Hozzászólások
A Top 10 legerősebb karakter a One piece világában
Lad
Azt az elsőre nem sikerült dolgot is kezeld a helyén. Hodi (ki***ott !!Hodi!!) ellen is megszenvedett Luffy, miközben azóta tudjuk, hogy már ott is lazán képes volt a G4-re. (ergo nem kellett volna még ennyit sem szívnia vele)
Szóval Doffi is csak a feszültség kedvéért maradhatott talpon még egy kicsit.
Szerkesztette: Lad - 2017.10.22. 15:17
 
Jon
Köszönöm. Végre, valaki.

Dungeon, megmutatom, hogy mire ment Law Doffy ellen, de tényleg utoljára, ha ezek után is elvakult maradsz, az már a személyes problémád :D
http://naruto-kun...ece/729/18 - Első próbálkozásra, amikor egyedül ment neki. Ennyire volt képes. Megkarcolta az arcát :D Amikor halottnak tettette magát, és Luffy segítségével oda tudott kerülni Doffyhoz (máshogy sehogy sem sikerült volna neki, ha Doffy tudja még, hogy él, akkor számít a room-jára), és a legerősebb támadásával támadta meg Doffyt, védtelenül, az simán fölkelt utána.

Na és, hogy akkor Luffy mire ment Doffy ellen egyedül? Ja, és mielőtt azt mondanád, hogy Doffy nagyon fáradt volt, ez alapján:
http://naruto-kun...ece/783/11
Ő Luffyt sokkal fáradtabbnak és leharcoltabbnak látta, mint saját magát. Na és ezek után mire ment a G4 ellen?
http://naruto-kun...ece/784/19
http://naruto-kun...ece/785/19
Itt, ahogy Lad is mondta, jött a feszültségkeltés, de ne legyünk már vakok, Luffy G4 ellen Doffynak az ébredéssel együtt sem volt esélye.
És Luffynak a legerősebb támadása után meg ez lett vele:
http://naruto-kun...ece/790/18

Aki azt mondja, hogy Luffy meg Law egy szinten van, az vagy nagyon hülye, vagy nagyon félreértett valamit.

számára szükséges a segítség, hogy elérje a céljait, mert önmagában gyönge megvalósítan azokat.

Ez sem igaz önmagában. Vagyis persze, kellenek a társak, szüksége van barátokra, szövetségesekre, de nem azért, mert gyenge lenne. Önmagában is már hatalmas erőt képvisel, de egyedül mit sem tud vele mit kezdeni, egyedül lehetetlen.
És majd amikor már Yonkou szinten lesz (nem is olyan sokára), akkor is igaz lesz ez a mondat, egyedül gyenge megvalósítani a céljait. Nem számít, hogy Yonkou, vagy parancsnoki, vagy az alatti szinten van. Egyedül mindenki gyenge.
Bár az tény, hogy Cracker ellen kikapott volna 1v1-ben (ez is mutatja egy parancsnok erejét, és ezért sem vagyok hajlandó elfogadni azt, hogy Doffy megverte volna Crackert). De mostmár Cracker sem lenne akadály szerintem neki, hiszen harcról-harcra fejlődik.

De mindegy.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Jon írta:

Köszönöm. Végre, valaki.

Dungeon, megmutatom, hogy mire ment Law Doffy ellen, de tényleg utoljára, ha ezek után is elvakult maradsz, az már a személyes problémád :D
http://naruto-kun...ece/729/18 - Első próbálkozásra, amikor egyedül ment neki. Ennyire volt képes. Megkarcolta az arcát :D Amikor halottnak tettette magát, és Luffy segítségével oda tudott kerülni Doffyhoz (máshogy sehogy sem sikerült volna neki, ha Doffy tudja még, hogy él, akkor számít a room-jára), és a legerősebb támadásával támadta meg Doffyt, védtelenül, az simán fölkelt utána.
De mindegy.

De ott volt Fujitora^^.
Law az elején Doffivel és Fujitorával harcolt.Erre csak annyit tudok mondani:
A csatát elvesztette,de a háborút megnyerte.Megmentette Sanji csapatát és Doffi pedig nem tudta visszaszerezni Ceasert.Doffi az alvilág legnagyobb kutyája volt,aki sakkban tartotta 1-2 Yonkot és a tengerészetet.Majd meg fogjátok látni.
Szerk:
Off:Javítani kéne a Corazon nevet.(Korasan írtatok)
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.21. 08:08
 
burn3000
Sakkban tartott ? Az nem sakkban tartás ,hogy ő állított elő olyan dolgokat amik kellenek nekik .. Doffy a kutyájuk volt mert akármelyiknek is odament volna a jobb vagy bal keze akkor magában eltörölte volna Doffy-t . Annyi volt ,hogy kölcsönös haszon miatt jóban volt nem egy Yonkoval és paff. : ) Elő fog még jönni Doffy. Muszáj neki de csak miután Mamát elpüföltek . Szerintem kapocs lesz az égi sárkányokhoz .
 
Paidion
Haha, most esett csak le, hogy Dungeon komolyan leírta, hogy Mingo sakkban tartott egy-két Yonkot. :D Burn hsz-n vettem észre, Dungeont már csak a helyesírása, de főként a képtelen hsz-ei miatt sem olvasom, de most bebizonyosodott, hogy tényleg fölösleges vele foglalkozni. Sakkban tartott egy-két Yonkot? :D Tényleg beszarok, már bocsánat. Hogy lehet ilyeneket komolyan leírni? Én tényleg próbáltam türelmes lenni veled és számtalanszor felhívni a figyelmedet a hülyeségeidre, ráadásul többen is voltunk, de most ezentúl tényleg nem fogok reagálni a megnyilvánulásaidra, mert tényleg csak időpocsékolás, szimplán értetlen vagy, ezt most már be kell látni. Persze nyilván azt csinálsz, amit akarsz, jogod van hozzá, de nem foglak elolvasni ezentúl. Minden jót!
 
dungeonlord
Paidion írta:

Haha, most esett csak le, hogy Dungeon komolyan leírta, hogy Mingo sakkban tartott egy-két Yonkot. :D

http://naruto-kun...iece/801/9
https://www.youtu...15WU_S-qDg-https://www.youtu...mSRU_R936c
Részemről ennyi.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.21. 08:40
 
dedi012
Nem sakkban tartotta őket, csak üzletelt velük, az viszont igaz, hogy nagy zavar és üres űrt hagyott maga után a fegyverkereskedelem terén, ami valljuk be az alvilági személyek közt tényleg nagy zavart kelthetet. De az, hogy láncon tartotta őket nem igaz, csupán egy hasonlat Doffy részről arra, hogy most nincs ki aki átvegye a szerepét, és ez be fog indítani egy folyamatot, aminek a vége háború lesz. Talán Kaido számára jelentette a legnagyobb veszteséget Doffy elvesztése, hisz így nem juthat, hozzá a smile-hoz.
 
Jon
Doffy manipulált, szart kevert, kijátszott mindenkit (biztos, hogy ez a Yonkoukra is igaz), ezt nyilvánította ő "láncon tartásnak". Végül is abban igaza volt, hogy valószínűleg fenntartott egy status-quo-t, hozzá volt kapcsolva Yonkou, alvilági személyek, komplett országok, sőt, a Tengerészet is, és ez a status-quo az ő bukásával borult, és így mindenki elszabadul.
Úgyhogy ilyen értelemben "láncon tartotta" a szörnyetegeket.
De ha azt gondolod, hogy cseszekedhetett volna egy Yonkouval, akkor tényleg nagyon elvakult vagy Dungeon. Doffy összecsinálta magát Kaidou nevének már csak az említésére is.

És oké, az igaz, hogy Law az elején harcolt még Fujitorával is. De csak az elején. És ez nem változtat azon, hogy a második nekifutásra sem tudott csinálni semmit Doffyval, a gamma knife-ot sem tudta volna használni Luffy nélkül.
Kezeljük már a helyén a dolgokat, könyörgöm.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Paidion
Nos, kissé túltoltam Dungeon, ezért elnézést kérek, mert igazad van valamelyest és tényleg nem légből kapott volt az, amit mondtál. Lehet nem kéne pár sör után hajnalban hozzászólnom. :D Mindenesetre azt fenntartom, hogy kiemelsz jelentéktelen aspektusokat és azt elég gyakran abszurd módon általánosítod. Konkrétan Doffi kapcsán előttem már leírták, úgyhogy ezt hagyjuk, de abban tényleg igazad van, hogy volt hasonló jelenet, mint amire utaltál, még ha nyilván összetettebben is kell érteni azt.
 
Gerigo
Az én sorrendem, akik még élnek (saját vélemény):

1. Marshal D. Teach: Már csak önmagában hogy két gyümilye van már az a top 3ba repíti de én szerintem Teach a kinézete ellenére az egyik legokosabb/legravaszabb ember a One Piece világában ami talán még az erejénél is veszélyesebb.

2. Vöröshajú Shanks: Gyakorlatilag Oda közel egyenlőként mutatta be Newgate-el, szerintem a Hakija páratlan, nem véletlenül Yonko.

3. Monkey D. Dragon: Vele kapcsolatban egy kissé bizonytalan vagyok, de van egy teóriám miszerint jelenleg ő birtokolja Roger gyümilyét, ezért olyan magas a vérdíja.

4. Kaido: A legerősebb teremtmény aki gyakorlatilag "halhatatlan" őt nem tartom olyan eszesnek már csak abból kiindulva ahányszor már elkapta a tengerészet, szerintem őt a "gyümilye" és a testi ereje teszi naggyá.

5. Dracule Mihawk: Gondolom most sokan meglepődtetek hogy ide helyezem ezt az embert. A világ legerősebb kardforgatója aki már számtalan alkalommal összecsapott a YONKO Shanksal, Én őt tartom a tengerészet aduászának, még a háborúban Akainu meg is említette hogy Mihawk tartalék. Ha gondolom a háborúban nagyobb bajban lettek volna, ő képes lett volna fordítani a háború menetén.

6. Charlotte Linlin: A gyümilyének hála rengetek katonát tud magának készíteni, és az ellenfélt is meg tudná gyengíteni. de szerintem ami veszélyesebb a gyümilyénél az az elmebeteg személyisége amitől kiráz a hideg, és én úgy érzem hogy ha alkalma adódna rá habozás nélkül nekiesne bárkinek legyen az Yonko vagy a tengerészet, és amilyen csapata van még bőven esélye is lenne.

7. Sakazuki: Ő a tengerészet legnagyobb feje úgymond a tengerészet Yonkoja. A gyümilye roppant erős, az egyik hanem a legerősebb Logiát birtokolja, a mérhetetlen akaraterejének és makacsságának hála bárkivel felvehetné a versenyt de lehet hogy a forrófejűsége okozná a vesztét.

8. Kuzan: Szerintem ő a tökéletes ellentéte Sakazukinak. Nem tom hány napig küzdöttek tehát az erejük között nem lehet hatalmas külömbség.

9. Monkey D. Garp: Régen Roger "vetélytársa" volt, és a háborúban volt egy olyan megszólalása Sengokunak hogy tarts lefogva különben megölöm Akainut. Én szerintem a fialat Garp valóban legyőzte volna Sakazukit de mostanra már benne van a korban az öreg Garp.

10. Silvers Raileigh: A Kalózkirály jobb keze, akinek a harci természete hasonló lehet Shanksé-hoz, félelmetes Hakija lehet, viszont ő is abban a cipőben jár mint Garp.
 
Hiei
Ez az admirálisok erősebbek az a Yonkouk jobb kezeinél nekem még mindig nevetséges. Semmi meggyőzőt nem láttam tőlük. ellenben Katakuri villantott nem keveset. Gyakorlatilag olyan dolgokat mutatott, ami messze felül múlja az összes háborúban látott dolgot az admirálisok részéről és még csak játszik.
Szóval annyira nonszensz ez az admirális hype a részetekről, hogy az valami hihetetlen.
Szutykos logiák. Egyiktől se láttunk kiemelkedő hakit egysenlőre. Még, ha kidolgozatlan is volt a fegyverzet színe. A maradék nem volt az. Az érzékelés és a király akarata is addigra belett mutatva becsülettel. Enel messze többet mutatott beőle, mint az admirálisok.
Awakeninget se mutattott még egyik sem. Szóval még is miben erősebbek Katakurinál?
Még duzzogva Akainuban talán látok rációt egy esetleges győzelemre Katakuri ellen, de még erre se mernék fogadni.
Fujitora meggyőzőbb volt Dressrosán, mint az a három a háborúban együtt.
Az nekem jöhet Duneon és fejre is állhat, de Marcot is csak nagy nehezem suttyom módon megbilincselve tudták kivoni a forgalmomból, addig vígan elbohockodott ott.
Azt akkor Jacket meg se említettük, aki a legerősebbnek tűnő admirálisnak ment neki alvatlanul úgyhogy, mellette volt Tsuru és Sengoku, de nem baj azért tegyétek az admirálisokat a főbb parancsnokok elé teljesen nonszensz módon.
Ettől még lehet igazatok lesz, de hogy az eddig látottak alapján ez nem így van az biztos.
 
dungeonlord
A mai napig nem tudom eldönteni, hogy a Yonko jobb kéz és 1 admirális között mennyi a különbség.
A Yonko jobb kéz és az admirálisok állnak a legközelebb a Yonko szinthez.
Abban már 100% biztos vagyok,hogy Katakuri Kenbunshoku Haki sokkal erősebb Big Momnál.
Mindezek ellenére erősebbnek tartom admirálisokat ,mert a történet legeleje óta az Admirális és a yonkokokat mindig együtt említették.Ezt később Chinjao is megerősítette :http://naruto-kun...iece/719/6,akinek 550millió vérdíja van.
Kataruki,Jack inkább Mihawnk szintjéhez sorolom. Talán egy picivel gyengébbek az admirális szinthez.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.25. 22:09
 
dedi012
Hiei: Te vagy az egyik legnagyobb szószólója annak, hogy a Marinfordi erőviszonyok nem voltak teljesen kidolgozva. Ez lehet igaz is, de ott Akainu egymaga kergette jóformán az összes kalózt-a parancsnokkal egyetembe- Fehérbajusz halála után, míg meg nem jelent Shanks.

Nem azt mondom, hogy nincsenek olyan parancsnokok akik ne lennének egy szinten egy admirálissal, de őket még nem láthattuk eddig. Itt van Katakuri igaz, de ő nem lehet a legerősebb Yonkou parancsnok, ők még várnak arra, hogy a rivaldafénybe kerülhessenek.

Az eddigi Yonkou parancsnokok egyike sem olyan vadállat mint Akainu, Fujitora vagy Kizaru. Kétlem, hogy mochiból készült fal ellent tudni állni Akainu magmákának vagy Kizaru fénylövedékeinek.

De már azt rég tudjuk, hogy te nagyon alábecsülöd az admirálisokat, akiket Don Chinjao a Yonkouk mellett említett meg mint a legnagyobb akadálya annak, hogy valaki kalózkirállyá válhasson. Nem hiába rettegnek tőlük még az új világban is. Ha olyan gyengék lennének, hogy nem tudnak legyőzni egy Yonkou parancsnokot, nem is helyezték volna át ide a főhadiszállást, mert hát ugye akkor félő, hogy kikergetik őket, de ez még nem történt meg.
 
Hiei
Minek kell neki fal simán kikerüli? Erre van a Kenbonshokuja. Láttad te a hakiját? A jövőbe lát.
Kizaru beleragad a mochiba és vége van, mint a botnak. Fujitoráról meg szó sem volt. Kevés az ismeretünk róla a képessége messze túl mutat az összes admirálison és a hakija is ember feletti hiszen a látását pótolja vele. Akainu az egyetlen problémásabb, de még ellene is ott van a szigony. Marconak meg azt ártani se tud vele. Rápakolhat 500 tonná lávát simán meggyógyul. Az a nagy kergetés annyiból állt, hogy Shirohige kiadta parancsba, hogy meneküljenek és egyesüljenek az új világban. Ace és a kapitányuk halála ráadásul demoralizálta a harci szellemet is.
Azt ezen kivül kicsit arrébb lökte Marcot Akainu. Azt ti már Yonkou szintre emelítek. Chinjao meg egyértelműen túlzott, hogy idegesítse Luffyt a gyűlölet beszélt belőle. Ha ezt nem látjátok, akkor nálatok baj van, mert a király akaratára is azt mondta, hogy tele van vele az új világ. Hát tényleg tele van. Mama legénységében is tolakodnak a használói.
Én nem becsülöm le az admirálisokat a helyénkezelem őket. Ti viszont nevetséges magasságokba emelítek őket. Teljesen alaptalanul eddig.
Viszont kérlek mesélj az admirálisok legendás képességeiről, amik ez eddig példátlanok.
 
dungeonlord
Hiei írta:
Viszont kérlek mesélj az admirálisok legendás képességeiről, amik ez eddig példátlanok.


Röviden összefoglalom :
Akainu egyedül alázta az egész Wb kalóz bandát és egyenlőként harcolt 1Yonkoval,akit végül megölt.(Mert ledarálta a fél fejét)
Kizaru trollkodva és lazán harcolt Rayleigh és Wb ellen.Szupernovákat pedig másodpercek alatt alázta.
Ő az egyetlen admirális,aki eddig nem harcolt komolyan.(One piece legnagyobb trollja xd)
Aokiji pedig Doffit és Jozut másodpercek alatt lefagyasztotta.
Fujitora pedig szintén lazán és trollkodva harcolt Sabo és Luffy ellen.
 
Ugrás a fórumra: