Hozzászólások
A Top 10 legerősebb karakter a One piece világában
Hiei
Ezekből melyik volt a legendfás tulajodonság vagy képesség? Ráadásul, amit írtál annak a 70% nem így volt és vagy nem érte el a kellőhatást. Doffit nagyon meghatotta, hogy lefagyasztották Jozut is.
Ahogy Akainu se csinált smemit csak lebökette Squardoval és utána oda ment emberkedni. Azt elkenték a száját. Megölte? Ne nevettes már. Irgalmatlan nagy butaságokat tudsz írni. Lenyügöző.
 
dedi012
Istenem Hiei te beszélsz hülyeségeket, ha Shanks nem jön elő a semmiből, tudod mi lett volna a vége az egész történetnek... :)

Na meg indokolatlanul hiszed azt, hogy az admirálisokat legyőzné egy Katakuri szintű pali, tény hogy erős, de a végén elvérezne Akainuval szemben... :)
 
dungeonlord
Hiei írta:
Ahogy Akainu se csinált smemit csak lebökette Squardoval és utána oda ment emberkedni. Azt elkenték a száját. Megölte? Ne nevettes már. Irgalmatlan nagy butaságokat tudsz írni. Lenyügöző.

Már bocs,de [img]http://kephost.com/images/2017/10/26/untitled.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.fél fejel ki maradna életben ?
Ettől kezdve a sorsa meg volt pecsételve. Wb szinte csak órái maradtak,ezért adta ki az utolsó parancsot.
Blackbeardnél halt meg,de Akainutól kapta a halálos sebet.
Mi az a 70%,amiben tévedtem.
 
AFR
Nem értek egyet Hiei-el abban hogy egy Yonkou Parancsnok erősebb egy Admirálisnál hisz akkor a tengerészetnek jelenete nem lehetne már rég elpusztult volna.

DE

dungeonlord veled még kevésbé értek egyet
Akainu nem alázta az egész WB bandát
Nem harcolt egyenlőként egy Yonkouval még úgy se hogy haldoklott és leszúrták.
Még kevésbé ölte meg.
Igen leütötte a feje (nem nem a felét) kb az 1/3 - 1/4 lehetett. Tény hogy a harcmezőn idővel belehal de azért még lezúzta BB-t kettévágta a szigetet és kiált pár száz lövést. Kezeléssel lazán túléli. Hisz idővel Squardo szúrásába is belehal hisz elvérzik. Ezzel az erővel akkor Squardo is megölte?
Admirális nincs Yonkou szinten.
 
dedi012
Dungeonlord: Az már túlzás tényleg, hogy leverte Fehérbajuszt, épp ellenkezőleg ő kapott a szájára. Bár abban igazad van hogy elég súlyos sebesülést okozott Akainu Fehérbajusznak, amibe egy idő után belehalt volna magától is.

Egy admirális, az eddig látottak alapján nincs Yonkou szinten, ahogy AFR is említette. Talán Akainu két év alatt fejlődött annyit, hogy egy az egy ellen kiállhasson egy Yonkouval, persze csak akkor ha a gyümölcse felébredt és komoly hakival rendelkezik.
 
Giovanna
Egy admirális biztos, hogy erősebb mint Katakuri...
A Marinefordon látottakra meg ne alapozzunk már...
Viszont, egyik admirális sem tudna legyőzni egymaga egy Yonkout, az lehetetlen... szerintem még kettő sem...
Szóval így van az erősorrend valahogy:
Katakuri<<<Fujitora,Kuzan,Borselino<Akainu<<<<Yonkou
 
Hiei
Miért? Mire alapozod ezt a kijelentést? Mi az amiben Katakurinál jobb Kuzan vagy Akainu? Rendelkeznek ébredéssel? Legendás Kenbonshokuval vagy Bushokokával? Esetleg király akaratával? Egyedi über durva démongyümölcsel? Nem. Szóval fejreálltok is jelenlegi ismereteink szerint Katakuri erősebb náluk. Ami nem biztos, hogy így marad, mert ha mondjuk Afr áltral leírtak szerint látunk majd Logiát hakival bevont támadást indítani teljesen átértékelődik a helyzet, de addig ez így van. Mindenben erősebb Katakuri náluk.
Elég vicces az is, hogy Fujitorát tetted utána, mikor benne van az összesközül a legmnagyobb potenciál.
Szerkesztette: Hiei - 2017.10.26. 19:49
 
AFR
Abban viszont egyetértek hogy nem tudunk semmit a timeskip ótai kidolgozottság szerinti erejükről.
Az hogy Admirális erősebb egy Parancsnoknál inkább elvárás és logikailag történetileg helyénvalóbbnak tűnik. Talán ez a legjobb megfogalmazás.
De fölös is ragozni úgyis 5-10 év és megtudjuk :D
 
Giovanna
Azért tettem Akainut fujitora után, mert ő a flotta-admirális :P Tehát már csak elvből is ő a legerősebb a tengerészetnél.
Az meg, hogy nem mutatott ezt-meg azt, az azért van, mert még nem jött el az ő IDEJE. Majd ha lesz egy csatája valamilyen állat ellen, akkor majd kiderül, hogy bármelyik parancsnoknál erősebb :)
Már csak ELVBŐL is legyőzné Katakurit.
 
dungeonlord
Soha nem mondtam, hogy 1admirális a Yonkokkal egyenlő!1admirális méltó ellenfél 1 Yonkonak,de a legyőzéséhez minimum 2kell.Egyelőre csak Akainu a kivétel,mert az ellenfeleit szó szerint ledarálja.
Ace és Jinbeinek átlyukasztotta a hasát és félig Luffyt.Aokiji lábát vagy Wb fej és has.
 
kpatrik98
Szerintem már ott nem lehetséges,hogy egy yonkou parancsnok erősebb legyen egy admirálisnál,mert akkor bármelyik yonko,főleg Fehérbajusz könnyedén nyerne a tengerészet ellen.Ha úgy lenne,ahogy Hiei mondja,akkor Fehérbajusz mehetett volna 1v1-ben Akainunak,akit az elmélete szerint kb lazán elintézne(hiszen BM-től 2 parancsnok is fejvesztve menekült,tehát 1 Yonko sokkal erősebb mint legalább 2 parancsnok,tehát 1 Yonko könnyedén legyőzne 1 admirálist) addig Kizarura rámehetne Marco,akinek ez alapján könnyedén nyernie kéne,és Kuzanra pedig Jozu.És mivel Fehérbajusz lazán elintézné Akainut,mert akkora az erőkülönbség,utána mehetne rá a Schibukaikra meg a maradékokra(Mihawk,Hancock) .De ehelyett az volt,hogy pár könnyed sérülés után kb hatalmas erőkülönbség alakult ki a tengerészet javára.Ha úgy lenne,hogy 1 parancsnok=1 admirális,akkor sima győzelem lenne nem csak Fehérbajusznak,de minden Yonkonak,és kb semmi szerepe nem lenne a tengerészetnek.Főleg,hogy Shanks megtehette volna,hogy miután Fehérbajuszék kikaptak,nekimennek a kifáradt tengerészetnek,de még így sem tették meg.
 
Hiei
Azért ti valamit félreértetek, de nagyon. Melyik Yonkou vágyott világ uralomra? Melyik akarta legyőzni a Vk-t? egyikse hiszen Luffy volt, a reakcióból ítélve az első kalóz, aki hadatüzent nekik. Még Roger se ment nekik miután megismerte a történelmet.
Szóval szerintem elég egyoldalú ez a dolog és a tengerészet az, aki isten igazából elakarja pusztítani a Yonkoukat. Ők elvannak a kis világukban. Egymással.
Ráadásul, ha valóban képes lenne is legyőzni egy admirálist egy Yonkou jobb kezét maradt kettő. Mellé még vagy 15-20 altengernagy és a főparancsnok. A több százezer jól képzett katonáűról ne is beszéljünk és ehhez még jön a Shichibukai, ahol Kuma, Mihawk, Hancock kaliberű emberek vannak és egy Weebles, aki sorra gyújtja le a parancsnokokat. Szóval miről beszéltek még így is bőven meg van a tengerészet. Az egyensúly egyáltalá nnem borul fel, ha Katakuri, Jack és Marco erősebb egy az egy ellen. Ezerszer mondtam a tengerészetnek nem kell igazságosan és egyenlően küzdeni simán mehet Akár egy admirális és egy altengernagy is ellene vannak annyian.
 
Giovanna
Nah szóval: Kuzan legyőzte Jozut, Sakazuki meg Shirohige halála után kvázi megállíthatatlan volt, ha shanks nem jelenik meg, akkor a Tengerészet megnyerte volna a Marinefordi-háborút.
Egy Yonkou meg azért nem megy neki a tengerészetnek mert még ha nyernének is, hatalmas veszteségei lennének...
 
kpatrik98
Azt elhiszem,hogy egy yonkounak sem éri meg egyedül nekimenni a tengerészetnek,hisz utána a többi yonkou letudná őket vadászni,de Shanksnak ott volt a legyengült tengerészet,akiknek az admirálisai ha tényleg olyan gyengék lennének,akkor gond nélkül el tudta volna intézni őket,kb veszteség nélkül.
Az oké,hogy Fehérbajusz ellen ott volt a tengerészet hatalmas létszáma,viszont Fehérbajusznak is volt bőven szövetségese,és ahogy én nézem,az One Pieceben általában mindig az a csapat nyer,akinek a vezetője az erősebb,hisz a legerősebbel senki nem bír,hiába vannak többen.(Jó,Tengerészet esetében ez nem bizonyíték,de lehetne...)Viszont akkor is,ha Yonkou+3 parancsnok(jelen esetben 2,Fehérbajusznál) erősebb lenne a tengerészet legerősebb 3 emberénél,az akkora különbséget kéne tegyen,hogy hiába,hogy ott a schibukai,+ altengernagy,stb,akkor is a Fehérbajusz kalózok elvesztették a 2. parancsnokukat,és a vezetőjüket(és Little Oarst[?]) felbomlottak,és teljesen tönkrementek,míg a Tengerészet pár könnyebb sérüléssel megúszta.A végeredmény túl nagy ahhoz,hogy kijöhessen,hogy már a parancsnokok is erősebbek az admirálisoknál.
 
Jon
Hiei írta:
Ettől még lehet igazatok lesz, de hogy az eddig látottak alapján ez nem így van az biztos.


Szerintem itt ki is mondtad a lényeget. Te is tudod, hogy a történet logikája, ill. más karakterek elbeszélései alapján az admirálisoknak nagyon-nagy erővel kell rendelkezniük, csak éppen még nem volt erre alkalom, hogy megmutassák.
Mert oké, hogy ott volt Marineford, de ott igazából a káosz miatt nem nagyon jött ki senkiből a teljes ereje (kivéve Fehérbajuszt, meg talán Akainut). A parancsnokokból sem, meg az admirálisokból sem.
Ezért tartod Fujitorát többre, mint őket: neki már volt lehetősége Dressrosán.
Szerintem te is tudod, hogy a történet konzekvenciája érdekében ez ugyanúgy meg fog történni a többivel is.

Mellesleg szerintem Chinjao nem túlzott. Nyilván nincsenek az admirálisok egy szinten a Yonkoukkal, de a Yonkouk után mindenki az admirálisokat emlegeti. És ez nem lehet véletlen.
Megint mellesleg, és ez csak az én személyes véleményem, de én nem ájultam még el Katakuritól :D A hakiján kívül, persze, mert az brutális, ilyen erős érzékelő hakit még nem láttunk, és elképzelhetőnek tartom, hogy nem is fogunk, senkitől, akár.
Azonban pusztításra még biztos nem láttam tőle Akainu szintű támadást, meg azért Aokiji is lefagyasztotta a fél tengert, az sem volt semmi :D (Ha már Mama cunamijától is hasraesett mindenki, azt se felejtsük el, Aokijinek azt a támadást kivédeni ujjmozdulat lett volna.)
Igazából ha azt nézzük, hogy mennyit mutattak egyelőre, akkor Cracker többet mutatott a tucatnyi Luffy G2-G3-nál ERŐSEBB katonájával, mint Katakuri, aki egyelőre Luffy G2-G3-as támadásait verte csak bucira. Nem látom be, hogy ez miért akkora teljesítmény, Doffy meg Cracker is megcsinálta már :D

És harmadjára mellesleg, azt sem tartom jogos kifogásnak, hogy a Yonkoukat nem érdekli a világuralom. Nem tudom elképzelni, hogy ha egy Big Mom, vagy egy Kaidou-féle állatnak olyan ereje lenne, ne próbálna meg uralomra törni.
Még akkor is, ha a Tengerészet a Shichibukai miatt akkor is túlerőben lenne, ha parancsnokok erősebbek lennének az admirálisoknál.
Ami szerintem egyértelmű, hogy nincs így. Nem azért, mert többet mutattak, hanem azért, mert ezt diktálja a történet és a karakterek által felépített renomé.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: