Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
dungeonlord
Jinbei és Ivankov mind 2 Yonko parancsnoki szinten mozoghatnak . Ha egy Yonko parancsnoki kaliberű ember menekült egy alap méreg Magellan ellen, akkor Magellan a Venom Demon szinte verhetetlen.
Kataruki az ébredés hála feltudja venni verseny egy alap méreggel.
Azonban Venom Demon szinte lehetetlen védekezni.Mr 3 ott mondta Luffynak, hogy semmilyen anyaggal nem tudják megállítani fertőzést.Falun átmegy és csak fertőződik tovább.
Ezért nem ér semmit az ébredés, mert egy mozgó környezettel csak gyorsabban fertőzik a terület.
Továbbá a haki nem képes megvédeni a fegyi anyagok ellen .Mert Ceaser és http://naruto-kun...iece/892/6 Big Mom is képes meghalni egy méregtől.
Ezért soroltam Magellánt a top 10 legerősebb karaktereihez.
Offként még annyit, hogy talán Smoothie jobb esélyei vannak, mert ő képes kifacsarni a mérget a testéből.Esetleg még Lawnak is lenne esélye ellene.


Ha Kataruki nem tudja megállítani Venom Demont,akkor Magellan win .
 
AFR
Smoothie konkrétan immunis rá.

És azt hogy Haki-ra nem hat a méreg hogy keverted ahhoz hogy BM belehalhat ha megeszi a mérget.
Kettőnek az égvilágon semmi köze egymáshoz.
 
dungeonlord
AFR írta:
És azt hogy Haki-ra nem hat a méreg hogy keverted ahhoz hogy BM belehalhat ha megeszi a mérget.

Pedig pont ez a lényeg. Azért is írtam a Yonko parancsnoki szintű hakis embereket. Ha nekik nem ment, akkor fail van.
Venom Demon csak egy képességel tudsz védekezni és ezért írtam oda Smoothie vagy Law.
Ha nem tartod a távolságot,akkor halott ember vagy.
Apropó Smoothie nem immunis a mérlegre:http://naruto-kun...ece/869/17
Csak a képességével tudott megszabadulni .
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.02.12. 21:42
 
AFR
Nem kevertem Smoothie-nál a képességére értettem.

Te ne keverd azt amikor lenyeled a mérget meg azt amikor a Haki-val bevont bőröd ér hozzá. Előbbi esetén védtelen vagy utóbbinál a Haki megvédhet (szerintem meg is véd) a gyümi mérgétől.
 
dungeonlord
AFR írta:
Te ne keverd azt amikor lenyeled a mérget meg azt amikor a Haki-val bevont bőröd ér hozzá. Előbbi esetén védtelen vagy utóbbinál a Haki megvédhet (szerintem meg is véd) a gyümi mérgétől.

Akkor miért menekült Jinbei és Ivankov?hm?
Jinbei hozzá se mert érni Magellánhoz és Ivankov pedig tartotta távolságot, de nem tudott ellene védekezni.
 
Pingipang
Esetleg mochi-val lehetne hasonló képpen védekezni mint anno a gyertya gyümölcsel, bár talán rövidebb ideig tartana, visszont gyorsabban tudná termelni. Így jobb chance-ot látok Katakurinál.
 
Csilla1050
Mert nyilván semmit nem ér, ha bevonod a kezed, vagy a hasad/fejed/hátad hakival, mivel Magellan képessége nagy hatósugaró és nem szilárd halmazállapotú, terjed és akárhova befolyhat...Ahhoz, hogy hakival érdemben lehessen védekezni, ahhoz az egész test bevonásához szükség lenne.

Viszont most valami eszembe jutott. A fegyverzet színe hatástalanítja a gyümölcs képességet, de csak addig mig az ki nem vetül, szal ha megütöd vele pl Ace-t, nem halad át a testén, hanem sebződik, viszont ha már kitermelte a lángot, vagy Magellan esetében a mérget, az már nem a gyümölcsképesség egy része, hanem egy komplex anyag, így elméletben a kicsöpögtetett mérget nem hatástalanítja a haki...Ez lehet a magyarázat Ivankovék menekülésére. Ezzel viszont agyon is csaptam a legelső elméletemet.
 
Pingipang
Bizony, mert ők ilyenkor a termelt anyagot írányitják tehát csak akkor lenne értelme, ha szilárd anyag jönne létre, de mivel folyékony halmaz állapotú ezért, halotnak a csók.
Kegyetlenül erős ez a méreg gyümölcs. Ha egy Yonku birtokolná ezt az erőt pfff, kegyetlen lenne. Mondjuk Fekete szakáll elnyelné mind kívéve ha szervezetébe jutna. Vagy onnét is képes elnyelni?
 
AFR
Ha Haki-val nem lehet védeni akkor mit szórakoznak?
Csak el kell küldeni Magellán-t és kiírtja az összes Yonkou-t.
Hisz hozzá nem érhetnek a támadásait meg nem tudják kivédeni.

Szerintem a Haki-n nem szivárog át a méreg. Tehát simán lerázható róla.
 
hgabi
Magellan gyümölcse azért nagyon különleges, mert a méreg az sejtszinten támad, olyan, mint egy fertőzés. A méreg, mint a valóságban is úgy okoz sérülést, hogy a sejtjeidet bomlasztja szét. A fegyverzet színe olyan szempontból necces, hogy ha be is vonod magad hakival és megütöd attól még a méreg ha pici mennyiségben is de szerintem megtapadna a karján az embernek. Amint pedig a hakit megszünteti az vígan megfertőzi a bőrén keresztül. Ez persze lehet nem így van, csak spekulálok.
De ettől még Magellan közel sem legyőzhetetlen. Távolsági támadásokkal bőven legyőzhető. Szerintem Katakuri a fánkos technikájával simán elbánna vele. Vagy Big Mam ráküldi Zeuszt vagy Promheteust és annyi volt. Magellan ereje valóban félelmetes, de szerintem csak a közelharcosok ellen. Ez magyarázatot adna arra is, hogy Impel Downban miért menekült mindenki előle. Luffy, Jinbei, Ivankov mind közelharcosok. (Igen Ivankovnak ott van a Death Wink, de mint azt láttuk nem volt elég erős ahhoz, hogy kifektesse Magellant.)
 
AFR
Egyetértek bár szerintem el lehet távolítani a Fegyverzetről és akkor nincs gond. Persze ha olyan kimerülsz és megszűnik míg rajtad van a méreg akkor kampó.
 
Giovanna
Hát az azért furcsa lenne ha Magellan elverne egy Younkout :D Nyílván a méreg gyümölcs erejének is van egy határa, csak még nem tudjuk mi, a világ leges-legerősebb embereit Magellan már csak ELVBŐL sem győzheti le.
 
dungeonlord
Kataruki vs SAbo
Sabo nagyon erős, aki alázott egy kezdő Yonko parancsnokot.
Offként:
(Ezt a harcot nagyon elrontotta Oda. Inkább vicc kategória volt. )
Még1x ismétlem.(Nem a Luffy féle idióta harcra gondolok).Mert az tele van bakikkal
Ha őszinte szeretnék lenni, akkor se Luffynak ,de még Sabonak se lenne esélye Kataruki ellen.
Oda jól kezeli a Yonkok jobb kéz erejét, akik tényleg veszélyes ellenfelek.
SAbo kezdő démongyümölcs használó. Alig 1 hónapja szerezte meg a képességét.
Haki kapcsán talán, de nem mondom talán a fegyverzet talán jobb neki. Azonban Kataruki megfigyelése és az ébredéssel majdnem legyőzhetetlen.
Bárhogy is nézzük a dolgot, szerintem Sabo kikapna Kataruki ellen.
 
Paidion
Burgess nem parancsnok. Ha jól emlékszem BB-nél "x hajó kapitánya" szerint van a hierarchia, Shiliew pedig a második hajó kapitánya, nyilván BB az elsőé, így nem kérdés (bár eddig sem volt az), hogy Shiliew a legerősebb BB után.

szerk.: Ha Sabo jó alaposan megégetné Katakurit, akkor mi történne a testével? Elolvadna? Nem válna Katakuri speckó parameciája a saját hátrányára? Hiszen emiatt tud szétválni, azonban felfételezem egy kemény égéstől emiatt az elolvadása is gyorsabban történne, valahogy úgy, mint amikor a mikróba teszed a vajat.
Szerkesztette: Paidion - 2018.02.13. 16:05
 
Jon
Úgy emlékszem, hogy Burgess az első hajó kapitánya.
De nyilván ez nem azt jelenti, hogy ő a legerősebb, Feketeszakáll szerintem magasról tesz ezekre a rangokra (eleve 10 kapitánya van, nem? ezek nyilván nem mind parancsnoki erősségűek, sőt), ahogy jön, úgy jön. Burgess gondolom a legrégebbi embere, logikus, hogy ha megtette első kapitánynak.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Ugrás a fórumra: