Hozzászólások
A Top 10 legerősebb karakter a One piece világában
dungeonlord
Jon írta:
Egyébként Kuma nem fogta vissza magát Ivankov ellen, nem tudom, honnan vette ezt. Ő ott már nem is tudta volna, hiszen nem volt önmaga.

Valahol rémlik,hogy amikor találkozott Invakoval akkor volt egy pillanat régi Invanról. Már nem emlékszem hol látam,de valahol rémlik.(lesz időm utána nézzek)Még önmaga volt egy kicsit,mert késöbb Luffyék hajóját védte meg. Ez volt az uccsó segítsége. Ha legközelebb találkoznak,akkor ellenfelek lesznek. De ezt Franky is említette.
Szerk:Közben megtaláltam,de privátban küldtem.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.11.19. 12:12
 
Jon
Leírom ide is: ez szimplán nem igaz, olvasd el újra azokat a részeket. A háborúban Kuma már "halott" volt, nem volt tudata, és megpróbálta megölni Ivankovot, ez teljesen nyilvánvaló.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
jasek89
dungeon

Akainu még Coby-t is megölte volna, ha nem lép közbe Shanks, Akainu fütyült Sengokura, senki nem tudta megállítani.
Amint meglátta Shanks-t lefagyott és meg se mert szólalni. Na most ha egy Akainu kaliber így beijed valakitől, az sugallja h Shanks simán ott van a legerősebbek közt. Még a tisztjeiktől is fosnak az admirálisok.

Abban viszont igazat adok neked, h azóta eltelt majdnem 3 év és nem tudhatjuk h alakult át az erősorrend. A hakit sztem már kitárgyaltuk, a gyümi csak egy kiegészítő, de a hakin múlik minden, lásd Smokert akinek op gyümije van, mégis megalázó vereséget szenvedett Vergotól akinek nincs gyümije.
Szerkesztette: jasek89 - 2016.11.20. 18:47
 
Jon
Azért azt is tegyük már hozzá, hogy Smoker nem teljes erőből harcolt Vergo ellen... neki ott elsősorban az számított, hogy visszaszerezze Law szívét.
Ettől persze még nem mondom azt, hogy megverte volna Vergot, de biztos, hogy nem lett volna ennyire egyoldalú a harc.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Egyetértek Jonnal a Smoker vs Vergo kapcsán.Lehet,hogy Smoker Punk hazard arcnál leszerepelt,de attól még bárkivel képes volt felvenni a versenyt.Még Tashigi testében is képes volt egy kicsit megizzasztani Luffyt.
Law vs Smoker(teljes erejével) szoros küzdelem volt.Ha legközelebb találkoznak,akkor talán másképp fog alakulni a harc.Vergo elleni küzdelem csak elterelés volt és Doffi ellen fáradtan küzdött meg.Egyelőre még van remény a karakterében.
Akainu vs Shanks
Meglepett vagy lefagyott azért nem mind1.Szerintem csak meglepődött,mert lefagyotként nem támadott volna Luffy után.
Másik pedig Akainu hátrányban lett volna Shanks ellen,aki majdnem az egész Whietbeard kalóz bandát laposra verte egyedül.Ha Akainu nem szart be Whietbeard ellen,akkor Shanks ellen se fog.Akaniu követe Sengoku parancsát.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.11.20. 20:44
 
Jon
Heh, hát az egy dolog, hogy Akainu sokat harcolt előtte, meg hogy Fehérbajusz egész serege sem tudta megállítani, amikor begurult, az meg egy másik, hogy maga Fehérbajusz, háromnegyedlábbal a sírban, öregen, leszúrva, ki tudja hányszor meglőve és megtámadva, betegen majdnem kicsinálta két támadásból, és utána még simán volt arra ereje, hogy mentse a csapatát, és kis híján elsüllyesszen egy szigetet.

Kétségtelenül elképesztően erős Akainu, de azért véleményem szerint Fehérbajusz, vagy éppen Shanks más színvonal :ehh


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Értelek én,de arról ne feledkezünk meg,hogy Akainu egy menhetetlen sérülést okozott egy dühös Whietbeardnak(fél arcát darált le és több belső sérülést okozott egy élő legendának) és végül a legerősebb ütését túlélte .Ezek után már csak órai voltak az öregnek.
Az ilyen eredmények alapján soroltam top10 legjobbak közé és Yonko szintre. Eleget bizonyított ,hogy biztos legyek a dologban. Utoljára Goroseinak beszólt.(Sengoku erre nem volt képes).Látszott rajta,hogy se a shichibukai és se az égi sárkányokat nem kedveli. Csak azt sajnálom a karakterében,hogy nem olyan rendes mint Sengoku.Persze vannak kivételek pl Kuzan.Remélem még fogunk hasonlót látni
Akainu az új hős a tengerészetnél.Aki megölte Roger fiát .
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.11.20. 23:43
 
jasek89
Rosszul emlékeztek, az elején teljes erővel harcolt smoker, csak miután rájött h esélye sincs vergo ellen a haki miatt, azután összpontosított law-ra.

Shanks meg kaido val került harcba miután odaért akainu elé, nézd vissza a jelenetet, és figyeld meg akainu reakcióját, a szemén latszott h lefagyott amint meglátta shankst, pedig végigment erősebbnél erősebb alakokon. Ha erősebb lenne shanks nál akkor őt is félresöpörte volna mint a többit, de inkább leállt és fealadta luffy üldözését,ezekből leszűrve egyáltalán nem az jön le h erősebb nála.

Erős akainu félreértés ne essék, de nem yonkou szint és ez marinefordon be is igazolódott.
Szerkesztette: jasek89 - 2016.11.21. 00:27
 
Jon
És szerinted ha Fehérbajusz kiáll vele 1v1-ben, akkor hagyja, hogy olyan meggondolatlanul harcoljon, hogy bekapjon egy olyan támadást? Nyilván nem.
Persze nyilván nem tud cserébe olyan gyorsan két ilyen ütést bevinni. De ha egy egészséges Fehérbajusz harcol nyugodtan Akainuval, Akainu bizonyos időn belül egyszerűen halott lenne.
Ha az a félholt Fehérbajusz harcol nyugodt körülmények között Akainuval, akkor már érdekesebb lenne a dolog.
Akárhogy is, Shanks egészen biztosan hasonló szinten áll, mint az "egészséges" Fehérbajusz volt.
Úgyhogy biztosan nincsen Akainu Yonkou szinten, de azt nem mondtam, hogy messze áll ettől.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
jasek89
Persze, mind a négy yonkou hasonló szinten van, csak minimális különbségek vannak. Akainu kikapott egy leharcolt, haldokló, öreg yonkou tól, továbbá beijedt shanstól, ezek mind azt támasztják alá h akainu nincs yonkou szinten.
 
Jon
Igen-igen, nem is neked mondtam, hanem dungeonnak.

Tudjátok kiről felejtkeztünk még el? :D Enel :D Ha a csávó egy kicsit is leszállt a földre (mindkét értelemben), és csiszolta a képességeit, akkor rettentő erős lehet, simán Yonkou parancsnok akár.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
jasek89
Ebből is látszik, h haki nélkül hiába van valakinek op gyümije, sz*rt se ér. Enel és Smoker a legjobb példa erre, Garp-nak sincs gyümije mégis tengerészet egyik legerősebb emberének számít. Minél erősebb hakival rendelkezik valaki, annál inkább tudja semlegesíteni a logia előnyeit.
 
dungeonlord
Itt a folytatás:
11: Shanks
Shanks nagyon op.Jó kardforgató és az egyik legjobb hakis. Azonban nincs démongyümölccse és 1kézzel még késöbb problémái lesznek. Ha pótolja kezét vagy lesz képessége. Akkor másképp fogom értékelni.De addig nem fogom beraki top10.Sok a gyengepontja.
12: Sengoku
Hogy miért nem Garp?Nos:
dungeonlord írta:
Garp vs Sengoku
Sengo egy igazi kakukktojás. Szerintem a hakijuk majdnem egy szintben vannak. Azonban Sengoku rendelkezik démongyümölccsel. Így vakon tippelve Sengoku szavazok a gyümölcs miatt.

Roger idejében az egyik legerősebb hakis volt és azóta lett egy lett képessége. Kora ellenére jól tartja magát,jobban mint Rayleigh.
13:Big Mom
Ha már Yonko,akkor ő itt a legerősebb női karakter.Big Momnak betegségi problémái vannak. Ezért nem tudtam top10besorolni.
14:Fujitora
Akainu után őt tartom a 2legerősebb admirálisnak.Dressrosa arcnál bebizonyította,hogy senkinek se lenne esélye ellene.
Sabo ellen csak szórakozott,akkor se Zorro és se Luffy még nem tudja legyőzni.Op képpesége,remek kardforgató és az egyik legjobb Kenbunshoku no Haki rendelkezik.
15:Kizaru
Op legnagyobb troll mestere.Erős fegyverzet haki,op képesség és jól bírja a harcokat.Fujitora és Akainu ellen csak egy picivel gyengébb.Látok benne a fantáziát,hogy a saját top10közül párat legyőzne.
Hamarosan jön az uccsó 16-20.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.12.18. 15:26
 
Jon
dungeonlord írta:
11: Shanks
Shanks nagyon op.Jó kardforgató és az egyik legjobb hakis. Azonban nincs démongyümölccse és 1kézzel még késöbb problémái lesznek. Ha pótolja kezét vagy lesz képessége. Akkor másképp fogom értékelni.De addig nem fogom beraki top10.Sok a gyengepontja.


Ez színtiszta baromság. "Sok a gyengepontja." Ja, elméletben. Aztán a valóságban meg valószínűleg a világ egyik legerősebb embere, mert hiába nincs keze, ha egyszerűen annyira erős a hakija.
Teljesen nevetséges, hogy pl. Marcot, aki "csak" egy főtiszt, elé tetted. De Kumát sem értem meg, Zoro Thriller Bark-on, fáradtan és agyon verve meg tudta sebezni. El tudja ezt valaki képzelni mondjuk Shanksről? Az akkori Zoroval. Mert én nem.
Big Mom is ez. Egy Yonkou egészen biztosan erősebb az összes admirálisnál, meg shichibukainál.

De hát legyen úgy, ahogy akarod :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
Pótolni? Ezt te se gondolod komolyan mikor feltette Luffyra. Ha ezek után pótolná az olyan volna, mintha Luffy körbe vizelné. Finoman fogalmaztamxD
 
Ugrás a fórumra: