Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
Teach16
Én valami olyasmit tudok elképzelni hogy kaido elküldi kinget impel dawnba hogy szabaditsa ki doffy-t és akkor találkozik magellánal

Egyesítve 2019.04.29 20:00:16:
Tengerészet (shicibukai-ok nélkül) vs big mom kalózok ( big mom-al együtt
Szerkesztette: Teach16 - 2019.04.29. 20:00
 
Marco15
Tengerészet vs big Mom kalózok. A 3 admirális legyőzné a 3 édességparancsnokot aztán az admirálisok akainu vezetésével big mom-ot is lenyomnák.

Kaido vs fehérbajusz
 
Rikiya
Azért az elég durva, hogy lassan már évek óta vitatkozunk erről, sokaknak meg még mindig csak az maradt a fejében, hogy a Tengerészetnek van 3 admirálisa és egy főadmirálisa, a Yonkounak pedig 3 parancsnoka.

Felfrissítem a memóriátokat. A tengerészetnek nem csak admirálisa és főadmirálisa van, ahogy Big Mom-nak sem csak édességparancsnokai vannak. Rajtuk kívül rendelkezésre állnak az aladmirálisok, a sima kapitányok, és egyéb tengerészek. Big Mom-nak szintén készen állhatnak a tisztjei, ezek a tisztek minimum vannak 30-an, akik közül a legtöbb gyümölcs használó, esetleg tapasztalt harcosok. És ez még a fele sem. Ráadásul ott van még Snack, Oven, Daifuku, Perospero. BM flottájáról nem is beszélve. Szóval nem hiszem, hogy az olyan egyszerűen menne, ahogy ti azt elképzelitek.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Marco15 írta:

aztán az admirálisok akainu vezetésével big mom-ot is lenyomnák.Ez esélytelen, Big Mom megerőszakolná mindegyik admirálist, egyszerre. Talán ha amnéziás, de még úgy se biztos, viszont ha képben van és ott van Zeusz, Prometheus és Elbaf dárdája, akkor tuti kikapnának, ezért se mentek még oda.
Játssza az eszét de eddig is csak sunyiskodott Akainu, na meg előkészítette egy haldokló öreg Yonkou kivégzését.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Teach16
Azért azt tegyük hozzá hogy végül a legendás teach kapitány volt az aki végzett fehérbajusszal és nem akainu
 
Rikiya
Aligha nevezhető győzelemnek, amit Teach leművelt WB ellen, sőt épp ellenkezőleg. Akainu és BB sem tudta legyőzni, még úgysem, hogy WB a haláltusáját vívta.

Az meg hogy a végén lövöldöztek rá, meg szintén nem jelenti azt, hogy le is győzte, vagy "végzett" vele, legalábbis ha arra gondoltál.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.07.14. 12:11


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Hát valójában a betegség volt a fő probléma, a másik kettő csak besegített neki egy kicsit, de szerintem amit mutatott az alapján ha csak öreg és nem beteg, akkor kiszabadult volna Ace és más lenne most a történet.

Bár az hozzá tartozik az igazsághoz hogy Teach nehezebb ellenfél lesz a végén mint Kaidou, BM, vagy akár Shanks. Ő a legjobb fő gonosz szerintem.
Szerkesztette: Severum - 2019.07.14. 13:48


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
kristofkristof
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy Marineford után sem ítélkeznék. Nem azt mondom, tudtunk meg egy-két dolgot, de az erőviszonyok ott nem igazán tükrözték a valóságot. Nem szeretek pillanatnyi történésekből ítélkezni, csak hogy egy példát említsek Shutenmaru és Jack. Most egy vágástól nem lett beárazva Jack, attól, hogy Shutenmaru megvágta még nem feltétlenül következik, hogy erősebb.

Mondok még egy példát, ami talán szemléletesebb. Onigumo csúnyán megszívatta Marcot, de ettől mégsem erősebb nála. Az ott történtek is inkább a hanyagságnak köszönhető mintsem az erőviszonyoknak. Na, számomra kb az egész Marineford ilyen volt. Azért azt sem felejtsük el, hogy nem láttunk még admirálist komolyabb harc során, tehát ezt nem tudom szebben mondani, fingunk sincs, hogy mire képesek. Bár azért remélem erre hamarosan sor kerül.

Amúgy sokan lenézik Teacht és Akainut is. Bár szerintem abszolút nem lenézendő előbbi, aki gyakorlatilag majdnem a nulláról indult és taktikázással mire jutott. Szerintem milliószor többet ért nézni a fejlődését, mint például ahogy Big Mom szerezte az erejét. Nem mellesleg már régen el lett hintve, hogy Teach sem átlagos felépítéssel rendelkezik, tehát szerintem ő abszolút méltó ellenfél lesz, csak sokan a retardáltságot látják benne még mindig.
Abban is biztos vagyok, hogy Akainu is fog még meglepetést tartogatni, Marineford alapján nem nagyon akarok ítélni.

Nagyon remélem, hogy a nagy besorolás alatt nem csak Fujitora, Ryokugyu, Momousagi és Chaton csatlakozott, hanem még láthatunk érdekes figurákat. Ott van még Vegapunk új projektje is, bár amiatt még kétségeim vannak.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
Severum
Teljesen igazad van, de mi csak az eddig látott harcok alapján tudjuk csak belőni a viszonyokat.
Akainut nem nézem le csak utálom de amit mutatott Marinefordban az alapján mondom hogy esélytelen Mama ellen 3 másikkal is. De persze az esetből tanulva neki állhatott edzeni és fejlődhetett, de ez igaz mindenkire aki nem halt meg a harca során.
Teach nekem eddig a kedvenc fő gonoszom, főleg mert még nem írt neki Oda egy sajnálni való előtörténetet, hogy mi vitte rosszra...
Remélem nem is fog, nem szeretem azt a főgonoszt aki azért lett az mert bántották kiskorában...
Az meg hogy nem harcoltak komolyan az admirálisok Marinefordban, az nem biztos, mert ők mintha inkább Acera vigyáztak volna.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
kristofkristof
Nem a szokásos 1v1 harc ugyan, de az erőszintekhez van köze, ezért írom ebbe a topicba. Szerintem itt van a legnagyobb létjogosultsága. Mivel Big Mom elég sok emberéből láttunk valamit vagy tudunk valamit így gondoltam készítek róluk egy listát. Szögezzük le, hogy ez csak az én meglátásom, lehet nem így van, de az eddigiek alapján én így gondolom az erősorrendet. Az egyes blokkok nem azt jelentik, hogy a benne szereplő egyéneknek csutkára erősek, csupán annyi, hogy egymáshoz viszonylag közeli szinten vannak.

1. blokk [Édességparancsnokok]: Katakuri, Smothie, Cracker
Ezt a blokkot nem nagyon szeretném részletezni, a parancsnokok.

2. blokk [Szörny]: Perospero, Compote, Daifuku, Oven, Snack
Közvetlen parancsnoki szint alatt lévők, akik szörnyeknek voltak titulálva és láttuk is, hogy nem gyengék. Ugyan Compoteról nem sokat tudunk, de szerintem vagy itt vagy eggyel alább helyezkedhet el.

3. blokk [Erős]: Amande, Pekoms, Tamago
Én még az erősek közé sorolnám őket, még ha nem is szörny kategória. Vannak kardforgatók és gyümölcshasználók köztük, Pekoms és Tamago haki használó, Amanden sem lepődnék meg.

4. blokk [Közepes]: Opera, Counter, Cadenza, Cabaletta, Montd'Or, Moscato(?), Custard
Őket is a pozitív kategóriába sorolnám, itt is vannak démongyümölcs használók és haki használók is.

5. blokk [Gyengébb]: Citron, Cinnamon, Raisin, Yuen, Ötösikrek
Még ők is a hasznosak közé sorolandók szerintem a maguk módján.

6. blokk [SMILE szint]: Bobbin, Randolph, Nusstore, Basskarte, Dosmache, Noisette, Galette, Bavarois, Brownie
Nálam körülbelül ők vannak SMILE szinten. Itt is van 1-2 démongyümölcs használó, de úgy gondolom, hogy nem az erősebb fajtából.

7. blokk [Közkatona felett valamivel]: High-Fat, Table, Saint-Marc, Dacquoise, Kanten, Kato, Mobile, Mascarpone, Joscarpone
Az én meglátásom szerint ez a blokk van a közkatonák szintje felett közvetlen.

8. blokk [Egyéb]: Brülé, Pudding
Hasznos képességek, de közelharcban szerintem nem sokat érnek. Bár azt mindenesetre elmondható, hogyha a megfelelő pillanatban használják a képességüket, akkor kulcsfontosságú szerepük lehet.
Szerkesztette: kristofkristof - 2019.07.20. 21:12


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
Germa66
Én Custardot besorolnám még Operáékhoz vagy Tamagoékhoz, azért még is csak ő vezette a Bege utáni hajszát a tengeren, szal szerintem eléggé bíznak az erejében.

Raisin amúgy haki használó, az egyik ikernél meg van a Gocha Gocha no mi amitől összeolvadnak.
 
Rikiya
Szerintem Snack amolyan kakukktojás. Mégiscsak egy volt édességparancsnok, gondolom nem a két szép szeméért érdemelte ki ezt a rangot. Azonban én sem hiszem azt, hogy van olyan szinten, mint a jelenlegi édességparancsnokok, viszont azt sem, hogy ne lenne erősebb Perosperotól, vagy a többitől. Szóval az édességparancsnokok és a szörnyek között helyezkedhet el. Bár ez csak az én véleményem.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Teach16
Shanks vs teach
King vs shiryu
 
Paidion
Shanks vs Mihawk

Gondolom volt már, de olvastam néhány érdekes meglátást Redditen, ami elbizonytalanított. Itt az egyik, kíváncsi vagyok mit gondoltok, mert ha a szerző meglátása helyes, akkor Mihawk erősebb (eddig egyértelműen Shanksre tippeltem volna).

https://www.reddi...s/f18kl84/
 
Teach16
Shiki vs sengoku
Shiki vs teach

Egyesítve 2019.12.09 18:59:57:
Luffy, sanji vs law, zoro
Szerkesztette: Teach16 - 2019.12.09. 18:59
 
Ugrás a fórumra: