenébe, ne törődjek velük, és igaza is lenne :D Nem is hiszem, hogy sok minden lesz ebből, de azért egy darabig megálltam a fordítással.
Szerkesztette: Ayagii - 2020.08.08. 21:35
 
Turo22
Sziaszto elöszöris köszönöm ayagai mukadat nagyon hálás vagyok neked és szeeitem nagyon sok emeberis ugy szintén csak anyit szeretnek mondani remel azaz emeber aki ezt csinata hogy ijen szó hang nélküli lopast végzet az nagyon szégyejel magát mert elvégre nem allatok vagyuk hanem emberek de hat ijen fajta emberek voltak és lesznek ayagi elsöreszbe sajnalom másod részbe meg szertem lehet nemost talál kozol ijenel hogy komojan ved vagy mérgelögy elhiszem vak érzéseid és ez ért hetö csak ara kérlek ne azaoktól az emberek töl foszd meg a munkádat akaik anyire szeritik és örülnek neki es jomagamatis bele értve remélem nemfog elmeni kedved és nem fordulsz el tölök de ha igen az is érthetö elöreis soryy a hejes irásért
 
Holdpenge
Sírunk de megértjük , rend a lelke mindennek mi várunk büszkén!
 
urugro
Üdv!
Köszönöm az eddigi munkádat Ayagii!
Szerintem az inda elég egyszerű. Fel kell ő(ke)t nyomni!

Az animem már bonyolultabb ügy. Lehet sitewar lesz a vége.

A továbbiakban lehet rá kellene állni a feliratperkelésre.
Na azt tüntessék el...:]
 
bekalany56
Ayagii sajnálom, hogy egy idióta miatt megint itt tartunk. Remélem ennek ellenére nem hagyod abba a fordítást, mer igen sokan rajongunk a munkádért. Régóta ajándékozol meg minket rajongókat kellemes percekkel és bízom benne, hogy továbbra is így lesz. Minden esetre türelmesen várom a folytatást és még egyszer köszönöm az eddigi munkádat.
 
Ayagii
urugro írta:

Üdv!
Köszönöm az eddigi munkádat Ayagii!
Szerintem az inda elég egyszerű. Fel kell ő(ke)t nyomni!

Az animem már bonyolultabb ügy. Lehet sitewar lesz a vége.

A továbbiakban lehet rá kellene állni a feliratperkelésre.
Na azt tüntessék el...:]

Csak sajnos ez több sebből vérzik.
1. Eddig is okkal nem lett ráégetve. Ha már kárt teszünk magunkban, akkor próbáljunk minél kevesebbet.
2. Mivel a feliratban benne van az oldal neve, így már alapból, mivel szerzői jog miatt egyszer leszedték őket, ezért öngól lenne tudniuk az oldalról. Ellenben ha meg kiveszik, akkor nem adnak kreditet nekünk, fordító/lektor/csapatnak, és úgymond "ők aratják le a babérokat" (persze nem ez a legnagyobb gond itt).
 
alfaboy85
Sziasztok én csak egy dolgot nem értek . Ez az ember (Orvvadász) tette fel az indavideora. akkor öneki kellet letölteni is a megavideo oldalrol is. de a anime .org oldalon admin. vagy valami hasonló. akkor ö csinálta mert vissza. követve eszt kapom meg .(content="//indavideo.hu/profile/Orvvadasz/" />
<meta name="keywords" content=" semmi,tw11e299rnnmiuyjh2stpueg20501xijope9wxc54,Orvvadasz,video,vide&oacute;,video, videó, videótár, videótárhely,tárhely,webvideo,erotika,humor,index videó,ingyen tárhely,szexy,online mozi, feltöltés,totalcar,vicc,online filmek magyarul,online filmek,video megosztó" />
<meta name="customtarget" content=" semmi,Orvvadasz"/>;) bocsánat ha valamit rosszul irtam csak 26 órája fent vagyok :D remélem tudtam ezzel segiteni. és remélem hogy holnap már nyugodtan nézhetem.
Szerkesztette: alfaboy85 - 2020.08.08. 22:56
 
urugro
Ayagii írta:
2. Mivel a feliratban benne van az oldal neve, így már alapból, mivel szerzői jog miatt egyszer leszedték őket, ezért öngól lenne tudniuk az oldalról. Ellenben ha meg kiveszik, akkor nem adnak kreditet nekünk, fordító/lektor/csapatnak, és úgymond "ők aratják le a babérokat" (persze nem ez a legnagyobb gond itt).

Ha nem akartok perkelni, akkor nem fogtok, nyilván nem fogok AK csövet nyomni a fejetekhez.
Én azt hittem, hogy saját néven tolják ki a te fordításodat, de tévedésben voltam. Ezen tényleg nem segít a perkelés.
Egyébként kik fognak tudni az oldalról? Az inda? Mert ők nem joghatóság, legfeljebb a saját oldalukon. Nem hiszem, hogy ha te, mint Ayagii mailben jelented, akkor ezt tovább küldenék a kínaiaknak. Törlik, oszt jó napot.
Bár, ki tudja? Előtte ezt éppen meg lehet kérdezni. (Ráadásul, mivel a te feliratod van rajta, ezért részben te is jogtulajdonos vagy. Lehet ezen az alapon kellene jelenteni, és akkor a kínaiaknak nincs is közük hozzá jogilag.)
A nagyobb bajt én ott látom, hogy simán a sorozat címét keresve kidobja az indakereső, és a google is az indás videókat. (Mert bele kellett tenni az önreklám virális terjesztése miatt. De akkor minek kódolt a videó címe?) Vagyis csak idő kérdése, hogy mikor jön tényleg újabb levél a kínaiaktól. Na ők lehet, hogy utána mennek annak, hogy ki fordította.
Szerintem ezt jobb lenne megelőzni.
És persze úgy értem ezt az egészet, hogy a békés tárgyalások eredménytelensége után mi lehet a második lépés.
 
Ayagii
Mepgróbálunk hatni az eszükre, de szerintem ezt túltárgyaltuk :D
Vissza a sorozathoz!
 
Byakko
Érdekelne hogy a későbbi részekben újra feltűnnek-e a sárkány páros és az unokájuk :D Mert eléggé tuszkolta a papa hogy menjen hozzá TS-hoz és a lány is mutatott némi érdeklődést :D Spoiler nélkül csak egy igen vagy egy nem érdekel

Köszike :bow
 
Erzsicica
Ez valami átok rajtam??? Annó megtaláltam ezt a sorit, elkezdtem szépen nézni, mivel hetente kijött egy-egy új rész, úgy voltam vele egy darabig kitart ha beosztom, mert 60-70kinn volt. :) Na ezt gyorsan félre kellett dobjam, mert úgy beszippantott, hogy mindig csak na megnézek még egy részt, hogy így is egy hét alatt kivégeztem. Aztán megakadt a fordítás. Gondoltam kicsit áll, hogy ne az aheti részt kelljen fordítani, aztán minden eltűnt :(
Nagyon megörültem a hírnek, hogy ide felkerül, és folytatódik tovább.
Szépen leszedegettem ami fenn van, elkezdtem nézni és huss pár nap alatt megint csak elértem a 60. részig, erre megint stop??
Tuti elátkozott valaki :(
 
Hasler
Én megint a normális emberekkel tol ki ez az egy idióta.Holott akik csak örülnek hogy hetente meg tudják nézni új rész-t azokkal meg rendesen kitol. Nem értem mi a jó abban neki hogy más ****** veri a csalánt. Ha ennyire akarja akkor álljon neki saját maga fordítani és töltse fel a saját verzióját.
 
bszebi
És Ayagii arra van eshetőség,hogy a maradék 20 részt lefordítod :) ? Mert eddig szépen lassan haladtam a részekkel és mondom nem nézem meg a 90 rész utániakat ,majd ha csak utol érjük és onnan bedarálom. Nem akartam semmit előre tudni. Bár itt a fórumon így is pár spoilerbe bele futottam néha :] .
 
Xion
Be kell rakni a szöveg közepébe hogy "K***ög aki más fordítását lenyúlja én is az vagyok mert felrakom az indára!" :] :D
 
gyurko91
Én írtam ma nekik discordon. Nekem nagyon úgy tűnik hogy a többi admin nem is tud erről a helyzetről.
 
Ugrás a fórumra: