Itt nem egészen erről van szó. Ha visszaemlékszel Kaidou és Shanks helyzetére, még csak nem is kezdtek komoly csatába, volt egy kis összecsapás, de alapvetően nem próbálták meg egymás fejét venni. Nyilván egyikőjük sem hülye, leginkább Kaidou-nak volt ez kedvező, hiszen ha harcba keveredik Shankssel, netalántán még győzne is, sérülten és fáradtan úgy sem tudott volna mit kezdeni a háborúban. Tehát Shanks miatt leállt, pediglen ez egy életre szóló lehetőség volt számára, hiszen nemhogy csak WB-t letudta volna győzni, de még a Tengerészetet is eltiporhatta volna.
Tudom, hogy WB karaktere megint más. Sőt, annyira más, hogy ha ez a teória igaz volna, a Mama és közte nem csak egy kis összeütközés történt. Ez itt a lényeg. Valamelyest erősebbnek vélem WB-t, szerintem ezzel mindenki így van, de ha élet-halál harcot vívtak egymással, biztos vagyok abban, hogy olyan állapotba került, hogy nem tudott volna azonosulni Wano országban. Mindemellett 3 nap telt el Oden elfogása és kivégzése között, talán addig harcolhattak is. Vagyis arra akarok kilyukadni, hogy ez mégiscsak más helyzet, mint Marineford (hiába ott a félhalott WB-ről volt szó), mert egy vele kb. egy szintű ellenféllel kellett csatázgatnia.
Persze erre a 3 napos időközönyre az cáfol rá, hogy nem valószínű, hogy enni idő alatt megtudta, hogy Oden bajban van, tekintve Wano elszigetelését a külvilágtól.
Ez a teória inkább BM részéről furcsa. Ugyanis kevésnek érzem azzal alátámasztani ezt, hogy csak azért segített Kaidounak, hogy egy nap legyen mivel zsarolnia meg ilyesmi. Hát azért WB volt az ellenfele, szóval ha nekiment, nyomósabb okának kellene lennie.
Szerintem Kaidou, BM és WB mindig is utálták egymást, sőt Sengokutól tudjuk, hogy a Rocks tagjainak túlnyomórésze ki nem állhatta egymást, vagyis a köztük levő konfliktus nem csak Rocks után keletkezett, azt hiszem.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.06.07. 21:43
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.