Hozzászólások
A Top 10 legerősebb karakter a One piece világában
dungeonlord
Megpróbáltam azokat a karaktereket kiválasztani,akik a legtöbb 1vs1 harcot nyernek. Megértem,hogy nem fogsz egyetérteni. De én logikusan és a cselekmény alapján próbáltam kiválasztani a legjobbakat. Ha esetleg tévedek,akkor tanulok belőle.A kérdésedre válaszolva igen.
Kezdjünk Kumával.
Na igen,itt megértem. Valamiért én Kumában egy életveszélyes fegyver látok. Első sorban már nem ember,tehát nem érez fájdalmat. Akkor ott van a képessége.Jó támadásra és védekezésre és még sorolhatnám.
Thriller Bark Zorro vs Kuma az egész harc csak egy olcsó színjáték volt.Nem érdemes komolyan venni. Mert Sabaody kiderült,hogy Dragon embere.(Vagyis volt)
Ezért nem harcolt komolyan és azt a vágást se láttam komolynak.(Kiderült,hogy Cyborg. Ennyi volt az értelme a vágásnak)
Marco:
Marco azért tartom erősebbnek,mert rohadt op képessége van.Marinefordnál szinte megállíthatatlan harcos volt.Alig lehetet megállítani. Shanks pedig Shanks,még nem láttam komoly küzdelmet róla.(kivéve a tengeri szörny icides)Ezért nehéz megmondani az igazi erejét. Elismerem,hogy erős .De top10 nem tudom berakni.11 se panaszkodhat. Kicsit se mondtam gyengének.
Egy Yonkou egészen biztosan erősebb az összes admirálisnál, meg shichibukainál.

Hát igen,itt már más véleményük van. De csak Akainu és Fujitorát tartom egy szintben. A többiek alatta. Tehát csak félig egyetértek.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.12.18. 20:40
 
Jon
Jól van, én mondtam, azt hiszel amit akarsz :D Biztosan lehet úgy magyarázni a dolgokat, hogy neked legyen igazad, ettől még csak elferdített tények lesznek.
A puszta tények azok, hogy Shanks egy Yonkou. Fölösleges többet magyarázkodni, és szerintem te is érted, csak valami fura logika alapján akarsz rangsorolni.
Majd meglátod, amikor megismerjük az erejét. Ha valamiben, hát ebben 100%-ig biztos vagyok.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
SzJeff
Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem idegesítő tud lenni hogy az elsővel kezdjük, mikor fentről lefele olvasunk. Ezért én fordítva írom az általam gondolt top 10-es listát:

10. Aokiji, Fujitora, Kizaru, Ryokugyu (Garpot is ide tenném de hát ő is már 78 éves a wiki szerint :O)
Magyarázni erősségüket nem hiszem hogy kell, 3 (vagy volt) tengerészeti Admirálisról van szó, vagyis a második legnagyobb rang a Tengerészetnél. Ryokugyu-ról nem sokat tudunk, de mint Tengerészeti Admirális, rendelkeznie kell átlagfeletti vezetőképességgel, koordinációs készséggel és több ezer alacsonyabb besorolt tengerészgyalogos fölötti hatalma van.
9. Akainu/Sakazuki
Timeskip után flottaadmirálissá vált, tehát övé lett a legnagyobb rang, ami nem is meglepő az erejét tekintve.
8. Silvers Rayleigh/Sötét Király
Semmi bizonyítékom rá , hogy az Admirálisok elé soroljam, hiszen a Kizaru elleni csatája végkimenetelét sem tudjuk, de azt hiszem semmit nem mutatott még az erejéből, nem véletlen volt Roger jobb keze.
7. Big Mom/Charlotte Linlin
Borzasztóan erős fizikai képessége van, az Ördög Gyümölcs amit megevett, az képes számára lelkeket kimutatni, majd azokat elvenni, hogy a saját élettartalmát meghosszabbítsa, illetve élettelen tárgyakat feléleszteni velük. Na meg nem is beszéltem arról, hogy képes pusztító vihart is szabadjára engedni... Gorosei állítása szerint azon kevés emberek egyike, aki képes megállítani Blackbeard-et.
6. Kaido
"Legerősebb Teremtmény a Világon"... Sokat róla se tudunk, eddig az "elpusztíthatatlan" jelző mind amit tudunk, illetve próbálta elvenni Whitebeard életét, amit kevesen mernének és később Shanks-el is összecsapott.
5. Shanks
Erősségéről keveset tudunk, de az biztos hogy a hakija túlszárnyalja a legtöbb emberét. Azért gondolom erősebbnek a másik 2 Yonko-nál, mert a szálak nem valami gyakran fordultak felé és úgy gondolom hogy a történet erősségi sorrendben halad.
4. Monkey D. Dragon
A Világ Kormány a Világ Legkeresettebb Személyének nyílvánította. Szerintem a titokzatossága az ami miatt pokoli erősnek gondolom. A Forradalmár Sereg amúgy sem kispályás.
3.Marshall D. Teach/Blackbeard
Whitebeard halálával Teach Yonko lett, vagyis a helyére lépett. 2 év alatt hogy mit fejlődött azt nem tudni, de hogy szerintem sokat az is kétségtelen. Alapból már nála van az egyik leghatalmasabb Démon Gyümölcs.
2. Edward Newgate/Whitebeard
Ő járt a legközelebb a One Piece-hez. Hatalma vitathatatlanul a legnagyobb, pusztító ereje bárkit elsodort. Ő volt az egyetlen aki képes volt harcba szállni a Kalózkirállyal, aki képes volt harcba szállni egy egész Tengerészettel. Nála volt a hatalom, ami képes volt egy egész világot elpusztítani... De sajnos ez a hatalom már Teach kezében van.
1.Gol D. Roger/Kalózkirály
Ereje és képességei ismeretlenek. A One Piece világában nem volt legyőzője. 2 ember ismert aki képes volt szembe szállni vele: Az egyiket Whitebeard, ahogy említettem a másik Monkey D. Garp volt. Példa az erejére, mikor Shiki ráparancsolta Rogerre a leghatalmasabb kalóz flottát abban az időben ami volt, azzal szembe szállt legénységével. és fél kézzel elbánt különböző országok hadseregeivel.
 
Jon
Igazából majdnem teljesen ugyanaz, mint az én listám is (legalábbis nálam is ez a sorrend: admirálisok->Akainu->Big Mom->Kaidou->Shanks->Dragon->Feketeszakáll), csak pár dolog:
1. Lehet, hogy fénykorában Rayleigh az admirálisok fölött volt, de most már kétlem. És ha a fénykort nézzük, akkor Garpnak is szerepelnie kéne a listán, minimum az admirálisok szintjén, de szerintem még fölötte.
2. Feketeszakáll, ha rendesen elsajátította a rengés gyümölcs erejét (már pedig miért ne tette volna, két év hosszú idő, és nem akkor idióta, hogy ne legyen képes rá), akkor már erősebb lehet, mint Fehérbajusz volt.
3. Szerintem az olyan emberek, mint Sabo vagy Mihawk, esetleg Magellán (oké, őt nem tudhatjuk) is mind vannak admirális erősségűek, szóval itt kéne legyenek :)

Ha most állítanám össze a listám, akkor így nézne ki (dőlttel a változás):
Jon írta:
0. Gorosei - mivel lehet, hogy tényleg brutális erősek, de lehet, hogy csak politikai hatalmuk van (mondjuk azért, mert irányítják az egyik nagy fegyvert. Szóval ki tudja :D
1. Gol D. Roger - ő volt a Kalózkirály, tehát a korában egészen biztosan a legerősebb volt, és biztos, hogy még Fehérbajuszt is túlszárnyalta valamennyivel.
Márpedig láthattuk, hogy (a történetben) két évvel ezelőtt még mindig Fehérbajuszt számították a legerősebb embernek (noha lehet, hogy már nem ő volt az), és én nem hiszem, hogy a köztes időben ő sokat erősödött volna, sőt, csak öregedett.
Úgyhogy szerintem még mindig nem érték el a szintjét.
2. Feketeszakáll - könnyen lehet, hogy még nincs ezen a szinten, de ha nincs is, akkor majd lesz, mire odakerül.
3. Dragon, Fehérbajusz - nincs rá magyarázatom, hogy miért teszem Feketeszakáll alá, de a többi Yonkou fölé, csak egy megérzés :D Fehérbajuszt múltkor kifelejtettem, ő ide tartozik szerintem.
4. Shanks - nem hiszem, hogy bővebb magyarázatra szorulna.
5. Kaidou - valószínűleg hatalmas tank, és könnyen lehet, hogy Shanksnél is erősebb, de én nem hiszem. Már csak dramaturgiai okokból sem.
6. Big Mom - egyelőre ő tűnik a leggyengébb Yonkounak, de persze lehet, hogy majd ránk cáfol (de nem hiszem, szintén már csak dramaturgiai okokból sem. Nem véletlen, hogy nem Feketeszakáll és Shanks körül csoportosul a történet, hanem Kaidou és Big Mom körül, a másik kettő sokkal fontosabb lesz a végjátékban).
7. Akainu - a tengerészet legerősebb embere lehet, ha csak egy paraszthajszállal is.
Ide tartoztak szerintem ők is: Garp, Sengoku, Rayleigh, de csak múlt időben.
8. Aokiji, Kizaru,Fujitora, Ryokugyu, Sabo, Mihawk, Magellán (?) ha köztük kéne különbséget tennem, akkor talán: Aokiji>Kizaru>Fujitora és Sabo és ? admirális. De igazából Akainu is jöhetne ide, csak a posztja és a történetben játszott szerepe miatt tettem őt külön. Mihawk meg... őszintén, fogalmam sincs, hogy milyen erős. :D De szerintem minimum lehet admirális szinten. Ha már egyszer Zoro fő célja megverni őt, akkor ennél nem lehet gyengébb, sőt, akkor inkább Yonkou szinten kell legyen.
9. Yonkou főtisztek + Garp, Sengoku, Rayleigh, Weeble? - és nyilvánvalóan itt is vannak különbségek. Weeble meg lehet, hogy még ennél is erősebb, de az is lehet, hogy nincs ezen a szinten... ezt még nem tudhatjuk.
A három öreget jelenleg ide taksálom, persze ez csak tipp, simán lehet, hogy még mindig minimum admirális szinten mozognak. Fénykorukban meg annál is feljebb, majdnem Yonkou szinten (sőt, ki tudja...).
10. Luffy +Doffy - egy kicsivel van a fenti kategória alatt, de tényleg csak egy kicsivel, és biztos vagyok benne, hogy mire a következő harcához ér, már ott lesz mellettük. Doffyt is ide sorolnám még, csakhogy ő már nem felfelé fog menni, hanem fordítva.
+ Zoro, Law, Inu és Neko, páran a legrosszabb generációból, Jinbei?, Sanji? Tudom, Sanji, de na, tuti fog villantani a csávó, nem létezik, hogy ne.

Szerkesztette: Jon - 2017.02.05. 02:32


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
SzJeff
Na meg Marco is... A karaktere nagyon tetszik, a képessége eddig a kedvencem. Biztos ő is nagyon sokat fejlődött 2 év alatt :D beleértve Jozu-t meg Vista-t is... ezek a listák még koraiak, tehát sok meglepetés lesz még :). Viszont így átlátni a nézők gondolkodását, sőt könnyen módosíthatjuk a gondolatainkat egy-két kisebb vitával :D
 
Jon
Nem vagyok benne biztos, hogy Marco annyira kiemelkedik az összes Yonkou parancsnok közül. Fehérbajusznál egyértelműen ő volt a vezető (tehát nagy valószínűséggel a legerősebb), de a többi Yonkou parancsnokot nem ismerjük.
Abban igazad van, hogy biztosan sok meglepetés lesz még :)


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Jon írta:


1. Dragon valószínűleg rohadt erős, ez tény, valószínűleg Yonkou szinten lehet, ha ennyire felhype-olták. A Gorosei-ről viszont nem tudunk semmit, én szerintem nekik nem a fizikai erejükben rejlik a hatalmuk....hanem másban. Ki tudja miben. Egy ősi fegyverben... vagy csak simán mert ők tudnak mindent. Ki tudja.
Persze lehet, hogy rohadt erősek, de nem hiszem.
Találgathatunk csak, de nem úgy vannak ábrázolva, és semmi ilyen utalás sem volt erre eddig. Pedig azért 850 fejezet lement már, köztük egy Marineford-al, ahol könnyen nagy bajba kerülhetett volna a Tengerészet - és ezzel a Világkormány is.

2. Nem Feketeszakáll lesz a főgonosz. Az a világkormány. Ettől függetlenül egyetértek, szerintem is túl fog szárnyalni minden eddig ismert karaktert az ereje, és olyan értelemben tényleg főgonosz, hogy Luffy nemezise a kalózkirállyá vezető úton. De a történet nem ott fog végetérni, és nem is Feketeszakáll köré van felhúzva a nagy háttérszál. :)

3. És egyáltalán nem 100%, hogy Jack Kaidou "jobbkeze". Mármint olyan értelemben lehet, hogy jobbkeze, mint ahogy Cracker is az a Mamának, mert róla is ezt mondták az emberek. Aztán kiderült, hogy valószínűleg ő a leggyengébb a három "jobbkéz" közül. Fehérbajusznak Marco volt a szó szoros értelemben vett jobb keze, de ez nyíltan ki is lett jelentve, ahogy Shanksnek is Benn Beckman. Viszont attól még, hogy Jack emberei kijelentették, hogy ő Kaidou "jobbkeze", ez nem biztos addig, amíg nem ismerjük meg a másik kettőt.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem Jack a legerősebb embere Kaidounak, de nem biztos. Én nem lennék meglepve, ha nem ő lenne.

1: Dragon azért tartom az egyik legerősebb személynek,mert Luffy kitartása alapján (Amit Invankov mondott Impwel Downál)és Garp fiaként sokkal erősebbnek tartom,mint bármelyik Yonko.
Nem csak azért a legnagyobb Most waned ember,mert a tengerészet ellen harcol. Itt több oka van.Majd 1nap megtudjuk részletesebben.

Gorosei szerintem nagyon erősek,mert ha gyengék lennének,akkor se a cp0 és se Akainu nem foglalkozna velük.
Ez kb olyan mint a Yonko hatalma,ha gyenge vagy,akkor más fog uralkodni helyetted.
Mindenesetre a legfiatalabb tagot tartom a legerősebbnek. Ha valaki erősebb a mostani 4Yonkonál az Dragon és Gorosei.
2:Részben igen,mert az Op kalózokról szól.Ezért mondtam Blackbeardet főgonoszként az Opnál. De félig egyetértek.A Gorosei dologra kíváncsi leszek.
3:Mondasz valamit. Mindenesetre az 1milliárdos vérdíj alapján tartom a Yonkok jobb kezének,mert ők a legerősebbek.

Crackernél csak Nami mondott valami jobb kezet,de nem emlékszem arra,hogy hivatalosan is jobb keze lenne.
2Mink vs Jacknél nem igazán látok az erejét,mert egyetlen gyojin harcstílusát se látok a küzdelem során.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.03.31. 17:05
 
Giovanna
Sziasztok!
Újként azt hiszem új infókkal tudok nektek szolgálni, és lesz egy ami mindenkit lefog döbbenteni :P
Ugye Sengoku kijelentette, hogy Shirohige képes lenne elpusztítani az egész világot. Nos, én ezt túlzásnak tartottam, és utána néztem ennek...
És találtam egy riportot, ahol Oda kijelentette, hogy Whitebeard fénykorában a Namek Saga super-Saiya Goku(!!!) szintjén volt.

Eléggé ledöbbentett xD
Gondolom titeket is:D:D:D
 
Jon
És ezt alá is tudod támasztani valami forrással? Hiteles forrással?


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Giovanna
http://www.dbzeta...php?t=3195

Ezen az oldalon ahol az egyik fórumozó állítja, hogy ,,I remember Oda saying in a interview that Prime Whitebeard was as strong as Goku SSJ ( Namek )."

http://aminomaile...evil-fuirt

És itt a régi linkje
 
Jon
Ez minden, csak nem hiteles forrás.
Amellett meg lehetetlen. Régen olvastam már a Dragon Ballt, az igaz, de úgy rémlik, SSJ-ben már simán bolygókat pusztítottak. Senkinek nincs, és nem is lesz, akár csak ehhez fogható ereje sem a One Piece-ben, hála Istennek.
Az, hogy "képes lenne elpusztítani a világot", először is valószínűleg csak egy szép túlzás, hogy kifejezze a kegyetlen nagy erejét, másodszor ha képes is rá, akkor is baromi sok időre lenne szüksége. Láthattuk, hogy mekkora pusztítást tudott okozni Marineford-on. Egy szigetet valószínűleg simán a semmivé tudna tenni. Ha évekig nem csinál semmi mást, akkor valószínűleg képes lenne apránként elpusztítani a világot. De azért remélem érezhető, hogy ez nem nevezhető bolygópusztító erőnek.

Egy sziget nagyjából olyan messze áll egy bolygótól, mint a One Piece erőszintjei a Dragon Ball-hoz képest. Hála Istennek.
Szóval nem, minden rossz indulat nélkül, nem döbbentett le :D Mert ez egészen biztosan nem igaz.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
AFR
Ja a DBZ-ben Vegita 18.000-es ereje is elég a bolygópusztításhoz vagy Muten Roshi 139-es ereje a Hold elpusztításához.
A Namekon meg Goku SSJ-ben már milliós.
Ez csak valaki agymenése lesz
 
Risy
One Piece-ben biztos erősebb a bolygó...
Ahogy már el is hangzott, az erő ugye jelenthet sok mindent. A Gorosei a legjobb példa erre, mivel semmit sem tudunk róluk, de bizonyos értelemben biztosan nagyon erősek. Nehezen tudnám rangsorolni a karaktereket (talán majd megpróbálom, ha lesz több időm agyalni rajta). Eddigi tudásom alapján (ja, egyébként nem olvasom a mangát) egyértelműen ide tartozik a Yonko. Vannak idős/halott karakterek, akik legerősebbek voltak: Gol D. Roger (lehetetlen, hogy ne legyen erős, figyelembe véve, hogy kik voltak az ellenfelei...), Fehérbajusz, Sengoku, Garp, valószínűleg Rayleigh. Persze a tapasztalat is nagy előny egy harcban. Akainu/Sakazuki valószínűleg még nincs olyan szinten, mint ők régen, de jelenleg ő tűnik legerősebb tengerésznek (ha már ő a főnök...), szóval itt a helye. Aokiji/Kuzan szerintem nem törekszik konkrétan arra, hogy erősebb legyen nála, persze még mindig erős marad. Kizaru és Fujitora mintha egy szinttel lejjeb lennének, nagy veszélyek az legerősebb kalózoknak is, de nem legyőzhetetlenek (nem Yonko-ra gondolok). Kizaru reakció alapján Beckman-nek is itt lehet a helye. Dragon valószínűleg nagyon erős, nem csak névlegesen vezető... A Shichibukai eléggé változatos, közülük Mihawkot emelem ki. Talán még kiemelem Marco-t, de nem emlékszem milyen erős is volt. Utána jön a káosz... fogalmam sincs. :D A Gorosei meg egy nagy kérdés...
Megjegyzés: Luffy legyőzte Doffy-t, én mégis alá sorolnám (a Gear 4 elég kockázatos, meg nem egyedül harcolt), de itt top 10-ről van szó, szóval...
Így hirtelen ennyi, remélem nem hagytam ki senkit (az animéből).

szerk. Tudom, ez így nem nagy valami, de majd jelentkezem listával is :)
 
Giovanna
Igen valóban elismerem, ez tényleg hihetetlennek hangzik... Mert végülis ha Shirohige SSJ Goku szintjén lenne, akkor képes lenne elpusztítani egy ütésből (:D) az egész világot. És még mit jelent ez? Az, hogy képes lenne EGYSZERRE elverni a többi 3 Yonkout, az egész Schibikuait, az összes admirálist, meg az összes többi szörnyeteget xDD

Hát igen... valóban úgy tűnik, hogy ez valami hatalmas fan-kitaláció.
 
Risy
A világ elpusztításával kapcsolatban... Esetleg úgy is lehet értelmezni, hogy természeti katasztrófák jelentkeznek, vulkánok törnek ki, árvizek öntik el a szigeteket, hajók süllyednek el, emberek halnak meg... lakhatatlanok lesznek nagyobb területek... de nem konkrétan a bolygó pusztul el. Persze, a SSJ Goku szint... az...
Dermesztőből kiindulva, neki semmiség volt elpusztítani egy bolygót, Goku meg erősebb volt nála. Szóval "enyhe" túlzás lenne. :D
 
Ugrás a fórumra: