Hozzászólások
A Top 10 legerősebb karakter a One piece világában
AFR
Azért gondolom ezt mert teljesen gépesítve lett Marinfordi csata idejére.

Amit leírtál az igaz de Kumának a tudata utoljára Sabaody incidensnél volt meg. Ott tényleg képes lehetett a gépesített részeken Haki-t használni.

Utána fejezte be a gépesítését Vegapunk és immár (mint a háborúban mondták is) Kuma nincs többé. Kuma teljesen gépesítve lett és elvesztette a tudatát. Ugyanúgy működik mint egy Pacifista. Csak egy gép egyedül ami elválasztja hogy a tenyerén ott van a Mancsgyümölcs.
Lényegében Kuma már nem létezik csak PX-0.
Mivel nincs tudata és a Haki az elme ereje így gondolom azt hogy nem lehet képes Haki-ra.
 
dungeonlord
Jon írta:

9. Doflamingo, Zoro, Urogue, Kid
Doffy egy picivel van a parancsnokok alatt, Urogue meg szerintem a legerősebb a 13 supernova közül, legalábbis megvert egy parancsnokot... ez azért sokatmondó (de mivel nem láttuk, hogyan teszi, meg hogy milyen erős is volt ez a Snack, én egy picivel a parancsnokok alá tenném még). .

Doffi ellen egy ország harcolt.Crackert pedig kikapott Luffy és Namitól. Gyakorlatilag Doffi sokkal erősebb 1Yonko parancsnoknál. Ne feledkezz meg arról, hogy még Sanjit is könnyedén irányította .Pár perc alatt elintézte Sanjit.Doffi,admirális,Mihawk kapcsán nem értek egyet.
 
Zuki
Én most egy alternatív listát szeretnék írni , azzal a megkötéssel,hogy a lista az eddigiek - amit eddig mutatott belőle a manga,tehát nincsenek hypeok,teóriák etc. -
alapján fog alapulni .

1. Big Mom , szerintem nem kell magyarázni
2. Fehérbajusz , félholtan is nagyon erős volt.
3. Akanui , itt a 10 napos harcra gondolok és azért van előrébb mint Kuzan mert ő nyert.
4. Katakuri , Luffynak momentuma sincs ellene
5. Kuzan ,
6. Jack , egy egész ország elleni folyamatos harc
7. Fujitora , egy ország felemelése nagyobb erőlködés nélkül
8. BB , Marcot elvileg legyőzte , aki tartotta a lépést az admirálisokkal, illetve már Yonkounak hivják , gondolom nem alaptalanul .
9. Doffy , igazi tank , szerintem Crackert verné 1vs1be, illetve egy egész ország ellen harcolt belső sérülésekkel.
10. Cracker , egy háborúban nagyon jó képessége van de nem 1v1-re való , Luffy is csak Nami miatt bírt vele .
 
Jon
Ez nem rossz elképzelés, nagyjából egyet is értek vele.

De mondjátok már meg, könyörgöm, Doffy mikor harcolt egy ország ellen? :D A kalitka látszólag semmit sem vett el belőle, csak létrehozta, aztán ment automatikusan. Ezen kívül, ki ellen is harcolt? Law meg Luffy. Oké, ez nem volt kevés, de könyörgöm, egy ország? Vagy ti azokat a no name gladiátorokat is beleszámoljátok, akikre kifejezetten elmondta, hogy nem kell hozzá neki energia, hogy őket legyőzze, mert az ébredéssel a fonalai felszúrták őket egyenként?

Ellenben Luffy kik ellen is harcolt? Rengeteg gladiátor ellen, Chinjao ellen, aztán Bellamy ellen hagyta magát megveretni, végig futkosta az egész országot. De közben összezördült Cavendishsel, belekotnyeleskedett Trébol is a dolgokba, meg még ki tudja, hogy mennyien.

Szerintem ezek a tények: Luffy hozzá sem tudott érni Doffyhoz alapjáraton, de amikor G4-be kapcsolt, a dolog megfordult: Doffy hozzá sem tudott érni Luffyhoz.
Crackernek egyáltalán nem volt gond kivédeni a G4-et. Mit gondoltok, talán Doffy is nekiállt volna megenni a kekszkatonáit? Nami szerepéről nem is beszélve.

Őszintén, fogalmam sincs, hogy miről beszélünk :D Crackernek alapvetően nem volt gond a G4 kivédése. Kellett hozzá az, hogy Luffy sokat fejlődött Doffy után (hiszen sokkal tovább volt képes harcolni), az, hogy szó szerint megzabálta a kekszeit, mert Luffy nem normális ember, és az, hogy Nami hatalmas (de tényleg hatalmas) segítséget nyújtson.
Doffyval ez volt:
http://naruto-kun...ece/784/16
http://naruto-kun...ece/784/19 (meg se tudta sebezni Luffyt, Crackernek nem volt gond)
Aztán bevetette az ébredést is. Mi lett a vége? Hát ez:
http://naruto-kun...ece/785/19
http://naruto-kun...iece/786/8 - És aztán itt persze hogy pont az az együtés hiányzik :D

Cracker ellen?
http://naruto-kun...ece/838/11
http://naruto-kun...ece/838/12
http://naruto-kun...ece/841/18 ("Harcolsz, futsz, eszel, majd kezded előről" )

Nemár, hogy nem látjátok a különbséget. És Cracker Big Mom leggyengébb parancsnoka. És akkor Dungeon azt mondja, hogy Doffy erősebb a parancsnokoknál. Ja, persze.
Come on guys.
Szerkesztette: Jon - 2017.10.14. 22:15


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Jon írta:
egyéb
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/784/16
http://naruto-kun...ece/784/19 (meg se tudta sebezni Luffyt, Crackernek nem volt gond)
Aztán bevetette az ébredést is. Mi lett a vége? Hát ez:
http://naruto-kun...ece/785/19
http://naruto-kun...iece/786/8 - És aztán itt persze hogy pont az az együtés hiányzik :D

Cracker ellen?
http://naruto-kun...ece/838/11
http://naruto-kun...ece/838/12
http://naruto-kun...ece/841/18 ("Harcolsz, futsz, eszel, majd kezded előről" )

Nemár, hogy nem látjátok a különbséget. És Cracker Big Mom leggyengébb parancsnoka. És akkor Dungeon azt mondja, hogy Doffy erősebb a parancsnokoknál. Ja, persze.
Come on guys.

Doffi vs ország:
Doffi nem csak Luffy és Law ellen harcolt,hanem egy ország ellen.
Ott a kalitka és a Parasite képessége:http://naruto-kun...ece/745/15Ezt a 2 technikát Gear 4 elött és utána használta no-stop.
Emlékszel még Sanji vs Doffira?Ott még nem használta a kalitkát,de pár perc alatt mozgásképtelenné tette Sanji féle szörnyeteget.(ja és 1Yonko parancsnokot bocs)Ha nem lenne Law, gladiátorok és a kalitka,akkor Luffynak esélye se lenne Doffi ellen.
Gear 4 vs Cracker és Doffi különbség:
Cracker elött Luffy harcolt Brulee és a lelkek ellen.Azonban Cracker senkivel se harcolt Luffy elött.
Doffinál esettében mind2 harcoltak.
Gear 4 alatt:
Doffi hátrányból kezdte a Gear 4 elleni küzdelmet.
Nem tudta képességét 100%használni a 2technika miatt és a http://naruto-kun...ece/781/19harcolt.
Ehhez képest Cracker csak a kekszkatonái mögött bujkált,aki néha támadta meg Luffy.Mert ha Luffy 1x elkapja a ,akkor vége a harcnak.(Az animében Luffy majdnem elpicsázta Cracker seggét)
Összegségben Cracker 2vs1 kikapott és Doffi pedig egy ország ellen.Van egy kis különbség a 2harc között.
Röviden ennyi.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.15. 13:28
 
Jon
Hát nem tehetek róla, ha össze-vissza magyarázod a dolgokat.
Nem tudta képességét 100%használni a 2technika miatt

Ez pl. nettó hülyeség, semmi bizonyíték nincs rá. A képesség látszólag automatikus, nem kell erő a kalitkához, ahogy pl. Sugarnak sem kell erő az átváltoztatások feltartásához. Semmi. Ez a képessége, nem kell hozzá energia. Mintha Luffynak energia kellene ahhoz, hogy golyókat verjen vissza... nem kell.

Mindegy. Doffy nem harcolt senki ellen Law-on meg Luffyn kívül. Luffy végigharcolta az egész Dressrosa arcot. Doffynak esélye sem volt a G4 ellen, Crackernek nem okozott problémát. A kekszkatonái mögött bújkált, ja, mert ez a képessége. Senki sem állította, hogy Doffy mérhetetlenül nagyobb tank, meg sokkal nagyobb az állóképessége, mint Crackernek.

Az, hogy Marineforde-ban megállította Jozut, arra nem alapoznék, mert még nagyon nem voltak kidolgozva a dolgok, sem a haki, sem semmi más.

De azt hiszel, amit akarsz.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
abel08
Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy miért sztárolod ennyire Doffyt. Doffynak momentuma nincs Luffy ellen. A legerősebb támadása az ébredés. Luffy G4-ben rommá csapta Doffyt, Law ide vagy oda, mivel Doffy teste folyamat regenerálódik így nem okozott benne nagy kárt a támadás, nyílván megérezte, de ennyi. Law aki gyenge Doffy ellen, nem Luffy.
A kalitka meg maximum annyit vihetett az erejéből mint Luffynak egy Gataling Gun. Azt meg, hogy ha nincsenek a Gladiátorok esély sem lett volna..
Nem azért mondom, de pl. egy Dellinger meg egy Gladius szintű csávó, Luffynak kb 20 mp-be telt volna.. aztán ha meg Oda nem a gladiátorokkal oldotta volna meg, akkor Sanjiék sem mentek volna el. Összességében Doffy csapata még jobban is jött ki belőle, mintha pl. Sanjival kellett volna harcolniuk..
Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, de én is leírtam az enyémet..
 
kristofkristof
Itt az én listám:

0. Gorosei
Sokak szerint ők lesznek a legvégső ellenségek, egyelőre én is így látom. Biztos vagyok benne, hogy erősek még a koruk ellenére is. Azonkívül abba is biztos vagyok, hogy van vagy lesz valami titkos fegyver a kezükbe vagy a Marijoi nemzeti kincsek közül valami.

1. Marshall D. Teach
Sokszor találkozok azzal a jelenséggel, hogy valakit lenéznek az jelleme, karaktere miatt és nem az erejére alapoznak. Nála ezt nagyon nem tenni. Az oké, hogy retardált meg minden, de nagyon agyafúrt és gyakorlatilag átverte az egész Tengerészetet, hogy még nagyobb erőhöz jusson. Nagyon erős gyümölcsök vannak a birtokában, amiket sokáig tudott fejleszteni két év alatt, plusz a hakival is sokat fejlődhetett ez idő alatt.

2. Dragon
Kétségtelen, hogy van olyan hatalma, mint egy Yonkonak. Nagy talány ő nekem, eddig tipikusan annak a karakternek gondolom, akit úgymond nem lehet hova tenni. Itt arra gondolok, mint Bleachben a nulladik osztag vagy Narutoban Gai. Tudtuk, hogy mindegyik hatalmas erőt képvisel, de úgymond a rövidebbet húzta. Remélem az ő esetében ki lesz részletezve a képessége és a karaktere és nem csak egy rövid harcot látunk tőle.

3. Kaido és Big Mom
Oda nagyon párhuzamosan vezeti őket és mindig egy kalap alá vannak véve, legalábbis az én meglátásom szerint. Mindegyiknek van Road Pneglyphje, Luffy egyszerre hívta ki őket stb. Ennek alapján nagyjából egy erősek lehetnek és én is ezért raktam őket egy helyre. Nem azt mondom lehet, hogy az egyik erősebb, mint a másik, csak annyira szerintem nem eltérő az erejük, hogy egy teljes helyezéssel eltérjenek.

4. Shanks
Shanks most nálam kicsit hátrébb csúszott, emögött az van, hogy eddig úgymond róla hallottuk a legkevesebbet timeskip óta. Big Mom már mutatott a képességéből, ami minden elvárásomat felülmúlta, Kaidoról is hallottunk már egy-két odát. A karja elvesztése nagyobb veszteség neki erő szempontjából, jelenlegi tudásunk szerint nincs démongyümölcs képessége, szóval nem olyan, mint Perospero vagy Jozu, hogy felcsap egy kart és kész. Ettől függetlenül még mindig eszméletlenül erős lehet, nem hiába van a negyedik helyen. Majd ha jobban megismerjük talán változhat a helyezése, de eddig őt ide sorolnám.

5. Mihawk és Akainu
Most kövezzetek meg, de szerintem ez lenne az ideális elhelyezés. Mihawkot gondolom annyira nem kell magyarázni, a legerősebb kardforgató és a Shankssal való elbeszélések után sejthető, hogy valahol Yonko közeli szinten lehet. Ami talán érdekesebb lehet, hogy Akainut miért sorolom ide. Eléggé hiteltelen lenne szerintem a Tengerészet, ha a legfőbb ember nem jönne Yonko szint után. Azt én is érzem, hogy eddig még nem mutatott annyit, hogy biztosan Yonko szinthez lehessen sorolni, azonban őt is sokan jobban lenézik a kelleténél. Simán tud még ő meglepetést okozni és abban is biztos vagyok, hogy nem véletlenül lett ő flotta admirális. Természetesen itt sem feltétlen egyenlőnek képzelem az erejük, de az elkövetkezendőkben már nem fogom kihangsúlyozni.

5.5 Admirálisok
Azért jelöltem őket így mert nem látok egy teljes helyezésnyi különbséget köztük és a következő helyezettekkel, meg igazából eddig nem láttam jelét, hogy Akainu annyira elhúzott volna tőlük. Bár ez még mindig reálisabb szerintem, mintha egy helyen említeném Akainut velük. Szívem szerint nem kezelném őket egy tömbként, de a jelenlegi információink alapján képtelen vagyok.

6. Yonkok legerősebb embere: Marco, Katakuri, Jack (feltéve, ha ő Kaido legerősebb csapácsa, de szerintem King vagy Queen lesz az), Shanks legerősebb embere, Shiliew, Magellan, Sabo
Szerintem ehhez sem kell különösebb magyarázat, a különböző nagyhatalmak legerősebb emberei. Aki kicsit kilóg a sorból az Magellan, mert szerintem ő nagy erőt képvisel és emellett az ébredést is elképzelhetőnek tartom nála. Remélem még láthatjuk őt, bár erre nem sok esélyt látok.

6.5 Luffy.
Azért raktam őt ide, mert szerintem már van olyan szinten mint a másik kettő parancsnok, de ebben az arcba jelenleg nem tartom még ilyen erősnek, de a következőben már biztos ott lesz. Aztán lehet megdől ez az ötletem és legyőzi Katakurit, de eddig ezt így látom.

7. Cracker, Smoothie, többi parancsnok, Kuma
A maradék parancsnokok szerintem érthetőek, Kumát meg azért raktam ide, mert látom ilyen erősnek, de ez is még messze van. Mondanám, hogy elvárom tőle, hogy itt legyen, de majd kiderül ez is.

8. Doflamingo, Zoro, Urouge, Kid(?), Weevil(?), Shogun
Doflamingo és Shogun Kaido két kulcsfontosságú embere (Doffynál ez múlt idő, csak, hogy ne kössünk bele a tárgytól nagyon lényegtelen dologba). Szerintem nekik itt a helyük. Zorotól ezt azért várom el, mert ha minden igaz szembe néz a Shogunnal, szóval most valahol a közelébe lehet. Kid Weevil még kérdéses. Vacilláltam Urouge helyezésével, szerintem ő legrosszabb esetben itt van. Azt nem tudom, hogy van-e már olyan szinten, hogy letudja győzni a Yonkok két leggyengébb parancsnokát, én legrosszabb esetben idesorolom.

9. Sanji, Jinbe, Law, Perospero, néhány szupernova
Sanjinak és Jinbenek illene itt lenni. Szerintem Law is valahol itt lehet, Doflamingohoz nem sok köze volt, még miután telibe kapta a legerősebb támadásával, azután is bírta rendesen szuflával Doflamingo, szóval ez a helyezése eddig neki. Nem hiszem, hogy olyan irgalmatlanul megerősödött ennyi idő alatt. Perospero szerintem biztos van ilyen szinten vagy a 8. helyen.

10. Ezen is gondolkodtam azért. Szalmakalaposok közül nem sorolnék ide még senkit, ahogy a maradék szupernovákból sem. Talán Hancock, meg Crocodile jó hakival. Ide sorolnám Enelt is, ő alapból nagyon erős volt csak Luffy képessége volt a gyengéje. Jó hakival megilleti őt ez a hely. Egyelőre ennyi.

Remélem nem nagy gond, hogy egy helyre többet írtam, ha mindenhova csak egy személyt sorolok, akkor a lista már bőven kifújt volna Yonko parancsnokoknál. :D
Szerkesztette: kristofkristof - 2017.10.18. 11:41
 
Paidion
Remek lista, szépen összefoglaltad, egyedül Shanks kapcsán vitatkoznék. Szerintem WB betegsége és öregkora megfelel annak a veszteségnek, ami Shanks esetében a karjának elvesztése. Lehet túlzásnak tűnik elsőre, de mégiscsak egy karról van szó, ami harcnál az egyik legfontosabb eszköz, nem is szólva, hogy Shanks kardforgató. Na most WB-vel való találkozásuk alapján nekem az jött le, hogy ha nem is egyenlőek, de nem gondolnám, hogy Shanks túlságosan le lett volna maradva az akkor még élő WB-től (azt meg mondani sem kell, hogy WB milyen erőt képviselt). Ha pedig ez így van, akkor szerintem egyértelműen a harmadik hely illeti meg, sőt én még az elsőt és a másodikat is elgondolkoztatónak tartom, hiszen Shanksnek különösen fontos szerepe lesz valószínűleg a történetben, a dramaturgia szempontot pedig kár lenne kihagyni, főleg úgy, hogy szerintem simán elképzelhető, hogy BB-vel lesz úgymond a végső csatája, tudjuk, hogy erősen konfliktusos a kapcsolatuk. Alapból, tuti nem hagyja ki Oda a Shanks harcot, és erre BB-nél egyszerűen nincs jobb ellenfél, Shanks meg nyilván egy komoly küzdelmet fog kapni és nem lesz az olyan egyértelmű, hogy BB simán legyőzi. Ergo az első helyezettel viszonylag egyenrangúnak kell lennie, még ha nagyon is valószínű, hogy ki fog kapni. Shanks legerősebb hakiját se felejtsük el, nem ismerjük még behatóan a Király Akaratát, lehet, hogy ellensúlyozza valamennyire BB gyümölcseit. Egyébként meg Luffy példaképe, és bár nem tudjuk hogyan, de Kaidot megállította, már csak ezért is fölé helyzeném.

Persze ez tele van spekulációval, de szerintem logikus. Amúgy ki az a King és Queen? Lemaradtam valamiről?
 
Jon
Gondolom Kaidou másik két parancsnoka, de hogy honnan szedte, hogy ezek a neveik, azt én sem tudom :D

Egyébként teljesen egyetértek Paidonnal, nagyon jó és logikus lista, egyedül Shanks a kakukktojás szerintem is. Akármilyen szempontból nézem, neki nagyon-nagyon erősnek kell lennie, pontosan azért, amiért Paidon is mondta.

Shanks most nálam kicsit hátrébb csúszott, emögött az van, hogy eddig úgymond róla hallottuk a legkevesebbet timeskip óta.

Ez egyébként meg lehet, hogy pont inkább az ellenkezőjét jelenti, hogy készül valamire.
Egyébként Big Mom-ról sem hallottunk volna, ha épp nem került volna Luffy útjába, szóval erre nem igazán lehet alapozni szerintem. Egyedül Teach csinált valamit, ami Luffytól függetlenül nagy dolog, ez pedig Marcóék legyőzése, ill. most Dragonék megtámadása.
Oké, a Kaidou-Doffy dolog is benne van, de igazából azt is csak azért ismerjük, mert Luffy meg Law kiborította a bilit.

Na mindegy, Shanksen kívül szerintem majdhogynem tökéletes lista :) Legalábbis egyetértek vele.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
AFR
Én még Kuzant hiányolom a listáról.
Ha beletartozik az Admirálisok-ba amit írtál akkor nem értem Akainu kiemelését hisz utolsó infónk az hogy egy hangyányit erősebb Kuzantól.

Egyébként egyetértek előttem szólókkal Shankson kívül tetszik.
 
dungeonlord
kristofkristof írta:
9. Sanji, Jinbe, Law, Perospero, néhány szupernova
Szerintem Law is valahol itt lehet, Doflamingohoz nem sok köze volt, még miután telibe kapta a legerősebb támadásával, azután is bírta rendesen szuflával Doflamingo, szóval ez a helyezése eddig neki.

Már nem azért mondom,de Luffy legerősebb támadását szintén kibírta Doffi.
Law és Luffy mind2 ugyanazt az eredményt érték el Doffi ellen. Egyik se jobb a másiknál.
Már megszoktam,hogy az oldalon alábecsülik Doffi és Akainu erejét,de azért a Szupernovák egy szinten mozoghatnak.
Law képessége az egyik legnagyobb kakukktojás. Talán Lawnak nagyobb esélye van Cracker ellen.
Kid,Urouge,Luffy,Kid egyenlőek.(Egyelőre még Bege a leggyengébb Szupernova)
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.19. 13:12
 
kristofkristof
Komolyan nem értem mit értesz azalatt, hogy Doflamingo kibírta Luffy legerősebb támadását. Az eddigi ismereteink alapján Luffy legerősebb támadása a King Kong Gun, amire bármit lehet mondani, csak azt nem, hogy azt Doflamingo kibírta. Azzal is vitatkoznék, hogy Law ugyanannyit ért el, mint Luffy. Law csúfos vereséget szenvedett Doflamingotól, most mondhatod, hogy Luffynak szereztek haladékot, de ha Law is kap hasonló lehetőséget, akkor is nagyon messze lett volna attól, hogy legyőzze Doffyt. Law már azon meglepődött, hogy Luffy király akaratát használ, a hakija a látottak alapján erősebb.

Továbbá Akainut sem becsültem le, sőt komolyabban vettem, mint a többség, mert még nem láttunk tőle azért olyan sokat, meg biztos fog ő is meglepetéseket okozni. Az egy dolog, hogy mi lenne ha Cracker telibe kapna egy Gamma Knife-t, de ahhoz el is kéne érni Crackert. Luffy sem nagyon tudott a közelébe jutni, azért megnéztem volna Law is harcolt-e volna Crackerrel 11 órát. Na mindegy ebbe nem akarok belemenni. Ha még igazad is lenne, hogy Lawnak speciel Cracker ellen esélye lenne, akkor sem igazán mondanám előrébb Law-t. Tényleg nem hiszem el, hogy nem látod a különbséget Law és Luffy között. Law nagyon távol volt Doflamingo legyőzésétől. Továbbá azt sem éreztem, hogy lenéztem volna Doflamingot. Én mindig azt mondtam, hogy Cracker ellen még talán lenne esélye a állóképességével meg fájdalomtűrésével. Bár Crackernek erősebb a hakija, de sokkal rosszabb a fájdalomtűrése. Most attól mert speciális esetben legyőzne egy parancsnokot még nincs azon a szinten. Na de ebbe se akarok most belemenni, mert nem tartozik ide, csak leírtam, hogy nem néztem le senkit.
 
dedi012
Cracker kipicsázta volna Luffyt ha nincs Nami, Doffy is úgyszintén, mert hát ugye miután használta a Gear 4-t és kimerült kellett neki az 5 perces pihike ennyi idő alatt simán kivégezhette volna. Burgestől is Sabo mentette meg Luffyt. Luffy ereje nagy, de viszont segítők nélkül nem juthatott volna el eddig :) számára szükséges a segítség, hogy elérje a céljait, mert önmagában gyönge megvalósítan azokat.
 
dungeonlord
kristofkristof írta:

Komolyan nem értem mit értesz azalatt, hogy Doflamingo kibírta Luffy legerősebb támadását

Gear 4 gondoltam .Ezzel a technikával tudott Cracker és Doffi ellen harcolni.
Luffy az első Gear 4-el nem tudta legyőzni a leggyengült Doffit,ezért mondtam azt,hogy egyik se jobb a másiknál.
Ha elsőre sikerült volna,akkor igazad van.De Luffy csak másodjára sikerült padlóra küldenie Doffit.
Law és Luffy együttes erővel tudták csak térdre kényszeríteni Doffit.
Urouge egyedül elintézett 1Yonko parancsnokot,de Luffynak kellett a támogatás .
Kid,Urouge,Luffy,Kid egy szinten mozoghatnak.Kivéve Bege,mert ha nem tud hakit használni,akkor Sanji szintjére emelném.
Doffi és Akainu kapcsán nem rád gondoltam^^
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.19. 22:00
 
Ugrás a fórumra: