Hozzászólások
A Top 10 legerősebb karakter a One piece világában
dungeonlord
Ebben a témában szeretném megvitatni veletek, hogy kit tartatok a 10 legerősebb karakternek a történet során, és felállítanátok közöttük egy erősorrendet.
Természetesen indokoljátok is meg, hogy kit és miért helyeztek egy adott karakter fölé.Természetesen indokoljátok is meg, hogy kit és miért helyeztek egy adott karakter fölé.(over 400!)
 
Jon
Akkor szerintem el is kezdhetnéd esetleg :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
jasek89
Elég sok a hiányosság, így valszeg ez csak egy ideiglenes (saját) sorrend, ami még bőven fog változni:

1. Gorosei - ők a főbossok, valszeg ők lesznek Luffy-ék utolsó és legkeményebb ellenfelei.

2. Whitebeard - öregen, haldokolva is majdnem földig rombolta egymaga az egész tengerészetet.

3. Dragon - forradalmárok első számú és egyben legerősebb embere.

4. Kaido - "világ legerősebb teremtménye", elvileg halhatatlan, így sztem one piece legtáposabb tankja és tudjuk h egy tank jellegű karakter milyen szívós is tud lenni (pl.: Doffy).

5. Shanks - legerősebb hakival rendelkezik, olyan erős a hakija, h csak a megjelenése kettétudna hasítani egy hajót.

6. Blackbeard - Feketeszakáll valszeg fog még feljebb lépni a ranglistán, ahogy szokja majd a gyümik képességeit, de egyelőre még tapasztalatlannak és túl magabiztosnak vélem (pl Whitebeard vagy Magellan ellen).

7. Big Mom - sztem a leggyengébb Yonkou, viszont neki van a legproblémásabb serege, de soloban nem hiszem h felülmúlná a többi Yonkout.

8. Gold Roger* - kalózkirály volt, gyengékből meg nem lesz kalózkirály.

9. Akainu - tengerészet legerősebb admirálisa.

10. Aokiji - kb egy szinten lehet Akainu-val, viszont sokkal visszafogottabb és talán emiatt marad alul Akainuval szemben.* Gold Roger a maga korában top 1 volt, de azóta erősebbek lettek a karakterek és a démongyümik is megjelentek is lecsúszhatott a ranglistán is.
Szerkesztette: jasek89 - 2016.11.14. 23:14
 
Jon
A listával én személy szerint egyetértek, max. annyi, hogy szerintem már Feketeszakáll lehet a legerősebb Yonkou. Nincs rá bizonyítékom, csak én így tartom logikusnak, a végén ő kell szemben álljon Luffyval Raftel előtt, és a vége (nem fejezetszámban, hanem időben nézve) már nincs olyan nagyon messze.
Sőt, én már azt is el tudom képzelni, hogy ha nem lazsálással töltötte az elmúlt két évet, akkor már Fehérbajuszt is felülmúlta.
Ill. Dragont én feltétlenül valahol Yonkou szintre tenném, max. alájuk...de ha Sabo olyan erős, mint egy admirális, akkor Dragon még erősebb kéne legyen.
Ill. még annyit :D Hogy nem értem, miért tartják sokan a Goroseit olyan rettentően erősnek. Simán lehet, hogy a hatalmuk abban rejlik, hogy irányítják az egyik nagy fegyvert.
Persze lehet, hogy rohadt erősek, nem erről van szó. De erre nincs bizonyíték.
Mondjuk ja, elképzelhető.
Oké, az utolsót vegyétek semmisnek :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Jon írta:Akkor szerintem el is kezdhetnéd esetleg :D

Holnap/holnapután szeretem volna leírni,mert pár karakterrel még nem vagyok biztos.
DE ha kell,akkor itt egy ideiglenes lista :
Régi listám
1:Whitebeard Szerintem ő volt a legerősebb ember. Démonhasználóként még Roger erejét is túlszárnyalta.
2:Gol D.Roger Legerősebb haki használó,aki egálban volt régen Whitebearddal.
3:Monkey D. Dragon .Ha Garp erejét nézzük,akkor Dragon nagyon erős lehet. Talán ő az egyetlen,aki elérte az Roger,Whitebeard szintjét.
4:Gorosei tagok elsőre politikusnak látszanak,de szerintem nem csak a tudások alapján vezetik az egész tengerészetet. Szerintem nem olyan gyengék,mint az hisszük. Legalábbis a legfiatalabb tagot erősebbnek tartom,mint a Yonkokat.
5:Yonko(de Marshall D Teach itt a legerősebb)
6:Admirálisok. Igazából rakhatnám őket az 5helyre,mert lehet,hogy Whitebeard legyőzte Akainut,de azért egálban kihozta a győzelmet,mert azokkal a sérülésekkel menthetetlen volt.( Akainu egyedül egymás után legyőzte 1Yonko parancsnokokat)
7:Erősebb Yonko parancsnokok ,szamurájok,e forradalmi emberek(Sabo)(Kuma,Mihawk,Doflamingo és az új szamuráj)Luffy,új generáció kapirányok.
8:Az új kapitányok legerősebb emberei.Zoro,Sanji,gyengébb szamuráj tagok. Vergo,Enel,altengernagyok
9:Innentől már holtversenyek.
Héten megpróbálok megcisnálni a Fairy tailel együtt.Ha lesz időm.

Szerkesztette: dungeonlord - 2016.11.18. 12:06
 
Jon
Biztos vagyok benne, hogy Zoro meg Sanji erősebb a legtöbb új generációs kapitánynál. Nem mondom, hogy mindnél, de a többségnél, főleg, hogy Zoro még a tagja is annak a generációnak :D
De egyébként nagyjából egyetértek veled, csak Dragont én a Yonkou szintjére tenném, nem fölé.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
szenszej15
1. Gol D. Roger
2. Akagami Shanks
3. Whitebeard
4. Gorosei
5. Kaido
6. Luffy
7. Monkey D. Dragon
8. Blackbeard
9. Akainu
10. Kizaru

Szerkesztette: szenszej15 - 2016.11.14. 21:47
 
jasek89
Köszönöm Jon, Dragon valóban kimaradt a listámból, javítottam! :bow

Tudtam én, h vkit úgyis kihagyok. Ikszdé


dungeonlord

Kicsit igazságtalannak tartom a listádat, mivel te egy szám mellé több karaktert is írtál, ez így könnyű.... :P
Szerkesztette: jasek89 - 2016.11.15. 08:19
 
Jon
Abból a szempontból jogos, hogy nem nagyon lehet különbséget tenni sokszor, pl. az admirálisok között, vagy a Yonkou tisztek között.

Ha nekem kéne mondani, akkor talán így nézne ki:
0. Gorosei - mivel lehet, hogy tényleg brutális erősek, de lehet, hogy csak politikai hatalmuk van (mondjuk azért, mert irányítják az egyik nagy fegyvert. Szóval ki tudja :D
1. Gol D. Roger - ő volt a Kalózkirály, tehát a korában egészen biztosan a legerősebb volt, és biztos, hogy még Fehérbajuszt is túlszárnyalta valamennyivel.
Márpedig láthattuk, hogy (a történetben) két évvel ezelőtt még mindig Fehérbajuszt számították a legerősebb embernek (noha lehet, hogy már nem ő volt az), és én nem hiszem, hogy a köztes időben ő sokat erősödött volna, sőt, csak öregedett.
Úgyhogy szerintem még mindig nem érték el a szintjét.
2. Feketeszakáll - könnyen lehet, hogy még nincs ezen a szinten, de ha nincs is, akkor majd lesz, mire odakerül.
3. Dragon - nincs rá magyarázatom, hogy miért teszem Feketeszakáll alá, de a többi Yonkou fölé, csak egy megérzés :D
4. Shanks - nem hiszem, hogy bővebb magyarázatra szorulna.
5. Kaidou - valószínűleg hatalmas tank, és könnyen lehet, hogy Shanksnél is erősebb, de én nem hiszem. Már csak dramaturgiai okokból sem.
6. Big Mom - egyelőre ő tűnik a leggyengébb Yonkounak, de persze lehet, hogy majd ránk cáfol (de nem hiszem, szintén már csak dramaturgiai okokból sem. Nem véletlen, hogy nem Feketeszakáll és Shanks körül csoportosul a történet, hanem Kaidou és Big Mom körül, a másik kettő sokkal fontosabb lesz a végjátékban).
7. Akainu - a tengerészet legerősebb embere lehet, ha csak egy paraszthajszállal is.
8. Aokiji, Kizaru,Fujitora, Sabo, Mihawk +? admirális ha köztük kéne különbséget tennem, akkor talán: Aokiji>Kizaru>Fujitora és Sabo és ? admirális. De igazából Akainu is jöhetne ide, csak a posztja és a történetben játszott szerepe miatt tettem őt külön. Mihawk meg... őszintén, fogalmam sincs, hogy milyen erős. :D De szerintem minimum lehet admirális szinten. Ha már egyszer Zoro fő célja megverni őt, akkor ennél nem lehet gyengébb, sőt, akkor inkább Yonkou szinten kell legyen. (Mondjuk én örülnék, ha nemcsak megverné őt a legvégén, hanem túl is szárnyalná, akár kicsivel hamarabb is, és a végére már mint hivatalosan is a világ legerősebb kardforgatója állhatna Luffy mellett :) ).
9. Yonkou főtisztek + Weeble? - és nyilvánvalóan itt is vannak különbségek. Weeble meg lehet, hogy még ennél is erősebb, de az is lehet, hogy nincs ezen a szinten... ezt még nem tudhatjuk.
10. Luffy +Doffy - egy kicsivel van a fenti kategória alatt, de tényleg csak egy kicsivel, és biztos vagyok benne, hogy mire a következő harcához ér, már ott lesz mellettük. Doffyt is ide sorolnám még, csakhogy ő már nem felfelé fog menni, hanem fordítva.
+ Zoro, Law, Inu és Neko, páran a legrosszabb generációból, Jinbei?, Sanji? Tudom, Sanji, de na, tuti fog villantani a csávó, nem létezik, hogy ne.

Na, azt hiszem, hogy nagyjából így gondolom én a dolgot.


Szerk.: Mondjuk ezt a Mihawk dolgot úgy tudom elképzelni, hogy a legvégén, a nagy háborúban ő a tengerészet embere lesz, és ott fogja megállítani őt, Zoro, és túlszárnyalni.
Szerkesztette: Jon - 2016.11.15. 17:28


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Szerk:
Nem volt könnyű feladat,de nagyjából megvan top10.Legszívesebben mind 4admirálist beraknám top,de azzal sokat nem fognak egyetérteni velem.Kezdjük a sorrendet.
1:Whitebeard
100% Démonhasználóként még Roger erejét is túlszárnyalta és bámulatos kitartása volt az öregnek.
Igazából 1vs1 senkivel se tudom elképzelni,hogy valaki egyedül képes lenne legyőzni az öreget.Se hakival,se képességgel.
2: Dragon
Minimum azt elvárom Odától,hogy Dragon is túlszárnyalta Rogert. Legveszélyesebb bűnözőként és Garp fiaként még a Yonkoknál is erősebb.Itt már kevesebb esélyt látok,hogy valaki képes lenne 1vs1 legyőzni.(3-4ember van esélye)
3:Blackbeard.
Malac létére nagyon ravasz.Ostoba,de nagyon kitartó.Ha minden igaz,akkor a világ 2legerősebb képességével rendelkezik..Nem tartom kizártnak,hogy már 3 vagy 4 képessége van.
4:Gorosei (Roger szint.Innentől gyengébb)
Elsőre politikusnak látszanak,de szerintem nem csak a tudások alapján vezetik az egész tengerészetet. Szerintem nem olyan gyengék,mint az hisszük. Legalábbis a legfiatalabb tagot erősebbnek tartom,mint a Yonkokat.
5:Akaniu
Na ezzel sokat nem fognak egyetérteni velem.De Akainu már lazán Yonko szinten lehet.Egyedül legyőzte egy Yonko hadsereget,Dragon egyik legerősebb emberének se volt esélye és majdnem neki ment Shanksnek.Whietbeard ellen is nagyon ügyesen helyt állt és nem fosott ellene.Egyik legerősebb logiával rendelkezik.Blackbeard se akart vele megküzdeni.Ez már önmagában megérdemli 5helyet.
6:Kaido
Whietbeard 2tudom elképzelni. Ha ennyre lengendás.Akkor nem kis pályás.
7:Kuma
Mai napig őt tartom a legerősebb shichibukainak.Gép+ütös képességel rendelkezik.Képessége ellen nehéz védekezni.
Kuma vs ivankov szerintem csak Cica harc volt. Látszott rajta,hogy visszafogja magát. Igazából még sose látunk komolyan harcolni.
8:Marco
És igen bekerült a top10nálam.Egyetlen Whietbeard tag,akivel alig bírták Lehet,hogy Akainu ellen kikapott.
De nagyon helytállt bárki ellen. Képességvel nagyob erőt,reflex,regeneráció rendekezik. Már csak hakiját kéne fejlesztenie és nagyon op lehet.(Annyit még hozzáfűznék,hogy Jack gyengébb)
9:MAGELLAN
Nagyjából egy Blackbeard tudnám részletezni. Neki csak a pofoknak kell állnia és méreg megoldja a többit.
Venom demon nem lehet védekezni. Még hakival se tudom elképzelni. Már csak hakiját kéne fejlesztenie és nagyon op lehet.
10:Mihawk
Nem akartam ide sorolni,de Oda nagyon sok erőt adot a kardforgatóknak. Mondjunk Viska ellen döntetlen lett.
Még nem látok teljesen erejét,de nem kis pályás.
Egyelőre őket tartom a top10 legjobbjainak.
Hamarosan jön 11-15.Jack és Shanks benne lesz.3majd késöbb írom le.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.11.18. 12:03
 
Zuki
Nem tudom miből gondoljátok , hogy a Goroseinek ilyen nagy ereje volna hogy yonko++ etc
Gondoljatok már egy kicsit bele ha ők ilyen bikák akkor miért nem mentek már oda Kaidohoz meg a többi yonkohoz hogy "megöljék" őket?
Hatalmas logikai hiba lenne ha kiderülne , hogy ők a legerősebbek a világon de! nem használták az erejüket ,hogy egy valódi Világkormányt hozzanak létre ahol ők az egyetlen legfőbb hatalom..
 
Hiei
Még azt se láttuk, hogy elhagyják a helyet. Semmit nem tudunk róluk. Szóval lehet el se mehetnek onnan. Nincs itt semmilyen logikai bukfenc egyenlőre.
 
Jon
Tényleg, Magellánt elfelejtettem. Sok mindennel nem értek egyet, ebben igazad van :D Shanks pl. egészen biztosan bent kell legyen egy ilyen listán, meg Big Mom is (mégiscsak egy Yonkou), és Akainu meg egyáltalán nem akart nekimenni Shanksnek.

De Magellán...hm. Hova is tenném... Hát jó kérdés... Admirálisok mellé? Vagy "csak" a Yonkou főtisztek mellé?
Inkább az admirálisok mellé.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Nagyjából megpróbáltam azokat kiválasztani,akik a legtöbbet bizonyitottak Jon.Megértem,hogy nem értesz egyet velem.
Shanks nagyon op.Jó kardforgató és az egyik legjobb hakis. Azonban nincs démongyümölccsel és 1kézzel még késöbb problémái lesznek. Mostani időkben szükség van egy képességre,mert haki az nem elég a legjobbakhoz. Ha pótolja kezét vagy lesz képessége. Akkor másképp fogom értékelni.De addig nem fogom beraki top10.Sok a gyengepontja.
Big Momnak betegségi problémái vannak. Ezért szintén nem tudtam top10besorolni.(majd az arc végénél kiderül)
Kumát ezért soroltam az egyik legerősebb ellenfélnek.Cyborgként sok fegyvere van és rohadt jó képessége van védekezésre és támadásra.
http://www.mangas...580?page=6
Shanks vs Akainu. Ha azt mondja,hogy rohadj meg vöröske . Akkor tuti,hogy megküzdötök volna. Csak Sengoku leállította . Így elmaradt.
Zuki:
Ne feledkez meg,hogy Yonkok kivül,sok más kalóz van a világban.Pl Law,Luffy és még sorolhatnám.
Amikor véget ért a Whietbeard vs tengerész küzdelem.Akkor elindult a káosz és próbáltak megfékezni a kiskalózokat.
Egyelőre több kalóz van,mint tengerész.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.11.19. 00:06
 
Jon
Mindettől függetlenül még mindenki szinte csak rettegve beszélt róla. Attól még, mert van pár, látszólag szembetűnő gyengesége, nem kell lenézni...ahogy pl. Fehérbajuszt sem azért, mert öreg, aztán mégis majdnem egymaga elverte a fél tengerészetet (oké, ez túlzás, de na, értitek).

Egyébként Kuma nem fogta vissza magát Ivankov ellen, nem tudom, honnan vette ezt. Ő ott már nem is tudta volna, hiszen nem volt önmaga.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: