Nah szóval az én listám:
O. : Gorosei: Nem tudjuk, hogy mennyire erősek, tippelni se nagyon tudunk.
1: Feketeszakáll: Mostmár szerintem ő a legerősebb az egész világon, két gyümölcs, és ő Kaidou után lesz.
2: Kaidou, Dragon:
Biztos sokan meglepődnek, hogy Kaidout ide rakom, de szerintem erősebb mint a Mama, és Shanks-nál is véleményem szerint. Egy élő tank, legerősebb lény földön, vízen, levegőben. Dragon meg lehet még erősebb, de szerintem inkább egálba vannak.
3: Shanks, Big Mom, Mihawk:
Biztos sokan meresztik a szemüket, hogy Mihawkot ide rakom Viszont mivel a világ legnagyobb kardforgatója, Zoro végső ellenfele ( valószínűleg ), Shanks-nak is csak úgy lazán beszólt, kell, hogy legyen - legalábbis súrolja - a yonkou szintet, és ha shanks le is győzné, vért izzadna ellene az holtbiztos.
Mama meg ugye nagyjából olyasmi erős lehet, mint a Vöröshajú.
4:
Akainu:
A tengerészet legerősebb embere, Oda is biztos nem véletlenül mondta ezt: ,,Ha ő lenne a főgonosz, akkor már rég megszerezte volna a One Piecet." Plusz láthattuk, hofy Marinefordnál is kb. megállíthatatlan volt, még Katakurinál is erősebb valamivel.
5:
Fujitora, Kizaru, Sengoku, Garp:
Közelít Akainu erejét, mind a 4-en féelemtes erővel bírnak, és a két öreg biztos rohadt erős a koruk ellenére is.
6:
Katakuri, Luffy, Jack, és a legerősebb parancsnokok, Sabo:
A legerősebb parancsnokok vérdíja 1 milliárd vagy annál is magasabb bounty, igazi szörnyetegek, mindegyiküknek megvan a maga különleges képessége, ami félelmetessé teszi őket.
7:
Zoro, Smoothie, Cracker, további parancsnokok:
800 milliónál is több bounty, és Zoro, aki egy élő tank.
8:
Doflamingo, Sanji, Jinbe, Perospero, talán még Ivankov, Kuma, erősebb Big Mom kalózok.
A 9.-ik és 10.-ik helyezetteket most így kapásból nem tudnám megmondani.