Hozzászólások
A Top 10 legerősebb karakter a One piece világában
kristofkristof
Szerintem először az még fontosabb kérdés, hogy milyen szinten van igazából egy admirális. Onnan össze lehet viszonyítani egy Yonko legjobb emberével, azután meg már adja magát, hogy igaz lenne-e, amit mondasz. Mint mondtam a legnagyobb probléma az, hogy nem láttunk még admirálist nagyon komolyan harcolni. Én még Akainura sem mondanám. Most felhozhatod Kizaru vs Reyleight, de én arra csak azt tudom mondani, hogy Kizaru inkább meglepődött Reyleigh milyen formában van még mindig, az alapján nem vonnék le következtetést. Szóval én azt mondanám, hogy akkor mondhatnád biztosra, ha látunk egy igazi admirális elleni küzdelmet, ahol láthatjuk, hogy mire is képesek.

Késztetést érzek arra, hogy hangsúlyozzam, hogy én nagyon nem adnék arra, hogy ki mit mond még One Piece esetén sem. Szóval az, hogy Kizaru felajánlotta, hogy menjen nem egyenlő nekem azzal, hogy bátran kiállni két Yonko ellen. Sőt inkább helyesbítek, szerintem Kizaru nem arra gondolt a mondandójával, amit te írtál.

Luffyra meg továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a hype miatt kellett. Még ha Katakuri több ütést is bírna kizárt, hogy megszorongassa Kaidot.
 
burn3000
Azta , ez kicsit fej fájdító volt :( Katakuri egy Yonko ellen.. ne vicceljunk már . Ha pedig ez komoly gondolat akkor kezdem erteni miert mondta mar nem 1 ember hogy irrealisan gondolkodsz . Nem a legjobb pelda ,de Luffy 1 utestol elajult BM re . Katakurivql meg harcolgatott . Shanks vagy Kaido ellen is elverezne percek alatt Katakuri.
 
Giovanna
Amúgy ugye az, hogy one-shottolnak valakit ( a legtöbb mangában ) azt jelenti, hogy az ellenfél úgy 3-4-szer vagy akár 5-ször lehet erősebb mint a kiütött személy...

Ugye Kaidou egy szimpla támadással kiütötte Luffyt, ami a One Piece világában, azért eléggé durva... akkor ez azt jelenti, hogy Kaidou 7-szer / 8-szor erősebb mint egy Katakuri szintű személy??:O:O
Vélemények?
 
burn3000
Elég ha 2x erősebb. De szerintem 3 a magyar igazság. Lefuttatom a fejemben. 2 Katakuri ellen még talán nyernének , de ha 3 állna egy Yonkoval szemben ott kikapnának. Szóval szerintem 3x erősebb egy Yonko mint a jobb és bal kezeik.
 
DieHardy
Szerintem igazából tökmindegy hány db Katakuri lenne, hogyha nem elég erős, hogy megsebezze a nála erősebb személyt, akkor mindegy, hogy 5en ütik vagy egy személy. Lehet hülye példa, de: a sorozat elején Luffyra rálőttek puskával, ami szimplán visszapattant róla, ha 1 lőtt rá az is, meg ha 5en akkoris, ha 50-en lőnek rá akkoris hatástalan lesz.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
burn3000
Hát azért itt ez már más helyzet mint egy kis puska golyó, szerintem apró sebet tudna rajta ejteni és sok kicsi sokra megy . Bár amúgy sem számít ez , a lényeg ,hogy erősebb sokkal :D
 
Csilla1050
Csak az a baj, hogy Katakuri erősebb mint Luffy, függetlenül attól, hogy végül utóbbi sétált el győztesen...Katakuri képes volt Luffy minden technikájára válaszolni és leutánnozni azt 2x-3x erősebb változatban, akkor kíváncsi lettem volna egy Katakuri féle King-Kong Gun-ra...Ha pedig ezt 5 Katakuri indítja meg Kaido felé, azt biztosan ő is megérezné. Az már lehet lenne több tíz megatonnás atombomba :D :D
 
Germa66
Kár hogy nemtudja felfújni az izmait ezért képtelen lemásolni a G4et. Megatonnás bombákhoz meg köze nincs.
 
Hiei
Ha így nézed egyik technikáját se másolta le. A gatlingjének se volt köze a Luffy féléhez. Mivel ő nem gumi.
 
Germa66
Ha olyan alakúra formálja magát és azokat a részeit vonja be hakival akkorse lesz ugyanaz. Nem tud olyan erőt kifejteni mint amit Luffy a magába hajtott ütéseivel.
 
AFR
A Muso Donuts működési elve látszólag hasonlít a G4-es technikákra.
Utálom ezt mondani de ez jobban kivehető anime-ben mint manga-ban de ott is volt amiből ezt szűrtem le.
 
Severum
Csak megjegyezném, hogy BM-el kapcsolatban szerintem itt néhányan durván tévedésben vannak.
Ezt azért mondom mert az elmebetegsége miatt sorolják lejjebb. De valójában Bekattanva elmebetegen 5 évesen lebontotta Elbafot, ami a világ legerősebb seregével büszkélkedik elvileg, azt esélyük sem volt.
Ehhez képest meg ismeretleneket simán elé sorolnak. pl gorosei akik simán fogadták Shankset és beszélgettek vele.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
burn3000
Nem értem a mondandód :D Annyit leszűrtem,hogy szerinted BM nagyon erős és nem a leggyengébb Yonko azért mert pár óriást leütött :D A világ legerősebb serege . Gondolkozz már picit. Mivel se a tengerészet se a kalózok nem sorolhatóak királyságnak és seregnek sem így egyértelmű ,hogy a nagy óriások lesznek a legerősebb sereg, de ezen felül olyan 30 millió "ha már ebben mérik az erőt" kalózok leütnek egy óriást. Mivel BM alapból emberfeletti fizikai erővel született így nyilván letudta győzni őket. Rádob erre még az is ,hogy Shanks állandóan harcol és fejlődik a mai napig , Kaido mindig a halált keresi és valamilyen szinten ő is folyamat erősödik ezáltal, Teachről nemhiszem beszélni kellene . A végére meg itt van BM aki nem hiszem dugiba erősítené még magát, szerintem egy pár éve ő már stagnál. Plusz valami logika van a történet ívben és BM-el kezdtük megyünk Kaidohoz onnan valószínű Shanks majd a végén Teach.
 
Severum
Hát miután nincsen benne a top 10 ben sokaknál míg Luffy benne van, és mint te is mondod a seregeknek nincs valódi értéke. Akkor csak a vezéren múlik a dolog ezért benne kell legyen stagnálva is a top 10 ben főleg ha Luffy is benne van.

https://naruto-ku...ece/871/10

Luffy attol kidölt hogy összeütött BMel még csak nem is kapott tőle.
Azt hogy ő lenne a legerősebb kou azt nem állítottam, csak úgy érzem alul értékelik a vas léggömböt :D
Pont a logika miatt kell hogy benne legyen, különben mi értelme neki mint karakter?

Feltételesen meg Luffy a legerősebb, mert ő lesz a kalózkirály! :D

Na de most az legalább bebizonyosodott hogy Big Mom semmivel sincs elmaradva Kaidoutól.
Szerkesztette: Severum - 2019.09.10. 17:14


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Ugrás a fórumra: