Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
dungeonlord
2 soros szabály! Minden hozzászólásnak legalább 2 teljes sornak kell lennie, hogy megelőzzük a tartalmatlan és hozzászólásszám vadász hozzászólásokat.
Fairy tail és a Narutonak már van.Így gondoltam a One piece is csinálok.
Kezdésként egy Ace vs Aokiji (Timeskip előtt)
Szerkesztette: Hiei - 2016.12.11. 19:02
 
Gerigo
Ace vs Aokiji: Én Aokijire voksolnék, már csak abból kiindulva hogy több napig képes volt harcolni Akainuval, aki még fehérbajusszal is felvette a versenyt. Ugyan ezt Acetől kétlem hogy láthattuk volna.

Ami engem érdekelne, az egy Mihawk vs Akainu. :hmm
 
Germa66
Mihawk sztem elég erős lehet, bár úgy igazán durvulni még nem igazán láttuk. Sztem nem minden gond nélkül de Akainu nyerne. Oda nyilatkozta hogy Akainu annyira erős hogyha ő lenne a főszereplő egy éven belül megtalálta volna a One Piecet. De Mihawk is jócskán odatenne Akainunak sztem a csata eredményeképp Akainunak lenne mínusz egy kar meg egy egész testes sebhelye. Engem egy Jack vs Doffy érdekelne
 
Jon
Szerintem is egyértelműen Aokiji, láthattuk, hogy azért Ace le van maradva egy kicsivel az admirálisoktól. Szóval azért ez elég egyértelműen Aokiji, de ha életben maradt volna, szinte biztos vagyok benne, hogy pár éven belül utoléri és le is hagyta volna őket...csakhát nem maradt életben. Mindenesetre adok Aokijire 85%-ot.

Mihawk meg rohadt erős lehet, valószínűleg még Doffynál is sokkal erősebb, és könnyedén lehet, hogy egy admirális szintjén van. De azért Akainu láthattuk, hogy még közülük is kiemelkedik...igazából erre nincs bizonyítékunk, mert nem tudjuk, hogy milyen erősek, de azért szerintem ezt Akainunak kéne nyernie. Adok rá 70%-ot.

A Jack és Doffy csata még érdekesebb :D Doffy majdnem admirális szinten lehet, Jack meg hát láttuk, hogy mekkora tank...de nem tudom. Ace nem volt admirális szinten, márpedig Ace Fehérbajusz egyik legerősebb embere volt. Akkor Akainu emberei meg már partiban lennének egy admirálissal is? Viszont láttuk, hogy a két mink vezért is mekkora tank, mert még Bege is megijedt tőle. És Jack meg partiban volt kettejükkel (még ha nem is egyszerre, hanem felváltva...ami amúgy nekem megint csak arra utal, hogy lehet, hogy annyira nem bomba erős, de akkora tank, hogy bír harcolni napokig egy hozzá hasonló ellenfelekkel is).
Jacknek adnám a meccset, ez biztos, így látatlanban. Talán 65%.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
Mihawk olyan erős lehet, mint egy Yonkou. Shanks mikor elvesztette a kezét azt mondta neki, hogy nem érdekli csatározás egy félkezű emberrel. Ez finoman szólva is nagy oltás volt egy Yonkoura nézve. Ismerve a természetét Mihawknak valszeg egyenlő ellenfele volt Akagaminak különben nem mondott volna ilyet. Bár a végeredményt nem tudjuk nem lepődnék meg egyik győzelmén sem. Szóval Akainunak esélyt se adnék Mihawk ellene. Túl értékelitek Akainut, messze nem látok benne annyit, mint ti. Miatta voltam biztos anno Aokiji csatlakozásában, mert Luffynak nem lenne méltó ellenfele 1v1-ben.
Fujitorát sokkal veszélyesebbnek tartom jelenleg. Az egy állat.
 
dungeonlord
Hiei írta:
Túl értékelitek Akainut, messze nem látok benne annyit, mint ti. Miatta voltam biztos anno Aokiji csatlakozásában, mert Luffynak nem lenne méltó ellenfele 1v1-ben.
Fujitorát sokkal veszélyesebbnek tartom jelenleg.

Nem méltó ellenfél?Lol.Akainu egyedül legyőzte az egész Whietbeard kalózokat. Megölte Ohara lakóit és Acet.Több köze van Luffynak,mint egy új Akainu vs Aokiji.
Szerintem senki sem becsüli le Mihawk erejét,de ez a Yonko erő enyhén túlzás. Ha tényleg Yonko ereje lenne,akkor nem működne együtt a kormányal. Hiába a legerősebb kardforgató,mert a hakival ügyesen lehet védekezni.
Csatlakozom a Akainu győzelemhez.

Ideje lesz megbeszélni,hogy jelenleg ki az erősebb. Mert sok volt az off.
Sanji vs Zorro
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.06.08. 21:08
 
Hiei
Veled nem vitatkozom mert megrögzött Akainu fan vagy most is akkora baromságokkal érveltél, hogy a fülem ketté áll. Ohara lakóit ez egy hatalmas cselekedet volt tőle. Az egész Shirohige sereget? Mindenki más popcornt evett és nézett. Kizaru és Aokiji ott se volt a hadnagy se aki megbilincselte Marcot. Közük nem volt semmihez.
Yonkou ereje van nem működne együtt a kormánnyal. Miért ne tehetné, ha akarja? Mi van, ha ő nyugis életet akar, hogy ne kertgesse a tengerészet lépten nyomon?
Ennyi erővel azt is mondhatjuk, hogy Kurohige nyerte meg a háborút. Ami végül is igaz... ő járt vele a legjobban.

Shanks ránézett Akainura azt összefosta a bokáját. Én szeretem Akainu karakterét, de néha már istenként kezelik itt egyesek.
 
jasek89
Tengerészetnél Akainu lesz a főellenfele Luffynak, Fujitora meg valszeg Zoroé, gondolod Oda a gyengébbiket adja Luffy-nak? :)

Valóban alábecsülöd Akainut, ezt már korábban is észre lehetett venni.


Sanji vs Zoro

Egyértelmű h Zoro az erősebb, Luffy első tisztje, sztem ez kár is túlragozni.


HA már felhozta valaki, akkor erről olvasnék legszívesebben véleményeket:

Shanks vs Mihawk
Szerkesztette: jasek89 - 2016.06.08. 22:28
 
Hiei
Mivel Shanksnél kardok vannak és mégis Mihawkot tartják a legerősebb kardforgatónak így szerintem ő az erősebb, de gondolom Akagaminak erősebb a hakija és ez megbillenti a mérleget. Egy szoros meccsen Mihawk veszítene. Félkezű Shanks már nem lenne kihívás neki. Lehet előtte mindig kikapott így nem akar úgy nyerni, hogy az nincs a legjobb formájában. Ki tudja. Barátok és riválisok.
Luffynak Shanks a példaképe és az egyik legfontosabb riválisa. Míg az első tisztjének Mihawk a legfőbb riválisa és ő is legalább annyira tiszteli Mihawkot ,mint Luffy Shankset.
Luffy Zoro Sanji trió mindig közel azonos szintet képviseltek minimális különbséggel. Így ez a különbség van Shanks és Mihawkl között is.
 
Jon
Bár tényleg nem a legerősebb érvelés volt Dungeon részéről, de szerintem is nagyon lenézed Akainut.
Nincs rá bizonyítékom, mert végülis, Ace-t is igazából a körülmények győzték le, és a Fehérbajusz elleni harcot is lehet úgy nézni, hogy a félholt Shirohige majdnem megölte fél kézzel Akainut. Viszont Akainu megverte Aokijit, és ő lett az admirális.
Ez egészen biztosan nem véletlen Oda részéről, és nem hiszem, hogy ez csak azért alakult így, mert mondjuk Kizaru egy troll.

Nem tudom elképzelni, hogy Mihawk erősebb legyen Shanksnél. Kardforgatásban valószínűleg megveri... de gondolom Shanks nem csak kardforgatásból él meg. Legalábbis, nem tudom elképzelni, akkor tényleg Mihawk lenne a legerősebb.

Luffy-Zoro-Sanji, ahogy Hiei is mondja, mind hasonló erejűek, nem feltétlenül az miatt, amit mutattak, hanem mert ez így van, ez egy tény, Oda sosem fogja megbontani ezt a dolgot.
Ahogy szerintem az is tény, még ha nincs is kőbe vésve, hogy a kapitány a legerősebb, az elsőtiszt a második, Sanji pedig utánuk.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
Tisztában vagyok vele, hogy erős Akainu, bár nekem Fujitora jelen pillanatban erősebbnek tűnik.
Nem vitatom, hogy rengeteget tett a háború megnyerésért, de azért ne emeljük már Yonkouk szintjére. A látottak alapján Mihawk csak bohóckodott a háborúban és így Jozu vértizzadt, hogy megállítson egy suhitást. A legerősebb kardforgatónak van beállítva az elejétől egy élőlegenda, aki legalább annyira híres, mint a Yonkouk.
Szóval az eddigi látottak és megszerzett infók alapján kicsit csücskös az állításotok.
Mondjuk kicsit unbalanced is lenne a dolog nem gondoljátok? A tengerészet teljes ereje kellett, hogy megállítsanak egy császárt. Semmilyen körülmények között nem akarták, hogy Shanks és Shirohige szövetségre lépjenek, mert valszeg esélyük se lett volna.
Így egyértelműen gyengébbek 1v1-ben a Yonkouknál. Bár mondom jelen állás szerint én ebben már nem vagyok olyan biztos a két új admirális nekem nagy fogásnak tűnik. Kiderül.
 
jasek89
Senki nem állította h Akainu vagy a többi admirális yonkou szint lenne, de hozzájuk Akainu van legközelebb, ez egyértelmű, voltak rá utalások is (pl Fehérbajusz ellen csak Akainu mert szembeszállni). De hagyjuk ezt a témát mert valszeg sose jutunk közös nevezőre e témában, későbbiekben úgyis pontosabb képet kapunk hol is van Akainu.

Mihawk sztem one piece egyik nagy rejtélye, fogalmunk sincs ő hol van, és hát nagyon nem is villogtatja az erejét, de megérzésem szerint ő is lehetne yonkou csak az antiszociális természetének köszönhetően inkább háttérbe vonul és figyeli az eseményeket. Őt nem az One Piece motiválja, nem akar kalózkirály se lenni, őt csak a kardvívás élteti.

Shanks viszont a legbrutálisabb hakival rendelkezhet, ha már csak a puszta jelenlétével kettétudna hasítani egy bárkát. Valszeg az lehet a főfegyvere és nem a kardvívás.
Szerkesztette: jasek89 - 2016.06.09. 08:40
 
caranox96
Ace > after timeskip Luffy. Azt az 500 milliós Luffyt akivel Fujitora elég jól elszorakozott azt a Luffyt konkrétan most Akainu egy ütésből megölné ezért szerintem Fujitora nincs azon a szinten mint a logia tipusú admirálisok.(Akainu,Aokiji,Kizaru)
 
dedi012
Dragon vs Akainu?
Bocsi, hogy megint Akainu a téma, de ez engem nagyon érdekel. Szerintem Dragon felmosná vele a földet, bár nem sokat tudunk az erejéről.
 
dungeonlord
Dragont adom a győzelmet. Mert ő tartom a 2.legerősebb személynek. Azonban Dragon erejére kapcsán kételyeim vannak.(Sabo visszaemlékezés alapján) Akainu már bebizonyította,hogy erős.Mert egyedül lepipálta az egész Whietbeard kalóz bandát. Ha valaki Yonkohoz lehet hasonlítani,akkor őt és ezt nem fanként mondom. Mert ezt láttam a mangában. Ő egy szörnyeteg.
Az a baj,hogy Dragonról semmit se tudunk. Mert Haki kapcsán op lehet. Démongyümölcse pedig ??
Több info kéne Dragonról. :/ Vakon tippelve Dragonak 65-70 adom a győzelmet.
 
Ugrás a fórumra: