Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
AFR
Sentomaru vs Cracker
Egyetértek Jon-nal Sento-nak esélye se lenne.

Brook vs Moria
Szerintem Brook. Gyors, erős és a fagyasztó képességéről ne is beszéljünk. Nem tudom Moria fejlődött-e és ha igen akkor mennyit de a 2 évvel ezelőttit Brook most verné.

Bellamy vs Chopper
Bellamy-nak a Haki miatt lehet némi erőbeli fölénye de a sebességével döntené el végleg a harcot. Szóval Bellamy.
Szerkesztette: AFR - 2017.11.11. 00:52
 
dungeonlord
Itt a kövik:
Akainu vs Mihawk
Brulee vs Robin
Blackbeard vs Big Mom
Marco vs Kataruki
Shiliew vs Lucci
Bellamy vs Opera
Bege vs Ichiya
 
dedi012
Sentomaru vs Cracker: Kétlem hogy sikerült Sentomaru-nak elérnie ezt a szintet, Cracker Luffyval partiban van szerintem azért még mindig... :)

Brook vs Moria: Most már mindenképp Brooknak kellene nyernie, ha nem is könnyen, de szerintem így lenne helyes.

Bellamy vs Chopper: Bellamy a haki miatt, na meg sokkal erősebb szerintem mint Chopper.

Akainu vs Mihawk: Na ez egy érdekes meccs lenne. Akainuról tudjuk hogy egy igazi tank, Mihawk erejéről meg csak sejtések vannak, és sok emberrel egyetértve én közel Yonkou szinten említem meg mindig. Viszont történetvezetésileg muszáj Akainut kihoznom győztesnek.
 
Jon
Miért muszáj történetvezetésileg Akainunak erősebbnek lennie? Mihawkot valószínűleg csak a legvégén fogja Zoro legyőzni, amikor már túllépnek egy admirális szintjén szerintem.

Mindenesetre jó kérdés, én döntetlennek mondanám.

Bruléé vs Robin
Szerintem Robin nyerne, aki amúgy baromi erős attól még, hogy nem kap normális harcot :D Brüléé szerintem nem tud hakit használni, tehát elvileg Robin simán kitörheti a nyakát vagy amilyét akarja.
Sőt, Brüléét 1v1-ben szerintem bármelyik Szalmakalapos meg tudná verni. Nagyon jó képessége van, de nem igazán harcra való. Persze simán elnyelheti őket, de ott aztán mit kezd velük? A tükörvilágban leverik, majd fogják, és kijönnek vele.
Szóval Robin.

Feketeszakáll (minek angolul? Japánul megértem, de minek angolul? :D ) vs Big Mom
Fizikailag Big Mom elképesztően erős, biztosan sokkal erősebb, mint Teach, de azzal a két gyümölccsel... ha jelenleg még nem is, a történet végére Teach lesz Luffy legerősebb ellenfele (vagyis Raftel előtt). Úgyhogy én Feketeszakállt mondanám, egy paraszthajszállal.

Marco vs Katakuri
Két elvileg legyőzhetetlen karakter. Az egyiket nem lehet eltalálni, ha koncentrál, a másikat meg hiába ütöd, regenerálódik. Szerintem döntetlen, de ha nevet kéne mondanom, én Marcot mondanám, pusztán azért, mert ő Fehérbajusz jobbkeze volt, nem Big Momé, és Fehérbajuszt mindenki a legerősebbnek tartotta (még a többi Yonkoi is, legalábbis Big Mom és Kaidou őt külön emlegette a többitől).

Shiliew vs Lucci
Shiliew valószínűleg Teach legerősebb embere... Lucci ha nagyon sokat erősödött, akkor sem lehet ezen a szinten. Shiliew nyerne szerintem.

Bellamy vs Opera
Háát... mind a két karakter olyan 2-300 milla értékű lehet (vagy lehet, hogy Opera több)... azért Jinbei lazán one shotolta Operát. Nem tudom, azért szerintem Opera erősebb, akárhogy is.

Bege vs Ichiya
Akarod mondani Ichiji? Bege. Biztosan nincsenek a fiúk ezen a szinten. Bege az eddig látottak alapján erősebb Sanjinál (bár szerintem nem sokkal, egyedül a Big Father technikája miatt mondom ezt, mert nem hiszem, hogy azt Sanji át tudná törni), Sanji meg egészen biztosan sokkal erősebb a tesóinál. Akkor is, ha Ichiji erősebb, mint Yonji.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
kristofkristof
Sentomaru vs Cracker
Ez nagyon jó kérdés. A jelenlegi tudásunk alapján azt mondanám, hogy Cracker verné Sentomarut. Cracker eléggé sokrétű harcos, jó kardforgató, viszonylag szívatós démongyümölcs képessége van és a hakija is a legerősebbek között van eddig legalábbis. Nem lennék meglepődve, ha Sentormaru tudna újat mutatni a haki terén. Eddig azt mondanám, hogy egy biztos Cracker győzelem, ha nem is annyira könnyen. Nagyon várom már, hogy Sentomaru újra felbukkanjon valahol.

Brook vs Moria
Szerintem Brokknak már kell lennie ezen a szinten. Noha azért nem győzne annyira könnyen Brook, azonban a múltkori hibája után már tanult Moria képességéből, szóval nem lenne óvatlan.

Bellamy vs Chopper
Ha Chopper jól kombinálná a formát, szerintem még akkor sem tudná legyőzni Bellamyt. Neki ő szerintem túl gyors, meg ugye haki használó is, szóval én is Bellamynak adnám a győzelmet. Monster formában erős Chopper, csak Bellamy szerintem simán eltudná kerülni a gyorsaságával.

Akainu vs Mihawk
Hát ez most az egyetlen, amire lehet, hogy nem tudok válaszolni. Egyszerűen eddig nem láttunk annyira sokat egyikből sem. Aki olvasta a top 10 legerősebb listámat a másik topicban, annak gondolom nem nagy meglepetés, ha azt mondom, hogy körülbelül egy szinten lehetnek, legalábbis az eddigi ismereteink alapján én így tudom megítélni. Ugye indokoltam is, hogy egyiküket sem raktam Yonko szintre, és mindkettőt erősebbnek tartottam az admirálisoknál és a legerősebb Yonko parancsnokoknál még ha nem is olyan eget rengető nagyságrenddel. Szóval én nagyjából egálnak lövöm be eddig őket.

Bellamy vs Opera
Bellamy haki használó, szerintem Opera is tud hakit használni, hiszen Counterék is tolták Luffy ellen. Bellamy gyorsasága nagy előnyt jelenthet neki ebben a küzdelemben. Nagyjából egy szinten lehetnek, de Opera lehet kicsit erősebb. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy Jinbe simán one shotolta, szóval annyira nagy fölényben nincs.

Shiliew vs Lucci
Magabiztos Shiliew győzelem. Shiliew Feketeszakáll legerősebbjei között van, szóval simán vernie kell Luccit. Hakiban is szerinte Lucci felett ál biztonsággal.

Marco vs Katakuri
Ugye mindkettő legerősebb parancsnok, szóval nagyjából egy szinten lehetnek. Ez viszont még nem jelenti, azt, hogy döntetlen lenne a mérkőzés. Mindkettőben van valami közös. Mindegyiküknek különleges típusú démongyümölcse van. Marco Zoan, akinek egy misztikus fajta van a birtokában, Katakuri meg Paramecia az övé sem az átlagos/tipikus Parameciák közé sorolandó. Olyan mintha mindkettő démongyümölcse pluszban kicsit Logia erőt adna nekik. Ugye Marco képességével úgymond "elnyel" vagy "átenged" dolgokat, úgy, mint ahogy Katakuri is elkerüli a támadásokat. Ennél a harcnál sem szívesen mondanék győztest, ugyanis úgy gondolom még nem lehet őket normálisan megítélni. Marco regenerálós képessége sem teszi úgy őt abszolút legyőzhetetlenné, úgy, ahogy Katakurit sem a fejlett érzékelés színe. Az szerintem lényegtelen, hogy melyik Yonko alatt szolgáltak. Noha Katakuritól úgy gondolom többet láttunk, mint Marcotól, nekem úgy tűnik, hogy Katakuri még messze nem mutatta meg a teljes erejét. Marcotól is eddig keveset láttunk, de nekem valahogy olyan, mintha Katakuri még többet tudna nekünk mutatni. Mindenesetre, miután felbukkan Marco, szerintem sokkal okosabbak leszünk ennek a harcnak a megítélésben. Legszívesebben kitérnék a válasz elől egy döntetlennel, azonban valamiért úgy gondolom, hogy Katakuri egy hajszállal. Lehet rosszul gondolom, majd kiderül később. Egy valami viszont biztos, hogy nagyjából egy szinten vannak.

Feketeszakáll vs Big Mom
Big Momtól láttunk pár brutál dolgot. Feketeszakáll a két év alatt megtanulhatta viszonylag jól kezelni mindkét démongyümölcs erejét és a hakit is szerintem nagyon magas szintre képezhette, legalábbis a fegyverzet színét biztos. Egy dolog biztos, Big Mom nyers, pusztítót ereje erősebb, mint Feketeszakállé. Azonban szerintem ezt a rengésgyümölcs erejével simán tudja korrigálni, és szerintem Big Mom lélkegyümölcse sem nagyon hatna rá. A hakijukat nem nagyon tudjuk összehasonlítani. Jó kérdés, szerintem Teach már van ezen a szinten, ezenfelül már csak ez a kérdés, hogy túllépte-e Big Mom szintjét.

Brülé vs Robin
Brülé szerintem sem tud hakit használni, szóval ilyen szempontból Robin nincs hátrányban. Tartom Robint olyan okosnak, hogy kitudja játszani Brülé képességét. Azonban azért Brülé szerintem nem olyan gyenge, hogy Robin csak úgy kitörné a nyakát vagy valamijét, legalábbis csak a harc vége felé. Brülé képességét én is úgy ítélem meg, hogy eszméletlenül hasznos, azonban harcban nem sok hasznát veszi, csak elmenekülésre. Szerintem Robin legyőzné őt.
 
AFR
Szerintem Brülée-t 1v1-ben csak Chopper és Usopp nem tudná megverni.
De ők se biztos bár Brülée képessége miatt szerintem vesztenének.

Bellamy vs Opera
Bellamy-t sose tartottam sokra. Ő vagy Tashigi lehet az eddig látott leggyengébb Fegyverzet Haki használó.
Opera érdekes. Tuti tud Hakizni hisz ikertestvérei is mind a három tud. A Tejszín vagy Krém gyümije érdekelne hogy Paramecia vagy Logia. De ez igazából mindegy is. Szerintem Bellamy veszítene. Bár szoros lehetne.
 
Jon
Chopper vagy Usopp miért ne tudná leverni? Mit tud velük csinálni? Berángatja őket a tükörvilágba, és? :D Chopper monster pointban kilapítaná Brüléét, de szerintem anélkül is nyerne, sőt, valószínűleg anélkül könnyebb lenne, mert Brüléének van az a technikája, ami visszaveri a támadást (igazából ez az egyetlen értelmes támadása, amit láttunk tőle eddig, ez viszont nem rossz azért). De egy kis ügyességgel ezt biztosan ki lehetne kerülni. Ha pedig kikerülik, akkor Chopper úgy üti le, ahogy akarja.
Usopp ugyanaz. Annyiféle növénye, meg csapdája, meg különleges lövedéke van, nem létezik, hogy ne tudná kicselezni Brüléét.
Nami a villámával szintén ki tudná ütni.

Nem létezik, hogy Brüléé 1v1-ben akármelyik Szalmakalapost meg tudná verni szerintem :D Aztán lehet, hogy csak lenézem az öreglányt, de Brüléé fontossága nem az erejében rejlik. Csapatmunkában pl. baromi veszélyes lehet. De 1v1-ben... egyszerűen erő híján van.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
AFR
Usopp lövedékeit elnyelheti a tükrével.
Chopper ütéseit meg vissza is verheti mint Carrot-ét.
Bár biztos van egy korlátja a tükörnek amin felül eltörik és nem tudja visszaverni.
Chopper legveszélyesebb formája szerintem a kung-fu point.
Gyors, mozgékony és viszonylag erős is.
Ebben a formában lehet esélye a győzelemre.
Jogos talán csak Usopp-ról nem tudom elképzelni hogy győzzön.
 
kristofkristof
Szerintem durva lenne, ha Usopp nem tudna elbánni Brülével. Igaz, neki sem voltak olyan komoly harcai, Gyojin szigeten csak játszadozott, Punk Hazardon csak a végén volt neki egy kis rivaldafény, Dressrosán meg azt a bohóckodást Sugarral nem nevezném harcnak. Ettől függetlenül az látható volt Gyojin szigeten és Punk Hazardon is, hogy vannak ravasz húzásai, amikkel szerintem simán ki tudja játszani Brülét. Ott volt a bambuszos támadása is, amivel Brülé szintű ellenfélt ki tud zökkenteni. Azért anno Caesar elfogása sem volt kis teljesítmény. Most mondhatjátok jogosan, hogy Caesar lestrapált állapotban volt, de szerintem akkor sem kis teljesítmény elkapni egy logiát még ebben a helyzetben is olyasvalakinek, aki nem tud hakit használni. Például egy kairoseki bilincses lövedékkel simán kitudja ki tudja játszani Brülé tükrös hárítását. Ott van még az Impact Wolf is, ami egy Brülé szintű ellenfélnek szerintem már a vereséget jelenti. Szerintem még így is van 1-2 dolog Usopp tarsolyában, amivel átvághat egy ilyen szintű ellenfelet. A mostani történetszál után kicsit féltem Usoppot, mert nagyon sok haki használója van egy Yonkonak, legalábbis Big Momnak igen, gondolom Kaidonál sem lesz másképp. Ha még egy Brülé féle személytől is kikapna, akkor az szerintem hatalmas csalódás lenne. Őt szerintem minden Szalmakalaposnak vernie kell.
 
Jon
http://naruto-kun...iece/646/5

Olvasd el innen a fejezetet, és figyelj arra, hogyan harcol Usopp. Nem létezik, hogy Brüléét ne tudná kijátszani. Nem létezik.
Szerk.: Kristof beelőzött. Ugyanazt gondolom.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
AFR
Igazatok van. Ezt már el is felejtettem. Annyira semmit se csinált azóta hogy kiment a fejemből hogy vannak jó kis lövedékei.

Egyébként szerintetek Trebol magasabb szinten van mint Brülée?

És hogy legyenek új harcok is.
Trebol vs Opera
Baby 5 vs Brülée
Randolph vs Diamante
 
kristofkristof
Szerintem Trébol legyőzné Brülét.

Trébol vs Opera
Nagyon hasonló a képességük, szóval szerintem a haki döntene, ezért én úgy gondolom Opera nyerne.

Baby 5 vs Brülé
Szerintem Baby 5 győzne. Brülé képessége nem igazán jó harcban. Ahogy Jon is mondta, ha csapatmunkáról lenne szó, akkor még tudna alkotni, de egyedül nem hiszem, hogy tudna nyerni Baby 5 ereje ellen. Elmenekülni simán eltudna előle, de ha harcra kerülne a sor veszítene.

Randolph vs Diamante
Ezt a harcot Diamante nyerné. Főlényben van Randolph erejével szemben, ott van neki a démongyümölcse és hakit is tud használni ha jól emlékszem, szóval ezt vinni kell. Randolph még ha nem is a leggyengébb Big Mom csapatában, de valahol elég hátul van erősorrend szempontjából.
 
AFR
Trebol vs Opera
Szerintem is Opera nyerne. De szerinted mennyire hasonlít a képességük? Opera is Paramecia lenne? Oda adott bármi infót róla ami nincs a mangában?

Baby 5 vs Brülée
Szerintem is Baby nyerne.
De szerintem Brülée képességét is lehet harcnan használni pl.: mint ahogy Haku harcolt a Naruto-ban.

Randolph vs Diamante
Diamante nem tud Haki-t használni. Egyszer se használta.
Randolph szerintem nincs nagyon hátul. Szerintem gyengébbek tőle az erdei lelkecskék, sok BM kalóz, a Sakk katonák és lehet van olyan BM gyerek is.
Viszont erősebbek tőle a Sakk tisztek (mint Tamago és Pekoms), a felnőtt BM gyerekek 95%-a és a Kekszkatona lelkecskék.
Olyan közép mezőnyben lehet. De szerintem is Diamante-nak kéne nyernie de az ellenkezőjén se lepődnék meg.
 
Jon
Ti milyen erősnek gondoljátok Doffyékat? Mert azért annyira nem nyomorultak, bármennyire is nagy csalódás voltak anno. Főleg a főtisztek, azért annyira gyengék nem lehetnek. Olyan erőviszonyokban, ahol Katakuri 1 milliárd, Cracker 860, Perospero 700, Tamago 420, stb. én Doffyt 800 körülre tenném, ez gondolom nem meglepetés, enyhén gyengébb csak, mint a parancsnokok. De Vergot sem raknám 400-500 alá, én simán el tudom képzelni, hogy megverné Tamagot, meg sok gyereket is.
Picát 400-ra tenném, és Diamantét meg Trébolt is 300 fölé, az biztos. És én nem hiszem, hogy Opera vagy Randolph ezen a szinten lennének.
Opera vs Trébol
Trébol azért jóval jobban fel lett hypeolva. A célzóképessége, de a gyümije sem rossz, még Luffyt is meg tudta vele szívatni egyszer. Én Operát nem tenném 250-300 fölé, nem sokkal, de azért Trébolt erősebbnek érzem.
Baby 5 vs Brüléé
Baby 5 fizikailag, ill. pusztító erőt nézve egészen biztosan jóval erősebb, mint Brüléé, de Brüléé képessége azért elég rafkós, szívatós ahhoz, hogy Baby 5-féle kaliberű embereket le tudjon győzni vele. Nem láttunk semmi olyan ravaszságot, vagy gyorsaságot Baby 5-től, amivel ki tudná cselezni Brüléét, és azért olyan pusztító erőt sem láttunk tőle, mint amit Nami elő tud idézni egy baromi nagy villámmal. Baby 5 egyet tud: lőni és vágni, ezeket jó sokszor és jó sokáig. De ennyi szerintem nem elég. Én Brüléét ennél erősebbnek gondolom azért.
Randolph vs Diamante
Randolph bár biztosan nem gyenge, azért nehezen tudom elképzelni, hogy 200 fölött lenne az ereje, és azért nincs Diamante szintjén.
Inkább Dellinger szintjére lőném be Randolphot. Mondjuk érdekes az, hogy Dellinger vajon milyen erős... láttuk, hogy Bellamyt megalázta, de nem biztos, hogy ha Bellamy pihent és nem sérült, akkor is olyan lazán el tudta volna verni, mint ahogy azt láttuk tőle a blokk harcok közben.
Na mindegy, én oda, Dellinger szintjére lőném be Randolphot.

Persze igazából csak találgatok, de mégis, én így képzelem.
Szerkesztette: Jon - 2017.11.14. 21:42


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Hiei
Szánalmas sz*rkupacoknak, akik tönkre tették Mingo karakterét és az egész
Dressrosa arcot.
Vergo volt az egyetlen említésre méltó ember, de azért őt se hypeolnám túl.
Mai napig nem értem miért kellett ilyen ősgyökereket oda tenni Doflamingo mellé. Már a nevükre se nagyon emlékszem olyan jelentéktelenek voltak.
 
Ugrás a fórumra: