Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
dungeonlord
Mihawnkot nem gyűlölőm, szóval ezt benézted , de ettől még nem fogom isteni a karakterét ,mert közel se mutatott annyit, mint Akainu vagy Marco .
Attól, hogy régen elméletileg egyenlően harcolt Shankssel, nem azt jelenti, hogy a jelenben nem változott a szitu .

Miközben az egyik Yonko címet szerezte ,addig a másik hétköznapi életét él , kisebb kalózok elfogásával .
Honnan szerezte a legerősebb karforgató címet,azt nem tudjuk ,de ami biztos, hogy jelenleg nincs abban a szintben .
Luffy nem tudta megölni,Croco-boy megállította , és ezzel bukott is a Yonko szint .
Éles háborúban több dolgot hiszek el, mint egy régi mesében .

Ezzel pedig résszemről lezártam ezt a harcot, mert jelenleg nem változott a szitu .

Teach16 írta:

Rayleigh vs sengoku

Ezt a harcot SEngoku nyerne ,több okból is .
Roger halála óta Ray nem igazán fejlődött, addig a másik Marinefordnál háború után ment nyugdíjban .
et .
Ezen kívül Sengokunak van egy képessége, ami jó egy karforgató ellen . Ezzel szintén hátrányban van RAy.
Tapasztalat, több harc, és képesség alapján SEngoku a jobb.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.01.16. 21:38
 
Rikiya
Mihawnkot nem gyűlölőm, szóval ezt benézted , de ettől még nem fogom isteni a karakterét ,mert közel se mutatott annyit, mint Akainu vagy Marco .


Mert Akainu és Marco mennyivel mutatott többet? :D Jó, a Főadmirálisról inkább ne beszéljünk, mert mind tudjuk, hogy Akainu fanatikus vagy. De Marco? Mégis mit mutatott fel, amit Mihawk nem, vagy amit nem tudna?

Attól, hogy régen elméletileg egyenlően harcolt Shankssel, nem azt jelenti, hogy a jelenben nem változott a szitu .


Nincs szükség arra, hogy szándékosan kiemeld az "elméletileg" szót, ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy ő egyenlő félként harcolt vele. Nyilván Fehérbajusz, Shanks, és még nem tudom hány ember nem hazudott volna erről. Persze azon sem csodálkoznék, ha te ezt hinnéd.

Miközben az egyik Yonko címet szerezte ,addig a másik hétköznapi életét él , kisebb kalózok elfogásával .
Honnan szerezte a legerősebb karforgató címet,azt nem tudjuk ,de ami biztos, hogy jelenleg nincs abban a szintben .
Luffy nem tudta megölni,Croco-boy megállította , és ezzel bukott is a Yonko szint .
Éles háborúban több dolgot hiszek el, mint egy régi mesében .


Csakhogy ne vegyem a fáradságot arra, hogy ugyanazt a monológot leírjam újra és újra, mint eddig is.... Képzeld maga Oda látja ugyanebben a kategóriában Mihawkot, mint Shankset és WB-t. Szerintem a 73. SBS ezt jól alá is támasztja.

Továbbá az, hogy "régi mesének" tituláltad, az előbbi állításomat igazolja rólad. Azért hihetetlen, hogy ennyi idő után még mindig erről kell vitatkoznunk, s ugyanolyan szánalmas formában, mint ezelőtt.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Így kár nézni a szereplőket, mivel nem ismerjük igazán Sólyomszemet.
Az meg hogy nem lett belőle császár nem feltétlen azért van mert nem sikerült neki, tudjuk hogy Zoro se lesz sosem kalózkirály, mert ő a legjobb kardforgató akar lenni. Meg azt se felejtsük hogy meg sem karcolták Mihawkot abban a háborúban.
A Marinefordi háborúról meg annyit hogy ott alibizett kb mindenki, Mingó, Mihawk, Hankok, ha komolyan veszik és nem a rangjukat féltik(vagy Luuuufyt) sokkal nagyobb pusztítást is rendezhettek volna.
De rendben legyen Mihawk béna volt mert nem tudta megölni Luffyt, de akkor az a 3 Admirális is pont annyit ér mint egy Mihawk, hisz nekik se ment a dolog, még egy sérült Jinbeitől se tudták elvenni végül.

Rayleigh Sengoku? Igazából fogalmam sincs de egy főparancsnok nem feltétlen harcol, amikor levették Aceről a bilincset ott is kicsit lassan kapcsolt hogy nem kéne, hagynia, ettől független én is talán őt érzem győztesnek.

Fujitorát se tudjuk mit csinált mielőtt admirális lett, valamiért mégis erősen tápos karakterként került elő, kikkel harcolt élete során hogy ilyen kemény lett? és én most nem a gyümölcsére gondolok, hanem a képességeire amik igen durván táposak, és még vak is... Ez csak azért jutott eszembe mert attól hogy Rayleigh hivatalosan nem csinált semmit az nem biztos hogy úgy is van.

Rikiya, igen írd le ugyanazt újra és újra, vagy próbáld átfogalmazni, esetleg megkeresni azokat az eseteket amikor ráillik a kifogás a Dungeon által favorizált karakterre is. Esetleg skippeld. :D
Szerkesztette: Severum - 2020.01.17. 14:58


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
burn3000
Elsősorban nem értem én sem ezt a Mihawkos dolgot. Semmit sem láttunk még az erejéből , hadonászott a kardjával és fél hegyeket kettévágott. Shanks miatt nyilvánvaló ,hogy nem akarta megölni Luffyt. Nekem még van egy olyan sejtésem is ,hogy az egyik seb Kaidon az Mihawktol származik és ő meg tudta vágni ha már megölni nem . Szóval szerintem skálával a legegyszerűbb bemutatni az erőszintet . Ha egy Yonko 10/10 akkor mihawk az 8.5 esetleg 9 -es helyet foglal el nálam. Nem erősebb , nem egyenlő , de közel van nagyon. Körülbelül a jelenlegi Luffy , Zoro szintkülönbség.

Rayleight pedig nagyon veszélyes ha mindent beleadva harcolna. Egyik barátom az unsztolásomra nemrégiben kezdte az OP-t és pont 395 környékén járt amikor kiváncsiságból ,hogy felidézzem az emlékeimet belenéztem és pont akkor mondta Garp ,hogy nem szabad félválról venni Ray-t és inkább ő megy Sabodyra ne küldjenek oda mást mert még rosszul is elsülhet a dolog. Tehát szerintem egy Ray - Sengoku meccsen tekintve mindkettő hátterét és a rengeteg harci tapasztalatot nagyon olyan meccs lenne mint annó az Akainu és Aokiji mérkőzés ,DE meg nem tudnám mondani a napokig tartó harc után melyik fél nyerne egy hajszállal.
 
Germa66
Én most Dungeon pártját fognám. Ha jól emlékszem sosem mondták hogy egyenlő Shanks-sel, hanem csak azt hogy rivalizáltak. Ez elég tág fogalom, és közel se tudunk konkrétumokat. Ebből leszűrni azt hogy Mihawk Yonko szintű erőkkel rendelkezik szerintem is elhamarkodott. Még Odenre is túlzás lenne ezt kimondani, pedig tőle mérföldekkel több dolgot láttunk.
Amit ténylegesen láttunk belőle az pedig Dungeon érvelésére játszik: Jozu visszaverte a támadását amit Fehérbajusznak szánt, ergo nem fogta vissza magát.
De mostanában úgyis kiderül majd mire képes hiszen Oda elkezdte piszkálni a volt shichibukaiokat.

Szerintem is többet mutatott Marco. Kairoseki nélkül Kizaru nem tudott mit kezdeni vele, ami azért nem kis szó.

Akainu viszont átgázolt Marcon és Vistán egyszerre. Lehet hogy maga a karakter nem olyan nagyon erős, de a gyümölcse irtó op. Nem véletlen mondta Oda sbs-ben hogy az egyik legnagyobb pusztítóerővel rendelkező gyümölcs. Tehát én azt mondanám hogy őt a gyümölcse teszi komoly tényezővé de ettől még ő se hasonlítható a Yonkokhoz.
 
Rikiya
Ezért idegesítő ez a téma, mint vita. Nincsenek faktumok arról, hogy Mihawk Yonkou szint vagy sem. Viszont mindig van egy kiindulópont, bizonyos tények. Az hogy ki milyen következtetéseket von le belőle, az saját magán múlik. Én azt gondolom, hogy Mihawk Yonkou szintű lehet, te pedig az ellenkezőjében hiszel. Nincs ezzel sem semmi gond, mert valljuk be, ez az a tipikus konfrontáció, mikor a két félnek megvan a maga véleménye, miközben bármelyik lehet igaz, csak a szerző tudhatja a valóságot. Tehát összességében nem a vitával van a bajom, nem is azzal, hogy valaki szerint Mihawk nem Yonkou szint, hanem dungeon a problémám, aki 100%-ra állítja, hogy neki van bizony igaza, és mindenki hülye, vagy nem figyelt oda alaposan a dolgokra, aki nem ért vele egyet. Ha pedig bebizonyosodik, hogy tévedett, akkor meg Oda a hibás.

Az én részemről pedig ennyi :D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
burn3000
A "vita" lezárásaként annyit tennék hozzá ,hogy mint látjuk Zorotól ,ha a legerősebb vágásokat akarja használni Hakival vonja be a kardját és úgy küldi az ellenség elé. Mihawk a fél szigetet ketté suhintotta Marinefordnál elég brutálisan. Jozu állította meg akinek gyémánt gyümije van, tegyük fel az OP világa nem ment bele a nagy kémiai dolgokba tehát a gyémántot mondhatjuk a legerősebb ércnek (tudom van tőle keményebb) . Mihawk nem hakival támadott csak simán és beállt elé egy gyómölcs használó méghozzá a gyémánté + rohadt nagy távolságból támadt . Nekem elég egyértelmű ,hogy ha Mihawk komolyan veszi odamegy szemtől szembe és Hakival rácsap egyet Jozura akkor az egész gyémánt teste ketté nyílik és meg is hal szegény.

Ui: Vista harca közben meg Luffyról filozovált :D hagyjukmar
 
Germa66
De azt a vágást Fehérbajusznak küldte, nem Jozunak :D nem értem miért fogná vissza magát valaki amikor egy magánál jóval erősebb emberben akar kárt tenni :D

Plusz a Yoru fekete penge tehát tartósan hakizva van (jelenlegi tudásunk szerint)
 
burn3000
Még ha így is lenne ami nincs kizárva akkor is akárhány kardforgató harcot láttunk az összes kardforgatónak alap támadása a suhintás álltal keltett légörvény (mivel ez annak számít) és csak azon felül vannak a képességek amik névre hallgatnak. Mihawk tudtommal egy szót nem szólalt meg ,hogy milyen támadást csinál ( meg az OP világában minden képességnek ordibálják a nevét ami ér valamit :D ) . Kicsit nonsens lenne ha az lett volna Mihawk teljes erejű leges legerősebb támadása aminek neve sincs és jó 200 méterről dobálja mindenfelé. Biztos Mihawk úgy lett a legerősebb kardforgató ,hogy csak hasításokkal ledobált mindenkit , majd mindenki belehalt és kikiáltották ,hogy na Ő a legerősebb karforgató :D Zoronak van már lassan "100" féle támadása amiből a legerősebbet még animében jelenleg nem is láttuk (gondolom mivel mangát nem olvasok) ezért eléggé biztos vagyok benne ,hogy Mihawk is tud egyet s mást azon a suhingatáson kívül :D
 
zackary
https://www.opfan...hapters-2/

Lehet volt már, de elég zseniális ~


------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
 
https://www.facebook.com/coolgearsteampunk/
dungeonlord
zackary írta:

https://www.opfan...hapters-2/

Lehet volt már, de elég zseniális ~

Gyönyörű rajz, kreatív harc és ez Cannon ^^. Ez az a pillanat, amikor a rajóngok jobban kezelik a one piecet, mint maga az író . Ilyen harcokat hiányolok, nem pedig oneshot hülyeségeket ,amit Oda művel mostanában .
Nem kis munka van benne, ez érezhető a rajzoláson . Ez a kaido jobban emlékeztet arra Kaidora, akit elsőnek láttam .
Köszi a linket , és várok hasonlókat ^^
 
Severum
Dungeon

Valahogy mindig lenézed BMet, de Kaidou csúnya sebhellyel rendelkezik, Fehérbajuszon meg annyi volt mint égen a csillag, Shanksnek leugrott a karja meg majdnem kikaparta a szemét BB. Ehhez képest a Mamának felhorzsolódott a térde egyszer. XD

Szóval nem is értem mi alapján hasonlítod Akaunihoz, Mama biztos megölte volna az öreg és beteg Edwardot, míg az admirális szerencséjére beesett a föld alá (ezt nevezhetem plotarmornak) Azt eszébe se jutott a harcot folytatni vele, hanem a sérült Luffy után ment inkább.
Mama az akkori luffyt megölte volna az ütése szelével a sérült Jinbeiel együtt kb.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
Jinbeit megette volna Sushinak, utána bekapott volna egy rágógumit Luffy személyében.
De ha nem kívánta volna a nyers bálna húst, akkor csinált volna hot potot és Akainut használta volna szénnekxD
 
dungeonlord
Valahogy mindig lenézed BMet, de Kaidou csúnya sebhellyel rendelkezik, Fehérbajuszon meg annyi volt mint égen a csillag, Shanksnek leugrott a karja meg majdnem kikaparta a szemét BB. Ehhez képest a Mamának felhorzsolódott a térde egyszer. XD


Még szép, hogy lenézem . Az egyiket megölhetnék volna Totlandnél, a másik pedig alulmaradt Odentől .
Miközben Kaido WAnonál, és Bm totland leállt az élet, addig Wb keményen kalandozott , és többet harcolt, mint ez a 2 szégyen folt .
Azok a sérülések talán Rogertől vannak, vagy olyan ellenfelektől szerezte, akik közelbe lehetnek egy admirális szinten.
Bár Kaido néha kimozdult a birodalmából , de el is verték , mint a rongyot .

Oden sérülése miért nem tűnt el, arra nem tudok válaszolni. Talán Odant elismerte, vagy tanulságként hagyta meg azt a sérülést . Hisz Zoan képessége van, amivel könnyedén betudja gyógyítani magát .

Bm pedig továbbá is kérdéses a Vegapunk kisérlettől , és ha ez igaz, akkor kitudja miket kísérleteztek rajta.
Szóval Bm testileg óriási ?

Severum írta:
Szóval nem is értem mi alapján hasonlítod Akaunihoz, Mama biztos megölte volna az öreg és beteg Edwardot, míg az admirális szerencséjére beesett a föld alá (ezt nevezhetem plotarmornak) Azt eszébe se jutott a harcot folytatni vele, hanem a sérült Luffy után ment inkább.
Mama az akkori luffyt megölte volna az ütése szelével a sérült Jinbeiel együtt kb.

Honnan tudjuk, hogy Akaniut egy ploramor védte meg? Hisz Oda olyanokat mond róla, hogy Akainu 1.év alatt megtalálná a one piecet .
Ráadásul egyedül elpicsázott egy teljes Yonko sereget, és BB menekült ellene, mint Shanksnél.

Én azt mondom, föleg a mangák alapján, hogy az admirálisokat csúnyán lenézik .
Hisz Kizaru készen állt megállítani a Bm és Kaido közti szövetséget.
 
Severum
Az nem baj ha lenézed, tény hogy van némi mentális defektje.
Az egyetlen amibe belehalhatott volna BM az a zuhanás volt a palota tetejéről ami teljesen véletlen egybeesések sorozata miatt volt. De lehet azt is simán túlélte volna.
Mindegy kitől voltak azok a sérülései Fehérkének, a begyógyított seb meg teljesen más mint hogy nem sérülsz meg egyáltalán.
Gondolod Mama sose harcolt Rogerrel? Bege is megmondta miket csinált Mama és közben meg sem karcolódott, a Kaidoval folytatott bárbaj után se látszott rajta semmi sérülés, tehát ha tetszik ha nem igazi poweracélgolyótank. Azt meg hogy mennyit harcolt Kaido meg Mama azt nem igazán tudhatom ezért nem is tippelek róla.

Nem hiszek ebben az óriás kísérlet dologban a Mamával kapcsolatban, mert semmi sem utalt még rá, na meg túl sok túl nagy ember van akik inkább nyeszlett óriásnak tűnnek mint embernek.

Nevezheted bárhogy, ha nem esik bele az árokba akkor ott kinyírja Fehérke az 80%!
Hol picsázott el egy yonkou sereget? én annyit láttam hogy dobálta messziről azokat a láva öklöket, meg nyomott némi harcot egy beteg öreg yonkouval aki többször is rosszul lett közben. 2 másik admirálissal megvédte a kivégző állványt, közben meg ölte a gyengébb nem túl bátor katonáit... Tehát egy piti gyilkos, legyen bármilyen erős is...

Én nem becsülöm le az admirálisokat, sőt szerintem erősebbek mint Marinefordnál voltak, de ott túlságosan alibizett mindegyik, ha a képességeiket nézem akkor végig kellett volna söpörniük a csatatéren, mint punkhazardon, ott tuti vért izzadva harcoltak, azt kellett volna mutatni sok visszaemlékezés helyett

BB meg mondta miért menekül, mert nincs még felkészülve ilyen ellenfelekre.
Ő pont az ellentéte Luffynak aki akkor is harcol ha nincs esélye, míg Teach inkább nem harcol ha nem érzi biztosra a győzelmet.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Ugrás a fórumra: