Ebben a témában szeretném megvitatni veletek, hogy szerintetek melyik a 10 legerősebb és legtehetségesebb Haki használó az Op világban?Elfogadom külön a 3 hakit.
12
|
Top 10 legerősebb és legtehetségesebb Haki használó
Sokat gondolkodtam ezen a témán. Fegyverzet Színe és Király Akarata még nincs meg a pontos listám, de Megfigyelés hakiról vannak jelöltjeim.
Megfigyelés haki:
A mangában/animében szinten alig találok olyan karaktereket, akik mesterien használják ezt a haki fajtát.(Doffi és Cracker se használta)
Csupán 4 olyan karakter tudok,akik még egy Yonkonál(Big Mom) is jobban használják ezt a hakit.
Enel,Kataruki,Fujitora és talán Rayleigh is ide sorolhatom. Ők a legjobb megfigyelés haki használók a One piece történetében.
Lehet Shanks de Dragont se felejtsétek el róla még semmit se tudunk
Eddigiek alapján Shanks de nem biztos h az is marad
Biztos lehetsz benne h ők is használták harcközben csak nem volt kihangsúlyozva
Ebben a kasztban eddig kiemelkedőnek csak Katakurit és talán Fujit mondhatnám
Szerintem nem lehet senkinek akkora ereju hakija mint shanksnak. Feherbajusz hajojan minden 60 millio alatti elajult es 100 ig megszedultek korulbelul.. es nem azert mert Shanks akarta hanem mert az alap hakija olyan eros . Rayleight siman el erotlenekkel egy szigeten . Ra lehetne fognu ,hogy vissza birja tartani de szerintem Oda direkt ezzel akarta kifejezni ,hogy Shanks a legerosebb haki birtokloja .
Király Haki:
1. Shanks: Szerintem egyértelmű. Oda nem véletlenül hozzá hasonlította Luffyt, amikor azt mondta, hogy a Gyojin-szigeten ő az egész sereget kifektette volna. Ha nem neki lenne a legerősebb, miért hozzá hasonlította? Továbbá azt is megmagyarázza, hogy egykézzel, gyümölcs nélkül miért tud Yonko lenni. Fehérbajusz hajója gondolom nem valami ócska fából készült, szóval az is elég beszédes, hogy képes volt megrepeszteni.
2. Kurohige, Dragon: Kurohige már csak dramaturgiai szempontból is. Ravasz rohadék, én már bármit kinézek belőle, néha még azt is, hogy nem is renelkezik Király Hakival. Aztán ezt elvetem, mert visszagondolva a tetteire és a személyiségére, leszámítva néhány gyökérségét, nagyon erős hakija lehet. Dragon szintén dramaturgiai szempont miatt, de azt nem tudnám megmondani, hogy melyiknek erősebb, szerintem kb. egy szinten lehet.
3. Mama, Kaido: Nem tudom eldönteni, hogy Kaidonak lesz-e Király Hakija. Szerintem a Yonkok közül ha valakinek nem lesz, akkor ő lesz az. Ha lesz, akkor Mamával kb. egyenlő szinten lehet.
4. Luffy: Napról napról erősebb neki, és valószínűleg olyan tehetséges benne, mint Shanks, csak még nincs annyi tapasztalata.
5. Rayleigh: Szerintem gyengébb már, mint Luffynak.
6. Mingo, Hancock: Kb. egyenlő lehet.
Megint kezded? Honnan tudod, hogy Hacocknak és Doffinak erősebb a hakija fejtsd ki nekem kérlek.
Big Mom nem tudta kiütni Namit. Hát elárulom, hogy senki nem tudja kiütni őt. Sőt Usoppot és Choppert sem és senkit a Szalmakalapos csapatból, mert nem hat rájuk a Haoshoku haki Sbs-ben meg mondta Oda. Bár lehet egy némelyik gyávának tűnhet akaratuk senki nem képes megtörni és csak egy király létezik számukra. Ez pedig a társuk. Így a büdös életben nem fognak meghajolni mások akarata előtt.
Ugrás a fórumra: |