Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
AFR
Fehérbajusz azt mondta hogy a Sólyomszeművel vívott párharcai legendásak.
Ez alapján a fölényes győzelem nagyjából ki is zárható. (Hacsak nem csak baráti rivalizálás és nem küzdöttek soha teljes erővel de ezt nem tartom valószínűnek.)
Shanks tuti kardforgató nem dísznek van az oldalán Gryphon (egy Meitou).
Nem állítom hogy feltétlen Yonkou szinten kell lennie de a kapott adatok alapján (Yonkou kardforgató ellenére mégis ő a legjobb, Legendás párbajok egy Yonkou-val) nem lehet messze.
Szóval nem tudom hogy tudná Oda elintézni hogy Mihawk ne legyen Yonkou szinten de méltó legyen a címére úgy hogy van egy Yonkou kardforgató.

Innentől pedig minden csak találgatás ugyanis semmit nem tudunk a 2 tényen kívül és ahogy mondtad Csilla én is ezért látom értelmetlennek.
 
jasek89
Abban egyettudok érteni dungeonnal (igen van ilyen is), hogy semmit nem tudunk a Shanks vs Mihawk harcáról, csak fejlemények vannak, amelyek kb semmit se mondanak.

Simán lehetséges, h kardvívásban Mihawk bárkit legyőz, de ne felejtsük el, h kettejük párharca nemcsak kardvívásban merül ki, Shanks-nak ott van még a mérhetetlen haki ereje, meg még ki tudja mikre képes.

Sztem már nem kell sokat várni, hogy megismerhessük Shanks erejét is. De biztos nem kutyaütő, ha már Akainu is totál beijedt, mikor váratlanul előjött.

Fehérbajusz kezében se azért volt a lándzsa, mert csak azzal tudott támadni.
Szerkesztette: jasek89 - 2018.04.09. 12:46
 
kpatrik98
Coby vs Usopp?
 
dungeonlord
Pont nem rég írtam Csillának, hogy Coby 1-2hónap alatt brutális megerősödött.
Mesteri szinten ébredt fel Coby megfigyelés hakija .(Enel szintről beszélünk)Azóta pedig eltelt még 2.év és Garp hivatalosan tanítványa.
Cobby erősebb, gyorsabb és az egyik legtehetséges megfigyelő hakis.
Kötözzetek meg, de esélyt se adok Ussopnak.Laza Coby win.
Szerk:
Coby vs Franky
Fujitora vs Marco
Law vs Oven
Jinbei vs Sanji
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.04.16. 17:39
 
Giovanna
Fujitora vs Marco:

Szerintem egy Admirális erősebb mint egy parancsnok, mivel ők állnak legközelebb a yonkouk-hoz. Fujitora nyerne egy epic fight után.

Law vs. Oven:

Trafalgar-san nyerne, mivel sokkal inteligensebb, és nagyon szívatos a hax-e.

Jinbei vs. Sanji:

Inkább Jinbei, persze felkötné a gatyáját Sanji ellen.

Big Mom vs. Katakuri, Luffy, Zoro, Sanji
Katakuri vs. Cracker, Oven
 
Marco15
Jack, doflamingo vs katakuri, cracker
Law, zoro vs katakuri
Law, luffy, kid vs big mom
Szerkesztette: Marco15 - 2018.04.28. 11:49
 
Giovanna
Jack, doflamingo vs katakuri, cracker:

Inkább a ,,Team 2", mivel Katakuri legyőzné Jacket egy nagyon hosszú és egetrengető csata után ( az izomkolosszus úgyse találná el, és Katakuri inteligensebb is ), Cracker meg legyőzné Doffyt egy epic fight után. Plusz a Charlotte-testvérek jobban együtt tudnának működni, mivel tesók.

Law, zoro vs katakuri:

Zoro már egymaga is minimum 20%-os eséllyel indulna Katakuri ellen, Law-val együtt legyőznék, mivel az ő képessége nagyon hatásos bárki ellen.

Law, luffy, kid vs big mom:

Egy Yonkou szerintem 3 parancsnokkal ér fel, és csak Luffy van parancsnoki szinten e Teamben. Big Mom győz.

Zoro, Luffy, Law vs Katakuri, Jack
Ktakuri vs. Law, Doflamingo
 
dungeonlord
Katakuri vs. Law, Doflamingo
Ha híhetünk abban, hogy egy gyengébb hakis képes az erősebb hakis elintézni , akkor Doffi csapatának van esélye.
Doffi nem a legjobb haki használó, de a képességét baromi op használja. A Yonko parancsnokokat és Sanji kaliberű személyeket könnyedén irányította. Luffy most nem számolom bele, mert ő a főszereplő és itt jön képben a Dani logika.
(A főhős mindenkit puszta kézzel ver el.)
Luffy elleni küzdelmet most nem számított bele.

Law szintén sokan lenézik .Még mindig neki van az egyik legjobb képesség.

Nagyon őszinte leszek . Oda nagyon elbaszta az egész haki szintet a Katakuri vs Luffynál .Azt hiszem, ezt senkinek nem kell elmagyaráznom, hogy miért.(Kivéve, ha az animések megoldják ezt a hibát )

Offom ellenére Doffi méltó ellenfél lenne Katakurinak.Bár a legtöbb harcot Katakuri nyerné a megfigyelés miatt.
Azonban duoként már nehezebb dolga lenne Katakurinak.Ezt a harcot most Doffi csapatának adom.


Doffi vs Katakuri baromi érdekes csata lenne. Ébredés vs ébredés küzdelmet megnéznék a One piecenál.Csak erre 000,1%esély.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.05.17. 14:59
 
Csilla1050
Azért annyit hozzáfűznék a Luffy vs Doffihoz, hogy előbbi nem azért nyert és nem is azért nem tudta Doffi irányítani Luffyt, mert ő a "főszereplő", hanem mert a G4-el olyan szintű fizikai erőre tett szert, aminek segítségével simán elszakította a húrokat.

Hiei-t tudnám idézni, még ha nem is szóról szóra: A G4 aktivlásával Luffy győzelme Doffival szemben nem volt kérdéses, viszont Oda egyszerűen nem tehette meg, hogy egy ekkora fanbase-el rendeklező karaktert csak úgy lesimázzon, ezért volt a 10 perces időhúzás is.

Ne gondolj bele a dolgokba mindig többet mint ami valójában.

VISZONT! Yonkou parancsnokokat irányított a képsségével? Azzal amivel Riku-t és a többieket is? Hát erre nem emlékszek. Mutass mangafejezetet vagy videót ahol Doffi Marco és Jack kaliberű embereket irányított. Ha van is, nem emlékszek ilyerne.
 
jasek89
Doffi méltó ellenfél lenne Katakurinak? :D :D Megint túlképzelted ezt Dungeon.

Hakival simán semlegesíthető Doffy képessége, és mivel Katakuri messze fejlettebb haki használó még Doffynál is, így simán bucizza.

A Luffy vs Katakuri harcnál, sztem közel sem volt reális, mert szvsz Katakuri inkább hagyta magát kiütni, mintsem beleadott volna mindent. Viszont abban is biztos vagyok, hogy 1-2 arc után Luffy már ténylegesen erősebb lesz Katakurinál is.
 
dungeonlord
Őszintén? Igen. Pont az ébredés miatt tartom olyan op Doffit .

Miközben sokan Mihawnk istenítik ,addig én Doffi,Kuma, Hancock ugyanannyi potenciált látok.
Katakurinak nincs akkora fizikai ereje, mint Luffy Gear 4 formájában.

Katakuri erősebb hakiban, de Doffi jobban használja az ébredést. Bár azért megjegyezném, hogy Katakuri több harcot nyerne, de nem olyan könnyen, mint Luffy ellen.

Remélem Oda bemutatott egy olyan küzdelmet , ahol 2 ébredő személy harcol egymás ellen.

Csilla tessék:https://www.youtu...7nE9Nh2CMw
Jozu gyémánt formában és gondolom hakival együtt(mert Crocot megütötte) megállította percekre.
 
Giovanna
Az a baj, hogy Flamingo nem tud mit kezdeni Katakuri jövőbe-látó képességével, minden támadását Katakuri kikerülné, míg a Charlotte-srácnak a legtöbb ütése betalálna, és Doffy előbb-vagy utóbb kifeküdne.
Nem látok esélyt Doflamingo javára.
 
Csilla1050
@Dung: Elfogadom, bár mint említettem, a Marinefordi események nem igazán fedik a valóságot, akkor még nem voltak belőve az erőviszonyok, Garp elküldte Marcot is szotyiért egy balhoroggal, Jozu meg egy Katakurihoz, de még egy Crackerhez viszonyítva is rémgyönge a mutatványai alapján. Nem mérvadó.

A másik, amivel nem értek egyet, az az, hogy Katakurinak nincs olyan fizikai ereje mint Luffynak G4-ben. Mire gondolsz ez alatt? Mivel Katakuri csúnyán hasbavágta Luffyt miközben G4-ben volt...Korábban azt láthattuk, hogy ha Luffyt G4-ben támadják, simán lepattan vagy tompítja az ütést.

A Katakuri vs Luffy ominózus jelenet: https://pre00.dev...bso0bu.png

Nem fullt ki utána rögtön, de nem sokáig húzta. Ráadásul Katakuri egyelőre nagyobbra tudja "fújni" a karjait mint Luffy, és ha azt bevonja a kőkemény hakijával, komoly károkat okozhat.
Ezt leginkább erre alapozom:
https://img00.dev...bo8lc1.png

Ha ezt vesszük számításba, akkor Luffy G4-es King-Kong Gunja nem lehet sokkal nagyobb mint Katakuri ökle, és persze azt sem tartom kizártnak, hogy tudja mégnagyobbra gyúrni a mochit.

Ha Luffy tovább is bírná az elvszenvedett károkat, Katakuri úgymond rutinból lehozza sokkal kevesebb bekapott ütéssel.
 
Marco15
Smoker vs crocodile
Smoker vs enel
 
Giovanna
Smoker vs Crocodile:

Crocodile nyerne, már csak azárt is, mert sokkal menőbb :P

Smoker vs Enel:

Mindenképpen Enel, mivel ha megtanult jól hakizni, akkor van olyan erős, mint Doflamingo, vagy akár még erősebb is. Smokernek esélye sincs.

Jozu, Zoro, Doflamingo vs Jack, Garp
Sengoku, Garp vs Cracker, Doflamingo, Zoro, Pica, Jinbe
 
Ugrás a fórumra: