Hozzászólások
One Piece Teóriák
Rikiya
Nyílván kapcsolódik a kettő egymáshoz, mivelhogy Kaidou és Big Mom meglehetősen a legfontosabb részét foglalták el a Rocks-ban. De nem csak Kaidou és Big Mom volt tagja a Rocks-nak, ahogy előbb is írtam. Ráadásul Oda azt is nyilatkozta, hogy a feltörekvő legenda közeleg, és nem kizárható, hogy az maga a Rocks kapitánya lesz. Akár még az is meglehet, hogy Shanks is róla akart beszélni a Goroseivel. Mindenesetre Kaidou és Big Mom legyőzésével szerintem még nem hagyják annyiban a Rocks dolgot. De lehet neked lesz igazad, és Wano után nem lesz nagy jelentősége.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Germa66
Én Gather-ral értek egyet szerintem is egy visszaemlékezést fogunk most kapni talán az Act 2 és 3 között, ha Big Momot nem végzik ki.

Azt nem hiszem hogy Moria tagja volt a Rocksnak mert Kaido lemészárolta a csapatát. Ráadásul erről valszeg a Kormány nem is tud mert az összecsapás előtt kapta elvileg a jelenlegi vérdíját (logikus ha mondjuk Wanon csaptak össze). Így viszont valószínű hogy feltűnik majd Wanon, ennélfogva a Feketeszakáll kalózok is (szerintem elfogadja Teach ajánlatát amíg nem talál ki jobbat).
 
Rikiya
Igazából én is egy visszaemlékezésre gondoltam. Csak úgy tudhatjuk meg, hogy mi is volt a helyzet ezzel a Rocksal.

A mostani databook szerint Kaidou és Moria Wanon belül küzdöttek meg több helyen is. Az meg hogy Kaidou lemészárolta Moria csapatát lehetett akkor is, miután már feloszlott a Rocks. De ha emiatt nem gondolod valószínűnek, hogy a tagja volt, szerintem még ez sem cáfolja igazán. Mert attól, hogy valakik egykor társak voltak, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó kapcsolatot ápoltak egymással. Mégpedig én biztos vagyok abban, hogy Moria és Kaidou már a kezdetektől gyűlölték egymást, bár ez még csak elmélet. Azért még arra kíváncsi lennék, hogy Moria mit tudott tenni Kaidou ellen? :D Mindenegyes alkalommal one hitelte?:D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Germa66
A Rocks 40 éve volt aktív, Moria 50 nem hiszem hogy tagja volt.

Miért gyűlölték volna egymást a kezdetektől? Moria gyűlölete pont abból fakad szerintem hogy Kaido lemészárolta a legénységét. Plusz a databookban Moriáhaz nem írták hogy korábban egy bizonyos kalózbanda tagja volt (Shakkynál írták).
 
Rikiya
Rocksot illetően igazad van, így valószínűtlen.

A "kezdetek" alatt azt értem, hogy mióta ismerik egymást. Mégha nem is volt a tagja a Rocksnak, mint Kaidou , még megismerkedhettek azonkívül, így nem kizárt, hogy azóta gyűlöli. Vagyis nem tartom kizártnak, hogy már az előtt, mielőtt lemészárolta volna a csapatát, nem volt-e köztük balhé. Viszont annak tényleg több az esélye, amit te írtál, hogy csak azért gyűlöli, mert valamilyen oknál fogva lemészárolta a társait. Persze Kaidou esetében nem muszáj ahhoz ok, hogy öljön. Mindenesetre nekem nagyon furcsa ez a Kaidou vs Moria. Vagyis konkrétan az, hogy többször harcolhattak egymással több helyen. Viszont abban biztos vagyok, hogy ennél az incidensél az "összecsapás" azt jelenti, hogy Moria megpróbálta támadni Kaidout, az meg szarrá verte. Persze ki tudja, lehet Moria azért tud is valamit.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
AFR
Moria-t láttuk egy visszaemlékezésben (remélem a manga-ban is) hogy ott volt Roger kivégzésén és utána indult el kalóznak.
Annyira hasonlítgatta magát Luffy-hoz hogy tuti Supernova-ként újonc fejjel ugrott neki Kaidou-nak.
Abból kiindulva pedig hogy mennyit ért Luffy ellen (bár az is igaz hogy akkor már közel 20 éve csak henyélt) biztos hogy one hit volt Kaidou-nak. Sőt azon se lepődnék meg ha még látni se látta volna Kaidou-t.
 
Hiei
Severum írta:

Mivel az animéről beszélünk és rengeteg olyan dolog van aminek semmi köze a mangához, néha még bele is zavarodok.
Akkor meg csinálhattak volna erről a kalózfesztiválról, több résszel vagy akármi, de annál a ctr-v részeknél bármi jobb lett volna.
Ha tudtak Ezüst róka Foxiról annyi részt csinálni akkor erről is lehetett volna.
De sajnos nem így történt.


És ezzel el is érkeztél oda, hogy a Foxy részeknek mi volt az egyetlen értelme. A Davy Back fight, valószínűleg ez tényleg létezik, de nem abban a formában, mint amiben ott láttuk.
Szerintem Oda megfogja mutatni, hogy milyen az, amikor tényleg az életed múlik a dolgon.
Ha nem akarná megmutatni az életben nem alkotta volna meg azt a filler kaliberű szemetet. Aki olvassa mangát annak fel kellett tűnnie , hogy Kurihige minek nevezte el a szigetet. És ha összekötötted azzal, ami elhangzott a Davy Back Fight eredetéről: Keveset tudni a játék történetéről, egy napon egy messzi szigeten, amit Kalóz szigetnek ismernek néhány kalóz eldöntötte csinálnak egy játékot, ahol a csapatuk erejét bizonyítják.

Szóval nem nehéz összerakni ki ellen is fog Luffy részt venni benne. Abban a pillanatban, mikor megláttam a szigetet tudtam, hogy Davy Back Fight tortúrája értelmet nyert.
 
AFR
Véleményetek szerint lehet hogy az ezen az oldalon szereplő
https://naruto-ku...iece/934/9
Csapás felkiáltás ami ha jól tudom az angolban Snatch-ként szerepel
Lehet az itt szereplő kiáltással azonos?
https://naruto-ku...ece/950/11
Mert ha Kikunojo tudott már erről akkor lehet ezért szólta meg Momo-t miatta.
Ugyebár a Snatch japánosan írva szerintem hasonlíthat a Sunacchi-hoz szerintem.
És ugyebár akkor lehet azért mondta Kiku azt amit mert a neve eldobása amit ez jelent az Momo esetében Wano minden reményének eldobását jelenti.

De lehet csak túlkomplikálom :D :D :D
 
attila92
nem tugya valaki hogy mijen szavkrol beszelt Shanks Rayli nek amit regen Gold D Roger ?
 
Hiei
Ennek fuss neki még egyszer.
 
Germa66
Habar eleg szilardan hiszek a Denjiro= Kyoshiro felvetesben, a mai fejezet kapcsan eszembe jutott valami.
Denjirot es Odent is nagyon rejtegeti Oda pedig mar elertuk a harmadik felvonast. Vajon mi lehet ennek az oka? A manga topikban irtak hogy lehet eletben van. Ebbol jott az otlet hogy lehet valami modon denjiro es oden helyett cserelt es oden el, denjirot meg kivegeztek? Valamilyen alcazo kepessegre gondolok amivel esetleg denjiro rendelkezhetett, hisz ahogy lattuk eleg specko gyumik fordulnak itt elo Wanon. Persze ez csak spekulacio
 
Tapion-sama
Oden szerintem teljes testes Busoushoku hakit használ 0-24ben. Ezért fekete, nem azért, mert Oda rejtegeti :lol


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
zackary
Tapion-sama írta:

Oden szerintem teljes testes Busoushoku hakit használ 0-24ben. Ezért fekete, nem azért, mert Oda rejtegeti :lol


Jogos, mert már arcátlanúl nem látszik :D

Állítólag a Yeti meg a Nagylábú valójában homályos lények, és nem a képek rosszak :D


------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
 
https://www.facebook.com/coolgearsteampunk/
Teach16
Elképzelhető hogy teach 3. gyümölcse a kraken gyümölcs lesz amivel egy krakent tud majd irányítani
 
felixgotrek
Teach16 írta:

Elképzelhető hogy teach 3. gyümölcse a kraken gyümölcs lesz amivel egy krakent tud majd irányítani


Nem te vagy az aki anno 100%-ig állította,hogy Green Bullnak van kraken gyümölcse? :D


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
Ugrás a fórumra: