Hozzászólások
One piece kitalált képességek, Démongyümölcsök
Zadona-1
Csakis a One pieceben nem létező vagy fellelhető gyümölcsök. A képzeletetek szüleményei.

Ha már témát nyitsz legalább arra vedd a fáradtságot, hogy a mi fordításunkat használod.
 
jasek89
Nekem az jutott eszembe, h vajon lesz e majd egy olyan logia aki a maga a földet uralja?

Crocodile inkább homok logia, Pica meg paramecia, aki inkább csak beleolvad és úgy irányítja, de saját testéből nem tud (mellesleg csak követ tud irányítani).
 
Zadona-1
Hát ja érdekes lenne főleg ,hogy nagyon sok helyen uralná a terepet. Én pl a növény logiára vagy a higanyra gondoltam.
A növény logia pl növény klonok. Kicsit narutós Hashirama képességek. (Nyilván ha vki rád lő vagy kettévág összenősz stb
A higany meg fém és kész. Ez már önmagába rohadt erős. De a növény gyümölcs gyengéje a tűz, míg a higanyé Kid gyümölcse
 
Hiei
A növény nem lehet Logia és szerintem a Higany se biztos. A logiák minden esetben kapcsolódtak valamelyik elemhez. Tűz, víz, villám, föld, szél(bár ilyet még nem láttunk, de tuti lesz), fény és sötétség.
A mocsár és a homok egyértelműen a föld elemet képviselik. Ez az, amiért a Mochi nem lehetett Logia. Hiszen az egy csomó minden egyvelege. A növény pedig egy élőlény, így maximum Zoan lehet. Ami egyébként nem is lenne rossz. Valami faja húsevő fajta:D
A Higannyal is az a baj, hogy bár természetes anyag melyik csoportba tartozna?
Magellán is ezért Paramecia. Szóval higanyból is maximum Parameciát tudok elképzelni.
 
Zadona-1
A mochi az katakuri gyümölcse nem? Az is logia ugy rémlik. A logiak mindig kapcsolodnak egy anyaghoz szerintem és nem elmhez. A logiák a fizikai támadások ellen nyujtanak védelmet és utalni tudják annak az erelyét és tulajdonságait (pl croki kiszárítása, enel elektromos hőlye) sztem a mochi tényleg vmelyest kilóg de az is lógia (sztem). A növény (most kocsit szemétkedés de nem állat pl rendszertanilag) bár nem rossz ötlet amit mondtál de simán lehetne logia. (Legslábbis én eltudom képzeéni ahogy nőnek a fák bagy irányítják az indákat fegyverzet színe halival a végén pl. Szoval sztem simán. A higany az pl konkrét anyag nem vmiéyen egyveleg. A tűz sem egy anyag... hiszen O2 meg vmi égést tápláó anyag pl szén. (Persze mint elem oké) Úgyhogy kicsit kilóg de sztem ez is sima. Bár nyilván egy nem létező dologrol beszélünk szoval itt nem lehet igazságosan dönteni. De érdekel neked milyen ötleteid vannak Hiel? Nyugodtan írjatok bármit akár beis mutathatjátok ,hogy nézne ki a gyümi. Milyen technikákat tudnátok vele csinálni? Milyen a felébredt formája?
 
jasek89
Azért nem teljesen, egy föld logia kizárólag csak földet tud képezni, de azt bármilyen formában legyen az homok, föld vagy szikla. Valszeg erősebb lenne mint Crocodile képessége (hasonló lehet a szitu mint Ace vs Akainu esetében).

Kérdés az, h tudna e olyan alakot formálni, mint ahogyan Pica tette? Vagy csak a testét tudná formázni, de méretben nem változna? Viszont ha képes arra, mint Pica akkor brutális gyümi lehet, mert kb egy teljes szigetet tudna irányítani.


Növény gyümi? Hmm valóban mintha ilyet se láttunk még. Eddig asszem csak Usopptól láttunk olyat h a növényeket fegyverként használja, de gyümire nem emlékszem.
Szerkesztette: jasek89 - 2018.01.25. 23:00
 
AFR
Egy vasbőrgyümi ami szerves fémmé alakítja a bőrödet szerintetek meg tudná ütni Enel-t? Hisz lényegében a használó egy élő faraday kalitka lenne.
 
dungeonlord
jasek89 írta:


Növény gyümi? Hmm valóban mintha ilyet se láttunk még.

De volthttps://www.youtu...cuHEDYf2gk
 
Zadona-1
Hát asszem Sanji elenfelének nem logiája van nem?
 
dungeonlord
Nem.Paramecia gyümije van Binznek.
 
Csilla1050
Láttunk már sok gyümölcsöt, viszont én írnék egy párat, ami az én fejemben megofordult és nem rémlik, hogy a mangában/animében lett volna.
Amit szívesen megnéznék, az a telekinézis, olyan ereje lenne, mint a Narutoban Pain-nek, és ezzel együtt nagyon durva is lenne, főleg az OP világában. Illetve van még kettő, ami eszembe jutott! Először elvetettem a lehetőséget, mivel túlzottan is lehetetlennek tartottam, hogy ilyenek létezzenek, aztán eszembe jutott, a kabát, ajtó, kerítés, hajtogatás gyümölcse, és hát úgy gondoltam üssekő, felvázolom az enyémet :D

Az egyik ilyen, az Isten gyümölcse, Kami-Kami no mi, akinek van kedve és kreativitása, írhat ötleteket, hogy milyen erő birtokosa lehet a személy, aki birtokolja.

A másik meg az Ördög gyümölcs...Hasonló a kamihoz és a buddha-hoz, én valamiért a gorosei emberei egyikénél tudnám elképzelni :D Egy Katakurihoz hasonló mérettel rendelkezne (5m) és egy kecske formáját öltené, vörös színű test, sárga szemek, fekete szarvak...stb :D

Most hirtelen ezek jutottak eszembe :D
 
Giovanna
Jól lehetne operálni egy Idő-gyümölccsel, amivel a használó képes lassítani/gyorsítani, sőt akár meg is állítani az időt.
 
Zadona-1
Ezen én is gondolkodtam de Foxynak is hasonló a gyümije szoval ami hozzá kapcsolodik én azt eltörölném!
 
jasek89
Csilla

Isten gyümölcse... hmm én vmi olyasmit tudnék elképzelni mint a Xavier professzor az x menből, h képes lenne mások gondolatait olvasni, irányítani. Ettől lenne isten ő, h bárkit irányítana a saját ízlése szerint. Ez is elég durva gyümi lenne az OP világában.

Ördög gyümölcse? Hát mi több tűz már van, láva van.... akkor talán gonoszsághoz lenne köthető? Hogy képes lenne mindenkiből a gonoszt kihozni és azt uralni? Hmm ezen még gondolkodnom kell... :D


Giovanna

Időt befolyásoló gyümi már volt Foxy személyében, bár ő csak bizonyos pontra tudott hatni, esetleg egy nagyobbra gondolsz? Képes lenne akár egy egész helyet lassítani, gyorsítani?
 
Csilla1050
Igen Jasek, ez nem is rossz ötlet :D Ugyanakkor semmiképp nem ragadnék le 1 készségnél ezt illetően, én arra is gondoltam, hogy ez működhetne úgy is, mint a Railgunban az 5-ös szintű esper, Accelerator képessége, annyi különbséggel, hogy a vektorokat nem visszaveri, hanem irányítja, mindent tud manipulálni, vizet, tüzet...Igazából felesleges felsorolni dolgokat, a hangsúly a "MINDEN"-en van. Illetve a repülés. Elég nehéz megítélni a dolgokat e gyümölcsöt tekintve, mivel az Isten kifejezés eléggé szubjektív, illetve komplex elképzelés.

Képesség(ek): Lebegés/repülés, Vektorok/anyagok manipulálása, gondolatolvasás, vízen járás :D - Paramecia gyümölcs lenne

Ördög gyümölcs: Ez már egy fokkal könnyebb. Mindenképp tudna repülni, a gerincéből növesztene szárnyakat, nagy fizikai ereje lenne, és igen, az emberek elméjét tudná megtölteni gonoszsággal, a rejtett agresszíót és félelmüket tudná előhozni az emberekből. Illetve elfelejtettem említeni, de két lábon járna, és lenne egy lándzsa/szigony a kezében, olyan hasonló, mint Katakurinak.

Képesség(ek): Lebegés/repülés, Emberi elme manipulációja, magas fizikai erő - Mítikus Zoan gyümölcs lenne

Bár ezek a gyümölcsök már túl erősek lennének, öngmagukban is, az ébredésről nem is beszélve...
 
Ugrás a fórumra: